Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 13:54:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 13:54:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 760
    Συνολικά: 762
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • 1ο Παν. Fly-In Ηλεκ.Ανεμ.ΟΑΜΕΛ: Κυριακή, 8 Ιουν 2008
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: 1ο Πανελλήνιο Fly-In Ηλεκτρικών Ανεμοπτέρων, 8 Ιουνίου 2008, Μελισοχώρι Λάρισας  (Αναγνώστηκε 6788 φορές)
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 02:56:28 »

Το Δ.Σ. του ΟΑΜΕΛ σας προσκαλεί στις 8 Ιουνίου 2008 στο 1ο Πανελλήνιο Fly - In ηλεκτρικών ανεμοπτέρων στο Μελισοχώρι Λάρισας.

Στην συνάντηση αυτή θα γίνουν πτήσεις σε δύο κατηγορίες ηλεκτρικών ανεμοπτέρων, αγωνιστικού χαρακτήρα.
    1.  F5B-BF1-GR, τρείς (3) γύροι πτήσεων
    2. All Up Last Down, μία (1) πτήση

Συγκεκριμένα στην πρώτη κατηγορία, θα ακολουθηθεί ο αγωνιστικός χαρακτήρας της επίσημης κατηγορίας F5B-BF1-GR της ΕΛΑΟ.
    Στην δεύτερη κατηγορία ο αγώνας είναι OPEN και θα είναι μία (1) πτήση διάρκειας, χωρίς περιορισμό σε μέγεθος ανεμοπτέρου, ηλεκτρικό μοτέρ καθώς και τύπο μπταταρίας.
    Οι συμμετέχοντες δύνανται να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα συχνότητα της αρεσκείας τους αρκει να δηλωθεί για ανάλογες ενέργειες.

Πρόγραμμα
    09:00 Τεχνικός έλεγχος
    10:00 Εναρξη πτήσεων - 1ος γύρος F5B-BF1-GR
    10:45 2ος γύρος F5B-BF1-GR
    11:30 All Up Last Down
    13:00 3ος γύρος F5B-BF1-GR
    13:30 πέρας πτήσεων
    14:00 Απονομές αναμνηστικών επάθλων* - Barbeque**

*  Στο τέλος των πτήσεων θα απονεμηθούν αναμνηστικά έπαθλα, κύπελλα, στους τρείς πρώτους συμμετέχοντες και των δύο κατηγοριών.
    **Ο ΟΑΜΕΛ πιστός πάντα στις αρχές της καλής φιλοξενίας αλλά και στην δημιουργία καλού κλίματος θα παραθέσει Barbeque για όλους τους συμμετέχοντες στο Fly-In καθώς και στους συνοδούς τους.

Όσοι φίλοι αερομοντελιστές επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ηλία Σπυρόπουλο, email branch306@alpha.gr (τηλ 2410 259790) καθώς και στο email του συλλόγου info@oamel.gr.
    Θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εαν σκοπεύετε να έλθετε απο την προηγούμενη ημέρα προκειμένου να εξασφαλίσουμε διαμονή σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Για το ΔΣ

Ηλίας Σπυρόπουλος                                 Αναστάσιος Μαρκούσης
        Πρόεδρος                                                    Γραμματέας
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 06:41:47 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 11:20:18 »

Αγαπητοι φιλοι της Λαρισας
    Προφανως υπηρξαν εξελιξεις οι οποιες οδηγησαν σε αυτη τη προκηρυξη παραγματοποιησης μιας απλης συναντησης αντι του προγραμματισμενου πανελληνιου αγωνα ηλεκτροκινητων ανεμοπτερων.
    Ο αγωνας εχει αναβληθει??
    Εαν ναι τοτε ποιος ειναι ο λογος και ποιος αποφασισε την αναβολη του η την μη πραγματοποιηση του??
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 11:29:18 »

Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο,

Κατ' αρχή χαίρομαι που θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ωραία, να διατηρήσετε "άσβεστη" την φλόγα των ηλεκτροκίνητων στην κεντρική Ελλάδα και να προπονηθείτε σε σφιχτό συναγωνισμό. Το μήνυμά μου δεν έχει αντιπολιτευτική διάθεση. Απλά θέλω να μου λύσεις μία απορία, την οποία έχω ξαναρωτήσει:

Πως μπορεί να γίνει σωστός αγώνας διάρκειας AULD με ελεύθερη μπαταρία;

Στον αγώνα F5B BF1 κάνουμε 30 λεπτά με μπαταρία 7,4 Volts και χωρητικότητας 1,8 Ah = 13,32 Wh (και σκάφος με έρμα).

Το ότι έχετε στο πρόγραμμα κενό 90 λεπτών για το AULD σημαίνει ότι δεν περιμένετε να κρατηθούν δύο τουλάχιστον ανεμόπτερα στον αέρα περισσότερο από 75-80 λεπτά, στον οποίο χρόνο αντιστοιχεί αναλογικά μία μπαταρία 35,5 Wh (π.χ. 11,1 V x 3,2Ah  ή 7,4V x 4,8 Ah κ.ο.κ.).

Δεν μπορεί κάποιοι να σηκώσουν μεγαλύτερες μπαταρίες και να πετάξουν διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο ; Σίγουρα ναι (θα πούνε όλοι).

Εν πάσει περιπτώσει σε τι συναγωνίζονται; Στο ποιός είναι ικανός πιλόγος, που θα εκμεταλλευτεί καλύτερα τα ίδια (με όλους) στοιχεία, ή στο ποιός μπορεί να έχει και να σηκώσει μπαταρία μεγαλύτερης ενέργειας;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 14:06:49 »

Αγαπητοι φιλοι της Λαρισας
    Προφανως υπηρξαν εξελιξεις οι οποιες οδηγησαν σε αυτη τη προκηρυξη παραγματοποιησης μιας απλης συναντησης αντι του προγραμματισμενου πανελληνιου αγωνα ηλεκτροκινητων ανεμοπτερων.
    Ο αγωνας εχει αναβληθει??
    Εαν ναι τοτε ποιος ειναι ο λογος και ποιος αποφασισε την αναβολη του η την μη πραγματοποιηση του??
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Βασίλη,

Χαίρομαι πολύ για την ερωτησή σου.

Δεν θέλω να μιλήσω για "μαύρες" μέρες στα μοντελιστικά δρώμενα της ΕΛΑΟ μετά απο τις τελευταίες εξελίξεις γιατί ίσως ακουστεί ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ.

Ενημερωθήκαμε χθές το βράδυ κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΟΑΜΕΛ, απο τον Παντελή Νταναβάρα γραμματέα του τμήματος αερομοντελισμού της ΕΛΑΟ, ο οποίος ενημερώθηκε απο τον κ. Λεονταρίτη πρόεδρο της επιτροπής αερομοντελισμού της ΕΛΑΟ τηλεφωνικά, διότι όπως και εσείς ΔΕΝ έχουμε λάβει κάποιο e-mail η επιστολή, ότι παύονται ή αναβάλονται ΟΛΕΣ οι αεραθλητικές εκδηλώσεις για το διαστημα μέχρι και 22 Ιουνίου.

Και επειδή οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν : "αρχής παρούσης πάσα αρχή παυσάτω" το ΔΣ του ΟΑΜΕΛ προχώρησε ενα βήμα μπροστά προσπερνώντας την ανοργανοσιά της ΕΛΑΟ στο συγκεκριμένο θέμα και διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Fly-In Ηλεκτρικών Ανεμοπτέρων στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου μας στο Μελισοχώρι.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ προσέλθετε.

Εμείς σας περιμένουμε και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, θα υπάρχει Barbeque όπως προαναφέρω με κοψίδια και άφθονα ποτά.
    Ολα αυτά βέβαια χάρη στην διάθεση μας για μια αξέχαστη συνάντηση.

Φιλικά
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 14:18:15 »

Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο,

Κατ' αρχή χαίρομαι που θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ωραία, να διατηρήσετε "άσβεστη" την φλόγα των ηλεκτροκίνητων στην κεντρική Ελλάδα και να προπονηθείτε σε σφιχτό συναγωνισμό. Το μήνυμά μου δεν έχει αντιπολιτευτική διάθεση. Απλά θέλω να μου λύσεις μία απορία, την οποία έχω ξαναρωτήσει:

Πως μπορεί να γίνει σωστός αγώνας διάρκειας AULD με ελεύθερη μπαταρία;

Στον αγώνα F5B BF1 κάνουμε 30 λεπτά με μπαταρία 7,4 Volts και χωρητικότητας 1,8 Ah = 13,32 Wh (και σκάφος με έρμα).

Το ότι έχετε στο πρόγραμμα κενό 90 λεπτών για το AULD σημαίνει ότι δεν περιμένετε να κρατηθούν δύο τουλάχιστον ανεμόπτερα στον αέρα περισσότερο από 75-80 λεπτά, στον οποίο χρόνο αντιστοιχεί αναλογικά μία μπαταρία 35,5 Wh (π.χ. 11,1 V x 3,2Ah  ή 7,4V x 4,8 Ah κ.ο.κ.).

Δεν μπορεί κάποιοι να σηκώσουν μεγαλύτερες μπαταρίες και να πετάξουν διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο ; Σίγουρα ναι (θα πούνε όλοι).

Εν πάσει περιπτώσει σε τι συναγωνίζονται; Στο ποιός είναι ικανός πιλόγος, που θα εκμεταλλευτεί καλύτερα τα ίδια (με όλους) στοιχεία, ή στο ποιός μπορεί να έχει και να σηκώσει μπαταρία μεγαλύτερης ενέργειας;

Θείε,

Εσύ ξεκίνησες τον αγώνα AULD το 1998.

Εμείς επειδή ερωτευθήκαμε αυτόν τον αγώνα που εσύ πρωτοξεκίνησες σκεφθήκαμε να τον αναβιώσουμε και γιατί όχι να θεσπιστεί και με κάποιο κανονισμό.
    Στην παρούσα φάση θα μαζευτούμε και με το τι θα υπάρχει θα "παίξουμε". Για την 2η συνάντηση θα το ξανασκεφθούμε εαν θα είναι OPEN η εαν θα έχει περιορισμούς.
    Προς το παρόν και επειδή είναι συνάντηση θα φάμε θα πιούμε και θα πετάξουμε AULD.

Οσον αφορά τα τεχνικά μερη του AULD, βάρη διαστάσεις κλπ προς το παρόν μας είναι αδιάφορα.

Ευελπιστώ για το δικό σου contribution στην εκδοση κανονισμών AULD μελλοντικά

Φιλικά
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 15:16:22 »

Αγαπητε Τασο
    Ευχαριστω για την απαντηση σου.
    Δεν ειναι ξεκαθαρο ομως εαν προκειται για αναβολη η παυση αυτου του αγωνα και για ποιον λογο γινεται αυτο.
    Φανταζομαι οτι δεν μπορει να ειναι επαρκης λογος η πραγματοποιηση αυτης της εκθεσης(ICARUS AEROFLY ..κλπ..) διοτι αυτη ειναι 13-15 Μαιου και οχι 7-8 Μαιου που ειναι η ημερομηνια του εν λογω αγωνα.
    Εξ'αλλου δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει μια εκθεση(εστω και αεροπορικου περιεχομενου) με την διεξαγωγη ενος πανελληνιου αγωνα αερομοντελων.Εκδηλωσεις που θεωρητικως εχουν προγραμματισθει απο καιρο και δεν συμπιπτουν χρονικα.
    Μηπως καποιος σκεφτηκε οτι θα ειναι κουρασμενοι οι συμμετεχοντες αερομοντελιστες και δεν θα παρευρεθουν στην εκθεση???
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ.
    Ακομη μια απορια που εχω ειναι εαν η AOPA HELLAS (που διοργανωνει αυτην την εκθεση) ειναι μελος της ΕΛΑΟ Huh??
    Παντως σε ενημερωνω παλι οτι μεχρις στιγμης η ΕΑΘ δεν εχει ενημερωση για τιποτα απο ολα αυτα και ΔΕΝ υπαρχει καμμια επισημη πληροφορηση απο πλευρας ΕΛΑΟ η την αμεσα προισταμενη αρχη μας την επιτροπη αερομοντελισμου.
    Εγω τουλαχιστον που προτιθεμαι να συμμετεχω στους πανελληνιους αγωνες ηλεκτροκινητων ανεμοπτερων στην Λαρισα 7-8 Μαιου συνεχιζω την προετοιμασια  μου κανονικα μεχρι να δουμε γραπτη(επισημη) πληροφορηση η οποια ελπιζω και οτι  θα απαντα στις ευλογες αποριες μας .
    Ελπιζω και οι αλλοι συναδελφοι να πραξουν το ιδιο.
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 15:22:58 »

Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο,

Σίγουρα δεν ξεκίνησα εγώ τον αγώνα AULD. Αυτός πρωτο-έγινε στη Θεσσαλονίκη, και σίγουρα δεν αφορούσε επίσημο αγώνα, αφού πριν από το 2001 δεν είχαμε επίσημους κανονισμούς για τα ηλεκτροκίνητα. Ισως όμως να πετάξαμε για την πλάκα μας όλοι μαζί, και να θυμάσαι κάτι σαν αγώνα.

Κανονισμός που να ταιριάζει στην νοοτροπία του AULD υπάρχει ο F5B-GR-BF2 . Aπλά θέλει αναπροσαρμογή για Lipo.

Συγκεκριμένο ποσοστό μάζας μπαταρίας / μάζας σκάφους (π.χ. 5 ή 6%) με ανώτατο όριο χρόνου τα 60 λεπτά. Αν βρίσκονται στον αέρα περισσότεροι από ένας στη λήξη της μίας ώρας, κατεβαίνουν και ζυγίζονται όπως στην BF1.

Το βασικό είναι να βλέπουμε τα μοντέλα στον αέρα, και να είναι ευχαριστημένοι οι αερομοντελιστές.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 15:35:21 »

Παράθεση από: Γιάννης Κωνσταντακάτος link=topic=5840.msg56359#msg56359
    Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο,
    Σίγουρα δεν ξεκίνησα εγώ τον αγώνα AULD. Αυτός πρωτο-έγινε στη Θεσσαλονίκη, και σίγουρα δεν αφορούσε επίσημο αγώνα, αφού πριν από το 2001 δεν είχαμε επίσημους κανονισμούς για τα ηλεκτροκίνητα. Ισως όμως να πετάξαμε για την πλάκα μας όλοι μαζί, και να θυμάσαι κάτι σαν αγώνα.

Θείο,
    Εγω έχω κύπελλο απο το 1999 που πετάξαμε AULD με πινακίδα "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα F5B-GR" ........... επίσημος η μή, ο Αντώνης μου έδωσε το κυπελλάκι.

Το βασικό είναι να βλέπουμε τα μοντέλα στον αέρα, και να είναι ευχαριστημένοι οι αερομοντελιστές.
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ..... ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ !!!

Τέλος πάντων ..... του χρόνου θα το συζητήσουμε ξανά σε άλλη βάση.

Εδώ τώρα αναμένω συμετοχές και ερωτήσεις.

Φιλικά
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 15:45:28 »

Αγαπητε Τασο
    Ευχαριστω για την απαντηση σου.
    1. Δεν ειναι ξεκαθαρο ομως εαν προκειται για αναβολη η παυση αυτου του αγωνα και για ποιον λογο γινεται αυτο.
    2. Εξ'αλλου δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει μια εκθεση(εστω και αεροπορικου περιεχομενου) με την διεξαγωγη ενος πανελληνιου αγωνα αερομοντελων.
    3. Ακομη μια απορια που εχω ειναι εαν η AOPA HELLAS (που διοργανωνει αυτην την εκθεση) ειναι μελος της ΕΛΑΟ Huh??
    4. Παντως σε ενημερωνω παλι οτι μεχρις στιγμης η ΕΑΘ δεν εχει ενημερωση για τιποτα απο ολα αυτα και ΔΕΝ υπαρχει καμμια επισημη πληροφορηση απο πλευρας ΕΛΑΟ η την αμεσα προισταμενη αρχη μας την επιτροπη αερομοντελισμου.
    Εγω τουλαχιστον που προτιθεμαι να συμμετεχω στους πανελληνιους αγωνες ηλεκτροκινητων ανεμοπτερων στην Λαρισα 7-8 Μαιου συνεχιζω την προετοιμασια μου

Βασίλη,

1. ΑΝΑΒΟΛΗ σε άγνωστη ημερ/νία, οπότε καλά κάνεις και προετοιμάζεσαι.
    2. Για μένα δεν έχει καμμία σχέση η έκθεση με τον αγώνα, για την ΕΛΑΟ όμως ...... ?
    3. Η ΑΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ της ΕΛΑΟ
    4. Μίλησα με τον υπάλληλο της ΕΛΑΟ, κ. Γιαννόπουλο, σήμερα 3 φορές. Τέτοιο mail δεν βρίσκει στο sent items αλλά μου είπε ότι μάλλον τα έστειλε ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Πήρα τον Αντώνη και μου είπε ότι :
         α. Δεν ειναι υποχρεωτικό να το στείλουν στα σωματεία διότι ενημερώθηκαν οι επιτροπές, αλλα παρ'όλα αυτά το έστειλε σε 4 γκρούπ των 20 email.
         β. Θα προσπαθήσει να μας το ξαναστείλει διότι ήταν στον Η/Υ του γραφείου του στην ΕΛΑΟ.
    Ξαναμίλησα με τον κ. Γιαννόπουλο και μου είπε οτι θα ψάξει να το βρεί (13:00)

Φιλικά

Υ.Γ. (Τα συμπεράσματα δικά σου)
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 21:38:37 »

Αγαπητέ Τάσο.
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων θα ήθελα ως ορθή επανάληψη των λόγων μου να πω τα παρακάτω έτσι ώστε να γίνουν σαφέστερα τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς μου κατά την διάρκεια του ΔΣ του ΟΑΜΕΛ, αφορούν τον αγώνα,  και ειπώθηκαν  ΟΧΙ ως γραμματέας της ΕΠΑΕ, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… idiot2 idiot2
    Μίλησα με τον Αλέκο Λεονταρίτη τηλεφωνικά, και  ανέφερα ως πληροφορία στο ΔΣ την συνομιλία για την ΑΝΑΒΟΛΗ και όχι την ματαίωση του αγώνα της συγκεκριμένης κατηγορίας, με πιθανότερο λόγο την εκδήλωση  που υπάρχει,  είπα επίσης πως μετά την συνομιλία μου με τον Αλέκο και έπειτα και από παρότρυνσή του,  ενημέρωσα  τηλεφωνικά  τον Πρόεδρο του ΟΑΜΕΛ για την νέα πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, και μετά από ένα σύντομο διάλογο, συμφωνήσαμε να ενημερώσω των Αλέκο πως οκ ας γίνει ο αγώνας την συγκεκριμένη ημερομηνία ( η οποία πιστεύω θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους έγκαιρα).
    Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω προς τους φίλους συν  αθλητές που  θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, πως το ότι η ΕΠΑΕ μέχρι και σήμερα που είμαστε 17μέρες πριν τον αγώνα δεν τον έχει προκηρύξει κάτι μας λέει…  idiot2 idiot2

Φιλικά
    dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 21 Μαΐ 2008, 22:42:43 »

Παντελή,

Ενα πράγμα έχω να σου πω μόνο .... ΜΠΑΧΑΛΟ

Τέλος πάντων, στο προηγούμενο post που απαντάω στον Βασίλη  και συγκεκριμένα στο 1. γράφω ΑΝΑΒΟΛΗ

Γραμματέας, αν δεν διαγραφείς παραμένεις  Cheesy

Φιλικά
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 22 Μαΐ 2008, 11:53:15 »

Αγαπητοι φιλοι
    Απο οσα εχουν γραφτει η και υπονοηθει τις τελευταιες ημερες εγω θεωρω οτι εγινε ενα μεγαλο ΛΑΘΟΣ  απο την πλευρας ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ με αποτελεσμα να εχει τρωθει το κυρος διαφορων πραγματων.
    Ενας αγωνας και μαλιστα πανελληνιος πρεπει να εχει εναν πολυ καλο λογο για να αναβληθει  γιατι πλεον ποιος μπορει να ειναι σιγουρος οτι και η επομενη ημερομηνια διεξαγωγης του (που ισως θα ανακοινωθει) θα τηρηθει?Huh??.
    θεωρω πλεον οτι πολυ εξυπνα κινηθηκε η ΕΑΑ (εξυπηρετωντας οντως τα συμφεροντα των μελων της οπως ανεφερε ο προεδρος της σε αλλο ποστ) και ακολουθως ο ΟΑΜΕΛ πραττοντας το ιδιο.
    Διοτι οπως εχει ηδη αναφερθει σημασια εχει να πεταμε και κανουμε και αγωνες με κυρος(προσθετω εγω).
    Παντως δεν πιστευω να διαφωνει κανεις οτι τα συμφεροντα των αερομοντελιστων προστατευονται καλυτερα απο παλαιους αερομοντελιστες  απ'οτι απο παλαιους αλεξιπτωτιστες.
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 22 Μαΐ 2008, 12:56:57 »

.... συμφωνήσαμε να ενημερώσω των Αλέκο πως οκ ας γίνει ο αγώνας την συγκεκριμένη ημερομηνία ( η οποία πιστεύω θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους έγκαιρα).

Δεν πιστεύω να αποφασισθεί η νέα ημερομηνία ερήμην των ενδιαφερόμενων σωματείων....

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 22 Μαΐ 2008, 16:21:21 »

Δεν πιστεύω να αποφασισθεί η νέα ημερομηνία ερήμην των ενδιαφερόμενων σωματείων....

Ερήμην απεφασίσθηκε η αναβολή... (χωρίς επισήμως να είναι ακόμα ανακοινωμένη).
    Αν τώρα  κάποια σωματεία είχαν εσωτερική πληροφόρηση, και κανόνισαν εκδηλώσεις πριν την επίσημη ανακοίνωση της αναβολής...... άλλο  θέμα.
    Σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα να προσθέσω πως είναι κρίμα ο σύλλογος που ανέλαβε την υποστήριξη των αγώνων να μην έχει ενημέρωση παρόλο που μπορεί ήδη να έχει προβεί σε ετοιμασίες υποδοχής των αθλητών, αλλά και διαμόρφωσης του χώρου για τον αγώνα με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς εξόδων.

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 22 Μαΐ 2008, 18:07:35 »

Έρώτηση κρίσεως καί εύθέως άνάλογη μέ τήν σοβαρότητα τών πράξεων τής
    ΕΛΑΟ καί τής έπιτροπής μοντελισμού.
    "¨Εχω προγραμματίσει νά πετάξω τό indoor Minium πού έχω,στό σαλόνι μου
    στίς 20-21 Σεπτεμβρίου,μπορούν νά άναβληθούν ΟΛΕΣ οί έκδηλώσεις τής
    ΕΛΑΟ γιά έκείνες τίς ήμερομηνίες??"
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: 1ο Πανελλήνιο Fly-In Ηλεκτρικών Ανεμοπτέρων, 8 Ιουνίου 2008, Μελισοχώρι Λάρισας
    Μεταπήδηση σε: