Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.430 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 18:54:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 18:54:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:40]

από carapis
    [Χθες στις 11:31]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309430
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 305
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 98
    Συνολικά: 98
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 15     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Εκδήλωση Αερολέσχης Λάρισας  (Αναγνώστηκε 23067 φορές)
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #120 στις: Σάββατο, 3 Ιουλ 2021, 20:10:26 »

Ακυρώθηκαν αυτοί οι αγώνες από την ΕΛΑΟ ως μη σωστά εκτελεσθέντες?

ΟΧΙ.  Ακυρώθηκαν γιατί μπορούσαν να τους ακυρώσουν οι κ.κ.  Λεονταρίτης Χρήστος, Κωνσταντακάτος Γιάννης, Παπαδόπουλος  Αντώνης.

Οπως λες και συ, 
    Κοροϊδευόμαστε?

Πράγματι, μην τρελαθούμε κιόλας !!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #121 στις: Σάββατο, 3 Ιουλ 2021, 21:32:50 »

Έγραψα κάτι λάθος? Ισχύουν ή όχι αυτά που έγραψα?

Βεβαίως ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΛΑΘΟΣ.  Αφου παραπάνω παραδέχεστε ότι ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Πως γίνεται κάποιος που και άγνοια παραδέχεται και έλλειψη εικόνας των πραγμάτων, να έχει σωστή κρίση??

@bocian, κ. Μπαγλατζή,

θερμή παράκληση, σταματήστε να παίζετε με τις λέξεις, με την επιλεκτική επιλογή των γραφόμενων και απαντήστε στην ουσία. Μπορείτε? Πολύ θα το χαρώ.

Σταματήστε επίσης να πετάτε άσχετα θέματα στην προσπάθειά σας να αμυνθείτε. Εδώ δεν είναι σκάκι όπου η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Μείνετε λίγο στο θέμα και μην ασχολείστε με εμένα, που ζω τι κάνω και τι λέω.

Θέσατε πριν λίγο με μεγάλο ζήλο και "αδιάψευστα" στοιχεία το μέγα θέμα του "MKD" κατηγορώντας ευθέως τον Αντ. Παπαδόπουλο.
    Το κάνατε, δεν το κάνατε?

Πήρατε όμως αποστομωτικές απαντήσεις για το τι ισχύει. Δεν σας είδα να δηλώνετε κάτι επί αυτού. Απόλυτη σιωπή. Έσβησε το πυροτέχνημα.

Έχετε δίκαιο, τι μιλάω εγώ, δε ζω στην Ελλάδα...

Από προκύπτει ότι έγραψα λάθος, επειδή δεν τα γνωρίζω όλα? Άσχετα με το τι γνωρίζω, είναι σωστά ή λάθος? Και αν είναι λάθος, που ακριβώς και γιατί. Πείτε μου

Άγνοια έχω για το σύνολο. Αυτό δεν έγραψα? Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο?

Όχι για όλα. Για το συγκεκριμένο δεν απαντήσατε. Τι νόημα έχει να διαβάσω εγώ την απόφαση του ΑΣΕΑΔ?

Ρωτάω ξανά, ελπίζοντας σε μονολεκτική απάντηση από μέρους σας, χωρίς υπεκφυγές:

Το ΑΣΕΑΔ  δικαίωσε τα σωματεία που προσέφυγαν ή την ΕΛΑΟ? Απλή απάντηση θέλω. Όχι ανάλυση του σκεπτικού. Σωματεία - ΕΛΑΟ. Μπορείτε?

Ώστε οι αγώνες ακυρώθηκαν γιατί κάποια συγκεκριμένα άτομα μπορούσαν να τους ακυρώσουν? Έτσι αυθαίρετα? Με το έτσι θέλω? Χωρίς βάση? Χωρίς λόγο?  Δεν τους άρεσε η αφίσα? Δεν τους άρεσε το μοντελοδρόμιο? Δεν τους άρεσε το άτομό σας? Ή μήπως, μήπως, έγιναν σοβαρές παρατυπίες?

Και δεν τους σύρατε στα δικαστήρια να δικαιωθείτε? Τα σωματεία που προσέβαλαν την απόφαση ακύρωσης δικαιώθηκαν στο ΑΣΕΑΔ?
    Βγήκε απόφαση καταδικαστική για την ΕΛΑΟ?
    Κλήθηκαν να απολογηθούν οι κύριοι που μπόρεσαν να κάνουν τέτοια αυθαίρετη πράξη, να παραιτηθούν, να καταδικαστούν? Κάτι τέλος πάντων? Να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη?

Εάν έχετε πρόχειρη την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε και να μου κοινοποιήσετε τα σημεία που σας δικαίωσε. Έτσι, για να μαθαίνω...

Μην υπεκφύγετε πάλι όμως. Μην αναδείξετε άλλο άσχετο θέμα. Απαντήστε παρακαλώ στα παραπάνω για να αποδείξετε την αξιοπιστία σας. Γιατί για την ώρα εκεί βλέπω κάποιο έλλειμμα.

Δηλαδή, κατά εσάς, έχετε δίκαιο μεν, απλά δεν το βρήκατε στα δικαστήρια? Εύκολη αντιμετώπιση. Ανέξοδη. Φταίνε πάντα οι άλλοι.

Έτσι είναι αν έτσι πιστεύετε. Συνεχίστε.

gkan.

Το γνωρίζω, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται.
    Παρόλα αυτά σας παρακαλώ να μην μου γράφετε στον ενικό. Απλή παράκληση...

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 11:55:13 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #122 στις: Σάββατο, 3 Ιουλ 2021, 21:38:33 »

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

* APOFASH ASEAD.jpg (79.54 KB, 600x300 - εμφανίστηκε 316 φορές.)
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #123 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 04:55:49 »

Ο μόνος υπεύθυνος για την ακύρωση του αγώνα, ήταν ο κ. αλυτάρχης, που όταν οι άλλοι αντελήφθησαν ότι δεν γνώριζε επακριβώς τα καθήκοντά του, τον παραμέρησαν εντέχνως και ανέλαβαν αυτοί κάνοντας ότι ήθελαν, ερμηνεύοντας τους κανονισμούς όπως ήθελαν, διορίζοντας την Ελλανόδικο επιτροπή που ήθελαν (αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχε ορισθεί Ελλανόδικος επιτροπή από την ΕΛΑΟ),. 

Και σήμερα το ίδιο άτομο προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία, και την  απορριπτική απόφαση του ΑΣΕΑΔ με κόλπα και μεγαλοστομιες.

Πιστεύει ακόμα ότι φταίγανε ο Λεονταρίτης, ο Κωνσταντακάτος και ο Παπαδόπουλος.   
    Αυτός ο άμεμπτος, ο τέλειος, ο άγιος. Αλλά και ο άγιος φοβέρα θέλει.

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισσαίοι υποκριταί.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #124 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 05:08:49 »

Υπήρξε δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ για την απόφαση της ΕΛΑΟ?

ΟΧΙ.

Την έχετε διαβάσει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ??

Πλάκα μας κάνεις;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #125 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 13:44:29 »

Ο συγκεκριμένος  αγώνας ακυρώθηκε και ο επόμενος με άλλο αλυτάρχη πάλι ακυρώθηκε. Θα πάμε παρακάτω η θα το μελετάμε αλλά δέκα χρόνια ;
    Αλλα πως θα πάμε παρακάτω όταν δε δίνει αγώνες η ομοσπονδία ;
    Παίζουμε ολοι με τις λέξεις δεν ήταν συνάντηση ήταν αγώνας δεν ήταν αγώνας ήταν σεμινάριο κτλ
    Αγώνας που αφορά την ομοσπονδία και τα σωματεία είναι αυτός που κάπου προσμετρά η βαθμολογία
    Αν έρθει  ο Μανουσακης ο Νουνιες και ο Ελευθεριάδης στο χωριό μου και παίξουμε μπάλα θα πρέπει να το εγκρίνει η ομοσπονδία ποδοσφαίρου ; Όταν ο Γιωργος έπαιζε  με το Κακλαμανακη στο Αιγαίο έπαιρνε άδεια από την αντίστοιχη ομοσπονδία ;
    Πως θα πάμε παρακάτω αν δεν υπάρχει διάλογος ; Πως θα δικαιολογήσει κάποιος ότι η ομοσπονδία δεν απαντά σε αλληλογραφία από δυο σωματεία τέσσερα χρόνια τώρα ;
    Τι δε κάνουν καλά τα σωματεία ; Κάλεσε ποτε κάποιο σωματειο η ομοσπονδία να μιλήσει ; Κάλεσε ποτε κάποιον η ομοσπονδία να  δώσει εξηγήσεις ;
    Ανέκδοτα ,παροιμίες,ειρωνίες,προσβολές,
    Σχετικοί και άσχετοι γνώστες και μη  κουβεντούλα να γίνεται οποίος κερδίσει περισσότερο τις εντυπώσεις …
    Ξέρετε αν εχει στείλει ποτε έγγραφο για ποιο λόγο δε δίνει αγώνα ;
    Αγωνα δε δίνει συναντήσεις δε θέλει σεμινάρια δε θέλει ……

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #126 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 14:53:42 »

Κάλεσε ποτε κάποιο σωματειο η ομοσπονδία να μιλήσει ; Κάλεσε ποτε κάποιον η ομοσπονδία να  δώσει εξηγήσεις ;

Αν και η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση μπορεί να δοθεί μόνο από την Ομοσπονδία και τα σωματεία σας, η απορία όλων είναι γιατί τα σωματεία που νομίζουν ότι θίγονται δεν ζητούν ακρόαση απο το  Δ.Σ. της Ομοσπονδίας;

Προσφάτως η Ομοσπονδία έστειλε σε όλα τα σωματεία της την προτροπή να της προτείνουν αλλαγές στο καταστατικό της. Εσείς στείλατε κάποια πρόταση;

Ανέκδοτο: δεν έχω κερδίσει ποτέ το λαχείο. Κάθε πότε αγοράζεις; Δεν έχω αγοράσει ποτέ.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #127 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 14:55:46 »

Επαναλαμβάνω τα γραφόμενα του Προέδρου της Αερολέσχης Φθιώτιδος Χρήστου Βαγενά.

Πως θα πάμε παρακάτω αν δεν υπάρχει διάλογος ;

Κάλεσε ποτέ κάποιο σωματείο η ομοσπονδία να μιλήσει ;

Πως θα δικαιολογήσει κάποιος ότι η ομοσπονδία δεν απαντά σε αλληλογραφία από δυο σωματεία τέσσερα χρόνια τώρα ;

Τι δε κάνουν καλά τα σωματεία ;

Ξέρετε αν είχε στείλει ποτέ έγγραφο για ποιο λόγο δε δίνει αγώνα ;

Και όπως έχει αναφερθεί εδώ στο φόρουμ πολλές φορές, η Ομοσπονδία δεν μπαίνει στην διαδικασία διαλόγου, παρά μόνο έχει επικοινωνία με τα σωματεία μέλη της.

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα καταρρίπτουν τις αναφορές ότι η Ομοσπονδία επικοινωνεί με τα σωματεία της. Με κάποια το κάνει, με όλα όμως  όχι.

Η Ομοσπονδία είναι υπηρέτης των συλλόγων. Οποιο στέλεχος καταλαμβάνει διοικητικές θέσεις στην Ομοσπονδία πρέπει να γνωρίζει ότι εθελοντικά πρέπει να εργάζεται για τα συμφέροντα των συλλόγων. Για την ευκολία τους οι σύλλογοι πληρώνουν [με την ετήσια συνδρομή τους] τα έξοδα που έχει η Ομοσπονδία, για να μπορούν οι εθελοντές της διοίκησης να προσφέρουν.

Οι αρμοδιότητες της είναι προκαθορισμένες. Το ότι η Ομοσπονδία είναι η ανώτατη αεραθλητική αρχή, και ασκεί εξουσία σε κάθε αεράθλημα είναι μεν γεγονός αλλά έχει περιορισμούς και βάση νόμων αλλά και κανονισμών.

Οταν η διοίκηση μέσω τις εξουσίας που έχει στα χέρια της ξεπερνάει νόμους και κανονισμούς και αδιαφορεί για τα συμφέροντα των σωματείων μελών της μη δίνοντας αναφορά και λογαριασμό σε κάθε τι που θα ζητηθεί τότε αναλαμβάνει η δικαιοσύνη.

