Γιάννης Κωνσταντακάτος
« Απάντηση #90 στις: Τρίτη, 24 Μαρ 2020, 11:29:22 »
Η παλιά γενιά ζει και …. κατασκευάζει. Μπράβο Παναγιώτη, αυτά μου αρέσουν και εμένα.
Δεν μας παρατατε με την παλια γενια... Η νεα γενια να δειτε (εδω, aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=55251.msg313072#msg313072) τι φτιαχνει !
Κύριε Κώστα απ' ότι ξέρω εσείς δεν είσαστε ούτε παλιά γενιά ούτε νέα γενιά μάλλον είσαστε "τραβεστί" γενιά
Καταγράφηκε
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
jony b
« Απάντηση #91 στις: Τρίτη, 24 Μαρ 2020, 13:35:58 »
Καταγράφηκε
άλλα κόλπα !
DEPRON MANIAC
« Απάντηση #92 στις: Τρίτη, 24 Μαρ 2020, 13:52:56 »
Καταγράφηκε
Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ Βρε μανία με το depron Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
hpergm
« Απάντηση #93 στις: Τρίτη, 24 Μαρ 2020, 20:28:44 »
Εύχομαι σε όλους (μας) τους εσώκλειστους μοντελλιστές καλές κατασκευές.
Το Υπουργείο Απασχόλησης απαγορεύει τη CA και συνιστά τη χρήση Ατλακόλ Νο.33 (όχι κρυσταλλιζέ, λευκή) για μοντελιστικές κατασκευές για μίνιμουμ 1 ημέρα ανά κόλληση (δηλ. δουλειά για φυλακισμένους)...
Καταγράφηκε
Θα προτιμούσα να πετάω αντί να γράφω!
dukepapas
« Απάντηση #94 στις: Τετάρτη, 25 Μαρ 2020, 16:55:10 »
Μια χαρα αν ειχε και παταγε ενα μπατερφλαι να γουσταρει θα το επιανε στο χερι.........
Καταγράφηκε
Χρήστος Καΐτσας
« Απάντηση #95 στις: Τετάρτη, 25 Μαρ 2020, 22:50:57 »
Λόγω των ημερών ...
Εύχομαι σε όλους να είστε πάντα καλά, μεγάλη προσοχή και υπομονή . Θα το περάσουμε και αυτό .
Όντως από την άλλη πλευρά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όμορφες κατασκευές, σας παρακολουθώ καθημερινά !
VIDEO
Καταγράφηκε
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !!
geoli
« Απάντηση #96 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2020, 16:18:45 »
Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Είπαμε να βάζουμε καμία κατασκευή κανα σχέδιο εικόνα βίντεο κτλπ . χθες τελείωσα το army scout 2 rebuild to 1 το έσπασα . απομένει δοκιμή πότε ??
Καταγράφηκε
Γκούσκος Διονύσιος
« Απάντηση #97 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2020, 21:58:15 »
Πειράζει που δεν έχει φτερά?
MINICOPTER - DIABOLO 700 Gasser.
Καλή συνέχεια και υπομονή..
Διονύσης
Καταγράφηκε
ArgyrisGiannetakis
« Απάντηση #98 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2020, 22:11:18 »
Τελειο φίλε Διονύση!!!Αλλα ειναι επικίνδυνο εργαλείο .....εχει κορονοπήν ιο . εκ γενετής αυτο το πράγμα....Βαλτου την μάσκα κουκούλα του να μην κολλήσουμε! και να καθαρίσεις τα blade να μην μας ψεκάσουν!χαχαχαχχαχα
Καταγράφηκε
Dell Gatto Grande
« Απάντηση #99 στις: Σάββατο, 28 Μαρ 2020, 15:41:00 »
εγώ λέω να το καθιερώσουμε ενα μήνα κάθε χρόνο !
Βασικά να μην δουλεύουμε για να έχουμε ελεύθερο χρόνο .. γιατί και έξω πάμε βόλτα με τα ποδήλατα (για αθλητισμό
) άρα τίποτα δε μας λείπει!
....ενα καινούργιο παιχνιδάκι δεν εχει cockpit και επί ευκαιρίας καταπιάστηκα
Καταγράφηκε
Γιάννης Κωνσταντακάτος
« Απάντηση #101 στις: Τρίτη, 31 Μαρ 2020, 06:37:58 »
Δηλαδή αυτός που θέλει να πάει από το σπίτι του στο σπίτι της φιλεναδίτσας του θα γράψει στην βεβαίωση... Β4 Μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη;
Καταγράφηκε
Γιάννης Κωνσταντακάτος
« Απάντηση #102 στις: Τρίτη, 31 Μαρ 2020, 11:26:36 »
Αγαπητοί συνάδελφοι, Θα ήθελα να παρουσιάσω τις εξής σκέψεις μου. Α) πόσο ευάλωτη είναι η ανθρωπότητα, παρ' όλη την σοφία της και την τεχνολογία της, απέναντι σε ένα μικρόβιο ή ιό. Β) το λάθος μέρους της ανθρωπότητας που ενώ έχει μυαλό δεν συμμορφώνεται πλήρως με τα προτεινόμενα μέτρα άμυνας. Γ) και αν ζήσουμε τα άσχημα σενάρια, αυτή την φορά δεν θα φταίει η έλλειψη από γάτες
Καταγράφηκε
alex.cularis
« Απάντηση #103 στις: Τρίτη, 31 Μαρ 2020, 11:48:23 »
kaλημερα θειε πολύ σωστα αναρωτιέσαι αλλα όλα είναι θεμα χρονου σε 3 βδομάδες θα εχει κατασταλλαξει που πηγαινει το πραγμα υπαρχουν 2 κατηγοριες ανθρωπων οι ταπεινοι αυτοι που θα πειθαρχησουν θα τηρησουν τα μετρα και τελικα θα επιβιωσουν σχεδόν ολοι και αυτοι που νιωθουν υπεράνθρωποι εχουν το αισθημα της αρνησης ότι δεν θα συμβει αυτους και δεν προφυλλασσονται και πολλοι από αυτή την κατηγορια θα νοσησουν και καποιοι θα φυγουν ενας γιατρος στο 401 μου ελεγε ασε τον ασθενη να θεραπευτεί όπως θελει και ασε τον να πεθανει όπως του αξιζει η ζωη συνεχιζεται
Καταγράφηκε
Γιάννης Κωνσταντακάτος
« Απάντηση #104 στις: Τρίτη, 31 Μαρ 2020, 12:37:53 »
kaλημερα θειε πολύ σωστα αναρωτιέσαι αλλα όλα είναι θεμα χρονου σε 3 βδομάδες θα εχει κατασταλλαξει που πηγαινει το πραγμα
Ναι μεν, αλλά προς τα που θα πάει το πράγμα;
Καταγράφηκε