Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:19:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:19:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 339
    Συνολικά: 340
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 45195 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 14:43:20 »

Συμφωνώ και με τα δύο μέρη της επισήμανσής σας κύριε Πάλλη.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 15:04:50 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    γιαννης κουσουρλης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 14:43:54 »

παντως μια ειναι η αληθεια....... ολοι θελουν να υπαρχουν καποια κοροιδα για να μπορουν να εχουν καποιον για να βριζουν και να κακολογουν,χωρις κανενας απο αυτους να θελει να κανει κατι,να ασχοληθει με αυτα για τα οποια θα τον βριζουν ολοι οι αλλοι, καλοι κακοι αυτοι ειναι ας αναλαβουν καλυτεροι,για να δουμε μετα ειναι ετσι??
    ολες αυτες οι διαδικασιες ειτε μας αρεσουν ειτε οχι απαιτουν χρονο,τρεξιμο που κανενας δεν θελει να δωσει ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΛΙΣΜΟΥ  ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ
    ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.... ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.... Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ... ΜΕΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΛΗΣ
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 1 Ιουν 2008, 23:54:19 »

...Εαν την εδινε αλλο μελος φυσικα θα γινοταν moderate

Συμφωνώ και με τα δύο μέρη της επισήμανσής σας κύριε Πάλλη.

Εγώ από την άλλη, γιατί διαφωνώ ? Διαπιστώνετε προνομιακή μεταχείριση Huh

Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 00:52:06 »

Έάν άντί νά ξοδεύτε φαιά ούσία γιά νά γράφετε τά διάφορα,κάνατε ένα πολύ μικρό κόπο καί γράφατε,
    έγινε αύτό,έκείνο,τό άλλο,δέν θά ήταν καλλίτερα?
    Έκτός καί άν είναι τόσα πολλά,πού άν άναφερθούν,κινδυνέυει νά μπλοκάρει ή μνήμη τού site όπότε καλά κάνετε!
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 07:39:38 »

Μερικές απλές ερωτήσεις:

Αν εσείς κύριο Μέσκο - κατά δήλωσή σας - έχετε τις λύσεις στα προβλήματα του Ελληνικού Αερομοντελισμού, και την διάθεση και τον χρόνο για να εργαστείτε και να τις κάνετε πράξη, τότε ...

1) Γιατί ούτε η Ε.Α.Θ., ούτε το άλλο σωματείο που εκπροσωπείτε (από σπόντα), ούτε κανένα άλλο σωματείο που άκουσε τις ιδέες σας εδώ και τόσα χρόνια, τις έκανε πράξη ή τις πρότεινε επίσημα στην ΕΛΑΟ;
    2) Γιατί δεν τύχατε της προτίμησης των εκλεκτόρων στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ε.Α.Θ.;
    3) Γιατί η Ε.Α.Θ. δεν σας πρότεινε ως εκπρόσωπό της στις ετήσιες συγκεντρώσεις των σωματείων;
    4) Γιατί δεν είσαστε μέλος της επιτροπής αερομοντελισμού;
    5) Γιατί δεν έχετε εκλεγεί ποτέ στο Δ.Σ. της ΕΛΑΟ ως εκπρόσωπος των αερομοντελιστών;
    6) Γιατί δεν έχετε εκπροσωπήσει ποτέ τους Ελληνες αερομοντελιστές στην C.I.A.M./F.A.I ;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 23:41:26 »

κύριε Κωνσταντακάτε,
                                 ύπό άλλες συνθήκες ,θά άγνοούσα τό μύνημά σας,γιατί είναι ,ως συνήθως,έκτός θέματος.
    Άναλώνεστε σέ προσωπικές έπιθέσεις,ένώ τό θέμα μας είναι έάν ύπήρξε πρόοδος ή όχι στόν μοντελισμό.Τό γιατί
    είναι κάτι πού δέν μέ άπασχολεί,πρός τό παρόν.
    Έχετε ξεχάσει,καί είστε καί Global Moderator,ότι αύτή ή ιστοσελίδα είναι γιά συζητήσεις περί μοντελισμού καί όχι
    γιά προσωπικές άντιπαραθέσεις.Έάν όμως έπιμένετε,πολύ εύχαρίστως στήν πρώτη φορά πού θά συναντηθούμε
    νά λύσουμε τίς όποιες διαφορές μας άλλά έκτός Forum.
      Τώρα άς μπούμε στό ψητό.
       Ποτέ δέν είπα ότι έχω λύσεις.Είπα όμως ότι έχω προτάσεις,οί όποίες καλώς ή κακώς,δέν είχαν τήν άποδοχή
    πού περίμενα.Δέν πειράζει όμως ,θά έλθει ή ώρα τους, όπως γίνεται πάντα σέ ότι λέω ή άν θέλετε,προβλέπω.

Ξεχνάτε όμως τίς συζητήσεις πού είχαμε σχετικά μέ τήν πρότασή μου γιά ένα πρωτάθλημα μέ "ένιαίου τύπου"
    μοντέλο.Γιατί δέν είπατε άπό τότε δέν είπατε ,άφησέ το ή είναι άνεφάρμοστο ή έστω χαζο σάν ίδέαΉ τότε
    οίκειότητα μεταξύ μας σάς έπέτρεπε άνετα νά έκφρασθήτε όπως σκεφτόσασταν.Καί μάλιστα είχατε προτείνει νά
    άγορασθούν καί 10 μοντέλα,νά γίνει άξιολόγηση,καί νά προτείνουμε τό καλλίτερο.Λές καί θά πηγαίναμε στό
    Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νά "διαλύσουμε " τόν άνταγωνισμό.Έδώ μιλούσαμε γιά entry level μοντέλα π.χ. F3A
    .46-.60 πού λόγω τής μαζικής άγοράς τους θά ήταν φθηνά άρα καί προσιτά σέ περισσότερους μοντελιστές.
       Ύποθέτω ότι καταλαβαίνετε ότι όταν ό έξοπλισμός είναι ιδιος γιά όλους έκείνο πού μετράει είναι τό στήσιμο
    καί τά χέρια.καί αύτό είναι τό άρχικό ζητούμενο.
    Είναι άλήθεια ότι δέν σας ρώτησα όταν συνέτασα τήν πρότασή μου γιά τό "Περιφεριακό Πρωτάθλημα". Τί νά
    κάνουμε? Μού διέφυγε.
    Πιθανότατα σάς διαφεύγει ότι τόν κανονισμό τή"Άνυψώσεως βάρους"άφού τόν συνέταξα,σάς τόν έστειλα μέ
    fax,άνεπίσημα,καί έσείς τόν παραδώσατε στήν ΕΛ.Α.Ο,τόν ένέκρινε,καί τόν δημοσίευσε στήν ίστοσελίδα της.
    Γιά τήν Ιστορία σάς ύπενθιμίζω ότι έγιναν δυστυχώς μόνο δύο,άλλά πολύ έπιτυχημένοι άγώνες,καί μέ χρηματικά
    έπαθλα πρό 10ετίας τής τάξεως τών 50.000,30.000 καί 20.000 δρχ.
       Βεβαίως καί δέν άγνοείτε ότι μέ πρωτοβουλία μου μετέφρασα(προσέξατε,δέν λέω έγραψα)τόν κανονισμό τού
    stand off scale τής Α.Μ.Α τόν έστειλα, πάντοτε άνεπίσημα,σέ έσάς ή τόν κ.Παπαδόπουλο,δέν θυμάμαι άκριβώς.
    μετά 'από τόσα χρόνια,ένεκρίθη άπό τήν ΕΛ.Α.Ο καί έτσι άρχισαν τά Scale νά κάνουν όργανωμένους άγώνες.
    Νο1-2-3 Τό τί κάνω έγώ μέ τήν λέσχη μου ή ή λέσχη μου μέ έμένα είναι δικό μας έσωτερικό θέμα καί θά έπρεπε
    νά γνωρίζετε ότι ή παρέμβαση στά έσωτερικά άλλου σωματείου,δέν είναι καί ότι τό εύγενέστερο.
    Όσο γιά "τό άλλο σωματείο"πού έπιμελώς 'αποφεύγετε νά όνομάσετε,σάς πληροφορώ ότι είμαι καί ήμουν μέλος του
    πολύ πρίν έσείς μάθετε ότι ύπάρχει.Καί άπαιτώ τήν έπόμενη φορά πού θά άναφερθήτε σ΄αύτό έστω καί έμμεσα νά
    τό κάνετε μέ τόν σεβασμό πού πρέπει.
    Νο4-5-6.Καλλίτερα νά τό ρωτήσετε στήν παρέα πού γιά όνομα έχει τήν παροιμία "Γιάννης πινει,Γιάννης κερνάει"
    Άυτοί θά σάς έξηγήσουν καί τήν διαδικασία τών τηλεφωνημάτων.
    Τελικά,έ.άν έχετε κάποιο θέμα γιά μοντελισμό,νά τό συζητήσουμε μέ σοβαρότητα καί έπιχειρήματα.
    Άν όχι,μήν με άπασχολείτε μέ άνούσιες καί άκομψες προσωπικές έπιθέσεις
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 4 Ιουν 2008, 00:57:24 »

Για αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο Γιάννης Κωνσταντακάτος δεν είναι Global moderator, ούτε καν moderator σε κάποιο πίνακα του Aeromodelling GR. Είναι master contributor στην ομάδα.

Πολύ σωστά Κε Μέσκο το Aeromodelling GR δεν είναι για προσωπικές αντιπαραθέσεις, δημιουργήθηκε για να φέρει σε επαφή τους αερομοντελιστές και ν' αποτελέσει πόλο σωστής πληροφόρησης σε όσους ασχολούνται ή θέλουν ν' ασχοληθούν με αερομοντελισμό. Ομως εσείς τι σχόλια και ερωτήματα γράψατε για τον Γ.Γ. της ΕΛ.Α.Ο. Αντώνη Παπαδόπουλο;

Επίσης πολύ σωστά αναφερθήκατε στα εσωτερικά των συλλόγων.

Σαν έμπειρος στον χώρο και του αερομοντελισμού και της διοίκησης γνωρίζετε οτι τόσο οι σύλλογοι και οι διοικήσεις τους, όσο και οι ομοσπονδίες και οι διοικήσεις τους είναι άστοχο να προσπαθούν να λύσουν τα εσωτερικά τους μέσα από δημόσιες συζητήσεις. Οπως επίσης πιστεύω οτι γνωρίζετε οτι η μη συμμετοχή στελεχών διοίκησης σε δημόσια συζήτηση που παρεκτρέπεται είναι σοφή και όχι τακτική στρουθοκαμήλου. Μεριμνά για την καλή εικόνα του συλλόγου.

Τελικά,έ.άν έχετε κάποιο θέμα γιά μοντελισμό,νά τό συζητήσουμε μέ σοβαρότητα καί έπιχειρήματα.
    Άν όχι,μήν με άπασχολείτε μέ άνούσιες καί άκομψες προσωπικές έπιθέσεις

Πάρα πολύ σωστά. Ελπίζω όμως να εφαρμοσθεί από όλους και από τον γράφοντα.

Θα δείτε πιο πάνω δυο παραγράφους όπου προσπάθησα να συμπτύξω κάποια απλά αλλά ουσιατικά πράγματα
    Παράθεση
    - Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες του Aeromodelling GR εεκί όπου θ' αποδώσουν πραγματικά για το καλό του αντικειμένου του.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 00:44:58 »

Έπίτηδες άφησα νά περάσει ένας μήνας,γιά νά δώ ποιοί άπό τούς "γνώστες"καί αύθεντίες τού χώρου μας,
    θά μέ "έβαζαν στήν θέση μου". Μή έχοντας όμως τί νά ύπερασπιστούν,προτίμησαν νά σιωπήσουν.
    Άς δούμε όμως μία περίπτωση,καί ό καθένας άς βγάλει τά συμπεράσματά του περί προόδου.
    Τό 1989 ή ΕΑΛΕ ,είχε λειτουργικά έξοδα, τό 15% τής συνολικής έπιχορηγήσεως της.
    "Σήμερα" ή ΕΛΑΟ έχει λειτουργικά έξοδα, τό 100% περίπου τής συνολικής έπιχορηγήσεώς της.
    Παρακαλώ έάν έχω λάθος ,διορθώστε με.
    Καταγράφηκε

skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 11:43:03 »

Εγώ πάλι επιμένω (χαζό παιδί χαρά γεμάτο )   Cheesy
    Η ΕΛΑΟ  διαχειρίζεται 500.000 πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο  γιατί εξακολουθούν οι αερολέσχες να πληρώνουν συνδρομή στην ΕΛΑΟ εγώ σαν αγράμματος άνθρωπος που είμαι θα περίμενα το ακριβός αντίθετο
    Καταγράφηκε

gadze
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 12:07:54 »

Εγώ πάλι επιμένω (χαζό παιδί χαρά γεμάτο )   Cheesy
    Η ΕΛΑΟ  διαχειρίζεται 500.000 πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο  γιατί εξακολουθούν οι αερολέσχες να πληρώνουν συνδρομή στην ΕΛΑΟ εγώ σαν αγράμματος άνθρωπος που είμαι θα περίμενα το ακριβός αντίθετο

Να προσθέσω και εγώ μια απορία. Ποια είναι τελικά η προσφορά της ΕΛΑΟ στον μοντελισμό όταν δεν είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα των αθλητών που παίρνουν μέρος σε αγώνες;
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 12:13:30 »

"Σήμερα" ή ΕΛΑΟ έχει λειτουργικά έξοδα, τό 100% περίπου τής συνολικής έπιχορηγήσεώς της.

Γιώργο, η στατιστική και ειδικά τα ποσοστά, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παρουσιάσουμε τα πράγματα όπως μας βολεύουν... Αν π.χ. η επιχορήγηση μηδενιστεί, τότε τα λειτουργικά έξοδα ως ποσοστό θα έχουν πάει στο άπειρο...

Αν θέλεις και μπορείς, γίνε πιό συγκεκριμένος, μιλώντας με απόλυτα νούμερα, π.χ. πόση ήταν η επιχορήγηση και πόσα τα λειτουργικά έξοδα το 1989, και πόση είναι σήμερα. Παράλληλα, θα κάνεις και σύγκριση εξόδων με βάση τον πληθωρισμό της τελευταίας 20-ετίας, για να έχουν νόημα οι δυο συγκρίσεις...

Δώσε αυτά τα νούμερα, το οποία όμως πρέπει να είναι τεκμηριωμένα, όχι εκτιμήσεις. Ή τέλος πάντων, αν είναι ήδη τεκμηριωμένα (500.000 ?) πείτε μου από που τα έχετε, να τα τσεκάρω, για να δώσω το αντίστοιχο βάρος στα γραφόμενά σας (μιλάω ως Γ.Κ., όχι ως moderator Wink.

Διαφορετικά, ο καθένας θα λέει ότι θέλει και δεν θα πιστεύω κανέναν, το αντίθετο μάλιστα, θα κρίνω κάθε τέτοια κίνηση ως σκόπιμη και κακόβουλη.

Τώρα, αν μετά θα απαντήσει κάποιος από τους "αρμόδιους" ή τις "αυθεντίες", αυτό είναι δικό τους θέμα και απόφαση...

Πάντως, εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση η επιμμονή σου (εμμονή ?), ότι δεν επιδιώκεις τις οποιεσδήποτε κρίσεις και απόψεις να τις περάσεις μέσα από τις κατάλληλλες οδούς που προβλέπονται από κανονισμούς, ενώ γνωρίζεις ότι μέσα από ένα forum δεν δίνονται τέτοιες απαντήσεις που αναζητάς ...

gkan (Γιώργος Κανδυλάκης )
    Καταγράφηκε

Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 12:17:49 »

Εγώ πάλι επιμένω (χαζό παιδί χαρά γεμάτο )   Cheesy

Να προσθέσω και εγώ μια απορία. Ποια είναι τελικά η προσφορά της ΕΛΑΟ στον μοντελισμό όταν δεν είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα των αθλητών που παίρνουν μέρος σε αγώνες;

Να προσθέσω και εγώ μια απορία φίλε "gadge" ?

Πέρα από το "καλωσόρισες", μια και φαίνεσαι ως νέο μέλος, αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που έχεις να γράψεις HuhHuh??

Γιατί φοβάμαι ότι πάλι παίζεται κάποιο παιχνίδι ?

Θα μας κάνεις τη χάρη να δώσεις όνομα και επίθετο ? Αν θέλεις βέβαια, διαφορετικά όμως εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλό, ότι κάνεις διπλοεγγραφή... Μπορεί να κάνω και λάθος, δε λέω...

gkan

Καταγράφηκε

gadze
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 12:27:52 »

Με την εγγραφή μου στο forum έχω αποδεχθεί τους όρους του forum τους οποίους και θα τηρήσω.

Στο προηγούμενο μήνυμα μου έχω θέσει ένα ερώτημα, τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 16:18:03 »

γεια σε όλους . ( μετά από αποχή 10 ημερών, *)  Wink

Βρε παιδιά , αφού μπορειτε για θέματα ομοσπονδίας , να ρωτάτε , τα σωματεία σας.
    Εδω στην Ελλάδα ( δεν εχω αποψη για το εξωτερικό)  τα σωματεία είναι μία , άιντε το πολύ , δυο παρέες.
    Δεν χρειάζεται και τόση γραφειοκρατεία για να ενημερωθείτε.

