|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #285 στις: Τετάρτη, 8 Σεπ 2010, 13:49:17 » |
|
Η εγκατασταση και σε μενα εγινε ...ολα τελεια..τελικα οτι πληρωσεις παιρνεις  με την αναβαθμηση η καμερα απλα ειναι super 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #286 στις: Τετάρτη, 8 Σεπ 2010, 18:02:00 » |
|
Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας. Αν και άσχετος με τα fpv. Σήμερα σκεφτόμουν σε άσχετη φάση (εξυνα το αυτί μου) αν θα μπορούσε να υπάρξει fpv σε 3d. Εφόσον υπάρχει πλέων αυτή η τεχνολογία, αλλά σκεφτόμουν ότι είναι λίγο νωρίς αφού δεν έχουν κλείσει καν χρόνο οι 3d τηλεοράσεις αλλά λέω λες? Και όμως έκανα για πλάκα ένα search και όντως έχει βγει! Πιστεύω ότι θα είναι πραγματικά όνειρο! http://www.nghobbies.com/cart/index.php?main_page=product_info&cPath=112&products_id=393
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #287 στις: Τετάρτη, 8 Σεπ 2010, 20:46:55 » |
|
Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας. Αν και άσχετος με τα fpv. Σήμερα σκεφτόμουν σε άσχετη φάση (εξυνα το αυτί μου) αν θα μπορούσε να υπάρξει fpv σε 3d. Εφόσον υπάρχει πλέων αυτή η τεχνολογία, αλλά σκεφτόμουν ότι είναι λίγο νωρίς αφού δεν έχουν κλείσει καν χρόνο οι 3d τηλεοράσεις αλλά λέω λες? Και όμως έκανα για πλάκα ένα search και όντως έχει βγει! Πιστεύω ότι θα είναι πραγματικά όνειρο! http://www.nghobbies.com/cart/index.php?main_page=product_info&cPath=112&products_id=393Καλως ηρθες στον μαγικο κοσμο του FPV ναι πραγματι υπαρχει η συγκεκριμενη 3d καμερα και συνδεοντας την απολαμβανεις τον τριδιαστατο κοσμο με τα καταλληλα 3d γυαλια..το συγκεκριμενο χομπυ εχει παρα πολλες συγκινησεις να προσφερει..απλα αυτος που θα το κανει πρεπει να ξερει οτι θα βαλει το χερι βαθια... μα παρα πολυ βαθια στην τσεπη αν θελει να εχει καλο και αξιοπιστο εξοπλισμο και οχι φτηνα ημιτασιον προιοντα..ετσι ωστε το μοντελο του να μην εξαφανιστει η στην χειροτερη περιπτωση να πεσει πανω σε καποιο ανυποψιαστο ανθρωπο-σπιτι-αμαξι και εκει δεν σε σωνει ουτε .... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #288 στις: Τετάρτη, 8 Σεπ 2010, 21:52:04 » |
|
Έχεις δίκιο. Φαντάζομαι ότι το μοντέλο μπορεί να μετατραπεί σε τηλεκατευθυνόμενη (ή ανεξέλεγκτη) ρουκέτα! Πάντως η όλη η υπόθεση fpv προσωπικά με εξιτάρει και πολλούς άλλους φαντάζομαι, αλλά λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται τελικά μάλλον για τον λόγω που προανέφερες. Προς το παρών μας αρκεί που βλέπουμε τα δικά σας video και γουστάρουμε… 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #289 στις: Τετάρτη, 8 Σεπ 2010, 23:50:17 » |
|
Έχεις δίκιο. Φαντάζομαι ότι το μοντέλο μπορεί να μετατραπεί σε τηλεκατευθυνόμενη (ή ανεξέλεγκτη) ρουκέτα! Πάντως η όλη η υπόθεση fpv προσωπικά με εξιτάρει και πολλούς άλλους φαντάζομαι, αλλά λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται τελικά μάλλον για τον λόγω που προανέφερες. Προς το παρών μας αρκεί που βλέπουμε τα δικά σας video και γουστάρουμε…  Κραταω την τελευταια σου φραση και βαζω ενα βιντεακι με την hero pro camera on board να δουμε και το χωριο μου στην Νοτια Κρητη,,, http://www.youtube.com/watch?v=bfem8yj6NBQ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #290 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 00:01:56 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #291 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 00:05:10 » |
|
Η ποιοτητα ειναι τρομερη παντως... Ευγε..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #292 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 00:58:08 » |
|
Σωκρατη πολυ ωραιο το βιντεο σου
ομως μου γεννιεται μια απορεια
Το κοστος αυτης της καμερας ειναι υψηλο (αλλα η ποιοτητα φοβερη). αντι να δωσει καποιος αυτα τα χρηματα θα μπορουσε να φτιαξει κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα (με παραπανω χρηματα φυσικα) που να μπορει να βλεπει και μεσα απο το αεροπλανο αλλα και να καταγραφει (σε καποια καρτα ισως ) βιντεο??
Εχει καποιος καποια συγκεκριμενη προταση??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #293 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 00:59:20 » |
|
Ασταθεια ?? αστα Μάρκο πετουσα με το easystar και ...5-6 μποφορ νότιο ανεμο..αν παρατηρησεις ..οταν πλιασιαζω στο χωριο τρεχει τοσο πολυ περιπου 70-80 χλμ την ωρα τοσο που αναγκαζομουν να βαλω φουλ το μοτερ για κρατησω υψος (Tail wind)...ενω όταν παω προς φαραγγια μερια πηγαινα με 18-25 χλμ (Head Wind)...αστα με ζορισε παρα πολυ αλλα επρεπε να το κανω αυτο το βιντεο γιατι το πουλισα το συγκεκριμενο μοντελο..ηταν η πτηση του αποχωρισμου...το χορτασα ομως...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #294 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 01:06:04 » |
|
Σωκρατη πολυ ωραιο το βιντεο σου
ομως μου γεννιεται μια απορεια
Το κοστος αυτης της καμερας ειναι υψηλο (αλλα η ποιοτητα φοβερη). αντι να δωσει καποιος αυτα τα χρηματα θα μπορουσε να φτιαξει κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα (με παραπανω χρηματα φυσικα) που να μπορει να βλεπει και μεσα απο το αεροπλανο αλλα και να καταγραφει (σε καποια καρτα ισως ) βιντεο??
Εχει καποιος καποια συγκεκριμενη προταση??
μα εγω εβλεπα τι ηθελα να τραβηξω ..απο αλλα μικροτερη καμερα που εδινε πληροφοριες υψους-αποστασης απο εμενα-θερμοκρασια αερα- καταναλωση-θεση -και αλλα πολλα ..μεχρι και επιστροφη σε εμενα αν εχανε σημα ειχα..οπως προειιπα παραπανω ειναι ενα ακριβο χομπυ και με πολλες πιθανοτητες αποτυχιας..ειχα σπασει 3 μοντελα πριν το καταφερω ...ο καθενας κανει τις επιλογες του..εγω απο πεισμα που εβλεπα στο εξωτερικο ποσο μπροστα ειναι τα καταφερα στο τελος ..και μαλιστα ενας που ειναι και ο εφευρετης ας πουμε της πλακετας OSD ON SCREEN DISPAY ..μου ειπε στο φορουμ που εχει..οτι δεν περιμενε με τιποτα στον κοσμο οτι θα τα καταφερνα...αλλα βλεπεις ειχε να κανει με ελληνα..και εμεις εχουμε το πισμα ρε παιδι μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #295 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 01:08:04 » |
|
Η ποιοτητα ειναι τρομερη παντως... Ευγε..!
Παυλο η ποιοτητα πραγματικα ειναι τρομερη αξιζει τα λεφτα της και σε ευχαριστω για τα σχόλια σου. Σωκρατης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #296 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 01:12:46 » |
|
Ασταθεια ?? αστα Μάρκο πετουσα με το easystar και ...5-6 μποφορ νότιο ανεμο..αν παρατηρησεις ..οταν πλιασιαζω στο χωριο τρεχει τοσο πολυ περιπου 70-80 χλμ την ωρα τοσο που αναγκαζομουν να βαλω φουλ το μοτερ για κρατησω υψος (Tail wind)...ενω όταν παω προς φαραγγια μερια πηγαινα με 18-25 χλμ (Head Wind)...αστα με ζορισε παρα πολυ αλλα επρεπε να το κανω αυτο το βιντεο γιατι το πουλισα το συγκεκριμενο μοντελο..ηταν η πτηση του αποχωρισμου...το χορτασα ομως...
Στην αρχή νόμιζα ότι πέταγες με το τετρακόπτερ για αυτό και η αστάθεια, μετά το διαπίστωσα πως είναι ανεμόπτερο, το easystar είναι χωρίς aileron. Το επόμενο να είναι με aileron και να του βάλεις καλού κακού ένα gyro για μεγαλύτερη ευστάθεια. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #297 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 01:16:54 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #298 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 01:22:55 » |
|
Στην αρχή νόμιζα ότι πέταγες με το τετρακόπτερ για αυτό και η αστάθεια, μετά το διαπίστωσα πως είναι ανεμόπτερο, το easystar είναι χωρίς aileron. Το επόμενο να είναι με aileron και να του βάλεις καλού κακού ένα gyro για μεγαλύτερη ευστάθεια.  [/quote] Φιλε μου Μάρκο ..ειχε τα πάντα επανω του..επιλογη σταθερης πορειας-να κανει hold position - return to home - level flight- heading flight ολα αυτα ηταν επιλογες της πλακετας που ειχα αλλα με τοσο αερα μωρε βαριδια να του ειχα θα το κουναγε...στο επομενο θα δουμε..τωρα εχω δωσει την προσοχη μου στο quand copter... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #299 στις: Πέμπτη, 9 Σεπ 2010, 01:24:33 » |
|
χα χα χα ...Φοβου τους Ελληνες που λενε ε ?? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|