Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.373 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 05:36:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 05:36:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από Bocian
    [Χθες στις 22:06]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309373
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 63
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 54
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗς ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΥΤΗΣ...  (Αναγνώστηκε 11055 φορές)
    Skyline
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 18 Σεπ 2019, 21:40:56 »

Αγαπητοι Κυριοι  θα ηθελα να φερω εις γνωση σας το κατωθι θεμα ...μεσω της σελιδας μας στο fb RC JUNKIES FAN CLUB οπου εννοειται ειστε ολοι καλεσμενοι πληροφορηθηκαμε οτι καποιοι καλοθελητες με τεραστια μπλοκια τσιμεντου εκλεισαν τις 2 εισοδους που μπαιναμε ισως κ στην τελευταια αλανα που απομεινε στην αθηνα της αναβυσσου...αυτη η κολωνια βεβαια κραταει χρονια αλλα δυστυχως τον τελευταιο καιρο τα πραγμτατα ζοριζουν κ εννοειται οτι ακρη δεν θα βγαλουμε ποτε...

Ως εκ τουτου η εγγραφη μας σε ενα μοντελοδρομιο πλεον για τους μοντελιστες αθηνων αποτελει ισως μονοδρομο,ομως καλως η' κακως για πολλους φιλους οι παρουσες ετησιες συνδρομες συν τα εξοδα που προκυπτουν απο τις χιλιομετρικες αποστασεις να ειναι απαγορευτικες με αποτελεσμα να μην μπορουν να προβουν σε μια τετοια κινηση με αποτελεσμα να εχουν κρεμασει τα μοντελα τους ειτε στην καλυτερη να βρισκουν μια λυση που κ που σε μια αλανα εφοσον υφισταται πια...

Με ολο τον σεβασμο προς ολα τα μοντελοδρομια που ηδη ξερουμε που λειτουργουν σημηρα στην ευρυτερη περιοχη της αττικης κ πλησιον αυτης θα ηθελα να προτεινω το εξης  αν μπορει κατοπιν συζητησης  να εχουμε πιο οικονομικες κ προσιτες τιμες ετησιας συνδρομης ετσι ωστε να μπορεσουμε να φερουμε ολον αυτον τον κοσμο ξανα στην ενεργο δραση και να δωθει ζωντανια και χαρα σε αυτους τους χωρους οπως παλιοτερα...

Ελπιζω να μην ενοχλησα με το ανωτερω μνμ αλλα πιστεψτε με εκφραζω πολλους συνχομπιστες μας.

Με εκτιμηση παντα

Σ.Μ
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18 Σεπ 2019, 22:09:32 από Skyline » Καταγράφηκε

Τα μυστικα ειναι για μικρους ανθρωπους!!
    alex.cularis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 18 Σεπ 2019, 22:27:26 »

kaλησπερα
          νομιζω ότι η συνδρομη δεν είναι το μεγαλυτερο  πρόβλημα  .
            το πρόβλημα είναι η αποσταση μεχρι το μοντελοδρομιο και δυστηχως η αθηνα είναι καταδικασμενη
       το ελληνικο ηταν το ιδανικο γιατι μπορουσες να πετας καθημερινα με  αποστασεις  των 20-25κμ το πολύ αλλα ηταν φιλετο που κατασπαραχθηκε αμεσα
     ετσι οι πτησεις για οσους μπορουν να διαθεσουν 50 ε και 3ωρες και βαλε διαδρομη θα γινονται μονο σαββατοκυριακο
     η  θεσσαλονικη είναι ιδανικη πολη η  λαρισα αλλα και εκει εχουν απομεινει   ελάχιστοι συνδρομητες  λογω κρισης
    Καταγράφηκε
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 18 Σεπ 2019, 22:53:40 »

Απο οσο γνωρίζω υπάρχουν και αλλα μεροι γυρω και σχετικα κοντα απο την αθηνα αλλα τα κρατανε μυστικά κάποιοι ως παρεα να πετανε μονοι τους.........η αλήθεια ειναι πως τους δίνω και ενα δίκιο γιατι ο καθένας οπως παλια στο σεφ περισσότερο ερχότανε και μεχρι να μαθει στοιχειώδης άγραφους κανόνες , αλλα και να τους σεβαστεί
    έκανε τα δικα του (δεν μιλαω για παρεμβολες κλπ κλπ).
    Εμένα ενας σχετικα νεος ελικοπτερας μου διάλυσε καινούριο του κουτιου glider σταματημένο σχεδον και μετα εκανε το κουνελι οτι έφταιγα κιολας.........στο μοντελοδρομιο ομως δεν μπορεί κανει οτι θέλει.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 07:14:42 »

νομιζω ότι η συνδρομη δεν είναι το μεγαλυτερο  πρόβλημα  .
          το πρόβλημα είναι η αποσταση μεχρι το μοντελοδρομιο

Ακριβώς έτσι είναι.

Θα θέσω ένα ερώτημα από το οποίο θα ξεκαθαρίσει ο καθένας το τι θέλει.

ΑΝ, λέω ΑΝ, η συνδρομή στο μοντελοδρόμιο Hobbybox ήταν πολύ χαμηλή, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ τον χρόνο θα πήγαινε o ενδιαφερόμενος να πετάξει;

Γνωρίζοντας ότι το κόστος μετάβασης - επιστροφής είναι της τάξης των 40-50 ευρώ ανάλογα με την περιοχή εκκίνησης.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Skyline
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 08:08:03 »

νομιζω ότι η συνδρομη δεν είναι το μεγαλυτερο  πρόβλημα  .
          το πρόβλημα είναι η αποσταση μεχρι το μοντελοδρομιο

Ακριβώς έτσι είναι.

Θα θέσω ένα ερώτημα από το οποίο θα ξεκαθαρίσει ο καθένας το τι θέλει.

ΑΝ, λέω ΑΝ, η συνδρομή στο μοντελοδρόμιο Hobbybox ήταν πολύ χαμηλή, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ τον χρόνο θα πήγαινε o ενδιαφερόμενος να πετάξει;

Γνωρίζοντας ότι το κόστος μετάβασης - επιστροφής είναι της τάξης των 40-50 ευρώ ανάλογα με την περιοχή εκκίνησης.

Σε αυτο το ερωτημα  το μοντελοδρομιο του καστρου βοιωτοιας  μετα το hobby box γνωριζω οτι προσφερει την πιο χαμηλη ετησια  συνδρομη δηλαδη μιλαμε για 50 ευρω ετησιως κ  λαμβανοντας υποψιν τα εξοδα του πηγαινε ελα οπως αναφερω στο αρχικο ποστ ειναι  ενα βασικο δελεαρ για εμενα το να γινω μελος  αλλα κ για πολλους αλλους  φιλους απο αθηνα  που δινουν το παρων τους τον τελευταιο καιρο αρκετα συχνα μεσα στο μηνα και σιγουρα η διαφορα των 100 ευρω περιπου που γλυτωνεις  απο την τσεπη σου ειναι ενα  πολυ βασικο χρηματικο ποσο για πολυ κοσμο που του δινει την δυνατοτητα να επισκεφτει το καστρο βοιωτοιας σε πιο συχνη βαση πλεον σε σχεση με  αλλες ετησιες συνδρομες που ζητανε αλλοι χωροι του χομπυ.
    Ελπιζω να δουμε και απο αλλα μοντελοδρομια καποιες προτασεις με πιο οικονομικες συνδρομες και σιγουρα ολα αυτα τα μερη ειδικα που απεχουν αρκετα μακρια απο την αθηνα θα ζωντανεψουν ξανα οπως παλια.

Καταγράφηκε

alex.cularis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 08:30:11 »

kaλημερα
        μια λυση για καποιους που δεν εχουν το χρονο να είναι συνδρομητες ένα πρόγραμμα αλλα καρτ δηλαδή να πληρωνουν ένα εισητηριο πχ 10 ε  πληρωτεο με την αφιξη  συν την ασφαλεια νομιζω θα βολευε πολλους
    Καταγράφηκε
    Skyline
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 08:35:09 »

kaλημερα
        μια λυση για καποιους που δεν εχουν το χρονο να είναι συνδρομητες ένα πρόγραμμα αλλα καρτ δηλαδή να πληρωνουν ένα εισητηριο πχ 10 ε  πληρωτεο με την αφιξη  συν την ασφαλεια νομιζω θα βολευε πολλους

Σιγουρα αν δεν μπορει να γινει μειωση απο τους υπεθυθνους των μοντελοδρομιων οπου οι ετησιες συνδρομες κυμαινονται απο 150 κ εως 200 ευρω σιγουρα μπορουν να προσφερουν καποιους πιο ευελικτους τροπους πληρωμης για τα μελη οπως η ανωτερα προταση..συμφωνω απολυτα,και ενα τετοιο παραδειγμα ειμαι ο ιδιος οπου η εργασια μου με αναγκαζει να εχω μεγαλο κενο απο την ελλαδα με αποτελεσμα η ετησια συνδρομη μου να πηγαινει σχεδον χαμενη...βεβαια οταν μου ζητειται  να πληρωσω 50 ευρω ετησιως δεν με νοιαζει κ τοσο αλλα τα 150 και 200 ευρω τα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τα δωσω κ παλιοτερα που ειχα θεσει προσωπικα το ζητημα αυτο το να πληρωνω με τον μηνα οσο καιρο ειμαι ελλαδα ειτε με την επισκεψη μου δεν ελαβα μια θετικη απαντηση και να ξερετε οτι πολλοι φιλοι θα τους βολευε κατι τετοιο,και να προσθεσω οτι μια οικονομικη προσιτη συνδρομη ενδεχομενα σου δινει την δυνατοτητα να εγγραφτεις κ σε περισσοτερα μοντελοδρομια εκτος απο ενα συγκεκριμενο χωρο που καλως η κακως ετσι εισαι πιο εγκλωβισμενος.

