Την προσπάθεια και τον κόπο των παιδιών υπερασπιζόμαστε. Οχι κάτι προσωπικό δικό μας.
Διαφωνώ. Τους χρησιμοποιείτε για να επιτεθείτε στην Ομοσπονδία. Δικαίως ή αδίκως αυτό είναι θέμα προς συζήτηση. Γιατί κατά τα άλλα με τα scale δεν έχετε ούτε σχέση ούτε ενδιαφέρον για αυτά.
Οσο για την συμβολή του φόρουν στα κοινά, γνωρίζουμε όλοι και εσύ περισσότερο, ότι έχει αποτύχει.
Αλλά θα προσθέσω, και πιστεύω ότι και εσείς θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι από την εποχή που έφυγε ο αείμνηστος ιδρυτής του, και το φόρουμ πάλλεται. Παρά τις προσπάθειες των συντονιστών του.
Γιατί σε σαθρό έδαφος το οικοδόμημα δεν είναι σταθερό και ασφαλές.
Και όπως θα έχετε επίσης διαπιστώσει πολλοί παλιοί και σοβαροί κάτοικοι του οικοδομήματος έχουν αποχωρήσει για να μην είναι μέσα και παρασυρθούν όταν καταρρεύσει.
Οπως τα ποντίκια πηδούν απο το καράβι, όταν καταλάβουν ότι βουλιάζει
Ελαφρώς οξύμωρο να γράφεις ότι οι παλιοί και σοβαροί έχουν αποχωρήσει προβλέποντας την κατάρρευση και να τους παρομοιάζεις με τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το καράβι.
Αλλά θα προσθέσω, και πιστεύω ότι και εσείς θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι από την εποχή που έφυγε ο αείμνηστος ιδρυτής του, και το φόρουμ πάλλεται. Παρά τις προσπάθειες των συντονιστών του.
Πράγματι. Και καλό θα ήταν να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη.
Ένα forum είναι τόσο καλό όσο τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό. Είσαι στους κορυφαίους συμμετέχοντες σε πλήθος αναρτήσεων. Αν πιστεύεις ότι είσαι άμοιρος ευθύνης για την παρούσα κατάσταση, δικαίωμα σου.
Το forum εξακολουθεί να υπάρχει κυρίως χάρη στον Ευάγγελο Μιχαηλίδη που προνόησε και το κράτησε μετά τον θάνατο του Κώστα, και το συντήρησε όσο μπορούσε.
Δεύτερος υπεύθυνος, ο Σεραφείμ Καρφής που το στήριξε και το στηρίζει τεχνικά και που χωρίς αυτόν θα είχε σίγουρα καταρρεύσει.
Τέλος εγώ που ανέλαβα το όποιο οικονομικό κόστος συνέχισης μετά τον Ευάγγελο, που είναι ελάχιστο σε σχέση με το κόστος ψυχικής υγείας να κάθομαι να ασχολούμαι και να γράφω αυτά που γράφω.
Οπότε κάποια στιγμή θα έρθει ώρα για αποφάσεις. Κλείδωμα και ύπαρξη ως ιστορικό αρχείο είναι η επικρατέστερη από αυτές.
Ίσως τότε να αναλογιστούμε όλοι καλύτερα τις ευθύνες μας.
gkan