|
AKISSSS
|
 |
« στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 11:46:35 » |
|
Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος να σταματίσω την διαρροή από αυτά τα σημεία; Δε θέλω να μπλέξω με κόλλες κλπ γιατί σε περιπτωση που χρειαστεί να αφαίρεσω το cowl αναγκάζομαι να βγάλω και τις προεκτάσεις. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
|
|
|
ArgyrisGiannetakis
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 11:52:34 » |
|
Τι σωληνακια ειναι αυτα?Φαινονται να εχουν πολύ ψιλό τοιχωμα.Βγαινει λάδι μετα τους σφυχτήρες δηλαδη?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MOGOLOS
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 11:56:07 » |
|
Το ότι έχεις λάδι σε ποσότητα ικανή να βγαίνει από εκεί, σημαίνει ότι είσαι ΠΟΛΥ πλούσιος. Δες μήπως θέλει λίγο "στέγνωμα" το μοτέρ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
|
|
|
|
GeorgeC
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:06:38 » |
|
Δοκιμασε να αντικαταστησεις τα ελασματα με σφικτηρες βιδωτους. Πιανουν πολυ καλυτερα αλλα μην το παρακανεις και κοψεις τα σωληνακια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AKISSSS
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:10:01 » |
|
H φωτό είναι από το ίντερνετ, Τα σωληνάκια είναι τα εργοστασιακά που είχε μέσα ο κινητήρας (DLE 35RA) Βγάζει ''πιτσιλιές''.... Βιδωτούς δε μπορώ να βάλω γιατί δεν μου δίνει χέρι να τους σφίξω λογω cowl. Λάδι βάζω 50ml/2ltr. castrol TTS
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Chris71
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:18:29 » |
|
Βάλε ταινία τεφλόν που βάζουν οι υδραυλικοί στις βόλτες των ρακόρ.
Τύλιξε το μέρος της εξάτμισης πρώτα , και μετά πέρνα τα τεφλόν ακροφύσια μέσα. Δες από το πάχος πόσο ταινία να τυλίξεις έτσι ώστε να σιλάρει επαρκώς. Ισως δεν χρειάζεται πολύ, ίσα ίσα να σφραγίσει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Always look on the bright side of life!
|
|
|
|
Chris71
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:26:29 » |
|
Εναλλακτικά εάν δεν μπορείς να βάλεις τους κλασσικούς σφικτήρες , κάνε μια τρύπα 4 χιλ. στο υπάρχον spring clamp , και πέρνα μια περαστή μικρή βίδα 4 χιλ. με παξιμάδι απέναντι και σφίξε γερά χωρίς να σπάσεις το άκρο της εξάτμισης.
Επίσης εάν γυαλοχαρτάρεις τον λαιμό των άκρων και μετά περάσεις το τεφλόν ζέστανέ το με το θερμοπίστολο για να σφίξει , και μετά σφίξε το clamp.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Always look on the bright side of life!
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:27:47 » |
|
Καλησπέρα και από εμένα ! Φίλε Άκη μήπως βάζεις λίγο Λάδι ?? Εγώ όσο το είχα ψάξει , κατέληξα στα 33ml στο 1 λίτρο ! Δηλαδή στα 2 λίτρα 66ml ! To manual τι λέει ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
ArgyrisGiannetakis
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:34:48 » |
|
Αρα ειναι σωληνακι τεφλόν λεπτο τυχωμα.Θα συμφωνήσω με το Χρήστο! Αφου πρεπει να τα βγαζεις οποτε βγαλεις το κόουλ ειναι η μόνη λύση.Και καθε φορά που θα τα ξαναβαζεις θα θελει ξανα τεφλόν ταινία. Βεβαια μπορεις να βρεςι και στον καμουτσά στην λεωφόρο Αθηνών η στην Σπυρου Πατση και σωλήνα σιληκόνης .Δυσκολα για αυτην την διαμετρο ....αλλα μπορεί και να έχουν.Οποτε θα πάει σφηχτά .Μαζι με Τιε απ το σφίγγεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AKISSSS
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:47:12 » |
|
Καλησπέρα και από εμένα ! Φίλε Άκη μήπως βάζεις λίγο Λάδι ?? Εγώ όσο το είχα ψάξει , κατέληξα στα 33ml στο 1 λίτρο ! Δηλαδή στα 2 λίτρα 66ml ! To manual τι λέει ?  Χρήστο 30:1 λέει το manual που νομίζω αντιστοιχεί στα ml που λες.. Είπα να δοκιμάσω λιγοτερο μήπως ειναι αιτία από μπερδέματα που μου κάνει στο ρελαντι..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AKISSSS
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:51:43 » |
|
Αρα ειναι σωληνακι τεφλόν λεπτο τυχωμα.Θα συμφωνήσω με το Χρήστο! Αφου πρεπει να τα βγαζεις οποτε βγαλεις το κόουλ ειναι η μόνη λύση.Και καθε φορά που θα τα ξαναβαζεις θα θελει ξανα τεφλόν ταινία. Βεβαια μπορεις να βρεςι και στον καμουτσά στην λεωφόρο Αθηνών η στην Σπυρου Πατση και σωλήνα σιληκόνης .Δυσκολα για αυτην την διαμετρο ....αλλα μπορεί και να έχουν.Οποτε θα πάει σφηχτά .Μαζι με Τιε απ το σφίγγεις.
Nαι Αργύρη, είναι σωληνάκι τεφλόν αλλά πιστεύω ότι λογω του ότι είναι σκληρό δεν το σφίγγει καλά ο σφιγκτήρας.. Αν μπορούσα να βρω καποιο σωληνάκι πιο ελαστικό και αντοχής σε θερμοκρασία πιστεύω ότι θα έκανε δουλειά
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ArgyrisGiannetakis
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 12:58:24 » |
|
Mετρησε την εξωτερική διαμετρο του σωλήνα της εξατμησης μηπως εχω να σου δωσω 2 κομματια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MOGOLOS
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 14:29:04 » |
|
Καλησπέρα και από εμένα ! Φίλε Άκη μήπως βάζεις λίγο Λάδι ?? Εγώ όσο το είχα ψάξει , κατέληξα στα 33ml στο 1 λίτρο ! Δηλαδή στα 2 λίτρα 66ml ! To manual τι λέει ?  Χρήστο 30:1 λέει το manual που νομίζω αντιστοιχεί στα ml που λες.. Είπα να δοκιμάσω λιγοτερο μήπως ειναι αιτία από μπερδέματα που μου κάνει στο ρελαντι.. Μην βαλεις λιγότερο. Μπορεί να το ψισεις το μοτερ!!! Δες την ρύθμιση και την ποιοτητα του λαδιού Βγαλε το μπουζι και δες εαν ειναι λαδομένο. Το χρωμα του πρεπει να ειναι καφέ. Εαν ειναι μαυρο εισαι πλουσιος, οποτε κοψε καυσιμο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
|
|
|
|
Pantelis Papageorgiou
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 18:04:40 » |
|
Αργύρη, ποτέ δεν βάζουμε σιλικόνη σε ό,τι έρχεται σε απαφή με βενζίνη. Ποτέ, θα λιώσει σε χρόνο dt.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ArgyrisGiannetakis
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 20 Φεβ 2020, 18:37:23 » |
|
Μα δέν έρχεται σε επαφή με βενζινη! Μονο με λαζι καμένο και κατάλυπα κάυσης!Αυτό που χαλάει την σιληκόνη ειναι η θερμοκρασία γιαυτό βαζουν τεφλόν σε συντονισμένες εξατμήσεις για ενδιάμεσο σύνδεσμο και οχι σιληκόνης! Ο Ακις το θέλει για να γλιτωσει το splitting πιτσιλισμα.Στο σημειο που θα τα βάλει αυτα τα δύο κομματια θα είναι πολύ χαμηλότερες οι θερμοκρασίες και θα τις χτυπάει και ο αέρας.Σιγουρα θα μαυρίσουν και θα καούν σε αρκετές πτήσεις μετα και θα σκληρίνει η σιληκόνη αλλα θα ειναι σιγουρα μετά απο πολύ καιρό! Αποψη μου βέβαια μετα απο δοκιμή δική μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|