|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #315 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 09:59:17 » |
|
.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 1 Οκτ 2010, 11:31:41 από gc9n »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #316 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 17:17:46 » |
|
παρα πολυ ωραιο
μπορουμε να εχουμε μια φωτογραφια πως ειναι στημενη η καμερα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #318 στις: Παρασκευή, 24 Σεπ 2010, 18:18:57 » |
|
σχετικα με την καμερα GOPRO ηθελα να ρωτησω αν ειναι υποχρεωτικο να βαλει καποιος το καλυμα της. Μπορει να δουλεψει σωστα χωρις αυτο η αλλα ζει η ποιοτητα και η γωνια ληψης Video
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #319 στις: Παρασκευή, 24 Σεπ 2010, 18:22:05 » |
|
μπορεί να δουλέψει κανονικά, το κάλυμμα είναι για προστασία και μόνο,το οποίο ζυγίζει γύρο στα 100γρ + 80γρ η κάμερα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
EyesMan
|
 |
« Απάντηση #320 στις: Τρίτη, 21 Δεκ 2010, 17:39:37 » |
|
Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το FPV μιας και είμαι αρχάριος σε αυτόν τον τομέα. Θα ήθελα να κάνω αεροφωτογράφιση και βιντεογράφηση. Το FPV τα προσφέρει αυτά ή απλά είναι για να βλέπεις απο τα video-goggles? Ακόμη κάτι.. είδα αυτό εδώ: http://www.firstpersonview.co.uk/flight-kit-boxes/advanced-flight-box-sn777-vr1400-goggles-100mw-rx και πρόσεξα απο κάτω που λέει: * Please note that this system works on the 2.4GHz frequency band and as such is not suitable for use with 2.4GHz radio control gear. Άν κάποιος έχει τηλεχειριστήριο Futaba 2.4Ghz δεν μπορεί να χρησιμοποιεί συστήματα FPV 2.4Ghz? Γιατί κάνουνε παρεμβολές αφού είναι σε 2.4Ghz? Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται? Ευχαριστώ.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Δεκ 2010, 20:21:32 από EyesMan »
|
Καταγράφηκε
|
Some people play video games, some play football and some others.. are flying.
"My wings are a thousand books." — Gill Robb Wilson
|
|
|
|
|
Baulard
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #322 στις: Τρίτη, 28 Δεκ 2010, 15:30:47 » |
|
Καλησπέρα σε όλους, Έχω ψηθεί για φπβ αλλά θέλω κάποιος να μου πει πιο είναι το καλλίτερο combo στα 2.4ghz και απο που να ψωνίσω , για μεγάλες αποστάσεις βασισμένο σε ένα πχ easy star. Θανκς Μην σπρώχνεστε αλλο με ενημέρωσε συναδελφος! 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Δεκ 2010, 12:19:29 από Baulard »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thana-psi
|
 |
« Απάντηση #323 στις: Τετάρτη, 29 Δεκ 2010, 00:00:45 » |
|
βοηθεια κανεις? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
EyesMan
|
 |
« Απάντηση #324 στις: Πέμπτη, 30 Δεκ 2010, 19:24:27 » |
|
Φαίνετε το θέμα αυτό ξεχάστηκε. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Some people play video games, some play football and some others.. are flying.
"My wings are a thousand books." — Gill Robb Wilson
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #325 στις: Πέμπτη, 6 Ιαν 2011, 03:32:17 » |
|
Σωκρατη σε τι τ/κ εβαλες το Booster wifi? και με ποια συνδεσμολογια?? στο site που ανεφερες καπου γραφει για τροφοδοσια 6V υπαρχει κινδυνις για την τ/κ? μπορει να μπει το Booster wifi στην Futaba 10cag που σκεφτομαι να αγορασω??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #326 στις: Παρασκευή, 7 Ιαν 2011, 00:18:09 » |
|
Σωκρατη σε τι τ/κ εβαλες το Booster wifi? και με ποια συνδεσμολογια?? στο site που ανεφερες καπου γραφει για τροφοδοσια 6V υπαρχει κινδυνις για την τ/κ? μπορει να μπει το Booster wifi στην Futaba 10cag που σκεφτομαι να αγορασω?? Ηλία ..καλη χρονια με υγεια..τωρα ειδα το ποστ...το ειχα βαλει σε Spektrum Dx7 η συνδεσμολογια εξηγειται βημα προς βημα στο site που ειδες..η τροφοδοσια γινεται απο μια λιπο 3 κελια αλλα πριν το μπουστερ μπαινει ενα UBEC ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ 6 ΒΟΛΤ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΥΝΔΗΝΟς ΓΙΑ ΤΗΝ τ/κ επιδη οι 2 τροφοδοσιες δεν εχουν καμια επαφη ...οσο για την συμβατοτητα της Τ/Κ που θελεις να παρεις ειδα οτι εχει ενα πινακα με FUTABA δεν ξερω αν σε βοηθεισει...αλλιως οταν την παρεις στα χερια σου ..ανοιξετην προσεκτικα το πισω μερος ..τραβα μια κοντινη φωτο και θα σου πω αν κανει...ο πινακας ειναι αυτος... 7U Series Radios 8U Series Radios 8J Series Radios 9C Series Radios 9Z Series Radios FN Series Radios φιλικα ..Σωκρατης..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #327 στις: Παρασκευή, 7 Ιαν 2011, 00:21:13 » |
|
για τα παιδια παραπανω που εχουν αποριες ...ο λογος που ισως δεν λαβατε απαντησεις ειναι μαλλον γιατι δεν ψαξατε παλαιοτερα ποστ εδω μεσα ...και δυστηχως για αυτους που ξερουν ειναι βαρετο να ξαναγραφουν τα ιδια και τα ιδια...παιδια ψαξτε λιγο και θα βρητε ολες τις απαντησεις...ετσι ξεκινησαμε ολοι... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #328 στις: Παρασκευή, 14 Ιαν 2011, 17:37:29 » |
|
Εστω οτι εχουμε την καμερα τον πομπο και τον δεκτη. Μπορει να συνδεθει ο δεκτης με ενα Laptop ωστε να γινει παρακολουθηση και καταγραφη του βιντεο ? Θα πρεπει το Laptop να εχει καρτα TV tuner για να γινει αυτο??
και
Η αναλυση-ποιοτητα του βιντεο εξαρταται μονο απο την καμερα ή και απο κατι αλλο??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tsuskas
|
 |
« Απάντηση #329 στις: Παρασκευή, 14 Ιαν 2011, 20:02:28 » |
|
θα συνεχισω και εγω με ενα fpv που αποτελειται απο 1) Skywalker version 2 2) Eagle tree V3 logger 3) Eagle tree OSD PRO 4) Eagle tree GPS 5) Eagle tree Altimeter sensor 6) Eagle tree Airspeed sensor 7) pan tilt Fatshark Camera  Fatshark Googles 5.8ghz 9) Eagle Eyes Telemetry System 10) Dragon Link Long Range System (LRS) 11) Antenna Tracker 12) Video Link 1.2Ghz 1500mwatt 13) Patch Antenna 1.3Ghz 14) πολυ διαβασμα  σε λιγο καιρο θα εχω και το πρωτο βιντεο ...συνεχιζουμε και εμεις στην ομορφη πολη των Σερρων με FPV
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΕΘΑΒΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
SY7 AJQ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΙΑΙΑ
|
|
|
|