*
    ( πολυ μαύρισα  Grin Grin)

* smile.JPG (14.02 KB, 149x118 - εμφανίστηκε 346 φορές.)
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 8 Ιουλ 2008, 17:30:12 »

There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics.
     Mark Twain (Samuel Clements)

Ωστόσο όμως στο χώρο του Αερομοντελισμου και ιδιαιτερα στην ευρυτερη περιοχη της Αθηνας υπάρχει μια ΘΛΙΒΕΡΗ κατ εμε στατιστικη η οποια λεει την αληθεια. και αυτη η στατιστικη ειναι το ποσοστό τον Εγγεγραμενων στην ΕΑΑ μοντελιστων που ειναι ταμειακως εντάξει για το έτος 2008 (μη μου μιλησετε για εγγεγραμενους πριν 15 χρονια την εποχη που η ΕΑΑ ειχε εντευκτηριο, μοντελοδρομιο κτλ) σε σχεση με τον αριθμο των ενεργων μοντελιστων που ειναι στις αλανες και στα ιδιωτικα μοντελοδρομια, Αληθεια πειτε μας ποσοι ειναι ενεργοι μοντελιστες σημερα εγγεγραμενοι στην ΕΑΑ? 20-30 100? 200? Η απαντηση θα επρεπε να μας οδηγησει ολους σε αυτοκριτικη!! Μια απαντηση που και σε αντιστοιχη ερωτηση του παρελθοντος δεν εχει δοθει ακομα... Οψομεθα!!!

Διαβασα προσεκτικα τις απαντησεις που δοθηκαν απο περιφερειακους του Ιερατειου  στον κο Μεσκο. ΚΑι διαφωνω στο εξης
    Δε καταλαβα γιατι για θεματα της ΕΛΑΟ να πρεπει να ρωτησει στο τοπικο σωματειο του οταν δοξα τω θεω εδω υπαρχουν τα πρωτοκλασσατα στελεχη... αυτο δε το καταλαβαινω πραγματικα!!!! δηλαδη σε εχω διπλα μου και θα ρωτησω μεσω αντιπροσωπου? οταν καποιος κατεχει δημοσια αξιωματα νομιζω πως πρεπει να απαντα ο ιδιος στη κριτικη και οχι μεσω αυτοκλητων αντιπροσωπων..

Δημητριος Παλλης

Γιώργο, η στατιστική και ειδικά τα ποσοστά, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παρουσιάσουμε τα πράγματα όπως μας βολεύουν... Αν π.χ. η επιχορήγηση μηδενιστεί, τότε τα λειτουργικά έξοδα ως ποσοστό θα έχουν πάει στο άπειρο...

Αν θέλεις και μπορείς, γίνε πιό συγκεκριμένος, μιλώντας με απόλυτα νούμερα, π.χ. πόση ήταν η επιχορήγηση και πόσα τα λειτουργικά έξοδα το 1989, και πόση είναι σήμερα. Παράλληλα, θα κάνεις και σύγκριση εξόδων με βάση τον πληθωρισμό της τελευταίας 20-ετίας, για να έχουν νόημα οι δυο συγκρίσεις...

Δώσε αυτά τα νούμερα, το οποία όμως πρέπει να είναι τεκμηριωμένα, όχι εκτιμήσεις. Ή τέλος πάντων, αν είναι ήδη τεκμηριωμένα (500.000 ?) πείτε μου από που τα έχετε, να τα τσεκάρω, για να δώσω το αντίστοιχο βάρος στα γραφόμενά σας (μιλάω ως Γ.Κ., όχι ως moderator Wink.

Διαφορετικά, ο καθένας θα λέει ότι θέλει και δεν θα πιστεύω κανέναν, το αντίθετο μάλιστα, θα κρίνω κάθε τέτοια κίνηση ως σκόπιμη και κακόβουλη.

Τώρα, αν μετά θα απαντήσει κάποιος από τους "αρμόδιους" ή τις "αυθεντίες", αυτό είναι δικό τους θέμα και απόφαση...

Πάντως, εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση η επιμμονή σου (εμμονή ?), ότι δεν επιδιώκεις τις οποιεσδήποτε κρίσεις και απόψεις να τις περάσεις μέσα από τις κατάλληλλες οδούς που προβλέπονται από κανονισμούς, ενώ γνωρίζεις ότι μέσα από ένα forum δεν δίνονται τέτοιες απαντήσεις που αναζητάς ...

gkan (Γιώργος Κανδυλάκης )
    Καταγράφηκε

6938430125
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
    Μεταπήδηση σε: