Είπα να ανοίξω ένα νέο θέμα, βάση του τίτλου σκέφτηκα ότι θα ήταν Super να βγάζουμε Photo από τις πτώσεις μας, ατυχήματα με τα RC μας τρελλά και παλαβά που συμβαίνουν(Που σε όλους συμβαίνουν) και γενικά ότι μπορεί να μεταμορφώσει το Sock - λύπη της πτώσης σε γέλιο και κατά κάποιο τρόπο να πούμε και τον πόνο μας.
Έτσι λεω να γράφουμε μια περιγραφή του συμβάντος ένα σχόλιο όπως μας βγαίνει και να κάνουμε Post τις photo μας. Είμαι σίγουρος θα βγάλει πολύ γέλιο..
Και φυσικά το εγκαινιάζω εγώ...
1η Photo
Είπα και εγώ ο άμοιρος να κάνω την πρώτη μου πτήση σε εξωτερικό χώρο. Βρήκα ένα ωραιότατο χωράφι και ξεκίνησα. Ήταν εντυπωσιακό πόσο πιο άνετα ένοιωσα με την πτήση μου επιτέλους σε ανοιχτό χώρο και όχι μέσα στο σαλόνι μου

έτσι το σήκωσα λίγο πιο ψηλά από ότι συνήθως (όχι μέχρι το ύψος των ματιών- Ανέεεεβα) και ξαφνικά ήρθε ο αέρας..... Το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκα ήταν.....ΟΟοοοοχι στην Αμυγδαλιάααααααα...

Παρ' όλα αυτά άξιο το HB FP μου...Δεν έπαθε τίποτα..

2-3η Photo
Συχνά πυκνά μαζευόμαστε με φιλαράκια και παίζουμε με τα Rc μας, Στην παρακάτω περίπτωση ήμουν εγώ με το heli μου και ένας φίλος με ένα θερμικό Subaru. Εγώ πήγαινα για Touch & Go στην οροφή του Subaru έλα όμως που δεν υπολόγισα την κεραία του.!!!

Χωρίς πολλά λόγια οι Photo παρακάτω τα λένε όλα. (Έγιναν ΕΝΑ... ιδού το ζέυγος..Honey Bee - Subaru)
Αν κάποιος από τους Admin εγκρίνει και το Video που ανέβασα.. Το Crash με το Subaru θα το δείτε και Live.. Δεν είναι κορυφαία ποιότητα αφού τραβήχτηκε από κινητό αλλά είναι όλα τα λεφτά..