Η εξαγγελία του προέδρου της επιτροπής αερομοντελισμού και μέλους της ΕΛΑΟ κ Χρήστου Λεονταρίτη όπου αναφέρει σε σωματεία αθλητές και μέλη συλλόγων, ότι από εδώ και πέρα δεν θα γίνονται κανενός τύπου αγώνες, ούτε meating, ούτε fly in και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση  που αφορά πτήσεις αερομοντέλων σε μη αδειοδοτημένους χώρους είναι αυθαίρετη και παράνομη. Αγώνες Αθλητικούς  ΝΑΙ......αλλά εκδηλώσεις αερομοντελισμού απο τους συλλόγους δεν έχει κανείς το δικαίωμα να απαγορεύσει.

Δεν είναι αρμοδιότητα του κ Λεονταρίτη οι εκδηλώσεις, δεν είναι της Ομοσπονδίας, δεν είναι καν της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Κάτω τα χέρια κ Λεονταρίτη από τις εκδηλώσεις των συλλόγων μας, κάτω τα χέρια και όλων των εμπλεκομένων που βρίσκονται μέσα στην ΕΛΑΟ και παίρνουν αποφάσεις για τον Αερομοντελισμό.

Να πάρετε πίσω τις εξαγγελίες περι απαγορεύσεων των εκδηλώσεων του αερομοντελισμού στα σωματεία μας, και ασχοληθείτε μόνο με το αθλητικό μέρος που είναι οι αγώνες. Εκεί μπορείτε να ασκήσετε εξουσία.......στα fly in, συναντήσεις, λοιπές εκδηλώσεις, κοπές πίτας, και το πότε και πως θα πετάξουμε δεν έχετε καμία εξουσία, καμία αρμοδιότητα, και δεν σας πέφτει λόγος. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #128 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 15:21:33 »

Κύριε Δημήτρη,

από ποιό από τα πολλά σωματεία σας που είστε μέλος παίρνετε την καλύτερη ενημέρωση; Γιατί ακούγοντας ότι θέλετε να γρφτείτε σε ένα ακόμα, αρχίζουμε και βγάζουμε συμπεράσματα.

Η συμβαίνει το αντίθετο, και συμβουλεύετε εσείς τα σωματεία σας για το τι λένε οι νόμοι;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #129 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 16:13:24 »

Κύριε Δημήτρη,

από ποιό από τα πολλά σωματεία σας που είστε μέλος παίρνετε την καλύτερη ενημέρωση; Γιατί ακούγοντας ότι θέλετε να γρφτείτε σε ένα ακόμα, αρχίζουμε και βγάζουμε συμπεράσματα.

Η συμβαίνει το αντίθετο, και συμβουλεύετε εσείς τα σωματεία σας για το τι λένε οι νόμοι;

Κύριε Γιάννη.

Μετά τα σκαμπίλια που ρίξατε στην Ομοσπονδία ενώπιον όλων μας, μπορούμε να ανοίξουμε κάποιο διάλογο μεταξύ μας. Ακόμα και για το θεαθήναι να το κάνατε εμένα μου αρκεί.

Βασικά θα σας παρακαλούσα να πάψετε να ασχολείστε προσωπικά με εμένα, και να με δεχτείτε ως ισάξιο μέλος της οικογένειας του αερομοντελισμού.....γιατί απλά και εγώ υπάρχω. Και θα υπάρχω όσο υπάρχουν απλοί, τίμιοι, και αγνοί άνθρωποι του λαού. Γιατί μέσα στην καρδιά του λαού ζω, εκεί γεννήθηκα και εκεί θα πάψω κάποτε να υπάρχω.

Τα παραπάνω για το καλαμπούρι μια και σας αρέσουν τα χωρατά και τα ανέκδοτα.....και εμένα το ίδιο φυσικά.

Με τα όσα έγραψα στο προηγούμενο μου μήνυμα, να σας ρωτήσω, και εάν θέλετε να μου απαντήσετε.

Σοβαρά τώρα.

Είναι δυνατόν να έχουμε καταλήξει........."Με την άδεια του Αντωνάκη για να φάμε ένα Σουβλάκι, και του μπάρμπα από το Ληξούρι για να φάμε ένα κουλούρι ?

* IMG_3517-COLLAGE.jpg (157.6 KB, 625x625 - εμφανίστηκε 220 φορές.)
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #130 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 17:04:48 »

Κάλεσε ποτε κάποιο σωματειο η ομοσπονδία να μιλήσει ; Κάλεσε ποτε κάποιον η ομοσπονδία να  δώσει εξηγήσεις ;

Αν και η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση μπορεί να δοθεί μόνο από την Ομοσπονδία και τα σωματεία σας, η απορία όλων είναι γιατί τα σωματεία που νομίζουν ότι θίγονται δεν ζητούν ακρόαση απο το  Δ.Σ. της Ομοσπονδίας;

Προσφάτως η Ομοσπονδία έστειλε σε όλα τα σωματεία της την προτροπή να της προτείνουν αλλαγές στο καταστατικό της. Εσείς στείλατε κάποια πρόταση;

Ανέκδοτο: δεν έχω κερδίσει ποτέ το λαχείο. Κάθε πότε αγοράζεις; Δεν έχω αγοράσει ποτέ.

Ότι δεν απαντά σε αλληλογραφία τέσσερα χρόνια ειναι κατανοητό ;

Καταγράφηκε
    j3cub
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #131 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 17:10:25 »

Σημερινό και επίκαιρο ,

Ήδη έχουμε αρχίσει συνομιλίες με τις αθλητικές ομοσπονδίες. Πολλές από αυτές έχουν αλλάξει τον τίτλο τους σύμφωνα με το Σύνταγμα, επειδή εκπροσωπούν τη Βόρεια Μακεδονία.

https://www.ptisidiastima.com/new-north-macedonia-passports-to-be-issued/?fbclid=IwAR0AdZMz4eU-zaFcjs1NcmX2rMF5doCIfgadriyFBU1-QnOO4b4I1iyxrvw
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #132 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 17:33:53 »

Αξιότιμε κύριε Δημήτρη,

Βλέπω αντιληφθήκατε ότι είμαι δίκαιος. Εσείς το βλέπετε βέβαια κάπως αλλιώς με χαιρεκακία.
    Όταν λέω ότι διαφωνώ με την πολιτική της Ομοσπονδίας, δεν σημαίνει ότι την κτυπάω ή ότι θέλω να την μειώσω, ή ότι στενοχωριέμαι αν δεν εισακούομαι.

Δεν θα είχατε σηκώσει τα μανίκια αν έλεγα απλά ότι έχω διαφορετική άποψη.
    Ολοι έχουν καταλάβει ότι υπερασπίζομαι την Ομοσπονδία, επειδή δεν κάνει η ίδια δημόσιες σχέσεις. Μην διαστρεβλώνετε παρακαλώ την αλήθεια.

Στα σεμινάρια management που έχω παρακολουθήσει μας έχουν διδάξει ότι για να λάβει ο επικεφαλής μία απόφαση συμφέρει να έχει όλες τις πληροφορίες στην διάθεσή του.
    Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Θεωρώ ότι η Ομοσπονδία θα ωφεληθεί αν γνωρίζει λεπτομέρειες από την πολυετή εμπειρία μου στα κοινά. Δεν πάω κόντρα.

Δεν ασχολούμαι προσωπικά με εσάς. Ασχολούμαι να ανασκευάσω τις λανθασμένες θέσεις που σερβίρετε στον κόσμο, που όλως τυχαίως δυσφημούν Ομοσπονδία,  Επιτροπή και άτομα.
    Αλλά αυτό που προσπαθείτε να πείσετε τους πάντες και τον εαυτό σας είναι αυτό που δηλώσατε…..«και εγώ υπάρχω». Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμων ψυχολόγος για να αναγνωρίζει αυτή την περίπτωση που βιώνει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές σας, ανοίγετε το μαγνητόφωνο να ακουστούν θέματα που εδώ και καιρό έχουν ξεκαθαρίσει ανάμεσα σε όλους τους παλιούς αερομοντελιστές. Αυτά μάθατε να λέτε αυτά επαναλαμβάνετε για να αποδείξετε ότι «υπάρχετε και εσείς εδώ». Με στόχο να προσηλυτίσετε τους νεώτερους που δεν γνωρίζουν, είναι ευκολόπιστοι και αρέσκονται να αντιδρούν «στο κατεστημένο»..

Το Θέμα της υποχρεωτικής αδειοδότησης των χώρων άθλησης προέρχεται από την   ΓΓΑ. Αφορά όλα τα αθλήματα. Ισχύει και για τις πτήσεις αερομοντέλων, οπωσδήποτε όταν γίνονται επίσημοι αγώνες, συναντήσεις αθλητών και προπονήσεις. Σίγουρα δεν εννοούν όταν θα κόψουμε την πίτα τον Ιανουάριο, ή όταν θα φάμε σουβλάκια ή θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του  «Τηλέμαχου». Ατυχή τα παραδείγματα, περιττές οι φωτογραφίες.

Και επειδή όπως όλες οι διατάξεις που πρωτο-κυκλοφορούν αφήνουν χώρο για διευκρινήσεις, περιμένετε λίγο να πάρουμε όλοι μας τις τελικές οδηγίες.
    Που θα προστεθούν σε αυτές που γνωρίζουμε ήδη, για κάρτα υγείας αθλητή, υγειονομικά πρωτόκολλα, ασφαλιστικές καλύψεις, διπλώματα χειριστή ίσως και άλλα που μου διαφεύγουν. Η προσπάθεια των φορέων να κρατήσουν την νομιμότητα, είναι δύσκολη. Αλλοι δεν εννοούν, άλλοι δεν δέχονται, άλλοι αδιαφορούν. Πάντως δεν είναι χώρος για χλευασμούς, αμφισβητήσεις και αντάρτικο.

Σκεφθήκατε πόσο καλύτερα θα είμασταν όλοι, και στο αποτέλεσμα και στις σχέσεις μας αν αντί να κάνετε αντιπολίτευση, συμπλέατε έμπρακτα με την συμπολίτευση;

Το ερώτημα δεν είναι αν θέλω να ξεκινήσω διάλογο με εσάς. Γνωρίζετε ότι το έχω επιχειρήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά αντί για Δημήτρη έβρισκα απέναντί μου έναν άλλο άγνωστο. Δυστυχώς ο Δημήτρης «δεν ήταν εκεί».
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #133 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 17:39:39 »

Δεν αφορά το φόρουμ. Δεν θα κρίνουμε εμείς εδώ. Δεν θα χωρίσουμε σε δύο στρατόπεδα Φθιώτιδα - Ομοσπονδία

Δεν αρμόζει σε ένα σωματείο να ψάχνεται να δικαιωθεί μέσα στο εδώ φόρουμ ή στα άλλα media.

Αυτό που σας πρότεινα να κάνετε εσείς αίτηση για ακρόαση ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 18:04:26 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #134 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 20:17:22 »

Δεν αφορά το φόρουμ. Δεν θα κρίνουμε εμείς εδώ. Δεν θα χωρίσουμε σε δύο στρατόπεδα Φθιώτιδα - Ομοσπονδία

Δεν αρμόζει σε ένα σωματείο να ψάχνεται να δικαιωθεί μέσα στο εδώ φόρουμ ή στα άλλα media.

Αυτό που σας πρότεινα να κάνετε εσείς αίτηση για ακρόαση ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

Το φόρουμ όμως το αφορά αν ζητήσαμε ακρόαση !;;!!  
    Και αν το αφορά γιατί να μη το αφορούν και όλα τα υπόλοιπα ;
    Ποιος κρινει τι αφορά το φόρουμ και τι όχι ;

Ποιος είπε ότι ψαχνόμαστε για δικαίωση εδώ ; Ανεκδοτακια όμως που θέλουν να αφήσουν εντυπώσεις πρέπει να απαντηθούν
    Απορία όλων είπατε !!! Ποιοι είναι και πόσοι είναι οι όλοι ;
    Γιατί και γώ μπορώ να πω ….απορία όλων γιατί  υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση απέναντι σε δυο σωματεία ;
    Απορία όλων ποιος έβαλε τα πρώτα εμπόδια από τη πρώτη κιόλας προσπάθεια του σωματείου για αυτή τη κατηγορία ;
    Ποιος ο λόγος ; Γιατί το συνεχίζει ;
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 15     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Εκδήλωση Αερολέσχης Λάρισας
    Μεταπήδηση σε: