μετα απο τοσα χρονια μοντελισμου και αρκετα μοντελα σημερα ηταν μια μερα απο τις λιγες που θα μου μεινουν αξεχαστες
Εχοντας βρει λιγο χρονο πηρα το δρομο για το Υπατο της Θηβας. Με τον καιρο στα 4 μποφορ στον καμπο ηταν ιδανικος ο νοτιοδυτικος ανεμος για πλαγια . Φορτωμενος με το VENTUS που ειχα παρα πολυ καιρο να πεταξω ανεβηκα το βουνο. Ομως επειδη η κακια στιγμη δεν αργει να ερθει πηρα και μια πτερυγουλα (χωρις μοτερ) για καθε ενδεχομενο.
Ξεκινησα την πτηση με το Ventus και μετα απο 30 λεπτα ανεμοπορειας ειπα να μην πιεσω αλλο την τυχη μου και να το κατεβασω 1 κομματι.
Πηρα να δοκιμασω την πτερυγουλα μου (ΜΥΓΑ 2) η οποια την ειχα δοκιμαστει για λιγο παλαιοτερα.
Η κακομοιρα ομως με τα 250γρ βαρος δεν τα πηγαινε καλα στα 6 μποφορ. Επρεπε να μπει βαρος . Βρηκα μια πετρα την ζυγισα στο χερι και με ταινια πανω στην Μυγα.
Λιγο εμπρος λιγο πισω το αποτελεσμα

ΤΡΕΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Καθισμενος στην καρεκλα την περναγα στα 5 μετρα απο μπροστα μου ξυστα απο τη πλαγια
LOOP για πλακα ROLL στην βουτια και ξανα
Το τελειο αγχωλυτικο. Ουτε αγχος μην φας παρεμβολη ουτε μην καει καποιο σερβο ουτε μην βρεθει στο υπηνεμο και σκασει σαν καρπουζι ουτε αν δεν μου κατσει σωστα η προσγειωση και μου πεσει απο την πλαγια ουτε μην βρει σε καμια πετρα.
Η πτερυγουλα των 10 € , με της πλακας τα σερβο (το ενα εχει σπασμενο γραναζι), ο δεκτης απο το POLARIS μου που ειχε κανει βουτια στην θαλασσα αλλα δουλευει, και μια μπαταρια NIMH που ηταν 8 στοιχεια και την εκοψα στην μεση για να γινει 4.8 volts δημιουργησαν το τελειο παιχνιδι
Τα 30 λεπτα πτησης με το Ventus ηταν ενας αιωνας
Τα 30 λεπτα πτησης με την ΜΥΓΑ ηταν μια στιγμη
ΠΛΑΓΙΑ FOREVER