Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις απαντήσεις, πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει ακόμα ενεργή κοινότητα στη χώρα μας σε ένα χόμπι που οι περισσότεροι από τους γνωστούς μου που ασχολούνταν το έχουν πλέον εγκαταλείψει
Συμφωνώ μαζί σας παιδιά, τα είχα ακούσει και εγώ αυτά για το γρανάζι ότι καταλήγει μασημένο, μάλιστα έχω σκεφτεί εξ αρχής να το αντικαταστήσω με ένα αντίστοιχο καλύτερου υλικού από την μαλακή πλαστικούρα που μάλλον είναι. Και το μοτέρ μάλλον θα το αλλάξω με ένα καλύτερο για να πετάει απροβλημάτιστα, είχα ακούσει ότι ήταν ένα από τα βασικά προβλήματα του αυτό το μοτέρ που δίνουν στα τεύχη.
Συνειδητά το πήρα γνωρίζοντας την ποιότητά του χαχα, συνδυαστικά με την τιμή που μου το έδωσαν (180 ευρώ σφραγισμένα, ενώ η συλλογή έκανε το εξωφρενικό ποσό των 700 ευρώ!) ενώ εδώ που τα λέμε είμαι και λίγο... "μαζοχιστής", θέλω το στραβό μοντέλο να το κάνω να αποδίδει καλύτερα με τις κατάλληλες μόντες. Αλλά κυρίως τα περιοδικά με ενδιέφεραν, είχα ακούσει ότι δίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την εποχή τους. Αλλά μιας και έχει και τα κομμάτια είπα να το παλέψω να πετάξει σιγά σιγά.
Ανταλλακτικά για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, έχω βρει στο ebay και σε ένα ιταλικό σάιτ δημοπρασιών από ιδιώτες τύπου ebay. Πλέον δεν κυκλοφορούν τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά πράγματι και θέλει γερό ψάξιμο για να βρεθούν σε ιδιωτικές πωλήσεις.
Έχει κανείς εμπειρία αν μπορεί να πετάξει απροβλημάτιστα με το Futaba GY401?, Είναι το μόνο γυροσκόπιο αξιόπιστης μάρκας που μπορώ να βρω στην ελληνική αγορά.
Με συγχωρείτε αν έχω αρκετές απορίες, αλλά έχω αφήσει το χόμπι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων σχεδόν 12 χρόνια και έχω χάσει αρκετά επεισόδια.