Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:25:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:25:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 317
    Συνολικά: 318
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 45240 φορές)
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #120 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 12:16:38 »

Σ'ευχαριστώ Γιώργο!!! Δεν ήθελα να αναφερθώ στο δικό μου μοντέλο γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που "ΖΩΓΡΑΦΊΖΟΥΝ" και μόνο
    να τους βλέπουμε να είναι παρόντες στην λίστα με τα μέλη online αρκεί για να μάθουμε!!!! Εμένα και 2 και τρείς κατασκευές που έκανα τι είναι
    μπροστα στα χρυσά χέρια κάποιον άλλων. Αυτά χρειάζονται τα Ελληνικά fora!!! Αυτά έχουμε ανάγκη!!! Γιατί να επισκεπτόμαστε το RCGROUPS και ρο RCUNIVERSE για να δούμε σοβαρές κατασκευές όπως αυτή:
    http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=933242

Οσο αφορά τώρα τα θέματα οπως ανέφερες ανακυκλώνονται!!!
    Και εντάξει η ανακύκλωση να γίνει με κάποιο σκοπό!!!

Καταγράφηκε

"PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #121 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 12:18:59 »

Όπως και τα προγράμματα που μας προσφέρει η τηλεόραση. Με ένα κλίκ κάνουμε την επιλογή μας.
    Δεν έχουμε όμως το δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε για αυτά......απλώς ότι δεν μας αρέσει,  απλά δεν το παρακολουθούμε.

Και στην δική μας περίπτωση .......διαβάζουμε  Wink

Ναι ρε Δημήτρη αλλά εγώ δεν είδα το κανάλι της Βουλής να παίζει τσόντα ούτε το NationalGeographic να παίζει SuperStar-Λαμπίρη!!!

καταλαβαίνεις? worry worry
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #122 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 13:29:12 »

καταλαβαίνεις? worry worry

Ναι Θάνο καταλαβαίνω, αλλά δεν έχει "ουσία" ο διάλογος που κάνουμε αυτήν την στιγμή, πέρα από ότι περνάμε την ώρα μας, και ευχάριστα μπορώ να πω !!!! 

Αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι ότι καλά κάνουμε και διαθέτουμε άπλετο χρόνο διαβάζοντας τις άνευ ουσίας δημοσιεύσεις [βλέπε επισκεψιμότητα στο θέμα] αλλά αδιαφορούμε για θέματα όπως αυτό https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=13156.0 η άλλα παρόμοια.

Σε τέτοια θέματα θα έπρεπε η επισκεψιμότητα να έχει τεράστια αριθμητικά νούμερα, και πόσο ακόμα σημαντικότατο η συμμετοχή μας σε αυτά.
    Και δεν αναφέρομαι για την συμμετοχή μόνο στο φόρουμ, αλλά για την παρουσία μας σε κάθε είδους αερομοντελιστική εκδήλωση.

Φαντάζεστε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, εάν όλοι εμείς που συμμετέχουμε στα φόρουμ, υποστηρίζαμε με την παρουσία μας κάθε είδους αερομοντελιστική εκδήλωση, η αγώνα.

Φαντάζεστε όλοι οι απλοί αναγνώστες [που δεν γράφουν] εάν έδιναν και αυτοί το παρών στις εκδηλώσεις, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στον Ελληνικό αερομοντελισμό.

Ολοι μαζί αθλητές, χομπίστες, και φίλοι των μικρών και μεγάλων αεροπλάνων, εάν υποστηρίζαμε τον αερομοντελισμό, και πειθαρχημένοι και ενωμένοι , συμβάλαμε στα κοινά, και δίναμε πάντα το παρών σε κάθε εκδήλωση.....ίσως τότε κάποιοι θα έβλεπαν ότι είμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη, που αξίζει να μας προσέξουν.

Και τότε να είστε σίγουροι ότι και μοντελοδρόμια παντού θα είχαμε, και συλλόγους δυνατούς θα είχαμε, που με την σειρά τους και αυτοί θα είχαν την δυνατότητα να φτιάχνουν σχολές και εργαστήρια για την εισροή των νέων, που βλέποντας όλα αυτά θα ενδιαφέρονταν για τον αερομοντελισμό, ακόμα και σπόνσορες [εταιρίες] από το εξωτερικό, θα έβλεπαν ότι τους συμφέρει να επενδύσουν στο άθλημα......ακόμη και στο χόμπι, όπως ακριβώς γίνεται στο εξωτερικό,  και σε μικρότερες χώρες όπως είναι η δική μας.

Εμείς μπορούμε να σκεφτούμε κάτι από όλα αυτά........η απλώς ουτοπία θα μου πείτε !!!!!
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #123 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 22:44:58 »

Συγνωμη ρε Pappy αν εθιξα καποιον κολητο σου.Δεν ηξερα επισης οτι επρεπε να παιρνω την αδεια σου για να γραφω στα Forum.Θα στην ζηταω απο δω και περα.....
    Με τα προσωπικα του καθενος,αδιαφορω.Δεν αδιαφορω ομως για σωματεια,ομοσπονδιες που εκπροσωπουν αθληματα και τη χωρα μας,που διαχειριζονται δημοσιο χρημα(και δεν μιλαω μονο για τις επιχορηγησεις που δινονται μεσω ΕΛΑΟ).Γνωριζετε οτι με δημοσιο χρημα που δοθηκε απο Νομαρχιες,Πολιτικη προστασια κλπ αγοραστηκαν ανταλακτικα και αξεσουαρ τα οποια πωληθηκαν στη μαυρη αγορα στη μιση τιμη?Ποσοι ηταν αυτοι που πεταγανε εκατονταδες ωρες τζαμπα με κρατικο χρημα?Ποσοι φτιαξανε μαγαζια,αγορασαν αυτοκινητα με τετοιο χρημα?Ποσοι ασχετοι,παπατζηδες,εφετζηδες κρατανε χρονια τις καρεκλες(προεδρων,αντιπροεδρων,γραμματεων,φαρισαιων κλπ)κι εχουν φτασει στον πατο ολα τα αθληματα?Αν εσεις τα βλεπετε ολα ομορφα κι ωραια,θα μου επιτρεψετε να εχω αντιθετη γνωμη???Και γνωριζω πολλα..........
    Μηπως ειναι καιρος να ξεκαθαρισει το τοπιο με κατι κατεργαρεους?
    ΥΓ.Χρονια σου πολλα Θανο(εστω και καθυστερημενα.....)
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #124 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 22:51:11 »

Συγνωμη ρε Pappy αν εθιξα καποιον κολητο σου.Δεν ηξερα επισης οτι επρεπε να παιρνω την αδεια σου για να γραφω στα Forum.Θα στην ζηταω απο δω και περα.....
    Με τα προσωπικα του καθενος,αδιαφορω.Δεν αδιαφορω ομως για σωματεια,ομοσπονδιες που εκπροσωπουν αθληματα και τη χωρα μας,που διαχειριζονται δημοσιο χρημα(και δεν μιλαω μονο για τις επιχορηγησεις που δινονται μεσω ΕΛΑΟ).Γνωριζετε οτι με δημοσιο χρημα που δοθηκε απο Νομαρχιες,Πολιτικη προστασια κλπ αγοραστηκαν ανταλακτικα και αξεσουαρ τα οποια πωληθηκαν στη μαυρη αγορα στη μιση τιμη?Ποσοι ηταν αυτοι που πεταγανε εκατονταδες ωρες τζαμπα με κρατικο χρημα?Ποσοι φτιαξανε μαγαζια,αγορασαν αυτοκινητα με τετοιο χρημα?Ποσοι ασχετοι,παπατζηδες,εφετζηδες κρατανε χρονια τις καρεκλες(προεδρων,αντιπροεδρων,γραμματεων,φαρισαιων κλπ)κι εχουν φτασει στον πατο ολα τα αθληματα?Αν εσεις τα βλεπετε ολα ομορφα κι ωραια,θα μου επιτρεψετε να εχω αντιθετη γνωμη???Και γνωριζω πολλα..........

δεν εχω μιλησει εδω περα ειμαι ενας μικρος μεχρι στιγμης hobbistas και αργοτερα ισως και αθλητης αν και το βλεπω δυσκολο...

Εχω να σου κανω μια ερωτηση Ποσοι ασχετοι, ηλιθιοι, που δεν εχουν αποψη γιατι ξερουν να κρινουν μονο απο εξω υπαρχουν??? Μεσα σε αυτους ειμαι και εγω και δεν βγαινω απο εξω...

Γιατι δεν αρχιζουμε απο εμας και κατηγορουμε τους αλλους? εσυ εγω αυτος τι εκανε?? μονο απαιτει... δεν ειναι ετσι ομως.. πρεπει να κινησουμε τα νηματα καπως...

Οπως και γενικα για την Ελλαδα δεν φτενε οι 300 αλλα τα 9.900.700 πολιτες οπου απο 1 ε να κλεψουν σιγουρα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα σκανδαλα που βγαινουν κατα καιρους....!

ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ>>..
    Καταγράφηκε
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #125 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:00:40 »

Φιλε Pant(δεν εχεις κανονικο ονομα ουτε εσυ τελικα?)δεν κατηγορω απ`εξω,αλλα απο μεσα.εχω φαει πολλα σκατα 20 χρονια τωρα απο 6-7 σωματεια που ειμαι μελος,αλλα πολλες φορες εκανα το χαζο.....
    Κανω κι εγω τον αγωνα μου εναντιον ολων των ηλιθιων που ευθυνονται για την σημερινη καταντια του αεραθλητισμου.Μεσα σε ολα,προσφατα τα εβαλα και με υπαλληλους της ΥΠΑ,κι αυτη τη στιγμη καποιοι ψαχνουν το φακελο μου στην Αθηνα και παιζουν βρωμικα παιχνιδια με σκοπο να μου βουλωσουν το στομα.Δε ζητησα βοηθεια απο κανενα αν και θα μπορουσα να εχω. Ενδεικτικα σου αναφερω,πως για την υπαλληλο που κατηγγειλα,εγινε ΕΔΕ προσφατα και φαντασου ποιοι κατεθεσαν(ενορκως)υπερ της............
    Η απαντηση σε λιγο καιρο,που θα εχω τις καταθεσεις τους στα χερια μου.Και τοτε θα γελασει ο καθε πικραμενος.Ετσι για να ξεσκεπαστουν καποιοι ..........
    Δε με στενοχωρει που παλευω μονος μου,αλλα που καποιοι που εχουν συμφερον και οφελος απο αυτο τον αγωνα,αντι να ειναι πλαι μου,ειναι απεναντι μου....... Undecided
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #126 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:10:28 »

Φιλε Pant(δεν εχεις κανονικο ονομα ουτε εσυ τελικα?)δεν κατηγορω απ`εξω,αλλα απο μεσα.εχω φαει πολλα σκατα 20 χρονια τωρα απο 6-7 σωματεια που ειμαι μελος,αλλα πολλες φορες εκανα το χαζο.....
    Κανω κι εγω τον αγωνα μου εναντιον ολων των ηλιθιων που ευθυνονται για την σημερινη καταντια του αεραθλητισμου.Μεσα σε ολα,προσφατα τα εβαλα και με υπαλληλους της ΥΠΑ,κι αυτη τη στιγμη καποιοι ψαχνουν το φακελο μου στην Αθηνα και παιζουν βρωμικα παιχνιδια με σκοπο να μου βουλωσουν το στομα.Δε ζητησα βοηθεια απο κανενα αν και θα μπορουσα να εχω. Ενδεικτικα σου αναφερω,πως για την υπαλληλο που κατηγγειλα,εγινε ΕΔΕ προσφατα και φαντασου ποιοι κατεθεσαν(ενορκως)υπερ της............
    Η απαντηση σε λιγο καιρο,που θα εχω τις καταθεσεις τους στα χερια μου.Και τοτε θα γελασει ο καθε πικραμενος.Ετσι για να ξεσκεπαστουν καποιοι ..........
    Δε με στενοχωρει που παλευω μονος μου,αλλα που καποιοι που εχουν συμφερον και οφελος απο αυτο τον αγωνα,αντι να ειναι πλαι μου,ειναι απεναντι μου....... Undecided

Δεν κατηγορω εσενα.... αλλα εμενα και ολους αυτους που κατηγορουν ξερωντας οτι ειναι εκτος και το μονο που κανουν ειναι να κρινουν..
    Οσο για ονοματεπωνυμο ειμαι Mod μπορεις να το μαθεις ειτε με ΠΜ .... ειτε να ρωτησεις τον υπευθυνο του forum..!
    Καταγράφηκε
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #127 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:18:36 »

Θα ηταν πιο ομορφο αν γραφατε ολοι σας με το ονομα σας(χωρις το επωνυμο). Thumbs up
    Καταγράφηκε

_ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #128 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:33:23 »

Σωκράτη καλησπέρα,

Χαλαρωσε λιγάκι, ελπίζω το δικό μου όνομα να σου λέει κάτι και εάν δεν σου λέει ελπίζω να σου θυμίζει τις συναντήσεις μας στην ΜΣΒ της 110 όταν ήσουν εσύ εκεί με τον "Σαίνη"  και εγω ατο ΑΤΑ.

Ο Παύλος (PaNt ) και όνομα έχει αλλά και επώνυμο.
    Χωρίς να το γνωρίζεις εχω παρακολουθήσει την πορεία σου και ενημερών0μαι για σενα και θα ηθελα να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, και αυτό απευθύνεται στον κ. Κωστόπουλο είναι το εξής :
    Πώς ενώ είμαι ενας απο τους "διαχειριστές" και ενώ εγώ έχω ανοίξει αυτό το θέμα δεν εχω την δυνατότητα να διαχειρίζομαι το θεμα ΜΟΥ.
    Αν'αυτού να διαπιστώνω ότι διαγράφονται και αυτα που γράφω !!! Ξέρω Κώστα ότι ημουν αρκετά "αψύς" αλλά δυστυχώς σε τέτοιες συμπεριφορές υπάρχει η ανάλογη αντίδραση.

"Ξενος δάκτυλος" μου είπε φίλος και γέλασε ........

Τελος πάντων δεν μου αρεσουν αυτά τα πράγματα.

Πολλοί Τιραμόλες και Καραγκιόζηδες μπαίνουν εδω μέσα και γραφουν ότι θέλουν.
    Προσέχετε γιατι θα εμφανιστεί και ο ΤΑΡΑΤΑΣ, οι νεότεροι ειναι προφανές οτι δεν γνωρίζεται, αυτός ηταν ενας μα τι ενας .... μ'ένα "παλαμάρι" ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο και δεν αφηνε τίποτε στο περασμά του "αμάμητο".

Αυτά για τώρα ...........

ΞΕΧΑΣΑ, θα πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι να πάψουν, γιατί θα θυμηθώ διάφορα πράγματα ... όπως το Παγκόσμιο στην Κέρκυρα, που μάλωναν στην πλάτη του Αντώνη για το ποιός πρέπει να απολαύσει τις δάφνες της αναγνωρισημότητας για την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του αγώνα.
    Αντώνη συγχωρεσέ με που ξύνω πληγές ........
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #129 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:42:52 »

Γεια σου Τασο και καλη χρονια.
    Συμφωνεις δηλαδη κι εσυ με μενα οτι σαφως τα πραγματα δεν ειναι ιδανικα κι ομορφα και απεχουμε πολυ απο αυτο.
    Καμια φορα μερικοι με κανουν να πιστευω οτι ζουνε σε αλλο πλανητη........
    Καταγράφηκε

_ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #130 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:57:18 »

Συμφωνώ,

Μην μου του κύκλους τάραται ................. είναι.

Διάβασε σε παρακαλώ απο την αρχή το θέμα, εαν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Τι να λέμε τώρα, ρε σύ ..... εδώ υπάρχουν σύλλογοι με μέλη και αθλητές χωρίς να εχουν αεροδρόμια - μοντελοδρόμια και πηγαίνουν σε ιδιωτικά.

οτι και να πεις ειναι λίγο ... αντι να μαζευτούμε πάμε σε εκδηλώσεις ματαιώνοντας αγώνες. Αλλα Σωματεία παίρνουν επιστολές άλλα email και άλλα ΤΙΠΟΤΕ.
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Demetre
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #131 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 02:04:58 »

aaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxx afto to Greeklish, pos to enonete?
    Re paidia,an then sas aresoun orismena Atoma min ta psifizete.
    Den gnorizo Tin xroniki giarkia tou proedrou,grammateos.....e.t.c. sto EL.A.O. alla ean einai kathe 1 me 2 xronia allaxete tous stis epomenes ekloges.
    Ena einai sigouro(an xrisimopiois tin idia methodo kai ta idia ergalia,ta apotelesmata tha einai ta idia kathe fora)
    Isos na XRIAZETAI kai kamia alagi pou kai pou gia na alazi i eikona.
    Auta ta idia  parapona xana kai xana odigoun..............sto XAOS.
    Modelodromia: "If you build it, They will come"
    Note: Kai min paraliptoume oti: Oi sulogoi edreononte apo tous "Modelistes Gia tous Modelistes" olio anexeretos tin thesi tous eimaste "Modelistes"
    (ego prosopika melos Aerolesxis Athinon Models and Experimental apo pitsirikos 1965)
     =============================================================================
    aaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxx αυτό το Greeklish, πως το ενώνεται?
    Ρε παιδιά,αν then σας αρέσουν ορισμένα Άτομα μην τα ψηφίζεται.
    Δεν γνωρίζω Την χρονική "γιαρκια" του proedrou,grammateos.....e.t.c. στο EL.A.Ο. αλλα εάν είναι κάθε 1 με 2 χρονια αλλάξετε τους στις επόμενες εκλογές.
    Ένα είναι σίγουρο(αν χρησιμοποιείς την ίδια μέθοδο και τα ίδια εργαλεία,τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια κάθε φορα)
    Ίσος να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και καμια αλλαγή που και που για να αλλάζει η εικόνα.
    Αυτά τα ίδια  παράπονα ξανά και ξανά οδηγούν..............στο ΧΑΟΣ.
    "μοδελοδρομια": "If you build it, They will come"
    Note: Και μην "παραλιπτουμε" ότι: Οι σύλλογοι εδραιώνονται από τους "Μοντελιστές Για τους Μοντελιστές" ολιό ανεξαιρέτως την θέση τους είμαστε "Μοντελιστές"
    (εγώ προσωπικά μέλος Αερολέσχης Αθηνών Models and Experimental από πιτσιρίκος 1965)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 09:32:33 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #132 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 08:43:44 »

Αν'αυτού να διαπιστώνω ότι διαγράφονται και αυτα που γράφω !!!

Χμμμ...κάτι μου θυμίζει.
    Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #133 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 08:56:10 »

Εγώ φίλε και συνάδελφε Σωκράτη δεν είμαι μέλος πουθενά!!! Μόνο στο Συλλογο Σκύδρας Εδεσσας που και αυτός δεν είναι αγωνιστικός!!!!!!!
    Οσο αφορά εμένα μην με λογαριάζεις αλλά λογάριασε τους υπόλοιπους 3399 που εδω μέσα συζητούν για μοντελιστικά θέματα!!!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!

Σε όλα τα παραπάνω που λές ίσως να έχεις δίκιο αλλά το aeromodelling το petame το aeromodelismos και το aeromodelistis είναι αερομοντελιστικά fora.
    Ολοι όσοι μπαίνουν εδώ είναι κατά μεγάλο μέρος μοντελιστές ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! Θέλουν να μάθουν αν το speed control τους σηκώνει πολλά αμπέρ ή αν το μοτέρ τους είναι λάθος ρυθμισμένο ή ποια κόλλα κάνει για τους μεντεσέδες στο elevator!!!!!
    Από τα 3400 μέλη αυτού του forum ζήτημα είναι οι 250 να είναι ενεργοί σε ομοσπονδίες αθλητές σε συλλόγους κλπ.
    Οι υπόλοιποι 3150? Αυτοί ψάχνουν κάτι....αυτό το κάτι δεν είναι ούτε οι απάτες του τάδε ούτε οι κλεψιές του δείνα!!!!
    ψάχνουν ότι σου περιέγραψα παραπάνω.

Τέλος άσχετο με τον αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λες πιστεύω ότι διαλέγεις λάθος χώρους για να εκφράσεις την γνώμη σου.
    Γράψε μία επιστολή με ονόματα και γεγονότα και στείλτα σε μία εφημερίδα να βγεί δημόσια!!! Εδώ μέσα δεν επιτυγχάνεις τίποτα!!!!
    επειδή και γώ σε παρακολουθώ πες μου ρε Σωκράτη
    Τα παρακάτω μέλη είναι η επιτροπή του Αερομοντελισμού της ΕΛΑΟ

Λεονταρίτης Αλέκος
    Ξένος Βαγγέλης
    Νταναβάρας Παντελής
    Σκαργιώτης Γιώργος
    Τετραδάκος Δημήτρης

Προφανως (και βάζω και στοχημα!!!) τους παραπάνω δεν του ξέρεις καν και σε αυτούς που απευθύνεσαι είναι αυτοί
    http://www.elao.gr/web/gl1.htm
    ή αυτοί
    http://www.elao.gr/web/ul1.htm
    Ασε Σωκράτη λοιπόν τούτο δω αλλά και όλα τα υπόλοιπα fora που ασχολούνται με τον ΑΕΡΟμοντελισμό και στρέψου σε σελίδες που ασχολούνται με την ανεμοπορία και τα υπαρελαφρά και χώστα εκεί!!!! Το ότι ο Παξιμαδάκης είναι εδώ moderator δεν σημαίνει ότι εκπροσωπεί εδώ μέσα τους ανεμοποριστές!!!!
    Πιστεύω ότι εδω μέσα ασχολείται κατα 99% με μοντελιστικά θέματα και η άλλη του ενασχόληση του δεν νομίζω ότι τον ενοχοποιεί για τα της ανεμοπορίας.
    (εεεεεεεπππππ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν γλύφω κανένα!! στο λεω για να μην με βγάλεις και κολλητο του!!!!)

Καταγράφηκε

GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #134 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 10:35:26 »

Τα παρακάτω μέλη είναι η επιτροπή του Αερομοντελισμού της ΕΛΑΟ

Λεονταρίτης Αλέκος
    Ξένος Βαγγέλης
    Νταναβάρας Παντελής
    Σκαργιώτης Γιώργος
    Τετραδάκος Δημήτρης

Μια διορθωση με την πληροφορηση που εχω οτι ο Κος Τετραδακος δεν ειναι πλεον μελος της ΕΠΑΕ δεν ξερω κατι για τους υπολοιπους
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
    Μεταπήδηση σε: