παιδια η μπαταρια ειναι αρκετα φουσκωμενη
λες και απο 3σελη εχει γινει 5σελη

εγω προσωπικα δε θα εκανα αποπειρα να τη φορτισω ετσι οπως ειναι.
ενδεχωμενως να μην εχει προβλημα, αλλα προσωπικα θεωρω οτι εχει μεγαλυτερη αξια η σωματικη μου ακαιραιοτητα και δε θα ρισκαρω τον κινδυνο να παρει φωτια το σπιτι μου για να μην πεταξω μια μπαταρια των 30-40 ευρω
μια φορα μου ειχαν χαρισει μια φουσκωμενη μπαταρια και ενας φιλος ανελαβε και μου την ξεφουσκωσε!
δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη διαδικασια, αλλα ειναι αρκετα επικινδυνη αν δεν ξερεις!
εκτοτε δεν την εχω χρησιμοποιησει σε μοντελο, αλλα την φορτισα με πολυ προσοχη και με ρευμα πολυ κατω του 1C και την εχω βαλει στην τ/κ που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις για ρευμα και δουλευει μια χαρα!
Προς kakofonixx
τι εννοείτε όταν λέτε "να την αποσυσρεις με το σωστο τροπο (αποφορτιση, αλατονερο κλπ)";;;

παραθετω τα λογια του κ.Κωνσταντακατου απο το βιβλιο του που φιλοξενειται στο aeromodelling.gr :
"Απόρριψε τα εκτός χρήσης στοιχεία σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες άλλες οδηγίες, πρώτα εκφόρτισέ το, μετά άνοιξε τρύπες στο μαλα κό περίβλημά του, βύθισέ το σε αλατόνερο για δύο - τρείς ημέρες, και μετά πέταξέ το στα οικιακά σκουπίδια. Οι μπαταρίες Λιθίου θεωρούνται φιλικές στο περιβάλλον. Μην τρυπήσεις το περίβλημα όσο το στοιχείο έχει ακόμα ενέργεια. Μη τις πετάξεις στην φωτιά."
για οποιον θελει να διαβασει περισσοτερα, κλικ εδω -->
http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073e.htm