|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 4 Ιουλ 2007, 10:47:36 » |
|
Καλησπέρα Αν και δεν έχω το Reflex, μετά από λίγο ψάξιμο στα ξένα forum λένε τα εξής: Κάνεις εγκατάσταση το Reflex κανονικά σε ένα μηχάνημα με XPΑντιγράφεις σε ένα CD (ή USB stick υποθέτω) τον κατάλογο Reflex με όλα τα περιεχόμενά του (βρήσκεται κάτω από το Program Files) Στο μηχάνημα με τα Vista αντιγράφεις τον φάκελο από το CD (ή το USB) κάτω από το Program Files, στην ίδια αντίστοιχη θέση δηλαδή που ήταν στα XPΣτα δικαιώματα του φακέλου προσθέτεις τον εαυτό σου στην λίστα με τους χρήστες Φτιάχνεις μία συντόμευση του Reflex.exe την επιφάνεια εργασίας Βάζεις το USB κλειδί και αν σου ζητήσει driver βάζεις το CD του Reflex για να τον βρει από κει Μετά από αυτή την διαδικασία πρέπει να παίζει κανονικά. Ελπίζω να δουλέψει  Σεραφείμ Σεραφείμ είσαι ΚΟΡΥΦΗ, όλα ΟΚ, ευχαριστώ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 4 Ιουλ 2007, 11:10:30 » |
|
Τέλεια  Σεραφείμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
There is no greater force in the world than wrong rudder
|
|
|
cr0c0dil3
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 4 Ιουλ 2007, 12:12:33 » |
|
Καλημέρα
Μια ερώτηση, έχω το προγραμμα(reflex xtr) εγκατεστημένο ήδη στον Η/Υ και έχω και την τηλευκατεύθυνση απο τον realflight G3.5.Υπάρχει περίπτωση να παίξει και αν ναι πώς?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Don't drink and drive smoke and fly!!!!!!!!!
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 4 Ιουλ 2007, 12:41:56 » |
|
Καλημέρα
Μια ερώτηση, έχω το προγραμμα(reflex xtr) εγκατεστημένο ήδη στον Η/Υ και έχω και την τηλευκατεύθυνση απο τον realflight G3.5.Υπάρχει περίπτωση να παίξει και αν ναι πώς?
Προφανώς το sw της κάθε εταιρίας είναι σχεδιασμένο για το δικό της dongle οπότε δεν γίνεται(υποθέτω)...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 19:44:20 » |
|
Μήπως θυμάται κάποιος απο ποιό site κατεβάζουμε μοντέλα για το sim; Το βρήκα... rc-sim.de
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 19:57:19 από harrysvr »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 19:57:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
There is no greater force in the world than wrong rudder
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 19:58:49 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nspan
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 4 Σεπ 2007, 19:38:09 » |
|
Αγόρασα πρόσφατα το REFLEX με καλώδιο για FUTABA 9CP (τετράγωνο βύσμα). Στην αρχή δεν μπορούσε να κάνει την αυτόματη ρύθμιση. Κάποια στιγμή το πέτυχα αλλά το ελικόπτερο απογειωνόταν μόνο του !! και μετά από τρελά loop έσκαγε. Δεν υπάκουε στα elevator – ailerons. Παρατηρώντας την δραστηριότητα από τα κανάλια (υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα) διαπίστωσα ότι οι χειρισμοί αυτοί δεν επηρέαζαν τα αντίστοιχα κανάλια 1, 2 όπως περίμενα αλλά τα κανάλια throttle και rudder ταυτόχρονα !!. Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα νέο μοντέλο στο ΤΧ και να το ρυθμίσω από την αρχή αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω ; πριν το επιστρέψω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
_ΤΑΣΟΣ_
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 4 Σεπ 2007, 20:15:03 » |
|
Να σου ΄πώ ότι επέλεξες το καλύτερο simulator  Βάλε MODULATION στον πομπό σου ΡΡΜ και ξαναπροσπάθησε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. GRE-F-0611
|
|
|
nspan
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 6 Σεπ 2007, 00:56:26 » |
|
Τελικά χρειάστηκαν πολλές ρυθμίσεις μεταξύ των οποίων και η αλλαγή του swashplate type για να ξεχωρίσω τα κανάλια. Έχεις όμως δίκιο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό όχι μόνο στα γραφικά αλλά και στην προσομοίωση της συμπεριφοράς του ελικοπτέρου. Έχω εντυπωσιαστεί και νοιώθω ότι θα με βοηθήσει ουσιαστικά. Μόνο που δυσκολεύομαι πολύ να ελέγξω την ουρά. Το αληθινό Trex που έχω, φορά Gyro401 και πετάει πολύ πιο εύκολα. Τι μπορώ να κάνω για να την κάνω πιο σταθερή ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Aegeas
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 02:44:19 » |
|
Μήπως θυμάται κάποιος απο ποιό site κατεβάζουμε μοντέλα για το sim; Το βρήκα... rc-sim.deEκανα register sto site αλλα λεει δεν μπορω να κατεβασω τιποτα.. Πρεπει να κανω κατι αλλο??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 10:07:22 » |
|
Αφού κάνεις register, σου αποστέλλεται ένα mail στο οποίο υπάρχει μία διεύθυνση στην οποία μπαίνεις για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου. Εκεί μπορείς, αν θέλεις, να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Μετά επιλέγεις HOME και από εκεί το sim που σε ενδιαφέρει (Reflex). Στη συνέχεια επιλέγεις το αρχείο και πατάς το "click for Download" που βρίσκεται δεξιά από κάθε μοντέλο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
Aegeas
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 13:09:59 » |
|
Αφού κάνεις register, σου αποστέλλεται ένα mail στο οποίο υπάρχει μία διεύθυνση στην οποία μπαίνεις για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου. Εκεί μπορείς, αν θέλεις, να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Μετά επιλέγεις HOME και από εκεί το sim που σε ενδιαφέρει (Reflex). Στη συνέχεια επιλέγεις το αρχείο και πατάς το "click for Download" που βρίσκεται δεξιά από κάθε μοντέλο.
Ευχαριστω για την απαντηση. Τα ειχα κανει ολα αυτα αλλα και παλι οταν πηγαινα να πατησω το download μου ελεγε οτι ειναι αδυνατο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
su 29
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 29 Απρ 2008, 22:34:20 » |
|
Χρηστός Ανέστη και χρονία πολλά σε όλους..... Έχω το reflex xtr αλλά δεν έχω το καλώδιο το οποίο δίνουν μαζίμε το προγράμμα....αγόρασα ένα καλώδιο από την αγορά φθηνό και τελίκα δεν κάνει..μήπως ξέρει κανείς άμα μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα για να δουλέψει με το καλώδιο που είδη έχω..η έστω να πάρω ένα καλώδιο από την αγορά για να το παίξω....έχω τηλεκατεύθηνση της Futaba t9cap άμα αυτο βοηθάει περισσότερο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sebart Sukhoi 29S 2.2m Pitts Model 12 15e e-flite Fun jet Multiplex TREX 550E
|
|
|
RC HOVER
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 5 Μαρ 2010, 23:10:41 » |
|
Μια βοηθεια παιδια.Εχω τον Reflex-XTR,τον εχω ρυθμισει μια χαρα και πεταω.Οταν ομως γυρισω το διακοπτη σε 3d και κανω ακροβατικα τοτε σπαζει το στροφειο στο heli.Μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση που δεν την γνωριζω;H τ/κ μου ειναι dx7.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
X-CELL SPECTRA-G RAPTOR 90se T-REX 700 NITRO PRO T-REX 600 NITRO PRO RAPTOR 50 SE MINI TITAN SE EASY GLITER JR DSX9 DSM2 2.4 GHz
|
|
|
|