Αυτα απο εμενα οπως ειπα αρχικα και με σεβασμο σε ολους το αρχικο μου ποστ ηταν ξεκαθαρα μια προταση προς τους ιδιοκτητες των μοντελοδρομιων που λειτουργουν σημερα στο να εξετασουν το γεγονος κ να προσφερουν πιο οικονομικες-προσιτες ετησιες συνδρομες ετσι ωστε να δουμε ξανα παλιους κ νεους μοντελιστες στο χομπυ μας και ειδικα οι μοντελιστες των Αθηνων  ξερουμε πολυ καλα το προβλημα που αντιμετωπιζουμε  σχετικα με τον χωρο πτησης με αποτελεσμα να εχει ερθει η απραξια κ η απομακρυνση απο το χομπυ  Undecided
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 09:03:07 από Skyline » Καταγράφηκε

ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 13:36:36 »

Εχω την αποψη ότι γενικά εχει σταματίσει το 90% του αερομοντελιστικού κόσμου, και όχι απαραίτητα λόγω της κρίσης.Σιγουρα το μεγαλήτερο ποσοστό εξαερωθηκε από την κρίση, αλλα υπαρχουν και άλλοι λόγοι πχ. Ανύπαρκτη νέα γεννιά αερομοντελιστών.Σταμάτησε η αλυσίδα μετάδοσης σε νέες γεννιές.
    Επίσης πιστέυω ότι παρόλο που υπαρχουν μοντελοδρόμια και μακριά και κοντά στην αθήνα, δεν είναι ο λόγος η τιμή της συνδρομής το πρόβλημα.Υπαρχουν στην Κωπαίδα μοντελοδρομια και με 150 και με 50. Και λοιπόν αλλαξε κάτι?Απο 15 – 20 ατομα εχουν το καθένα.
    Στον μαραθώνα το πιο κοντινό στην Αθήνα?Αλλαξε και εκεί κατι?Και εκει ο κοσμος περιορισμένος είναι.
    Δυστυχώς ο χώρος πλέον δεν γεννάει νέο κόσμο .Δεν υπαρχει νέο κίνητρο για εξέλιξη γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωστή βαση.
    Συν την Ελληνική πατέντα ιδιομορφία κομπλεξισμός κοντρούλες…εγω θα τα κανω καλύτερα …καλύτερο μοντελοδρόμιο…..καλύτερες εκδηλώσεις, αγωνες….καλύτερο μοντέλο….καλύτερος αρχηγός….καλύτερος στην ιστορία, διασκορπιστίκαμε σε χιλιες φατριές.Ολο συλόγους φτιάχνουμε και ολο πιο λιγοι και μόνοι μένουμε.
    Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλαξουμε κανέναν.Μόνο τους εαυτούς μας !
    Παντα φιλικά!
    Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    ZTRAMP
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 13:51:08 »

συμφωνώ και επαυξάνω με τον προλαλήσαντα  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 14:09:22 »

Στον μαραθώνα το πιο κοντινό στην Αθήνα?Αλλαξε και εκεί κατι?Και εκει ο κοσμος περιορισμένος είναι...

Xμμμ!
    Πράγματι μόλις εκατόν δύο μείναμε! Σκέτη μοναξιά. Ευτυχώς που περνάνε οι βοσκοί και έχουμε κίνηση
    χαχαχαχαχαχαχα Grin
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Chris71
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 14:10:11 »

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. Sad

¨¨Ολο συλόγους φτιάχνουμε και ολο πιο λιγοι και μόνοι μένουμε¨
    Καταγράφηκε

Always look on the bright side of life!
    Skyline
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 14:25:27 »

Στον μαραθώνα το πιο κοντινό στην Αθήνα?Αλλαξε και εκεί κατι?Και εκει ο κοσμος περιορισμένος είναι...

Xμμμ!
    Πράγματι μόλις εκατόν δύο μείναμε! Σκέτη μοναξιά. Ευτυχώς που περνάνε οι βοσκοί και έχουμε κίνηση
    χαχαχαχαχαχαχα Grin

Αξιον παραδειγμα προς μιμηση για ολο το εργο που εχει λαβει χωρα εως κ σημερα στο μοντελοδρομιο της πετμε στον μαραθωνα το οποιο για να θυμουνται οι παλιοτεροι κ να μαθαινουν οι νεοι ξεκινησε αρχικως σαν οραμα απο ενα μικρο παρεακι  μοντελιστων...αξιοι!!!
    Ευχομαι και οι μελλοντικοι σας στοχοι να εχουν την ιδια επιτυχια Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Skyline
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 14:46:10 »

Και αφου συζηταμε για μοντελοδρομια και συλλογους εγω σαν νεοτερος κατα πολυ στον χωρο και σαν μοντελιστης και κατοικος Αθηνων εχω μια απορια που απαντηση δεν εχω λαβει κ θα ηθελα να λυσω αυτην την απορια...κ αν μπορει καποιος να μου απαντησει...

Γνωριζω οτι για πολλα χρονια υπηρχε μοντελοδρομιο στην περιοχη των σπατων,οπου εγω δεν προλαβα αλλα εχω δει αρκετες φωτο απο παλιοτερους μοντελιστες...

Επισης γνωριζω οτι υπαρχει κ συλλογος μοντελιστων Αθηνων που απο οτι λενε ειναι κ απο τους παλιους στον χωρο..κ ρωταω γιατι ολα αυτα τα χρονια μετα τα σπατα δεν ελαβε μεριμνα αυτος ο συλλογος να δημιουργησει εναν νεον χωρο πτησεως για τους μοντελιστες Αθηνων...εγω προσωπικα σαν αθηναιος θα ηθελα να ανηκω σε αυτον τον συλλογο αλλα με τι κινητρο να πραξω κατι τετοιο εφοσον ο συλλογος μου δεν μου παρεχει το βασικοτερο ενα πεδιο για πτησεις...ειλικρεινα το εχω απορια Huh Huh Huh
    Καταγράφηκε

g_k
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 15:15:08 »

Παράθεση
    Δυστυχώς ο χώρος πλέον δεν γεννάει νέο κόσμο. Δεν υπάρχει νέο κίνητρο για εξέλιξη γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωστή βαση.

Μέχρι το 2008 τα ιδιωτικά μοντελοδρόμια έσφυζαν από αερομοντελιστές, είχαν πάνω από 100 μέλη το καθένα.
    Στο αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι το 2015 που έκλεισε, πετούσαν εκατοντάδες αερομοντελιστές, τόσο που τα Σαββατοκύριακα (αλλά και τα ανοιξιάτικα απογεύματα) ήταν πολύ δύσκολο να πετάξεις.

Δε νομίζω να πέθαναν εν τω μεταξύ οι παλιοί αερομοντελιστές και να μην υπάρχουν νέοι για να γεμίσουν τα μοντελοδρόμια.

Κάποιος λόγος λοιπόν θα πρέπει να υπάρχει που οι αερομοντελιστές απομακρύνθηκαν από τα ιδιωτικά μοντελοδρόμια και δεν ξαναγυρίζουν.

Αντίθετα, το μοντελοδρόμιο της ΠΕΤΜΕ που το λειτουργεί σύλλογος, ακούω με χαρά ότι έχει πάνω από 100 μέλη.
    Καταγράφηκε
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 19 Σεπ 2019, 15:27:03 »

Και αφου συζηταμε για μοντελοδρομια και συλλογους εγω σαν νεοτερος κατα πολυ στον χωρο και σαν μοντελιστης και κατοικος Αθηνων εχω μια απορια που απαντηση δεν εχω λαβει κ θα ηθελα να λυσω αυτην την απορια...κ αν μπορει καποιος να μου απαντησει...

Γνωριζω οτι για πολλα χρονια υπηρχε μοντελοδρομιο στην περιοχη των σπατων,οπου εγω δεν προλαβα αλλα εχω δει αρκετες φωτο απο παλιοτερους μοντελιστες...

Επισης γνωριζω οτι υπαρχει κ συλλογος μοντελιστων Αθηνων που απο οτι λενε ειναι κ απο τους παλιους στον χωρο..κ ρωταω γιατι ολα αυτα τα χρονια μετα τα σπατα δεν ελαβε μεριμνα αυτος ο συλλογος να δημιουργησει εναν νεον χωρο πτησεως για τους μοντελιστες Αθηνων...εγω προσωπικα σαν αθηναιος θα ηθελα να ανηκω σε αυτον τον συλλογο αλλα με τι κινητρο να πραξω κατι τετοιο εφοσον ο συλλογος μου δεν μου παρεχει το βασικοτερο ενα πεδιο για πτησεις...ειλικρεινα το εχω απορια Huh Huh Huh
    Μπορείς να ρωτήσεις την ΕΕΑ και το ΔΣ αυτής
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗς ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΥΤΗΣ...
    Μεταπήδηση σε: