|
nikos_g1
|
 |
« στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 13:18:10 » |
|
Σ' αυτό το χόμπι δυστηχώς χάνουμε πολλά από τα καμάρια, είτε από δικό μας λάθος είτε από λάθος άλλου.
Έχω μια απορία: Πόσα μοντέλα έχετε σπάσει και πώς;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Paulos
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 13:29:29 » |
|
απο το '98 μεχρι σημερα 1 εκπαιδευτικο 2 χαμηλοπτερυγα 1 funfly και τιποτα αλλο - ευχομαι να συνεχισω ετσι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If RC flying were drugs, it would be class A +
|
|
|
|
psomaras
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 15:10:40 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν είναι παράξενο να τρέχει η μύτη και να μυρίζουν τα πόδια... 
|
|
|
|
nikos_g1
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 15:24:05 » |
|
Εγώ έχω σπάσει 3. 1 Calmato trainer από παρεμβολή. 2 ώρες ψάχναμε να το βρούμε  . 2 Calmato sport από δικίες μου  . Το ένα προσπαθώντας να κάνω Stall turn χαμηλά, μέγα λάθος. Το δεύτερο σε ένα low pass το πήρε ο αέρας(15-20 κόμβους) και το φύτεψε. Σε 1,5 χρόνο όλα αυτά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ggeorge42
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 15:29:25 » |
|
Χμμμ... Από μία φορά μόνο δύο Extra. Από δύο και πάνω φορές σχεδόν ότι άλλο είχα (και έχω). Προσπαθώ να θυμηθώ: - Ένα μοτοανεμόπτερο - 'Ενα Pilot Baby (παλιά) - Ένα 10αράκι εκπαιδευτικό δικής μου σχεδίασης (τρομάρα μου) - Ένα Ugly Stick - Ένα 10αράκι ακροβατικό (το πετάω ακόμα) - Ένα ηλεκτρικό YAK-54 (επίσης το πετάω ακόμα) Μπορεί και κανα δύο άλλα, δεν θυμάμαι. Μόνο δύο φορές δεν έφταιγα εγώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 16:38:23 » |
|
απο το 2005 εως 2007
1) dekathlon 50 απο τοτε που το καρφωσε ενας φιλος με το σπινερ σε κολονα δεη δεν ξαναπεταξε σωστα 2) sukηoi su 31 50 στη 3η (κοντρα) με μηχανακι χαμηλα για να δουμε ποσα χλμ παει 3) strega 46 στην απογειωση μολις εστριψα δεξια εσβησε ο κινητηρας 4) corsair f4 κοπηκε το φτερο στον αερα στην αρχη loop 5) edge 540 αναποδη κινηση στα eleron 6) ε/π walkera ηταν για τα σκουπιδια ο δεκτης του (το καταλαβα οταν το εβαλα για τεστ σε ενα ηλεκτρικο Cristen Eagle) αυτο ηταν και το νουμερο 7) Cristen Eagle
αυτο το χρονο μεχρι στιγμης με παει καλα (αυξανω το "στολο μου" χωρις απωλειες) ισως εμαθα τι φταιει
ενα ειναι βεβαιο ΠΟΤΕ δεν φταιει το αεροπλανο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 18:03:55 » |
|
τι ειπες τωρα που να θυμηθω Λοιπον θα τα παρω με τυχαι σειρα 1 formoza παρεμβολη 1 μια ιδιοκατασκευη υψηλοπτερυγο εκανε τοσο κρυο που προσπαθησα να δουλεψω την τ/κ με γαντια του σκι  1 πτερυγα ιδιοκατασκευη στην φαση τριμμαρισματος 1 πτερυγα (επαθλο απο αγωνα) οπου με τιποτα δεν μπορουσα να την στησω σωστα και μετα απο πολλες τουμπες την πεταξα (δεν με πανε οι πτερυγες στις πρωτες πτησεις) 1 τυπου F-27 στολαρισμα καρφωμα με την μυτη σε αυτα μην υπολογισμουμε τις πτωσεις και τις ανακατασκευες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
|
|
ggeorge42
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 18:19:32 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 18:20:33 » |
|
Εγω παιδια τα καρφωνα μια και καλη  σωστος κερδιζες τον χρονο του να κολλας σπασμενα κομματια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2008, 23:58:41 » |
|
Το να σπας και να φτιάχνεις είναι μια εμπειρία σαν μοντελιστής. Έτσι και εγώ κάτι έχω κάνει.  1 PIPER CUP έσπασε λίγο σε μια πτώση και μετά του έσπασα και εγώ το φτερό  . (πάτσι) 1 YOU CAN DO και αυτό έγινε κομμάτια  και πολλά foamενια και deproνένια μοντελάκια. 2 pylonακια Και επίσης μην ξεχάσω τον raptora μου που έχει πέσει και από λάθη δικά μου αλλά και από βλάβες. Μμμμμμμμμ αυτά νομίζω και σίγουρα το μέλλον μας επιφυλάσσει κι άλλα  Φιλικα Haris
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
http://www.facebook.com/pilot.haris.5Aurora- Raptor X50- Gemini Multiplex- Fun Jet Multiplex- Twin Jet Multiplxex- Minimoa ArtTech- Yak 54 Thunder Tiger- DogFighter Multiplex- Tucan Multiplex- EasyStar II Multiplex-
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 25 Ιουν 2008, 00:43:47 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 25 Ιουν 2008, 01:17:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
http://www.facebook.com/pilot.haris.5Aurora- Raptor X50- Gemini Multiplex- Fun Jet Multiplex- Twin Jet Multiplxex- Minimoa ArtTech- Yak 54 Thunder Tiger- DogFighter Multiplex- Tucan Multiplex- EasyStar II Multiplex-
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 25 Ιουν 2008, 01:19:41 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DeltaMan
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 25 Ιουν 2008, 09:57:11 » |
|
Χί , χί , τρομερό Θέμα ...  Μάλλον πρέπει να ανοιχθεί Νέο θέμα με τίτλο ... 'Αριθμός Πτώσεων Κάθε Μήνα' ... Εκεί θα γράψω εγώ ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
|
|
|
|