Το scratch τι ειναι?

Στα αγγλικά, η λέξη
scratch, εκτός από το ξύσιμο, έχει και την έννοια
αφετηρία, start from scratch, build from scratch, ξεκινάω, κατασκευάζω από την αρχή.
Υπάρχουν αερομοντελιστές που έχουν πάρα πολλές γνώσεις αλλά και άλλοι που κατασκευάζουν "στο περίπου" και τα μοντέλα τους πετάνε. Τα μοντέλα έχουν την τάση να πετάνε παρά τυχόν σοβαρά λάθη στην σχεδίαση και κατασκευή τους

Οποιος θέλει να γίνει αεροναυπηγός σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο, δυστυχώς στην Ελλάδα οι προοπτικές ουσιαστικής ενασχόλησης είναι μηδαμινές, οι περισσότεροι δουλεύουν σαν μηχανολόγοι.
Θα θυμίσω το θέμα
Αερομοντέλο - Ατλας - της Αεροναυπηγικής Σχολής Πατρών.
Επίσης το κινηματογραφικό έργο "Η πήση του Φοίνικα"
Flight of the Phoenix (2004)Σωστά.
Ναι, ο Αεροναυπηγός είναι Μηχανικός και μπορεί να γίνει μέλος του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας).
Στην Ελλάδα υπάρχει η σχολή Αεροναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών στην Πάτρα, που υποτίθεται οτι είναι πιό εκειδικευμένη στο να βγάζει αεροναυπηγούς. Έχει συμετάσχει και συμμετέχει σε αρκετά καλά ερευνητικά προγράμματα της ΕΕ για αεροναυπηγικά-διαστημικά θέματα (αυτό είναι το βασικό κριτήριό μου για το χαρακτηρισμό μιας σχολής) κι έχει πολύ καλή φήμη.
Στο ΕΜΠ (το Μετσόβιο δηλαδή, αν δεν ξέρεις τα ακρωνύμια Sergei Korolev!)
υπήρχαν αεροναυπηγοί
ως κατεύθυνση της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών. Δηλαδή το δίπλωμά σου, στο τέλος, δεν ανέφερε τίποτα για την κατεύθυνση που διάλεξες, αλλά σε ανέφερε ως Μηχανολόγο Μηχανικό.
Δεν ξέρω στην Πάτρα τί λεει το δίπλωμα. Πάντως κι εκεί θα είσαι
και Μηχανολόγος. Μην ξεχνάς ότι στην ουσία ο Μηχανολόγος έχει μεγάλο πεδίο ασχολίας. Στην Ελλάδα ειδικά, οι σχολές Μηχανολόγων δεν εξειδικεύονται σε βάθος σε ένα τομέα. Πχ στο ΕΜΠ, οι αεροναυπηγοί από όσο ξέρω, 5-6 χρόνια πριν τουλάχιστον, είχαν πολλά κοινά μαθήματα με τους Κατασκευαστές (άλλη κατεύθυνση αυτή).
Τώρα και σημαντικότερο, λίγο πριν τελειώσω εγώ, η κατεύθυνση αεροναυπηγού άλλαξε ονομασία στο ΕΜΠ και έγινε κατεύθυνση "Μηχανολόγου Μεταφορικών Μέσων" ή κάτι τέτοιο. Και συμπεριελήφθησαν και κάτι μαθήματα δυναμικής επίγειων οχημάτων κλπ. Δεν ξέρω τί γίνεται τώρα όμως, αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει. Αυτή είναι μια πολύ γενική κατεύθυνση.
Σίγουρα, η Πάτρα είναι καταλληλότερη για αεροναυπηγικές σπουδές. Και πιό εξειδικευμένη είναι (δες και το πρόγραμμα σπουδών- και του ΕΜΠ και της Πάτρας) και πολλά ερευνητικά από την αεροδιαστημική βιομηχανία παίρνει. Άρα αμέσως αμέσως αυτό σημαίνει ότι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να μπεις στα "κυκλώματα" -με την καλή έννοια- και να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει αργότερα.
Στην Ελλάδα όμως, οι ευκαιρίες απασχόλησης για αεροναυπηγούς είναι μετρημένες στα δάχτυλα ακρωτηριασμένου σαλιγκαριού.

Γι' αυτό και πρέπει να σκεφτείς τη λύση του να σπουδάσεις ξέρω εγώ εδώ ή στην Πάτρα μηχανολόγος-αεροναυπηγός και μετά να πας για κανένα καλό μεταπτυχιακό αεροναυπηγικής στην Αγγλία (πχ στο Cranfield), όπου θα δικτυωθείς και θα δουλέψεις σε μια από τις πολλές αεροναυπηγικές βιομηχανίες ή αεροναυπηγικά γραφεία που υπάρχουν σε αυτή την συννεφιασμένη μεν, αλλά σοβαρή σε αυτά τα θέματα χώρα (κι από αερομοντελισμό άλλο τίποτα εκεί).
Α και το ότι ασχολείσαι με τον αερομοντελισμό πολύ καλό είναι. Θα μάθεις κάποια πράγματα πρακτικά, που θα σου χρειαστούν αργότερα αν γίνεις αεροναυπηγός (κι όχι μόνο).