|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #165 στις: Σάββατο, 6 Σεπ 2008, 13:15:07 » |
|
Aυτο ειναι το νεο αποκτημα του φιλου Δημου!Πολυ ομορφο σαν αεροπλανο....το μονο που μενει ειναι να δουμε και το πτητικο μερος του  !!
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #166 στις: Σάββατο, 6 Σεπ 2008, 13:16:02 » |
|
|
|
|
|
|
sondo
|
 |
« Απάντηση #167 στις: Τρίτη, 9 Σεπ 2008, 21:17:48 » |
|
Καλησπέρα σε όλους! Κατέφτασα στην όμορφη Σάμο πριν τρεις ημέρες με το περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού και η βάση μου είναι στο Πυθαγόρειο. Δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο αλλά θέλω να γνωριστώ με την παρέα σας και να μπω και εγώ στο πρόγραμμα των πτήσεων σας! Αν και ρε παιδιά αυτός ο αέρας με προβληματίζει λίγο... Τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτοαποκαλείστε All weather pilots!!! Καταρχήν να βρεθούμε να πάμε για έναν καφέ να γνωριστούμε. Δεν ξέρω αν έχετε κάποιο στέκι ή αν μαζεύεσται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες οπότε περιμένω να με βάλετε στα κόλπα. Θα έδινα το κινητό μου εδώ για άμεση επικοινωνία αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum. Στειλτε μου ΠΜ και βάλτε με στα κόλπα! Συνάντησα και τον Αλέξη. Γεια σου ρε Αλέξη που με διαβεβαίωσε ότι η ποιότητα των πιλότων είναι πολύ καλή και περιμένω να σας γνωρίσω!
Καλώς σας βρήκα!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Talos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
talosfpv.blogspot.com
|
 |
« Απάντηση #168 στις: Τρίτη, 9 Σεπ 2008, 21:38:47 » |
|
Καλησπέρα σε όλους! Κατέφτασα στην όμορφη Σάμο πριν τρεις ημέρες με το περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού και η βάση μου είναι στο Πυθαγόρειο. Δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο αλλά θέλω να γνωριστώ με την παρέα σας και να μπω και εγώ στο πρόγραμμα των πτήσεων σας! Αν και ρε παιδιά αυτός ο αέρας με προβληματίζει λίγο... Τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτοαποκαλείστε All weather pilots!!! Καταρχήν να βρεθούμε να πάμε για έναν καφέ να γνωριστούμε. Δεν ξέρω αν έχετε κάποιο στέκι ή αν μαζεύεσται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες οπότε περιμένω να με βάλετε στα κόλπα. Θα έδινα το κινητό μου εδώ για άμεση επικοινωνία αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum. Στειλτε μου ΠΜ και βάλτε με στα κόλπα! Συνάντησα και τον Αλέξη. Γεια σου ρε Αλέξη που με διαβεβαίωσε ότι η ποιότητα των πιλότων είναι πολύ καλή και περιμένω να σας γνωρίσω!
Καλώς σας βρήκα!!!
Καλώς ήρθες. Λοιπόν, εμείς σαν σημείο συνάντησης έχομε το μαγαζί του Διονύση, στο Βαθύ. Το μαγαζί βρίσκεται πίσω από την αγροτική τράπεζα, στην παραλιακή οδό. Εκεί μαζευόμαστε τα απογεύματα. Σου στέλνω και το κινητό μου με pm. Και πάλι καλώς ήρθες, και φυσικά καλώς ήρθες και από τους Samos All Weather Rc Pilots. Νικος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #169 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 04:28:56 » |
|
Παρολο που δεν καταφεραμε και σημερα να μαζευτουμε ολοι οι all weathers η παρεα ηταν ομορφη και επισης καλωσορισαμε 2 ακομη καινουργια ατομα!  Τους φιλους Κυριακο και τον κ.Κωστα!!Που μετα χαρας μας εδειξαν τις πτητικες τους ικανοτητες!! 
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #170 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 04:31:17 » |
|
Ο Κυριακος(sondo) με το sceadu 50 του!!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #171 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 04:33:55 » |
|
O Κυριακος με το Τ-Rex 450 του!  !!Ομολογω οτι ειναι ενα απ τα πιο ομορφα κ σταθερα ηλεκτρικα ελικοπτερα!!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #172 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 04:41:28 » |
|
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #173 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 04:45:53 » |
|
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #174 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 04:54:38 » |
|
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #175 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 05:00:43 » |
|
Οπως ειχα πει περιμεναμε να δουμε τις πτητικες ικανοτητες του f-22Raptor!Eιναι ενα οντως ευκολο αεροπλανο στην πτηση του αλλα επισης γρηγορο!Πολυ καλο ως 2ο αεροπλανο για αερομοντελιστη! 
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #176 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 08:59:09 » |
|
Όπα!!!! Και ο Κυριάκος στην παρέα?  ?  Εντυπωσιάστηκα τώρα!!!! Ικαρε δεν βλέπω να είναι και μεγάλη η ζημιά....  Με το καλό και στην επάνοδο! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sondo
|
 |
« Απάντηση #177 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 09:39:57 » |
|
Καλησπέρα Αποστόλη! Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε... Απ' ότι μαθαίνω δεν έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω δουλειάς... Ελπίζω να καταφέρω να κατέβω Αθήνα τον Οκτώμβρη να καταφέρω να δω τους κόπους της δουλειάς σου... Πολύ ωραίες φώτο παιδιά! Πολύ γουστάρω που πετάμε και μετά ανεβάζουμε και φώτο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #178 στις: Τρίτη, 16 Σεπ 2008, 11:01:32 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sondo
|
 |
« Απάντηση #179 στις: Τρίτη, 16 Σεπ 2008, 11:29:36 » |
|
Καλησπέρα παιδιά! Ήδη μου λείπει η παρέα σας και ο χώρος πτήσης μας! Χαιρετισμούς πολλούς στον Κύριο Κώστα, αν και στο άνωθεν βίντεο δεν κατάλαβα το περιστέρι που κολλάει...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|