Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:19:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:19:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 339
    Συνολικά: 340
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 45194 φορές)
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 18:07:47 »

Δε καταλαβα γιατι για θεματα της ΕΛΑΟ να πρεπει να ρωτησει στο τοπικο σωματειο του οταν δοξα τω θεω εδω υπαρχουν τα πρωτοκλασσατα στελεχη... αυτο δε το καταλαβαινω πραγματικα!!!! δηλαδη σε εχω διπλα μου και θα ρωτησω μεσω αντιπροσωπου? οταν καποιος κατεχει δημοσια αξιωματα νομιζω πως πρεπει να απαντα ο ιδιος στη κριτικη και οχι μεσω αυτοκλητων αντιπροσωπων..

Νομίζω ότι κατάλαβα  την απορία  ,
    Πράγματι μπορείς να θέτεις τα ερωτήματα προς την Ομοσπονδία εδω,το αν θα απαντήσουν τα "πρωτοκλασσατα στελέχη " , όπως τα λες  και πότε , ειναι  προσωπική υπόθεση του καθένα τους , φαντάζομαι .
    και αυτό γιατι ,το www.aeromodelling.gr ΔΕΝ ειναι εκπρόσωπος της ομοσπονδίας . Είναι το φορουμ των Ελλήνων αερομοντελιστών , εγγεγραμμένων στην ΕΛΑΟ και μη .
    Ενω αν κάνεις το ερώτημα μέσω του σωματείου σου , είναι υποχρεωμένοι ,τουλάχιστον θεωρητικά  να απαντήσουν .

Και έχεις δικιο , πράγματι είναι ένα θέμα για τους μη εγγεγραμμένους αερομοντελιστες .
    Αυτοι πως θα ενημερωθούν ?
    Δεν ξέρω . και δεν ξέρω τον λόγο που θέλει ενημέρωση . Αν η ανάγκη για ενημέρωση είναι μεγάλη , μπορούν να γραφτουν σε ενα σωματείο.
    Αν δεν υπάρχει σωματείο στην περιοχή τους ,αλλα υπάρχει αναγκη  να γίνει , ας δημιουργήσουν , και στην απευκτέα περίπτωση που δεν μπορουν , ας γραφτούν σε ενα περιφερειακό σωματείο .

Ειναι πολυ εύκολες και οι δυο διαδικασίες , τοσο της εγγραφής οσο και της δημιουργίας .
    Όρεξη να υπάρχει , για ενασχόληση με τα κοινά   , και ολα γίνονται

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    HarisH
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 18:31:28 »

Ξέρω ότι με το παρόν θα γίνω αντιπαθείς σε πολλούς αλλά τουλάχιστον αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν τις προθέσεις και την πορεία μου (μικρή βεβαία) και θα με δικαιολογήσουν(όσοι δε με ξέρουν ευχαρίστως να τα πούμε).

Ήμαρτον,

έχω βαρεθει να βλέπω σχόλια, κριτκές επί διοίκησης και ηλίθιες αντιπαραθέσεις που δε βγάζουν πουθενα. Και όλα αυτά πού? σε ένα χώρο δημόσιας συζήτησης που (κατα τη γνώμη μου) είναι για να συζητάμε τεχνικές, νέα μοντέλα, προμηθευτές κτλ. Το να ξεκινήσεις μια δημόσια αντιπαράθεση σε αυτόν εδώ το χώρο και να περιμένεις και "επίσημη" απάντηση είναι τουλάχιστον ανούσιο΄.

Έχετε θέμα με την ΕΛ.Α.Ο.? δε γουστάρετε άτομα και καταστάσεις; ΟΚ δικαίωμα του καθένα είναι, πιάστε διαβάστε τον 2725/99 και μια τροποποίηση που παίζει σε ένα επόμενο νόμο και κινηθείτε όπως πρέπει.

Ξεκινώντας ίσως ένα σωματείο η και παραπάνω και δημιουργήστε πυρήνες μοντελισμού να έχετε και δικαίωμα ψήφου στην ομοσπονδία και αλλάξτε ότι θέλετε και μπορείτε. Κανένας νόμος δεν απαγορεύει σε κανέναν να κάνει οτιδήποτε. Δεν τα κάνει καλά ο Παπαδόπουλος, δεν τα κάνει καλά ο Λεονταρίτης ο Χ ο Ψ και δε συμμαζευεται? Μην τους ψηφίζετε ρε παιδί μου.

Τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα επίπεδα, είμαστε που είμαστε λίγοι και μας κυνηγάνε όλοι πρεπει να πλακωνόμαστε και μεταξύ μας. Είτε ομοσπονδία είτε σωματείο είτε παρέα αμα δε κοντραριστούμε δε γίνεται. Σε λίγο ό καθένας θα έχει από ένα ηλεκτρικό θα πετάει στην αυλή του και θα τσακώνεται με τον εαυτό του.

Έχω να πώ και για την ομοσπονδία αλλά όχι εδώ όπως πρέπει θα τους τα πω, εγγράφως με την υπογραφή μου.

Κόψτε τις χαζομάρες και κοιτάξτε να δούμε πως θα επιβιώσει το χομπυ και όχι η αυταρέσκεια και ο εγωισμός του καθένα μας.

Κε Μέσκο σας έχω δεί μια φορά στο Βόλο και θαύμασα τους τρόπους και τη συμπεριφορά σας αν και δεν είχαμε χρόνο να τα πούμε καλύτερα οι δύο μας.
    Κε Κωνσταντακάτο έχουμε μιλήσει πολλές φορές από εδώ και μια φορά σε μοντελιστική εκδήλωση στην Αθήνα και ξέρετε ότι απολαμβάνετε του σεβασμού και της εκτίμησης μου.
    Είστε πολλά χρόνια μοντελιστές και πιστέυω σοφότεροι από πολλούς από εμάς.
    Από εσάς τους δύο θα περίμενα να δίνετε το καλό παράδειγμα και όχι να ξεκινάτε εσείς θέματα που προκαλούν τριβές και φαγωμάρες.

Α! Όποιος θέλει να συζητήσουμε τα γραφόμενα μου και e-mail έχω εδώ και το τηλέφωνο μου το δίνω άνετα δεν έχω πρόβλημα απλά έκθεση δεν ξαναγράφω για το θέμα. Όποιος θέλει ΡΜ.
    Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 18:53:38 »

Γιώργο (Κανδυλάκη)!
    Πρώτα άπό όλα σέβομαι τό δικαίωμά σου νά ύπερασπίζεσαι καί νά κριτικάρεις όποιον θέλεις.
    Έλπίζω όμως νά άναγνωρίζεις καί σέ μένα τό ίδιο δικαίωμα.
    Έγώ ΔΕΝ μιλησα γιά 500.000 ευρώ.
    Όσο γιά τά ποσοστά πού λές,έάν ή έπιχορήγηση πάει στό μηδέν,τά λειτουργικά έξοδα θά είναι καί αύτά
    μηδενικά γιατί τό "μαγαζί θά κλείσει"
    Καί άφού θέλεις "απόλυτα "νούμερα,
    Συνολική έπιχορήγηση 10.000.000 δραχμές.Καί είναι πολλοί άπό έμας πού θυμούνται τί άγόραζες τότε (1989)
    καί τί άγοράζεις σήμερα μέ 30.000 ευρώ.
    Κατανομή ώς έξής.
    1)Γιά ένισχυση ’εραθλημάτων                                                                            2.500.000δρχ
    2)Γιά ένισχυση ’εραθλητικών σωματείων                                                               2.000.000δρχ
    3)Γιά Διεθνείς άγώνες                                                                                          1.000.000δρχ
       Γιά Πανελλήνιους άγώνες                                                                                  1.000.000δρχ
    4)Γιά ’εροπορικό κέντρο ’εραθλητισμού (ΑΚΑ)                                                        700.000δρχ
    5)Γιά ’εροπορική ’καδημία Έλλάδος
       (Γιά τήν άνάπτυξη καί διάδοση τής ’εροπορικής ίδέας)                                            300.000δρχ
    6)Γιά λειτουργικά έξοδα ΕΑΛΕ                                                                              1.500.000δρχ
    7)Γιά Διεθνείς ύποχρεώσεις ΕΑΛΕ                                                                           1.000.000δρχ

Ή ΕΑΛΕ θά συμπεριελάμβανε στήν κατανομή καί άεραθλητικά σωματεία
    πού δέν άνήκαν στήν δύναμή της καί λειτουργούσαν νόμιμα.
    Διώρθωση.Τά συνολικά έξοδα τής ΕΑΛΕ ήταν 2.500.000δρχ δηλ. 25% τής έπιχορήγησεως
    καί όχι 15% όπως κατά λάθος έγράφη.
    Έγώ Γιώργο μου έδωσα συγκεκριμένα νούμερα.Τώρα γιά νά μπορώ καί έγώ νά δώσω βάση καί νά πιστέψω
    ότι γνωρίζεις τί καί ποιόν ύπερασπίζεσαι θά ήθελα νά μέ δώσεις "άπόλυτα" νούμερα γιά τήν τελευταία
    έγκεκριμένη έπιχορήγηση τής ΕΛΑΟ καί τά συνολικά λειτουργικά της έξοδα.
    Έγώ δέν θά τά τσεκάρω.’πλά θά τά δεχθώ.
    Κύριε Παξιμαδάκη,  σέ ολη τήν πορεία μου,δέν είχα ποτέ μου νά κρύψω τίποτα καί άπό κανέναν.Έλεγα παντοτε τήν γνώμη μου.
    ανοιχτά καί άντρίκια.Καί όταν είχα λάθος είχα τό(γιατί έκεί θέλει περισσότερο)θάρρος νά τό παραδεχθώ καί νά
    ζητήσω συγνώμη.
    ’ν καί ή "άλλη πλευρά"δέν είχε τίποτα νά κρύψει καί έλεγε κάναμε αύτό,έκείνο,τό άλλο ή έστω δέν κάναμε τίποτα,
    μέ 2-3 ποστ θά είχαμε "καθαρίσει τήν μπουγάδα"καί θά ξέραμε πού βρισκόμαστε.

Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 10 Ιουλ 2008, 17:34:41 »

Τί εγινε Γιώργο? ’πό ότι βλέπω δέν "τσέκαρες" τά νούμερα άκόμα.

ΥΓ.Μήπως ξέρεις πού είναι τό μοντελοδρόμιο?HuhHuh (Όχι τής Ε.Α.Θ)
    Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #49 στις: Τρίτη, 2 Σεπ 2008, 01:14:54 »

Σέ προηγούμενα post μου,έκανα κάποιες έρωτήσεις στήν ΕΛ.Α.Ο
    Μερικοί φίλοι μοντελιστές προέτειναν νά τίς κάνω μέσω τής Λέσχης μου.
    Κάθησα λοιπόν καί σκέφθηκα καί έθεσα στόν έαυτό μου τό έρώτημα.Μήπως έχουν οί άλλοι δικαιο καί έγώ άδικο ?
    Έγραψα καί έγώ λοιπόν τήν παρακάτω έπιστολή...
    Πρός Ε.Α.Θ
    Κύριοι
    Παρακαλ.ω όπως μεταβιβάσετε στήν ΕΛΑΟ τά παρακάτω έρωτήματα γιά τά όποία ζητώ νά ένημερωθώ.
    α)Ποιά είναι ή πρόοδος τού άερομοντελισμού στήν Έλλάδα τά τελευταία 20 χρόνια
    β)Πόσα προγράματα γιά τήν δημιουργία ύποβάθρου καί άναπτύξεως τού άθληματος έχουν ύποβληθεί.
    γ)Πόσα άπό αύτά έχουν έγκριθεί.
    δ)Πόσα άπό αύτά έχουν πραγματοποιηθεί.
    ε)Πόσα άπό αύτά είναι σέ έξέλιξη.
     Μέ τιμή
    Γ.Μέσκος

Καί ήλθε ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

.......
    "Θά θέλαμε νά σάς ένημερώσουμε ότι μέλη τής ΕΛΑΟ είναι τά σωματεία της καί όχι τά μέλη αύτών.
    Έάν τά έρωτήματα τού μέλους σας,είναι καί έρωτήματα τού Δ.Σ τής ΕΑΘ,γιά νά άπαντηθούν άπό τό ΔΣ τής ΕΛΑΟ,
    πρέπει νά σταλούν μέ κανονική έπιστολή τού Σωματείου σας (είτε μέ fax είτε μέ e-mail) ή όποία θά ύπογράφεται
    όπως προβλέπεται άπό τό καταστατικό σας.
    Εύχαριστούμε γιά τήν συνεργασία
    Γ.Γιαννόπουλος
    Ύπεύθυνας Γραμματείας"

Πιστεύω νά μπορείτε νά δίαβάσετε άνάμεσα στίς γραμμές καί νά Βγάλετε τά συμπεράσματά σας.

Τώρα κάτι γιά τά μέλη καί τά μέλη.
     Διαφεύγει τής προσοχής τής ΕΛΑΟ ότι τά άπλά μέλη κάνουν τά σωματεία καί τά σωματεία τήν ΕΛΑΟ καί ότι
    λίγο περισσότερο σεβασμός στά ¨μή μέλη" δέν θά έβλαπτε.
    Διατηρούν όμως τό δικαίωμα βάσει τού άρθρου 14 τού καταστατικού,νά διαγράψουν ένα μέλος ή άθλητή
    κάποιου σωματείου.
    Τώρα πώς είναι δυνατόν νά διαγράψουν κάποιον πού δέν είναι μέλος ..................
    ’λλά καί έάν τό ζητήσουν,έπίσημα ή άνεπίσημα,άπό τό σωματείο του νά τόν διαγράψει,τότε έρχονται σέ
    άντίθεση μέ τό άρθρο 1.5 τού καταστατικού πού λέει"Δέν έπιτρέπεται στήν ΕΛΑΟ ή έπέμβαση μέ
    ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο στήν διοικητική καί οίκονομική αυτοδυναμία τών σωματείων μελών της"
    Αύτά πρός τό παρόν...

ΥΓ Τί έγινε τό βρήκατε τό μοντελοδρόμιο HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh?
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 2 Σεπ 2008, 22:55:17 από GMeskos » Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 6 Σεπ 2008, 21:21:58 »

Κύριε Παξιμαδάκη

¨Οπως πιθανότατα είδατε άκολούθησα τήν συμβουλή σας καί μέσω τού σωματείου μου (ΕΑΘ) έστειλα τήν έπιστολή
    στήν ΕΛΑΟ καί διαβάσατε καί τήν άπάντησή της.
      Θά ήθελα-άν μπορείτε-νά έκφέρετε τήν γνώμη σας.
    Έπίσης έάν έχετε καί κάποια άλλη-άποτελεσμακή-πρόταση θά τήν άκουγα εύχαρίστως.
    Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 16 Σεπ 2008, 23:31:32 »

ΠΕΡΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Πρίν λίγο καιρό είχα ρωτήσει ποιός είναι ό προυπολογισμός τής ΕΛ.Α.Ο.
    Καί φυσικά δέν πήρα άπάντηση
    Τό καταστατικό τής ΕΛ.Α.Ο έχει καί τό άρθρο 8,τό όποίο λέει ότι,
    " Ή ΕΛ.Α.Ο, καταρτίζει καί ύποβάλλει γιά έλεγχο άπολογισμό καί ίσολογισμό έως τήν προβλεπόμενη άπό
    τόν νόμο περί άθλητικών σωματείων προθεσμία κάθε έτους,ό δέ ίσολογισμός δημοσιεύεται πρίν τήν ύποβολή του
    στήν Γ.Γ.Α,σέ μία άθλητική έφημερίδα"
     Κατά συνέπεια μετά τήν δημοσίευσή του ό ίσολογισμός είναι δημόσιο έγγραφο μέ τήν άπόλυτη έννοιά του.
    Καί άφού ό κάθε Έλληνας πολίτης,άγοράζοντας τήν συγκεκριμένη έφημερίδα,μπορεί νά τόν διαβάσει,¨Εμείς
    πού είμαστε καί οί άμεσα ένδιαφερόμενοι,δέν έχουμε ένα λόγο παραπάνω νά τόν μάθουμε ?
     Περιμένω λοιπόν άπό τόν άρμόδιο ’ντιπρόεδρο τής ΕΛ.Α.Ο γιά τίς δημόσιες σχέσεις όπως καί γιά τήν προβολή
    τού έργου τής ΕΛ.Α.Ο μέσω τών Μ.Μ.Ε άλλά καί τού INTERNET (άρθρο 12.3.2 τού καταστατικού της) νά
    κάνει αύτό άκριβώς πού τού έπιτάσσει  τό καταστατικό καί νά μάς ένημερώσει ,σέ ποιά ή ποιές έφημερίδες
    καί μέ ποιές ήμερομηνίες δημοσιεύθηκαν οί ίσολογισμοί τών τελευταίων 5 έτών.
    Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Τετάρτη, 17 Σεπ 2008, 22:59:12 »

Καλά τόσοι μοντελιστές στήν ’θήνα καί δέν μπορέσατε τόσο καιρό νά βρήτε ένα μοντελοδρόμιο?
    Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #53 στις: Τετάρτη, 24 Σεπ 2008, 01:05:59 »

Τελίκά ούτε καί έγώ ξέρω πού είναι τό μοντελοδρόμιο στήν ’θήνα!!
    Έπειδή είμαι μακριά, θά δώσω κάποια στοιχεία στούς φίλους μοντελιστές τής ’θήνας.
    Μέ τό ύπ' άριθμό πρωτοκόλου 33755 τής 22/9/1993 έγγραφο τής ΓΓΑ................
    ...
    ...
                                        ’ποφασίζουμε

1) Έγκρίνουμε τήν έπιχορήγηση, μέσω τού ΟΠΑΠ,τής Έλληνικής Όμοσπονδίας ’ερομοντελισμού
    μέ τό ποσό τών πένυε έκατομυρίων (5.000.000)δραχμών ώς συμβολή τής ΓΓΑ στήν κατασκευή
    ένός νέου μοντελοδρομίου στήν ’θήνα καί στήν ολοκλήρωση τών έργων τού μοντελοδρομίου
    τής Θεσσαλονίκης.
    2) Όρίζουμε ότι τό έργο πρέπει νά όλοκληρωθεί έντός τριών μηνών άπό τήν ήμέρα λήψης τής
         χρηματοδότησης.
    3) Ό δικαιούχος πρέπει νά ένημερώσει έγγράφως,τό Γραφείο ’θλητικού Σχεδιασμού τής ΓΓΑ γιά τήν περαίωση τών
        έργασιών,ώστε νά πραγματοποιηθεί αύτοψία

Ή  ΕΑΘ πήρε 300.000 καί τελείωσε.
         Τώρα έάν άκόμη δέν μπορείτε νά βρήτε τό μοντελοδρόμιο,ρωτήστε τούς τότε ύπεύθυνους.
    Δέν είναι δύσκολο νά τούς βρήτε!

Καταγράφηκε

oulkeroglou
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #54 στις: Τετάρτη, 24 Σεπ 2008, 09:36:01 »

ΕΑΛΕ..................ΕΛΑΟ...............ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΗ. buck2
    Καταγράφηκε
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #55 στις: Τετάρτη, 15 Οκτ 2008, 00:38:16 »

Στήν Λάρισα μέ τήν εύκαιρία τού άγώνα τών ήλεκτρικών άνεμοπτέρων,στό βραδυνό τραπέζι τού Σαββάτου,
    είχα μία συζήτηση μέ τόν ΓΓ τής ΕΛ.Α.Ο σχετικά μέ αύτά πού γράφω γιά τά διοικητικά τού άερομοντελισμού.
    Σέ κάποιο σημείο μέ ρώτησε.Γιώργο έβαλες αύτό τό πόστ γιά τά 5.000.000,ρώτησες όμως άν έγινε ή έκταμίευση?
    Ή άπάντησή μου ήταν, ’ντώνη μπορούσες κάλλιστα νά γράψεις 2 γραμμές ,ότι δέν έγινε ή έκταμίευση καί τό
    θέμα πιθανότατα θά τελείωνε έκεί.
    Όπως περνούσε ό καιρός καί άπαντηση δέν έπερνα,άναγκάστηκα νά ψάξω.Καί τί βρήκα.
    Ότι τό Δ.Σ τής Ε.Ο.ΑΜ. μέ ήμερομηνία 18/10/1993 καί ’ριθμό Πρωτοκόλλου 464 έξουσιοδότησε τόν Ταμία της
    νά είσπράξει άπό τόν ΟΠΑΠ τό ποσό τών 5.000.000 δραχμών,γιά άθλητικούς σκοπούς.
    Καί πράγματι έτσι έγινε.Μέ ήμερομηνία 20/10/1993 καί άριθμό άποδείξεως 92 ή Ε.Ο.ΑΜ είσέπραξε τό ποσό.
    ’κόμη καί ό χθεσινός άερομοντελιστής γνωρίζει ότι τό βασικότερο πού χρειάζεται γιά νά κάνει τό χομπι/άθλημά του
    είναι τό μοντελοδρόμιο,καί οί λίγο παλαιότεροι ’θηναίοι φίλοι άερομοντελιστές δέν πρέπει νά ξέχασαν τά πέτρινα
    χρόνια πού πέρασαν άπό τό κλείσιμο τών Σπάτων μέχρι τήν δημιουργία τών ίδιωτικών μοντελοδρομίων.
    Καί ή έρώτηση έρχεται μόνη της...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ??

ΥΓ Τήν ίδια περίπου έποχή τό μοντελοδρόμιο τής www.eath.gr κόστισε περίπου 2.300.000 δραχμές
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

pvw
    « Απάντηση #56 στις: Τετάρτη, 15 Οκτ 2008, 09:00:30 »

Κύριε "δημοσιογράφε",

"αργία, μήτηρ πάσης κακίας"

Είναι κατανοητό, η απόφαση για την εκταμίευση να ώθησε την έκδοση εξουσιοδότησης του ταμία από την ΕΟΑΜ.

Το ερώτημα είναι αν ολοκληρώθηκε πράγματι η παροχή. Εγώ θυμάμαι ότι ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (εντός μηνός από την έκδοση της απόφασης), η απόφαση για την επιχορήγηση εκείνη ΠΑΓΩΣΕ. Δεν είναι περίεργο ότι ο φάκελλος περιέχει την σχετική απόδειξη.

Υπάρχει υπογραφή είσπραξης του ταμία ή καταθετήριο στον λογαριασμό τραπέζης της ΕΟΑΜ; Αν υπάρχει ενδιαφέρει και εμένα.

Για παράδειγμα αναφέρω ότι και η ΕΑΑ (και όλα τα σωματεία) έκοψε απόδειξη ότι εισέπραξε την επιχορήγηση του 2003, η οποία ουδέποτε εκταμιεύτηκε, και απλά ζητήσαμε την απόδειξη και την πήραμε πίσω μετά 3 χρόνια. Επί τρία χρόνια φαινότανε ότι έχουμε επιχορηγηθεί, ενώ η αλήθεια ήταν εντελώς αντίθετη. Αν δεν είχαμε πάρει την απόδειξη πίσω, ο οιοσδήποτε που θα έψαχνε τον φάκελλο θα έλεγε με βάση αυτή την απόδειξη ότι έχουμε επιχορηγηθεί.

Και επαναλαμβάνω: "αργία μήτηρ πάσης κακίας"
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    sakiskoz
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #57 στις: Τετάρτη, 15 Οκτ 2008, 09:34:45 »

Αγαπητέ φίλε Μέσκο Καλημέρα

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνεις και επισημαίνεις τα διάφορα προβλήματα και με στοιχεία πολλές φορές και δικαίωμά σου να περιμένεις απαντήσεις άλλωστε με τον έλεγχο λειτουργεί η Δημοκρατία.

Τώρα για θέματα € που έχει περάσει η πενταετία άστα να πάνε δεν έχει ουσία για τους νεότερους και στο λέω με λόγου γνώση.

Πρόσφατα εκλέξαμε νέα επιτροπή Αερομοντελισμού και εάν δε κάνω λάθος και παρακαλώ διόρθωσε με Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ξένος που κατά την γνώμη μου και την διάθεση έχει να προσφέρει και τον τρόπο.

Τώρα - τρόπος - κατ' εμέ   είναι Διεκδίκηση αλλά και απολαβή περισσοτέρων χρημάτων για τον Αερομοντελισμό και από άλλες διόδους, διανομή αυτών με ξεκάθαρο τρόπο για αποφυγή σχολίων από εσένα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ελέγξεις.

- Τρόπος - κατ' εμέ είναι να τρέξουν καινούργια πράγματα στον Αερομοντελισμό χωρίς να είμαστε αυστηρά τυπολάτρες, να ελεγχθεί τι τρέχει αυτή την εποχή στο ενδιαφέρων των Αερομοντελιστών  και να γίνουν ανάλογες εκδηλώσεις - αγώνες.

- Τρόπος - κατ' εμέ είναι να ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΊ ο  ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ  σε όλα τα μέσα της χώρας μικρά και μεγάλα.

Αγαπητέ Μέσκο - τρόπος - κατ' εμέ είναι  κατ' εμέ και με αυτά που γράφω δεν θέλω να υποδείξω σε κανέναν πως να κάνει τη δουλεία του, απλά εκφράζω τη γνώμη μου όπως έχω δικαίωμα σαν άνθρωπος του χώρου.

Με εκτίμηση
    Σάκης Μιχαηλίδης
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Τετάρτη, 15 Οκτ 2008, 18:24:39 »

Παράθεση
    Καλά τόσοι μοντελιστές στήν ’θήνα καί δέν μπορέσατε τόσο καιρό νά βρήτε ένα μοντελοδρόμιο?

Βλεπω οτι το θεμα ποναει για ολη την επικρατεια και θα σκασω αν δεν ρωτησω....
    ...μοντελοδρομιο στην Αλεξανδρουπολη υπαρχει.
    Που ειναι οι αερομοντελιστες ΟΕΟ!!!
    Καταγράφηκε
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #59 στις: Δευτέρα, 27 Οκτ 2008, 00:32:55 »

Μετά τήν έπιδιορθωση τού ύπολογιστή μου,νομίζω ότι όφείλω 2 άπαντήσεις.

Φίλε μου sakiskoz,ή ρήση,

"ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ"

Πρέπει νά σέ καλύπτει άρκετά.

Κύριε JKon

Γιά μία άκόμη φορά άποδείξατε ότι στά μαθήματα τής καλής συμπεριφοράς,άγωγής τού πολίτη καί λοιπών
    συναφών μαθημάτων στό σχολείο, ήσασταν μονίμως άπών.
    Τήν έπόμενη φορά,καί άφού βλεπω ότι έχετε τήυν άνοχή τού admin γιά προσωπικές έπιθέσεις,θά έξασκήσω τό
    δικαίωμά μου γιά ίση μεταχείρηση,καί θά φερθώ άνάλογα.
    Τώρα γιά τό θέμα.
    Έγώ γιά ότι γράφω,έχω τίς άποδείξεις,καί μπορώ νά τίς"άνεβάσω"όποτε χρειασθεί.
    ’φού βεβαίως άποδείξετε καί έσείς τά δικά σας γραφόμενα πχ μέ κάποια άκυρωμένη άπόδειξη,ή άνάκληση
    έξουσιοδότησης πρός τόν Ταμία ή ότιδήποτε άλλο νομίζετε,καί πιστέψατέ με θά τό χαρώ ίδιαίτερα γιατί ότι κάνω
    τό κάνω γιά νά άναδείξω τά λάθη τού παρελθόντος ώστε νά τά άποφύγουμε στό μέλλον.Καί όταν λέμε
    παρελθόν,έννοούμε άς πούμε μέχρι έχθές.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
    Μεταπήδηση σε: