Καλησπέρα φίλοι,
Το Belt-άκι μου έπαθε ένα γερό ατύχημα, καθώς έπεσε από την βιβλιοθήκη μου (2,5 μέτρα ύψος) κατευθείαν πάνω στον πλακάκι (γμτ με αυτές τις καθαρίστριες

)..... Γενικά όμως θέλει φτιάξιμο λίγο (έφαγε μπούμα, κάνοπι, flybar, και κάτι άλλα ψηλά στο κεντρικό στροφείο). Αν και θεωρώ άδικη την ζημιά, δεν σταναχωρήθηκα καθόλου, καθώς ήμουν ήδη σε σκέψη για αναβάθμιση. Κάνω κανονική πορεία πλέον, αν και nose in είμαι λίγο συγκρατημένος ακόμα. 3D δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω. Περισσότερο η scale πτήση είναι αυτό που με συγκινεί. Στην πρίκα του είχε gyro Fytaba GY401, και 4 ψηφιακά σέρβος 3154, όπως επίσης και receiver AR6000 της spectrum. Τέλος έχω ένα σέρβο futaba 9254 (είχε έρθει μαζί με το gyro) και 3 μπαταρίες flightpower 2000/30C.
Κατ'αρχάς μιλάμε μόνο για ηλεκτρικό. Θερμικό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Επιλογές μου, τα Trex 450 ή 500 αλλά θεωρώ value for money το Gaui huriccane 550 και είναι και μεγαλύτερο κιόλας. Μου αρέσει πολύ το Trex500 αλλά είναι φαρμακείο!!! Το Trex450 v2, είναι πολύ καλό, αλλά είναι μικρό (μέγεθος belt). Το Gaui από την άλλη είναι μια πολύ καλή (και οικονομική) λύση.
Τι προτείνετε παίδες ;

ΥΓ. Το κόστος αγοράς είναι σημαντικό για εμένα καθώς ετοιμάζομαι και για δεύτερο αεροπλάνο μετά το εκπαιδευτικό μου

Άραγε άτοκες δόσεις κάνουν κάποια καταστήματα ;