Αντε πετα το τωρα μεχρι να το βαρεθεις (κανα 2 μηνες σου δινω) και μετα να παρεις κανα πιο σοβαρο,γιατι το Lama ειναι σχετικα παιχνιδι. Οπως έκανα κι εγώ....

Και αν σου πω φίλε μου ότι το βαρέθηκα μέσα σε μια βδομάδα αφότου κατάφερα να το πετάξω;
Ήδη άρχισα να αναζητώ για το επόμενο μου μοντέλο. Έτσι όπως το κόβω πάω για ένα RTF Belt CP.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είπα να βγάλω το lama με αέρα έξω να δυσκολευτώ λίγο στη πτήση, αλλά (μου το λέγανε, δε το άκουσα...

) lama και αέρας είναι αντώνυμα

Μετά από μια αναμενόμενη άσχημη πτώση (πρόλαβα έκλεισα το throttle αλλά....) άρπαξε ο άξονας και άρχισε πάλι (πιο έντονα) η κυκλική κίνηση (TBE).
Με το μάτι δε φαίνεται κάτι, ούτε αφήνει ίχνος σαν κώνο. Έτσι έβγαλα όλα τα blades και το έψαξα. Παρατήρησα ότι όταν γυρίζουν οι κάτω έλικες(aileron τέρμα αριστερά) και αρχίζουν σιγά σιγά να γυρίζουν και οι πάνω, τότε η πάνω πεταλούδα (Main Blade Grip του έδωσα καλό όνομα;

), όντως δε κάνει σωστή κυκλική κίνηση. Εκεί φαίνεται ότι κάτι έχει στραβώσει.
Η TBE που κάνει είναι δεξιόστροφη. Δεξιόστροφα γυρίζουν οι πάνω έλικες. Άρα αυτό σημαίνει ότι έχει στραβώσει ο μέσα άξονας στον οποίο είναι βιδωμένο το επάνω στροφείο;
Δηλαδή αν θα είχε στραβώσει ο έξω άξονας και κινούνταν στραβά το κάτω στροφείο(αριστερόστροφο) η TBE θα ήταν αριστερόστροφη;
Το σκέφτομαι σωστά ή κάνω λάθος;