Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:22:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:22:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

    από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

    [Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

    [Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

    από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

    από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

    από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

    [Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

    από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

    από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

    [Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

    από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

    [Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

    [Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

    [Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search


    WWW
    Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 361
    Συνολικά: 362
    Στυλ εμφάνισης

    - Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

    - Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

    - Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 45221 φορές)
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.407



    « Απάντηση #60 στις: Δευτέρα, 27 Οκτ 2008, 16:36:43 »

    Αγαπητέ GMeskos,

    Επειδή φαίνεται ότι δεν συγκράτησες όλα όσα είπαμε σε εκείνη την συνάντηση στα υπενθυμίζω ξανά γιατί υπάρχει το verba volant αλλά και το scripta manent.

    Ολα όσα γράφεις για τα στοιχεία είναι σωστά. Ενα όμως ξεχνάς ή δεν ξέρεις, οτι στο δημόσιο λογιστικό η οποιαδήποτε πληρωμή ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία.

    1. Υπάρχει η έγκριση για την πληρωμή (στην περίπτωση μας  η έγκριση για επιχορήγηση των 5 εκ δραχμών)
    2. Εκδοση και παραδοση στην ΓΓΑ όλων των απαραιτήτων δικαιολογητικών (στην περίπτωση μας η απόδειξη, η εξουσιοδότηση του ταμία, μαζί με ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα)
    3. Ελεγχος των παραπάνω από τον πάρεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου
    4. Ενημέρωση της ΓΓΑ ότι όλα τα παραπάνω είναι εντάξει
    5. Εκδοση εντολής εκταμίευσης εφόσον φυσικά υπάρχουν τα χρήματα.

    Στην περίπτωση της ΕΟΑΜ τα πράγματα σταμάτησαν στο 2.

    Ρίξε μία ματιά (που θα έπρεπε να το είχες ήδη κάνει) στο παρακάτω link

    http://www.sportsnet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=55

    Μην πείς ότι και αυτό το έγραψε ο jkon. Ρίξε μία ματιά στις ημερομηνίες που ήταν ΓΓ ο Στέλιος Σφακιανάκης, και υπουργός ο Μειμαράκης. Καλύτερη ανάλυση δεν μπορούσε να υπάρχει.

    Δες και τις ημερομηνίες που εκδόθηκαν οι αποδείξεις και η εξουσιοδότηση του ταμία. Μήπως κάτι σου λένε? Μήπως έπεφταν κοντά σε εκλογές?

    Επιπλέον στο site αυτό (Aeromodeling.gr) υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή τα τεύχη του ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗ. Εκεί θα δείς για τις όποιες επιχορηγήσεις υπήρξαν.

    Αν αυτό είναι δύσκολο τότε ενημερωτικά σου λέω, ότι η ΕΟΑΜ από την ΓΓΑ πήρε 3 φορές επιχορήγηση. Η πρώτη 3 εκ, η δεύτερη 2εκ και η τρίτη 1,5 εκ δραχμές.

    Οι δύο πρώτες δόθηκαν χάρη στην μεσολάβηση του τότε Αντιπροέδρου Μανώλη Καστρινάκη, η δε τρίτη δόθηκε στο τέλος του 94 με μεσολάβηση του Π. Τσακωνιάτη.

    Τώρα αν εσύ επιμένεις ότι υπάρχει και άλλη επιχορήγηση 5 εκ. δραχμών όπως ισχυρίζεσαι δύο τινά μπορεί να έχουν συμβεί.

    'H οι πηγές σου είναι τουλάχιστον αναξιόπιστες με αποτέλεσμα να σε πιάνουν κώτσο (λές να είναι σύμπτωση που και πέρσι τέτοια εποχή έβγαζες κορώνες για την ΓΣ της FAI, και όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, που έδειξαν ότι υπήρξε και ελάχιστο κέρδος, εσύ εσίγησες) ή πραγματικά αυτά τα χρήματα μπήκαν στο ταμείο της ΕΟΑΜ.

    Για την δεύτερη περίπτωση όμως εσύ θα πρέπει να αποδείξεις ότι πράγματι τα χρήματα κατατέθηκαν στον λογαριασμό της ΕΟΑΜ (μόνο έτσι γίνεται η χρηματοδότηση από το δημόσιο και ποτέ με μετρητά) και αυτό θα φαίνεται από το βιβλιάριο της τράπεζας ή όποιο άλλο αποδεικτικό έχεις. Αν το κάνεις τότε σε διαβεβαιώ ότι μαζί θα πάμε αρμοδίως να δούμε τι έχει γίνει, αν όμως δεν το κάνεις τότε  θα σε παρακαλούσαμε αυτό που γράφεις:

    "ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ"

    ας το ζήσεις μόνος σου, μην ζητάς και παρέα.

    Πάντα φιλικά
    Αντώνης Παπαδόπουλος

    ΥΓΡ. Και για να γελάσεις και λίγο όπως με το dopping, eπειδή βλέπω οτι είσαι λάτρης και νοσταλγός του πολυτονικού συστήματος, οταν προσπαθείς να βάλεις την περισπωμένη στο μακρόν προ βραχέως περισπάται, το computer βγάζει κάποιο μήνυμα, το έχεις δεί? είναι στα ελληνικά.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27 Οκτ 2008, 16:49:44 από Αντώνης Παπαδόπουλος » Καταγράφηκε
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member
    ****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 341



    « Απάντηση #61 στις: Παρασκευή, 31 Οκτ 2008, 00:03:42 »

    Άγαπητέ μου Άντώνη Παπαδόπουλε,
     Όπως θά έχεις προσέξει στά γραπτά μου ήμουν καί είμαι άπόλυτα συγκεκριμένος.Ποτέ δέν είπα τίποτε περισσότερο
    άπό όσα μπορώ νά άποδείξω μέ έγγραφα.Βεβαίως άν μπορείς νά άποδείξεις καί έσύ μέ έγγραφα τούς ισχυρισμούς σου
    τότε θά γίνουν scripta manent,όπως τά δικά μου άλλως θά παραμείνουν Verba volant.
      Άπό τό συνέδριο τής F.A.I καί μετά λές τόσο έσύ όσο καί άλλοι ότι υπήρξε καί ένα έλάχιστο κέρδος.Χωρίς όμως ποτέ
    νά άναφερθεί ποσό.Σύμφωνα λοιπόν μέ τόν ίσολογισμό τής ΕΛ.Α.Ο γιά τό 2007 δημοσιευμένο στό "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"
    στίς 10/5/2008 μέ σύνολο ένεργητικού EΥΡΩ 14.817,56 καί σύνολο παθητικού ίσόποσο στίς άπαιτήσεις γράφει,
    Ύπόλοιπο συνεδρίου FAI  ΕΥΡΩ  4.661,00
    Ϋπόλοιπο συνεδριου FAI  EYΡΩ     999,00
                                                 -----------------
    Σύνολο                         ΕΥΡΩ   5.660,00

    Θά μού πείς τώρα ότι ήταν θέμα προβολής τής Χώρας καί τού τουρισμού.Άρα καλά άκουσα ότι στά ξένα Γραφεία
    Ταξειδίων γινόταν τό "ελα νά δείς"άπό τουρίστες πού ήθελαν νά έλθουν στήν Έλλάδα μετά άπό παρότρυνση τών
     κ.κ συνέδρων.
    Τό συμπέρασμα είναι ότι έγινε τό συνέδριο,πήρατε τά συγχαρητήρια γιά τήν όργάνωση,πού δέν είχα καμμία άμφιβολία
    ότι θά ήταν πολύ καλή,καί είχαμε καί τά Ε 5660,00.
    Τό θέμα είναι ό άερομοντελισμός ,γιατί μόνο γιά αύτόν μπορώ νά μιλήσω,είχε κανένα κέρδος? ΟΧΙ
    Δηλαδή ποτίσαμε ξένα χωράφια καί άφήσαμε τά δικά μας άπότιστα.
    Καί τώρα θά μέ έπιτρέψεις νά σέ θυμήσω κάτι.
    Τό 2004 στήν 69η Δ.Ε.Θ ή www.eath.gr είχε έναν στεγασμένο έκθεσιακό χώρο 100τμ καί μπροστά του έναν άκάλυπτο
    περιφραγμένο χώρο 500τμ περίπου όπου γινότανε πτήσεις έπιδείξεων άπό μία όμάδα Γερμανών μέ ήλεκτρικά 3D πού
    είχαμε καλέσει μετά άπό ένέργειες τού σημερινού άντιπροέδρου κ. Kai Ueberal.Άπό έκεί ξεκίνησαν τά ήλεκτρικά 3D
    στήν Θεσσαλονίκη καί σήμερα όλα σχεδόν τά μέλη έχουν καί άπό ένα .
    Τό στήσιμο τού περιπτέρου,ή διευθέτησή του καί τό κρέμασμα τών μοντέλων-πού δέν ήταν καί λίγα-κράτησε 10 μέρες
    όπως καί ή όργάνωση τών έπιδείξεων καί ή λειτουργία τού περιπτέρου,άλλες 10 μέρες άπό τίς 10.οο πμ έως τίς 22.οο μμ
    έγινε κατά 90% άπό ένα καί μόνο άτομο.Τόν είληκρινώς Ύμέτερο G.Meskos.
    Καί όταν τελείωσε ή ίστορία,ή Ε.Α.Θ είχε "στήν άπό μέσα"καί ΕΥΡΩ 8.000 καί τά οποία βοήθησαν ώστε ή Ε.Α.Θ νά έχει
    ένα γερό ταμείο καί νά άντιμετωπίζει μέ άνεση τά έξοδα τού ύπό κατασκευήν αύτές τίς μέρες νέου Μοντελοδρομίου της.
    όσο γιά τήν προβολή τού hobby/άθλήματος μας,όπως μάς πληροφόρησε ή Δ.Ε.Θ. άπό τό περίπτερό μας τις 10 μέρες
    πέρασε πάνω άπό τό 30% τών έπισκεπτών.Δηλ. μιλάμε γιά 100.000 καί πάνω άτομα!!
     Φίλε μου Άντώνη,έτσι καταλαβαίνω έγώ τήν προσφορά στόν άερομοντελισμό καί τήν προβολή του πρός τά έξω.
    Καί όπως βλέπεις καί βλέπω είμαστε διαμετρικά άντίθετοι.Τό ποιός έχει δίκαιο,θά τό πούν αύτοί πού μας διαβάζουν.

    Καί μιά καί έγινε συνήθεια τό άστείο,
    Δέν μπορώ νά βρώ άκόμη τήν περισπωμένη,λές νά έχει  άρχίσει ή νόσος τού Άλτζχάιμερ??
    Σέ ένα άπό τά lucita intervala μου θυμήθηκα ότι ή άπόδοση στά Έλληνικά τού Verba volant είναι,έπεα πτερόεντα.

    Καί όπως έγραφαν παλιά

    Φιλικώτατα Ύμέτερος

    G.Meskos
    Καταγράφηκε

    SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 822



    « Απάντηση #62 στις: Παρασκευή, 31 Οκτ 2008, 02:27:47 »

    Καλημέρα και απο μένα...
    Επειδή τα  lucita intervala, το verba volan, και τα scripta manent δεν τα χω διδαχθεί θα πω το δικό μου συμπέρασμα με δικά μου λόγια...
    Τελικά πολύ λάδι και από τηγανίτα τπτ..

    Αντε καλό ξημέρωμα...

    ΥΓ. Θα παρακαλούσα πολύ τον φίλο Γιώργο να μας αναφέρει αν έχει γίνει κάποια μελέτη, πόσα από τα 100.000 άτομα που επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΑΘ στην ΔΕΘ έγιναν μέλη του συλλόγου και πόσα από αυτά ασχολήθηκαν αθλητικά.

    dapan
    Καταγράφηκε

    Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 6.249


    AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"


    WWW
    « Απάντηση #63 στις: Παρασκευή, 31 Οκτ 2008, 09:22:08 »

    Άπό έκεί ξεκίνησαν τά ήλεκτρικά 3D στήν Θεσσαλονίκη καί σήμερα όλα σχεδόν τά μέλη έχουν καί άπό ένα .


    Αυτός είναι ο στόχος της εξάπλωσης του αερομοντελισμού στη Θεσσαλονίκη;

    Παράθεση
    Τό στήσιμο τού περιπτέρου,ή διευθέτησή του καί τό κρέμασμα τών μοντέλων-πού δέν ήταν καί λίγα-κράτησε 10 μέρες
    όπως καί ή όργάνωση τών έπιδείξεων καί ή λειτουργία τού περιπτέρου,άλλες 10 μέρες άπό τίς 10.οο πμ έως τίς 22.οο μμ
    έγινε κατά 90% άπό ένα καί μόνο άτομο.Τόν είληκρινώς Ύμέτερο G.Meskos.

    Ενα πράγμα έκανες στην μοντελιστική σου καριέρα, και φωνάζεις σε όλο τον κόσμο... - "Δοξάστε με". Γιατί αφού είσαι τόσο δραστήριος και αποτελεσματικός δεν σε ψηφίσανε μέλος του Δ.Σ.?

    Παράθεση
    Καί όταν τελείωσε ή ίστορία,ή Ε.Α.Θ είχε "στήν άπό μέσα"καί ΕΥΡΩ 8.000

    Τόσα σας "υποσχέθηκε" το πρόσωπο. Σας τα έδωσε όλα; Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά εσύ ο ίδιος μου έχεις πει ότι σας έδωσε λιγότερο από τα μισά.

    Παράθεση
    όσο γιά τήν προβολή τού hobby/άθλήματος μας,όπως μάς πληροφόρησε ή Δ.Ε.Θ. άπό τό περίπτερό μας τις 10 μέρες
    πέρασε πάνω άπό τό 30% τών έπισκεπτών. Δηλ. μιλάμε γιά 100.000 καί πάνω άτομα!!


    Εσείς που αναλώσατε τόσες ώρες και πιθανόν και χρήματα γι' αυτή την έκθεση, τι αποτέλεσμα φέρατε;  Και μη μας απαντήσεις μόνο για την εισροή των 8.000 (?), γιατί τότε δεν κερδίσατε τίποτε. Πράγματι χάσατε.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 31 Οκτ 2008, 13:05:06 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member
    ****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 341



    « Απάντηση #64 στις: Κυριακή, 2 Νοε 2008, 22:15:25 »

    Παντελή όταν καταφέρεις νά κάνεις κάτι παρόμοιο τότε θά έχεις τίς πληροφορίες άπό πρωτο χέρι.
    Μόνο σέ παρακαλώ,μήν κάνεις πάνω άπό 100 χρόνια.
    Καταγράφηκε

    SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member
    ****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 341



    « Απάντηση #65 στις: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 00:29:42 »

    Πρώην φίλε μου Γ.Κνσταντακάτε

    Δέν περίμενα άπό έσάς τίποτα περισσότερο άπό ύβρεις.
    Άντί νά ρωτάτε γιά άλλες λέσχες,δέν κοιτάτε τήν δική σας, πώς θά τήν πάτε πιό μπροστά?
    Βγαίνετε στό forum και δυστυχώς μέ τήν άνοχή τού admin κάνετε άήθεις προσωπικές έπιθέσεις,σέ όποιον
    διατυπώσει διαφορετική άπό τήν δική σας άποψη.
    Μά ποιός είσθε τέλος πάντων?
    Όσο γιά τά χρήματα,άπληροφόρητε πρώην φίλε μου,πάρθηκαν μέχρι μία.Άπλώς σέ δύο δόσεις.Τόσο λοιπόν σάς τυφλώνει
    καί κουφαίνει τό μίσος σας?
    Δέν διστάζετε άκόμη,άγενέστατε πρώην φίλε μου, νά άναφερθείτε μειωτικά καί γιά τόν Δήμαρχο θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργόπουλο,άποκαλώντας τον "πρόσωπο".Τό γνωρίζατε πολύ καλά άπό έμένα ποιός μάς έδωσε τά χρήματα.      Καί όταν θά θελήσετε νά ξανααναφερθήτε σ'αυτόν θά κάνετε πολύ καλά
    νά πλένατε τό στόμα σας μέ 1-2lt Dettol.Έχω τήν έντύπωση ότι είναι καλλίτερο άπό τό Betadin.
    Πρίν λίγο καιρό είχα ρωτήσει τό ποιά είναι ή πρόοδος τού άερομοντελισμού στήν Έλλδα τά τελευταία 20 χρόνια.
    Τότε γιατί "κάνατε τόν Γερμανό"? Είσθε κάπου 45-46 χρόνια στόν χώρο καί δέν μπορείτε νά πείτε άν έγινε κάτι?
    Πολύ περίεργο γιά έναν πού νομίζει ότι είναι ό μοναδικός κάτοχος τής γνώσης.
    Στό τέλος,πρώην φίλε μου,νομίζω ότι σας άνέχθηκα περισσότερο άπό ότι θά περίμενα.Ως έδώ καί μή παρέκει.
    Γιά νά μήν θυμηθώ μία ίστορία μέ μηχανές.Γκέγκε?
    Καταγράφηκε

    SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 817



    « Απάντηση #66 στις: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 00:46:29 »

    Κυριε Μεσκο σαν απλος παρατηρητης γιατι δεν αφηνετε τις προσωπικες διαμαχες σε αυτο το φορουμ δεν υπαρχει λογος να υφιστανται δεν με  ξερετε ισως  δεν με απασχολει κιολας οπως και επισης δεν με ξερει ο κυριος Κωνστακατος απλα θεωρω και μετα την παρεμβαση του φιλου παντελη οτι το θεμα εχει ξεφυγει και ανναλωνεστε σε μαχες εντυπωσιασμου


    Κωνστας Αντωνιος
    Μελος και Αεραθλητης Αερολεσχης Λαμιας
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 2.879


    AKA "agridoc"


    WWW
    « Απάντηση #67 στις: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 08:34:41 »

    Αγαπητέ Κε Μέσκο

    Πραγματικά σαν administrator έχω δείξει μεγάλη ανοχή σ' αυτό το θέμα, προς ποιά κατεύθυνση όμως σας ξεφεύγει. Η ηλικία, μικρή ή μεγάλη, η εμπειρία και η προσφορά στον χώρο και άλλα πολλά μετράνε. Το θέμα αυτό έχει κακό τίτλο και κακό περιεχόμενο. Δέχτηκα πολλές επικρίσεις γιατί το άφησα να συνεχίσει. Μήπως όμως αυτά που γράφονται εδώ δεν λέγονται και σε πηγαδάκια σε μοντελοδρόμια, εκδηλώσεις κ.τ.λ. ;

    Πολλά απ' αυτά που έχετε θίξει δεν απαντήθηκαν γιατί δεν άξιζαν ν' απαντηθούν. Ανοχή υπήρχε και από μένα και από άλλους που δεν εμπλέκονται γιατί δεν βρίσκουν ουσία.

    Πιστεύετε οτι αυτά που γράφετε εδώ, ο τρόπος που τα γράφετε είναι προς όφελος του αερομοντελισμού;

    Εχετε προσφέρει στον χώρο, στα τελευταία μηνύματα όμως σας έχουν πάρει στο ψιλό, σας δείχνουν πως μια αξιόλογη προσπάθεια μπορεί να κατηγορηθεί και ν' αμαυρωθεί. Οσο καλό έργο και να γίνει, πάντα θ' ακουστούν επικρίσεις.

    Είναι ο χώρος του Aeromodelling GR κατάλληλος για τέτοια; Καταλαβαίνει, όποιος δεν έχει μεγάλη σχέση τι γίνεται; Η αμαυρώνεται χωρίς λόγο η εικόνα του οργανωμένου αερομοντελισμού;

    Η φωνή του Αντώνη Κώνστα (Hobbitakos) αντιπροσωπεύει πιστεύω πάρα πολλούς.
    Καταγράφηκε

    Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 6.249


    AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"


    WWW
    « Απάντηση #68 στις: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 08:54:34 »

    Αγαπητέ κύριε Κώνστα,

    πράγματι σας γνωρίζω μόνο εκ φήμης, αν και υπήρξατε στο παρελθόν αθλητής της ΕΑΑ. Εχουμε συναντηθεί μόνο μία φορά στο Ακραίφνιο.

    Χαίρομαι που παρεμβαίνετε. Εχετε δίκιο όταν λέτε ότι αναλώνω τον πολύτιμο χρόνο μου σε θέματα που δεν θα έπρεπε. Πράγματι, δεν αξίζει να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα, έστω και με την πρόθεση έκκλησης χιούμορ.

    Είναι πιό λογικό, τις λίγες ώρες που μπορώ πλέον να διαθέσω για την αερομοντελιστική οικογένεια, να τις αφιερώσω αποκλειστικά σε αυτό που κάνω τόσα χρόνια, να βοηθάω τους αερομοντελιστές να φέρουν με τους κόπους τους και τα χρήματά τους, ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

    Να δούμε όλοι αερομοντέλα στον αέρα, χαμογελαστά και χαρούμενα πρόσωπα στο έδαφος, ιδίως νεανικά.

    Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να νιώθεις χαρά, προσφέροντας χαρά.
    Καταγράφηκε

    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 6.249


    AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"


    WWW
    « Απάντηση #69 στις: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 08:59:45 »

    Κύριε Κωστόπουλε,

    σωστά τα λέτε, γιατί έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.   
    Καταγράφηκε

    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    TAKISC
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 27



    « Απάντηση #70 στις: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 10:45:51 »

    .......ρουσοπουλος..............
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 11:39:31 από TAKISC » Καταγράφηκε
    SV1EDY
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 5



    WWW
    « Απάντηση #71 στις: Δευτέρα, 3 Νοε 2008, 13:22:05 »

    Κυριοι
     Λυπαμαι που το πρωτο μου μυνημα σε αυτο το  φορουμ αφορα αυτο το θλιβερο οπως εξελισεται θεμα αλλα με την οποια εμπειρια εχω απο αλλους συλογους πιστευω οτι πραγματικα τετοιου ειδους διαμαχες δεν καταληγουν πουθενα εκτος βεβαια απο το να αμαυρωνεται η εικόνα του Hobby η του αθληματος, οπως θελεται πειτε το .
      Οφειλω να πω και κατι αλλο ομως το οποιο αποτελει την προσωπικη μου αποψη.
    Δεν μου αρεσει καθολου η επιθεση στον κ. Κωνσταντακατο τον οποιο δεν γνωριζω και δεν εχουμε ποτε συναντηθει μεχρι τωρα απο κοντα αλλα ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που προσφερουν τοσα πολλα και ειδικα σε νεους και ασχετους .
      Εαν πραγματικα σας ενδιαφερει ο αερομοντελιστης της Αθηνας ελατε να μας βρειτε εσεις ενα χωρο για μοντελοδρομιο.
    Δεν ξερω εαν ο κ. Κωσταντακατος ειναι ο μοναδικος κατοχος της γνωσης αλλα σιγουρα ειναι ενας απο τους ελαχιστους που σπαταλα τον χρονο του για να την μεταδωσει.
      Δεν νομιζω οτι ενας ανθρωπος που εχει βγαλει ενα καταπληκτικο βιβλιο και το μοιραζει τζαμπα , ο ιδιος που εχει σχεδιασει ενα καταπληκτικο αεροπλανο και οποτε του ζητησεις το σχεδιο στο στελνει με δικα του εξοδα στην πορτα σου , οχι email αλλα το σχεδιο ετοιμο τυπωμενο, ο ιδιος που ειναι εκει να τον παρεις τηλεφωνο να σε ξεστραβωσει οποτε χρειαστει και ο ιδιος που γενικα το πλεον πολυτιμο πραγμα σημερα τον ελευθερο χρονο του τον δινει σε οποιον ζηταει βοηθεια χωρις κανενα ανταλλαγμα μπορει να εχει την αναγκη να κανει την οποιαδηποτε ατασθαλια.
     Και στο κατω κατω της γραφης σε οποιον δεν αρεσει ο τροπος λειτουργιας η το πως χειριζονται τα πραγματα σε οποιαδηποτε ενωση ας αναλογιστει τι εκανε ο ιδιος για αυτη την ενωση .
     Και για να μην παιζουμε με τις λεξεις οποιος νομιζει οτι μπορει να κανει κατι για ΕΜΑΣ ΕΔΩ στην Αθηνα - Τσιμεντουπολη - Χαλι - Ο ενας επανω στον αλλο (οτι σας αρεσει...) ας το κανει. Δεν νομιζω οτι ο κ. Κωσταντακατος η καποιος αλλος θα τον εμποδισει . Οσο ομως δεν γραφονται τεχνικα αρθρα, δεν εκδιδονται βιβλια, πονηματα και σχεδια και δεν σπατε τα νευρα σας να απαντατε σε ερωτησεις τουλαχιστον μην τσιγκλατε να το πουμε λαικα αυτον που το κανει .
      Εαν μας εγκαταλειψει γιατι ξεπεραστηκαν τα ορια, καποιοι  θα χασουν πολλα, και αυτοι σιγουρα δεν θα ειναι οι εξηνταρηδες φτασμενοι μοντελιστες.
      Πιστευω οτι καθε μηνυμα που γραφει ο Jkon σε αυτο το topic για να απαντησει τι εγινε το 1821 με μια αποδειξη που καπου καπως καποτε αλλαξε δεκα χερια ειναι χασουρα και σπαταλη χρονου , χρονου που ο Jkon θα μπορουσε να προσφερει κατι πιο χρησιμο απο το να εξηγει τι εγινε και τι δεν εγινε με το στρατσοχαρτο και τα φραγκα.
      Θα ηθελα πολυ να δω αυριο σαν απαντηση στα παραπανω ενα ακομα βιβλιο αερομοντελισμου απο τον κυριο Μεσκο  και μερικα σχεδια απο ευκολα αεροπλανα η τουλαχιστον ενα αρθρακι .
     Νομιζω οτι οσοι μπαινουν στο forum θελουν να μαθουν κατι πραγματικα χρησιμο για το αγαπημενο τους hobby. Εαν καποιος θελει να δει για μασα και ρεμουλα δεν χρειαζεται να μπει εδω , μια εφημεριδα να παρεις, την πιο ξεφτιλα, θα ειναι φουλ απο τετοια.
    Πιστευω οτι ο Admin πρεπει πλεον να κλειδωσει το θεμα και να μενει μονο μια κακη αναμνηση απο τον λαθος τροπο χρησης της πολυφωνιας.
     Α και υπ'οψην οτι δεν ειναι και πολυ μειωτικο να πεις καποιον "προσωπο" , μαλλον πιο μειωτικο ειναι να κατηγορεις χωρις αποδειξεις (μεχρι τωρα τουλαχιστον) αυτον που σκιζεται με 1800 μυνηματα και ολα τα παραπανω που προανεφερα για τον αερομοντελισμο.
     Και στο φιναλε τι μας νοιαζει εμας ο Δημαρχος σας Huh Εσεις τον ψηφισατε και καλοφαγοτα τα φραγκα , εμας ο δικος μας ειναι σφιχτος και ειμαστε στο ψηστηρι .
    Με φιλικους χαιρετισμους
    Αποστολος Μπουρουσης
    SV1EDY

    Υ.Γ. Εαν εχουν μεινει τιποτα αποκαιδια απο τα οχτω χιλιαρικα υπαρχουν φανταστικα βιβλια και CD για τον Αερομοντελισμο , ριχνω μια ιδεα λοιπον.

    Οτι εχει μεινει απο το χρημα κανετε ενα ντου και τα κανετε βιβλια - CD - εκπαιδευτικα video και γενικα επιμορφωτικο υλικο για τον αερομοντελισμο και ραντεβου στην Αναβυσσο να τα μοιρασουμε δωρεαν σε οποιον ενδιαφερεται . Ετσι δηλαδη για να την μπειτε σε οποιον ειναι μοναδικος κατοχος της γνωσης και να του παρετε τον τιτλο κανοντας και αλλους να ειναι κατοχοι γνωσης . Να ειστε σιγουρος εσας και οποιον αλλο το κανει οτι θα σας ευγνωμονουν πολλοι η τουλαχιστον περισοτεροι απο οτι εαν ξεσκεπασετε δηθεν σκανδαλα.
    Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 173


    6938430125


    WWW
    « Απάντηση #72 στις: Τρίτη, 4 Νοε 2008, 14:45:40 »

    Εγω απορω πως βρισκονται τοσοι πολλοι και διαφορετικοι groupies.
    Καταγράφηκε

    6938430125
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 936



    WWW
    « Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 5 Νοε 2008, 00:40:40 »

    Αγαπητέ φίλε SV1EDY, όντως καλά κάνεις που λυπάσαι για το 1 σου θλιβερό μήνυμα. Μπήκες στον κόπο να υμνήσεις τον Jkon, και να κατακρίνεις τον Μεσκο, χωρίς να γνωρίζεις τίποτα από γεγονότα του κοντινού παρελθόντος.

    Αυτό πιθανόν η το έκανες από άγνοια. Και βεβαίως αξίζει την μνεία που αναφέρεις ο jkon, αλλά σε πληροφορώ ότι και ο Μέσκος αξίζει πολλά. Και οι δυο ειναι δυνατοί "λύκοι" και "γεράκια" του οργανωμένου αερομοντελισμού, και στην μεταξύ τους κόντρα δεν χρειάζονται υποστήριξη από κανέναν.  Thumbs up

    όπως επίσης έχω να σου πω ότι σαν τον Μέσκο και σαν τον Jkon υπάρχουν δεκάδες άλλοι φτασμένοι αερομοντελιστες, που βοηθούν τους νέους, προσφέροντας τους, ίσως και πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έχεις δει μέχρι στιγμής. Απλώς δεν βγαίνουν στα φόρα και προτιμούν να κινούνται μέσω προσωπικών επαφών.

    Κάνεις λοιπόν δεν μίλησε εδώ για "μάσα και ρεμούλα" απλώς ο Γιώργος αυτό το διάστημα έχει αναλάβει τον ρόλο της αντιπολίτευσης, και δεν βλέπω τον λόγο που αντιδρούν άσχημα μερικοί. Γιατί ? Γιατί να μην ακούγονται όλες οι απόψεις ? Γιατί ενοχλείστε ?

    Και σαν τελευταίο ο Γιώργος Μέσκος και πολλοί άλλοι, δείχνουν να ενδιαφέρονται για την πορεία του αερομοντελισμου σε όλη την Ελλάδα, τα υπονοούμενα περί Αθηνών, θεσ/νικης κτλ δεν αγγίζουν σε καμία περίπτωση  τους αερομοντελιστές, και μακριά απο εδώ !!!!  Thumbs up
    Καταγράφηκε

    Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    SV1EDY
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 5



    WWW
    « Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 5 Νοε 2008, 09:26:04 »

    Mastoras
    Εαν καταλαβα καλα κρινεται το post moy ?
      Μην ριχνεται λαδι στην φωτια αγαπητε Mastoras , ηδη οι περισσοτερες δημοσιευσεις στον σκουπιδοντενεκε ειναι δικες σας .
    Καλο θα ηταν αντι να κρινεται την γραφομενα μου στο φορουμ να κανετε μια ανασκοπηση στα δικα σας γραφομενα και σαν μια κινηση αυτογνωσιας να περιοριστειτε στα αμιγως τεχνικα ζητηματα και στην αποκτηση η την μεταδοση γνωσης για τα ουσιωδη θεματα σχετικα με τον αερομοντελισμο . Για τα υπολοιπα μπορειτε να χρησιμοποιειτε ΠΜ οπως επιβαλεται για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις και ασκοπη αναστατωση .

    Λαβεται υποψη οτι δεν υμνω κανεναν, ενοχλουμαι ομως οταν βλεπω εναν ανθρωπο που καταβαλει τεραστια προσπαθεια με τις δημοσιευσεις του στην βελτιωση του Αερομοντελισμου να ειναι αναγκασμενος να απαντα σε ασχετα θεματα και να απολογειτε για ασχετα προς το φορουμ και τους σκοπους υπαρξης του φορουμ θεματα .
      Η αντιπολιτευση ειναι πραγματικα καλη και ενδιαφερουσα αλλα σε αερομοντελιστικα θεματα αυστηρα.
    Εαν διαβαζα μια γνωμη αντιπολιτευσης σχετικα με το ποιο καυσιμο ειναι καλυτερο η ποια αεροτομη λειτουργει καλυτερα σε ενα συγκεκριμενο μοντελο δεν θα ειχα καμμια αντιρρηση, ομως το να ξεκιναει ενα θεμα και να εξελισεται οπως εξελισεται για τον τροπο διαχειρισης  καποιον χρηματων πριν απο καποια χρονια με αφηνει παγερα αδιαφορο. Οταν ομως τραβα σε μακρος με ενοχλει .
     Στο φορουμ μπαινω για να διαβασω κατι που θα με κανει καλυτερο αερομοντελιστη . Για τον τροπο που λειτουργει ομως η ΕΛΑΟ οποιος ενδιαφερεται, το καλυτερο ειναι να παει στις συνελευσεις και στα συμβουλια της και να εκφρασει την αποψη του.
      Σχετικα δε με το εαν υπαρχουν δεκαδες η εκατονταδες προθυμοι να βοηθησουν δεν αμφιβαλω καθολου. Το θεμα ειναι οτι οπως και εσυ γραφεις κινουνται μεσω προσωπικων επαφων . Αυτο ομως που θελουμε δεν ειναι φιλοι που βοηθουν τους φιλους τους αλλα κατοχοι του αντικειμενου και της γνωσης που βοηθουν το συνολο ειτε ειναι φιλοι τους ειτε τους ειναι παντελως αγνωστοι .
      Για τον λογο αυτο θα επιμεινω οτι οταν καποιος  εχει τον ογκο τον δημοσιευσεων του Jkon που 99% αφορουν την επιλυση τεχνικων θεματων και την προσφορα βοηθειας σε γνωστους και αγνωστους ειναι κουτο να τον αναγκαζουμε αντι να μας δωσει τα φωτα του σε κατι χρησιμο να απολογειτε τι εγινε καπου καπως καποτε .
      Εγω ουτε μελος της ΕΛΑΟ ειμαι ουτε εχω κατι με τον κ. Μεσκο .
    Ομως τα θεματα που θιγονται δεν αφορουν τους αερομοντελιστες ουτε προαγουν το πνευμα του  Hobby , ισα ισα μονο ζημια κανουν .
      Το ενδιαφερον κατα την αποψη μου για τον αερομοντελισμο και την πανελλαδικη πορεια του δεν εκφραζεται μεσω τον φορουμ με κορωνες περι κακοδιαχειρισης και ιστοριων για μηχανες και δημαρχους . Εκφραζεται με δημοσιευσεις σχεδιων αρθρων και με την προσφορα τεχνικης γνωσης . Για τα υπολοιπα αρμοδιοι ειναι οι λογιστες και τα εκλεγμενα οργανα διαχειρισης του καθε σωματειου.
    Ας φροντισουμε λοιπων να χαμηλωσουν οι τονοι και να κλεισει το θεμα οσο πιο συντομα γινεται . 
     
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
    Μεταπήδηση σε:  

    Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines
    Πολιτική απορρήτου

    TinyPortal v0.9.7 © Bloc
    Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!
    Δημιουργία σελίδας σε 0.034 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.