Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.934 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 25 Αυγ 2026, 18:28:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 25 Αυγ 2026, 18:28:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:04]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 23 Αυγ 2026, 16:44:30]

από carapis
    [Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 10:15:19]

[Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 15:32:58]

από coach
    [Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 14:40:09]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309934
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 176
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 110
    Συνολικά: 113
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγορά ελικοπτέρου μέσω Internet από εξωτερικό  (Αναγνώστηκε 11762 φορές)
    lousou76
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 10 Ιουλ 2008, 19:07:00 »

Έχεις καταλάβει ακριβώς τι ζητάω!
    Ναι το lama είναι πολύ σταθερό και πετάει παντού, αλλά 37 πόντους πάλι είναι μεγάλο.
    Όντως το μοντέλο που δείχνεις είναι το μικρότερο.
    Εγώ έχω παραγγείλει την ακριβώς επόμενη έκδοση απ αυτό που δείχνεις
    με μια μικρή βελτίωση στο gyro και διαφορετικά πλαστικά, το
    walkera dragonfly 5g6
    http://www.johnhobby.com/catalog/product_info.php?cPath=7_70&products_id=735

Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι το μικρότερο τετρακάναλο.
    Απλά η πρώτη μου επιλογή για μικρό τετρακάναλο (το 4#3) ήταν αποτυχημένη και ελπίζω να μην
    είναι κ αυτή γιατί το dragonfly 4#3 έχει μονό έλικα κ άμα είσαι αρχάριος όπως εγώ (για να μην
    πω και αργότερα ως προχωρημένος) δύσκολα το πετάς σε μικρούς χώρους.
    Πολλοί έχουν αναβαθμίσει κομάτια του σε μεταλικά και έχουν δέσει μερικά σημεία  για να
    βελτιώσουν τη σταθερότητά του. Σίγουρα ένα ελικόπτερο 18 πόντων με μονό έλικα
    έχει άλλη μαγεία οπτικά από ένα με διπλό κεντρικό, αλλά στη σταθερότητα όλοι λένε
    ότι το μοντελάκι που δείχνεις είναι πολύ πολύ πιο καλό.
    Το παραπάνω όπως ανέφερα το πήρα 75 ευρά και το περιμένω.
    Θα μαι πολύ προσεκτικός μη το σπάσω κ αυτό με το καλημέρα...

Εγω πάλι φίλε lousou76, δεν κατάλαβα τί ακριβώς ζητάς............

Οταν λές ότι θές μικρό ελικόπτερο, και χαρακτηρίζεις  τό lama (μεγάλο), δηλαδή τί ζητάς ακριβώς. idiot2

Πόσο μικρό θές να είναι ένα ελικόπτερο.
    Τό lama  όταν τό μάθεις, μπορείς να τό πετάς και μέσα στήν τουαλέτα.... Cheesy

Σέ βλέπω πολύ απογοητευμένο, και μάλλον φταίει ότι δέν ξέρεις τί ακριβώς θέλεις.

Τελείως πληροφοριακά, άν όντως θέλεις ένα τετρακάναλο, μικρό και αρκετά σταθερό ελικοπτεράκι
    δες στή heliland. Εχει ένα απίστευτο μικρό, καταπληκτικό ελικοπτεράκι.

Είναι πιό μικρό και από τό dragonfly 4#3 micro, τό οποίο και έχω παραγγείλει και εγώ....και τό αναμένω. Thumbs up

http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=1_108_110&products_id=648

Πιό μικρό τετρακάναλο, δέν νομίζω να βρείς.  Είμαι σίγουρος ότι θα σού αρέσει..... Wink
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 10 Ιουλ 2008, 20:19:19 »

Απλά η πρώτη μου επιλογή για μικρό τετρακάναλο (το 4#3) ήταν αποτυχημένη και ελπίζω να μην
    είναι κ αυτή γιατί το dragonfly 4#3 έχει μονό έλικα κ άμα είσαι αρχάριος όπως εγώ (για να μην
    Πολλοί έχουν αναβαθμίσει κομάτια του σε μεταλικά και έχουν δέσει μερικά σημεία  για να
    έχει άλλη μαγεία οπτικά από ένα με διπλό κεντρικό, αλλά στη σταθερότητα όλοι λένε

Εμένα ακριβώς αυτό μου άρεσε στό  Walkera HM 4#3 Micro Helicopter.
    Τό ότι είναι τό μικρότερο τετρακάναλο μονού στροφείου.

Αυριο θα τό έχω στα χέρια μου. Οπότε θά δώ από κοντά πόσο πατάτα ή όχι είναι.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

lousou76
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 09:32:55 »

Ότι και να κάνεις, πρώτα βγάλε τον κεντρικό έλικα.
    Μετά σετάρισέ το προσεκτικά και μάλον θα χρειαστεέις και τσιμπιδάκι.
    Προσοχή στον controller έχει jumperakia κ άμα δε τα χεις σωστά και τ ανάψεις θα σοθυ ρθει τέρμα το γκάζι...
    Άντε καλή τύχη, πές μας κ εμάς.

Εμένα ακριβώς αυτό μου άρεσε στό  Walkera HM 4#3 Micro Helicopter.
    Τό ότι είναι τό μικρότερο τετρακάναλο μονού στροφείου.

Αυριο θα τό έχω στα χέρια μου. Οπότε θά δώ από κοντά πόσο πατάτα ή όχι είναι.
    Καταγράφηκε
    Robie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 14:18:04 »

Κατ'αρχην σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση που δείξατε. Οι συμβουλές σας πολλές και χρήσιμες. Τώρα...

Χάρη, τα τσέκαρα τα sites που μου προτείνεις. Το θέμα είναι ότι άλλαξα γνώμη και είπα να μη πάρω το Belt αλλά κάτι πιο καλό αφού συμφέρει τόσο για να τελειώνουμε. Δεν βρήκα αυτό που ζητούσα δυστυχώς για να ησυχάσω αφού μου λες ότι τα συγκεκριμένα είναι έμπιστα. Για το Mini Titan της Thunder Tiger μιλάω. Προσπαθώ να βρω ένα πακέτο έτοιμο για πτήση. Κατέληξα προς το παρόν κάπου...http://flying-hobby.com/catalog/index.php?cPath=3_116_117.

Σε αυτό το site έχει διάφορα πακέτα (combos) με το mini titan που  συμφέρει απίστευτα. Τώρα όσων αφορά το τελωνείο που λέγαμε δεν ξέρω....Δεν κατάλαβα πάντως και προσπθήστε να μου εξηγήσετε πώς γίνετε να μην περάσει από τελωνείο. Εφοσον, έρχεται έκτός Ευρώπης δεν είναι στάνταρ ότι θα περάσει? Επίσης, τι είναι η υποτιμολόγηση? Anyway....

Φίλε Lousou76, οι τιμές που αναφέρεις είναι εξωφρενικά χαμηλές!!!  idiot2 Δεν καταλαβαίνω πως τους συμφέρει και τα δίνουν τόσο χαμηλά. Θέλω να σε ρωτήσω για το E-bay. Τα πράγματα εκεί είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα? Επίσης είναι από ιδιώτες ή από καταστήματα? Και κάτι ακόμα....Δεν πρέπει ο καθένας να κάνει μια προσφορά και αυτός με τη μεγαλύτερη το παίρνει? Αυτά....

Φιλικά Robie.
    Καταγράφηκε
    Robie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 14:26:47 »

Ξέχασα κάτι.... Να σε ρωτήσω βρε Lousou επειδή αναφέρεσαι στο JohnHobby και λες πως έχεις ξαναπάρει κιόλας από αυτό το site δηλάδη ότι πάρω θα μου έρθει και θα πληρώσω όσα γράφει το ελικόπτερο που θέλω και όχι παραπάνω? Αυτό...
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 15:18:35 »

Φίλε Robie τα πράγματα είναι απλά. Μέχρι κάποιο πόσο (περίπου 100 δολαρια νομιζω?) δεν περνάει τελωνείο. Εξαρτάτε βέβαια και από τον τελωνειακό. Πχ. Κάνης Παραγγελία  κάτι το οποίο έχει 300 δολάρια (σίγουρα θα μπει τελωνείο) . Αν το site σου κάνει υποτιμολογηση και γράψει ότι έχει 50 δολάρια δεν θα μπει. Οκ? Βέβαια μπορεί να παραγγείλεις κάτι που έχει 500 δολάρια , να σου γράψουν την κανονική τιμή και να μην πέραση τελωνείο και πάλι για τη δεν θα το πρόσεξε καλά ο τελωνιακός. Παίζεις με την τύχη σου δηλαδή! Τα site που σου γράφουμε έχουν δοκιμαστή για όλα αυτά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πριν παραγγείλεις είναι να τους στήλης 1 email και να τους ρωτήσεις αν μπορούν να το κάνουν. Είναι απλό και σίγουρο.

Φιλικά Haris
    Καταγράφηκε

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    lousou76
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 16:16:29 »

Αγαπητέ robbie τα πράγματα είναι όπως αναφέρθηκε απλά.
    Όλα τα πακέτα περνάνε από τελωνείο. Το τελωνείο τα ανοίγει και ψάχνει μέσα κάτι που να δηλώνει τιμή, απόδειξη, κόστος.
    Ο,τιδήποτε έχει τιμή και υπερβάινει τα 100ευρώ συνολικά, περνάει από εκτελωνισμό (εφόσον φυσικά είναι εκτός ευρώπης).

Οτιδήποτε άλλο (πχ κάτω από 100 ευρώ, πιστολάκια για τα μαλλιά, δονητές, στρινγκάκια, καλτσόν, καράβια, αυτοκίνητα, προκάτ κλπ) ακόμη και πάνω από 100 ευρώ ΔΕΝ έχει καμία ένδειξη τιμής ή απόδειξης που να υποδηλώνει ότι το αγόρασες ή θα το εμπορευτείς (πχ 500 κομμάτια άσπροι πλαστικοί π...) δεν δέχεται φόρο.

Τώαρα για το Johnhobby δεν είπα πως αγόρασα από εκεί, το παρέθεσα μόνο γι ανα δείξω τα μοντέλα.
    Αγόρασα από το ebay μόνο απ τα Links που σου έδωσα.
    Τα πράγματα στο  ebay έχουν ως εξής:

Οποιοσδήποτε με επιβεβαιωμένη ταυτότητα από κάποια πιστωτική ή τραπεζικό λογαριασμό μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει οτιδήποτε νόμιμο, μεταχειρισμένο ή καινούργιο. Επίσης μπορεί να κάνει έκθεση προιόντων και μαγαζί μέσα στο ebay ενώ σε οποιαδήποτε συναλλαγή, ένα ποσοστό το παίρνει πάντα το ebay.

Τα περισσότερα προιόντα που πουλιούνται στο ebay είναι καινούργια και όχι μεταχειρισμένα και πουλιούνται από πραγματικά υπαρκτά μαγαζιά του εξωτερικού. Εάν κάτι είναι μεταχειρισμένο συνήθως μπαίνει σε δημοπρασία, ειδάλλως έχει μόνο μία τιμή της άμεσης αγοράς, την οποία πληρώνεις όταν το αγοράζεις είτε με πιστωτική είτε με Paypal.

Το paypal είναι ο ευκολότερος, γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος να πληρώσεις κάτι.
    Επίσης υπάρχει ολόκληρη νομοθεσία και κανόνες που χρησιμοποιεί και το ebay και το paypal για να προστατέψει τα δικαιώματα τόσο του αγοραστή όσο και του πωλητή και να επιλύσουν τυχόν διαφορές.

Στο ebay ακολουθείται η τακτική του feedback. Δηλαδή παντού αναφέρεται η φήμη σου, το πόσες πωλήσεις/αγορές έκανες και το πως αξιολογήθηκαν αυτές από τους πελάτες /πωλητές σου. Έτσι δε σε συμφέρει με τίποτα να έχεις μαγαζί και να σε αξιολογούν όλοι ως κλέφτη, ,απατεώνα, που δε σου έδωσε καλό προιόν κλπ. Όποιος θέλει να συνεχίσει να πουλάει στο ebay φροντίζει ότι και να γίνει να πάρει θετική αξιολόγηση.

Έτσι αν προσέξεις τα Links που σου έδωσα θα δείς ότι οι πωλητές που αγόρασα είχαν 5000 πωλήσεις και πάνω ο καθένας με 98% θετική αξιολόγηση.

Τα προιόντα έχουν όλα περιγραφή που πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά, έχουν κανόνες επιστροφής κλπ καθώς και κόστος μεταφορικών για τις διάφορες χώρες, ενώ αν έχεις απορίες μπορείς να ρωτήσεις αυτόν που πουλάει.

Τέλος το paypal είναι μια υπηρεσία ή οποία δέχεται τα στοιχεία από την πιστωτική σου κάρτα και αναλαμβάνει να την χρεώνει μέσω ασφαλούς καναλιού εκτός διαδικτύου και να πληρώνει μετά αυτή τον πωλητή χωρίς να μεταφέρει δικά σου στοιχεία.
    Για την υπηρεσία αυτή επίσης χρεώνει ένα ποσοστό της συναλλαγής και έχει ένα σωρό δικλείδες ασφαλείας,  επιστροφής κλπ γι ανα σε προστατευούν. Οποιοσδήποτε δέχεται λεφτά από Paypal συμφωνει με τους όρους και έχει επιβεβαιωμένη ταυτότητα. Επομένως δεν κυκλοφορεί η πιστωτική σου στο ίντερνετ στις διάφορες αγορές και μπορείς πολύ εύκολα να στείλεις λεφτά σε κάποιον μόνο ξέροντας το email του.

Κοινώς το ebay δεν είναι ένα απλό site αγορών, έχει αξιολόγηση, δικλείδες ασφαλείας, νομοθεσία και ανταγωνισμό.
    Γ αυτό και το προτιμούν σε σχέση με ένα απλό site στο οποίο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παραπονεθείς.

Οι τιμές που έγραψα είναι ακριβώς αυτές. Το μόνο μειονέτκημα είναι οτι αργούν 2-3 βδομάδες. Αν τα ασφαλίσεις δεν υπάρχει και περίπτωση να χαθούν ή να σπάσουν στο ταχυδρομείο.

Καταγράφηκε
    Robie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 18:39:40 »

Μάγκες ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μου δώσατε να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Θα ψαχτώ και θα δώ τι θα κάνω...

Thanks again.
    Καταγράφηκε
    lousou76
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 19:50:47 »

Δε θέλει ούτε να ψαχτείς ούτε τίποτα.
    Πας ebay.com κάνεις register μετά πας paypal.com κάνεις επίσης register,
    δηλώνεις πιστωτική στο Paypal και μετά πας στο ebay και κάνεις έρευνα
    για το ελικόπτερο που θέλεις τ αγοράζεις από hong kong και σου ρχεται
    ειδοποιητήριο σε 2 βδομάδες.
    Καταγράφηκε
    Robie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 19:59:24 »

Όντως μπήκα ebay βρηκα περίπου αυτο που ήθελα από  UK λέει και το έχω τη επόμενη μέρα....Για να δουμε.. Τωρα μένει να μαζέψω τα φράγκα.  Grin
    Καταγράφηκε
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 14 Ιουλ 2008, 12:45:30 »

είχα πάρει το sapac extra 330l απο κινα οπου είχαν κάνει υποτιμολογιση (100 εβρα) αλλα παρολλα αυτα πλήροσα 80 εβρα τελωνίο!!! πηρα τηλ. να ρωτήσω γιατι τοσα πολλα και μου είπαν οτι όλλα τα αεροπλάνα τα εκτελονίζουν για 320 εβρο τα ελικόπτερα το ίδιο και τ πλόια 400 κατι!!! στους γιατρους να τα φάνε!!! μπανανία ολε!

μαλιστα μου είπε εκει ένας μπαρμπας οτι πάνω απο 20 εβρο περνάνε όλα τα ΔΕΜΑΤΑ τελονίο οχι φακελοι δέματα

η γνώμη μου είναι να πάρεις το belt οπως σου έχω πει και στο pm ειτε επο μένα ειτε  απο αλλού γιατι πρέπει να μάθεις να πέτας με το λιγότερο κόστος στις ζημιες (που θα είναι πολλές) και όταν μαθεις το πουλάς και πέρνεις ένα καλο. για αυτο είναι το belt  Cheesy
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    mastelios
    Aeromodeller Hero Member

ElyQ/O.S.50H/s9452/DX7/GY611/SAB/B6X

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 14 Ιουλ 2008, 12:52:33 »

είχα πάρει το sapac extra 330l απο κινα οπου είχαν κάνει υποτιμολογιση (100 εβρα) αλλα παρολλα αυτα πλήροσα 80 εβρα τελωνίο!!! πηρα τηλ. να ρωτήσω γιατι τοσα πολλα και μου είπαν οτι όλλα τα αεροπλάνα τα εκτελονίζουν για 320 εβρο τα ελικόπτερα το ίδιο και τ πλόια 400 κατι!!! στους γιατρους να τα φάνε!!! μπανανία ολε!

μαλιστα μου είπε εκει ένας μπαρμπας οτι πάνω απο 20 εβρο περνάνε όλα τα ΔΕΜΑΤΑ τελονίο οχι φακελοι δέματα

ότι να'ναι..Ελλάς το μεγαλείο σου.. Cheesy
    Καταγράφηκε

When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes
       turned skyward, for there you have been, and you will always long to return.
                                        &n
    lousou76
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 14 Ιουλ 2008, 14:32:36 »

Εγώ παντώς ουδέποτε έχω πληρώσει τελωνείο.
    Μόνο μία φορά πλήρωσα τελωνείο σε πακέτο από Αμερική κ αυτό μου το δήλωσε ξεκάθαρα
    ο πωλητής ότι δεν μπορεί να μη βάλει απόδειξη μέσα στην τιμή.
    Την εμπειρία μου την έχω γράψει, παραγγέλνω συνέχεια από ebay, μεγάλα δέματα έρχονται.

Επίσης δεν ξέρω τι να πώ για τα μαγαζιά εδώ (Θεσσαλονίκη) που όχι μόνο έχουν
    πλήρη άγνοια για το τι κυκλοφορεί στην αγορά, προσπαθούν να σε πείσουν κ όλα
    να πετάξεις ένα lama v4 σε ένα σπίτι 30 τ.μ. με την πρόφαση ότι πετάει.

Και κανονικό ελικόπτερο πετάει σε γκαράζ στους 2 πόντους απ το έδαφος αλλά αυτό δε σημαίνει
    ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Όταν πάλι τους ρώτησα αν έχουν κάτι σε 3κάναλο
    μου είπαν οι μισοί ότι απλά δεν έχουν και να πάρω 2κάναλο και οι άλλοι μισοί ότι
    δεν υπάρχουν 3κάναλα καθόλου. Βγαίνουν λέει μόνο σε ζυγό αριθμό η 2 η 4 6 κλπ.
    Δε θα είδα καλά.
    Τι να τους πω τώρα ρε παιδιά, να πάνε μια βόλτα απ το jambo?
    Έλεος δηλαδή.

Όχι για κοιτάξτε εδώ αυτό το λουλουδάκι, μίνι ελικοπτεράκι
    πλαστικό, όχι αφρό, με αντίβαρα 3κάναλο 17 ευρώ.
    http://cgi.ebay.com/M502Y-Mini-RC-3-CH-Channel-Helicoptere-Radiocommande_W0QQitemZ160253626301QQihZ006QQcategoryZ142753QQcmdZViewItem
    μαζί με τα μεταφορικά κομπλέ
    Καταγράφηκε
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 14 Ιουλ 2008, 16:56:56 »

σε ζηγους αριθμους?Huh μεχρι εκει έφτασε το αγαπημενο μου μαγαζι? θα σου πω τι εχουν πει σε μενα
    δεν πουλαμε training kit με μπαλακια γιατι κανει ασταθες το ελικόπτερο, δεν έχουμε περιτίλιγμα δώρου είναι πολιτική του καταστήματος ,δεν υπάρχει ARF αεροπλάνο(οχι στο καταστημα ,γενικα),το lama v4 πετάει μόνο με την τ/κ της esky,το lama κανει 150εβρο!!! σε ένα φίλο το ιδιο κατάστημα - που να το πετάξει το λαμα το φιλαράκι σου είναι πολυ δύσκολο παρε άυτο (silverlit 2καναλο) που το έχω προσφορα (60 εβρο!!!) ολα αυτα πολυ γνωστό κατάστημα της πολης μας σε ένα άλλο πήρα 6 τηλέφωνα για να ρωτήσω αν γίνετε να μου κανουν set up το ελικόπτερο και φυσικά μου είπαν οχι γιατι δεν το πήρα απο κει ενω σε όλα σχεδον τα μαγαζια της αθήνας μου είπαν να το στήλω αν ξανακούσω κάποιον να μου λέει οτι οι αθηναίοι είναι απατεόνες κλέφτες και κουφάλες ενω εμείς είμαστε σωστοί θα τον κόψω με το φοτοσπαθο στα 2! Cheesy
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    psomaras
    Aeromodeller Sr. Member

Αγοράζω ότι υπάρχει και για να δουλεύω ζω..!!

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 14 Ιουλ 2008, 17:02:34 »

Εγω παιδια απο ebay εφαγα φολα!!!! Ακομη περιμενω το belt
    Καταγράφηκε

Δεν είναι παράξενο να τρέχει η μύτη και να μυρίζουν τα πόδια...Huh
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Αγορά ελικοπτέρου μέσω Internet από εξωτερικό
    Μεταπήδηση σε: