|
Hristos
|
 |
« Απάντηση #240 στις: Δευτέρα, 10 Μαΐ 2010, 19:43:04 » |
|
Ηλια τα ειδικα κυαλια αν και πρακτικα πολυ για το σκοπο αυτο εμενα δεν με βολεψαν καθολου,δοκιμασα με λαπτοπ 15'' και εκει θα μεινω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #241 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 15:34:42 » |
|
Επιτελους εχω στα χερια μου την Go Pro HD Camera Hero 1080P την δοκιμασα βαζοντας την κατω απο το easy star μου ..μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις..παρακατω κ το βιντεο.. http://www.youtube.com/watch?v=iaGQyuKvaZsκαι απο vimeo καλυτερη ακομα ποιοτητα και ηχος,,, http://vimeo.com/11679929[/url] Η πρωσγείωση χαλια..αλλα παλι καλα δεν την εσπασα..ξαφνικα δεν ειχε ανεμο κ στολαρε το μικρο... 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 16:23:42 από canopus »
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #242 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 15:41:32 » |
|
Επιτελους εχω στα χερια μου την Go Pro HD Camera Hero 1080P την δοκιμασα βαζοντας την κατω απο το easy star μου ..μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις..παρακατω κ το βιντεο.. http://www.youtube.com/watch?v=iaGQyuKvaZsΗ πρωσγείωση χαλια..αλλα παλι καλα δεν την εσπασα..ξαφνικα δεν ειχε ανεμο κ στολαρε το μικρο...  Ποπο φιλε ειναι ΤΕΛΕΙΑ........! κανενα 200ε να υπολογισουμε?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #243 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 15:44:04 » |
|
μπορεις να μας πεις και τι περιεχει η συσκευασια?? δλδ βασεις κτλ κτλ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #245 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 16:22:13 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #246 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 16:29:58 » |
|
παρα πολυ καλο για πες λεπτομερειες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #247 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 21:28:50 » |
|
Πάντα μας εκπλήσσεις ευχάριστα φίλε μου!!!!!!!!!!  Πάρα πολύ ωραία εικόνα, χαλάλι τα χρήματα που έδωσες.!!!  Οποτε μπορέσεις τράβηξε ένα βίντεο από το Λασίθι θα είναι φοβερό με αυτήν την κάμερα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #248 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 21:37:41 » |
|
Πάντα μας εκπλήσσεις ευχάριστα φίλε μου!!!!!!!!!!  Πάρα πολύ ωραία εικόνα, χαλάλι τα χρήματα που έδωσες.!!!  Οποτε μπορέσεις τράβηξε ένα βίντεο από το Λασίθι θα είναι φοβερό με αυτήν την κάμερα.  Μαρκο φιλε μου ναι χαλαλι τα λεφτα..ανυπομονω να την βαλω κ στο Blade ειναι ολα ετοιμα για ομορφα βιντεο..Να περνας καλα και σε ευχαριστω για τα παντα καλα σου σχολια !! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #249 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 21:50:26 » |
|
Δεν φταίω εγώ φίλε μου για τα καλά μου σχόλια  αλλά εσύ με τα όμορφα πράγματα που μας παρουσιάζεις.  Να είσαι καλά με πάντα ωραία βίντεο!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #250 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 22:45:35 » |
|
Για βαλτην και στο Blade να δουμε πως παει και απο Κραδασμους και αν ειναι να την σκεφτω σοβαρα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #251 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 22:48:17 » |
|
Για βαλτην και στο Blade να δουμε πως παει και απο Κραδασμους και αν ειναι να την σκεφτω σοβαρα...!
αυριο θα κανω τα πρωτα τεστ κ ελπιζω να πανε ολα καλα..εχω κανει ολοκληρη πατεντα με την βαση για να μην εχω κραδασμους... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #252 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 15:01:30 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #253 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 00:12:22 » |
|
ειπα και εγω να ποσταρω ενα βιντεακι ετσι για να περασει η ωρα με το πρωσοπικο μου ρεκορ αποστασης...τα 3 χλμ ...αντε να δουμε που θα φτασουμε... http://www.youtube.com/watch?v=Lyr_YCBimz0
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #254 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 08:25:23 » |
|
πως και δεν εχασε η τ/κ το σημα της??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|