Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 20:23:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 20:23:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 49
    Συνολικά: 49
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 24     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΑΛΑΝΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ  (Αναγνώστηκε 92913 φορές)
    asteras
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #150 στις: Παρασκευή, 11 Δεκ 2009, 21:55:47 »

φιλε μου καλημερα..φυσικα και πεταμε ακομα..φυσικα και μπορεις να πας και εσυ..και φυσικα ειναι ποιο σιγουρο απο το σεφ!!! Thumbs up Thumbs up

Για να ερθετε απο Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο) παιδιά πολύ εύκολο.Με κατεύθυνση προς Αθήνα μπένεται στην Αττική οδό και στην έξοδο Νο4 βγένεται και για να προσανατιλιστειτε η αλάνα φαινεται στο δεξί σας χέρι.Κατηφορίζεται και στο τέρμα του δρόμου πηγαίνετε αριστερά εχοντας το συρματόπλεγμα της αλάνας στο δεξί σας χέρι και στην εισοδο την κεντρική κάνετε δεξιά.Κατεβαίνοντας λίγο πιο κάτω την κατηφόρα στο τέλος της κάνετε αριστερά επι τόπου και στα 300 μέτρα παρακάτω πετάμε.Τώρα εάν ερθετε πριν τις 13.30 πετάμε αριστερά του δρόμου και μετά τις 13.30 περίπου απο τα δεξιά του δρόμου.Καλώς να ορίσετε.
    Και για να μην ξεχνάμε σε ποιον οφείλουμε την παραμονή μας στον χώρο αυτό επαναδημοσιεύω απο αλλη συζήτηση του forum <<ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ>>
    Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με τον Νίκο Βραχιολιδη μου επιβεβαίωσε οτι σε επικοινωνία που ειχε με τους υπεύθυνους του εργου που εκτελειται στον χωρο του Ασπροπύργου,του ΜΟΧΛΟΥ,επιτρέπεται η χρήση του χώρου αριστερα απο την κατηφορα στην εισοδο οπως μπαινουμε και που μεχρι τωρα χρησιμοποιούσαμε.Τις τελευταιες εβδομάδες οσοι πήγαιναν για πτήσεις στον Ασπρόπυργο εβλεπαν τους φύλακες να ερχοντε και να τους διώχνουν.Ειχα και προσωπικη εμπειρία.Μου ειπε ο,Νίκος, οτι δυο εβδομάδες συνομιλούσε με τον υπευθυνο ασφαλειας καποιο Θεοφιλο ειπαν οτι θα συναντιόντουσαν να συνομιλήσουν και να πει τι προβλημα εχει και δεν αφήνει τους αερομοντελιστες να εξασκουν το χομπυ τους.Ειπε οτι κάποιος αερομοντελιστης σε ελεγχο που πηγε να του γινει πηγε να χτυπησει τον φύλακα και του αρπαξε το τετράδιο που ειχε και εγραφε τα ονοματα των εισερχομένων.Σχολιο, απαραδεκτη η ενεργεια αυτη του αερομοντελιστη.Αλλο που του ειπε ειναι οτι εγιναν καποιες κλοπές καλωδιων κλπ.Οι αερομοντελιστες τον ρώτησε ο Βραχιολιδης θελεις να πεις οτι τα εκλεψαν και που χωρέσαν τα στροφεία.Τον παρακαλεσε να μην αφήνει τετοια υπονοουμενα.Ειπε οτι ειχε φίλο που πεταγε ελικοπτερα και γι αυτο δεν μας ενοχλουσε τοσο καιρο.Ειπε πως θα επρεπε να το συζητήσουν απο κοντα πινωντας καφε.Του κακου.Εφτασε Παρασκευη 24/4/09 .Δεν σήκωνε το τηλέφωνο ολη την εβδομαδα.Αλλο ενα Σαββατοκύριακο χωρίς πτήσεις.Δευτερα ξανα τηλέφωνο στον Θεοφιλο.Παλι δεν το σηκωνε.Την Τρίτη 28/4 πείρε στο τηλέφωνο την ''ΕΡΓΟΣΕ''.Η εταιρία ειπε πως δεν ειναι υπευθυνη για τον χωρο αλλα ο ''ΜΟΧΛΟΣ΄'.Μίλησε με τον υπευθυνο εργου και του ειπε πως δεν εχει κανένα προβλημα και πως του αρέσει να βλέπει αερομοντελα να πετουν.Ειπαν και αλλα και τελικά του ειπε πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε ελευθερα τον συγκεκριμενο χωρο και οχι τις ωρες που γινοντε εργα.Μέχρι και Παρασκευή 1/5 ο Θεοφιλος δεν σήκωνε το τηλέφωνο.Την ιδια μέρα ο Νίκος τηλεφωνει στον εργοταξιάρχη Τζανάκα Παναγιώτη(συγκρατείστε το ονομα)  ειπαν τα δικά τους και συμφώνησε και αυτος και πτι μπορούμε να χρησιμοποιούμε ελευθερα τον χωρο τισ ωρες που δεν εργαζοντε εκει δηλ.καθημερινές μετα τις 5 και Σαββατο μετά τις 13.30 μέχρι Κυριακή που πεφτει ο ηλιος. Μετα απο λιγο απ΄ την συνομιλεια τους θελησε να τηλεφωνήσει ξανα στον Θεόφιλο για να ειναι και τυπικά καθ΄ολα εντάξει.Ως δια μαγείας μετα απο αναπαντητη κλήση του Νικου πηρε αμέσως και εκανε τον ανηξερο.Ειχαν πεσει τα <<τελια>> φαινεται.Του εξηγησε ο Νικος για την συνομιλεια με τους πάνω απ΄αυτον.Ειπε πως θα μιλλησει μαζί τους και θα επαιρνε αμεσως μετα.Πραγματι μετα μιση ωρα ειπε πως του επιβεβαιωσαν την συνομιλια μαζι του και πως θα συναντιωταν μαζι τους την Τριτη 5/5.Δηλαδη το Σαββατοκυριακο πετάμε ελευθερα του λεει ο Νικος.Οχι του απανταει αμεσως εκεινος.Θα προτείνω του ειπε οτι χανεται απο δω και εξης υπευθυνοι οι αερομοντελιστες.Τι ειναι αυτα που λες του ειπε.Οταν οι κλεφτες βλεπουν κοσμο δεν κλέβουν.Αντι να παρακαλας να ερχονται οι αερομοντελιστες λες αυτα που λες?Εκλεισαν το τηλεφωνο.Αμεσως μετα ο Βραχιολιδης τηλεφωνει στον εργοταξιάρχη και λεει τα λεγομενα του φυλακα.Επειδη εχει ευθυνη για το χωρο τα λεει αυτα.Εσεις παντως μπορειτε να ερχεστε να κανετε το χομπυ σας.Το Σαββατο πηγε στην αλανα και μετα απο δυο ωρες πτησης οπως μου ειπε ο Νικος εμφανιζετε ο φυλακας οργισμένος.Να φυγετε του λεει.Εχουμε αδεια απ΄αυτους και αυτους λεγοντας τα ονοματα των υπευθυνων του χωρου.Δειξε μου την αδεια λεει αυτος καποιο χαρτι .Γιατι εσυ εχεις καποιο χαρτι που μπορεις να μας βγαλεις εξω.Παρε στο τηλεφωνο τα ονοματα που σου ειπα.Εφυγε και μετα λιγο ηρθε παλι με το τηλεφωνο στο χερι και του το δινει να μιλησει με τον Θεόφιλο.Σου ειπα να μην ερθετε ειπε ωρυομενος.Θα φωναξω την αστυνομια να φυγετε το τελευταιο Σαββατοκυριακο ειναι αυτο που ερχεστε.Την Κυριακη δεν μας ενοχλεισε κανενας φύλακας.Εχθές Τριτη πηρε ξανα στο τηλεφωνο τον Τζανακα ο Βραχιολιδης και του ειπε τα δρώμενα του Σαββατοκύριακου και ο εργοταξιαρχης του απαντησε πως το θεμα αυτο εχει ληξει και πως ελευθερα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον χωρο χωρις κανενα προβλημα.Ετσι εχουν τα πραγματα και μου ειπε να σας τα μεταφερω εαν μπορω στο forum γιατι εκεινος δεν ασχολειται και πολυ με το internet.Και μεις με την σειρα μας να μεταφερουμε αυτο το ευχαριστο νεο σε οσους δεν ασχολουντε και πολυ με το forum.Σε ευχαριστούμε πολυ NIKO ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. Το τηλ. του Νικου για περισσοτερες λεπτομερειες ειναι το  6932215706.

καλημερα φιλε μου!!!! εγω μενω νεα περαμο η αλλιως μεγαλο πευκο και θελω να μαθω που βρισκετε αυτη η πιστα για να ερθω.... μπορεις να με βοηθησεις?Huh
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #151 στις: Σάββατο, 12 Δεκ 2009, 19:01:31 »

σήμερα πήγε κάποιος δικός μου στον ασπρόπυργο για πτήση το πρωί και πριν προλάβει να κατεβει την κατηφόρα εκεί στην είσοδο την έχουν κλείσει λέει με πέτρες και δεν μπορεί να μπει κανεις μέσα λόγο ενός ατυχήματος που έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο

έχει κάνει υπόψη του τίποτα; πήγε καποιος το πρωί για πτήση?? Undecided
    Καταγράφηκε
    asteras
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #152 στις: Κυριακή, 13 Δεκ 2009, 11:33:59 »

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα με τον Νίκο Βραχιολίδη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα οι πέτρες που είδε ο φίλος μας ειναι εξω απο τον χώρο που πετάμε για έργα που κάνει ο Δήμος.Τώρα πώς βγήκε αυτό το συμπέρασμα απο τον φίλο Dimhack απορώ.Τις πέτρες θα τις συναντήσουν οσοι ερχονται απο Αττική οδό και αντί να στρίψουν αριστερά που ειναι οι πέτρες θα πάνε δεξιά απο το πορτοκαλί κτήριο.
    Το ίδιο και αυτοί που έρχονται απο κάτω απο Ασπρόπυργο δεν θα πάνε δεξιά γιατί εχει πέτρες αλλά αριστερά και μετά 500μ δεξιά κάτω απο την γέφυρα και οπως πάει ο δρόμος στο τέρμα του αριστερά για να βγούν στο πορτοκαλί κτίριο και ολο ευθεία κατόπιν.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 20:19:08 από asteras » Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #153 στις: Κυριακή, 13 Δεκ 2009, 12:01:02 »

δεν το έβγαλα εγώ αλλα κάποιος που πήγε να κάνει πτήση χθες.

ωραία μέρα πάμε για πτήση δηλαδή το μεσημέρι να σε καλά αστέρας για την ενημέρωση Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #154 στις: Κυριακή, 13 Δεκ 2009, 12:54:06 »

Asteras ετσι οπως το λες οσοι πανε αριστερα θα δουν πετρες και οσοι πανε δεξια προς το πορτοκαλι κτηριο δεν θα δουνε

Βεβαια αυτος ο δρομος γενικα δεν κλεινει. Απο την αλλη ο Dimhack ανεφερε για μεσα στο εργοταξιο στην κατηφορα..

κοντος ψαλμος . παω να δω σημερα και οτι γινει εγινε
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #155 στις: Κυριακή, 13 Δεκ 2009, 20:55:10 »

λοιπον ολα καλα στον Ασπροπυργο απλα λογω εργων ειναι λιγο μπερδευμα να μπεις μεσα

Οι πτησεις κανονικα........Τα Σαββατοκυριακα
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    asteras
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #156 στις: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 16:32:03 »

Σε επικοινωνία που ειχα με τον Νίκο Βραχιολίδη μου ανακοίνωσε τα εξής και μου είπε να γράψω για το ζήτημα που προέκειψε στον Ασπρόπυργο.
    Απο προχθές εχει μπεί μπάρα στην είσοδο απο το πορτοκαλί κτήριο και απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο εξαιτίας ενός <<ηλιθίου>>ανδρός ο οποίος ετρεξε με την μοτοσυκλέτα του στην ευθεία και γρεμοτσακίστηκε ο βλάκας,εσπασε ολα τα κόκκαλα του και το κοντέρ σταμάτησε στα 192 χλμ.Ο ΒΛΑΚΑΣ!!!Εκεί βρήκε να πέσει και να δημιουργήσει και σε εμας πρόβλημα.Σε επικοινωνία που είχε ο Νίκος με τον υπεύθυνο του έργου του ανέφερε το γεγονός και τα μπλεξίματα που είχαν οι υπεύθυνοι με την αστυνομία που τους καθιστούσε υπευθυνους που δεν φύλαγαν τον χώρο και ετσι κλείδωσε η <<αλάνα>>για τις γιορτές οπως του είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος.Ο Νίκος του πρότεινε να του βγάλουν αντικλείδι να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις ολοι όσοι θέλουν να είναι κάτοχοι του κλειδιού και πολλά αλλα οπως και να ασφαλιστούμε σε ασφαλιστική εταιρία΄που θα καλύπτει τις ζημιές και τα ατυχήματα που μπορούν να προκαλέσουν τα αερομοντέλα.Ο υπεύθυνος αμέσως αλλαξε και ζήτησε να του στείλει με φαξ το αίτημά του και τις λύσεις πάνω στο θέμα αυτό ετσι ώστε να το συζητήσει και αυτός με το νομικό τμήμα της εταιρίας του για να μας επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο.Είπαν και πολλά αλλα και όποιος εχει απορίες ας τηλεφωνήσει στον Νίκο Βραχιολίδη στο 6932215706 να του τις λύσει.Αυτό το Σαββατοκύριακο καλό είναι να μην παμε εκει για πτήση για να μην δημιουργήσουμε και αλλα προβλήματα.Πάμε Ανάβυσσο.
     Υ.ΓΕιπαν και για εξάμηνες συμβάσεις κλπ κλπ.
    Θα σας παρακαλούσα πολύ να ενημερώσουμε και όσους δεν έχουν iinternet.Ευχαριστώ.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 16:54:59 από asteras » Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #157 στις: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 16:49:36 »

αν ισχυουν τα παραπανω ποσο ΜΜΜΜΜΜΜ....ΑΣ ειναι ο μηχανοβιος και καλα να παθει .. Μεσα σε εργοταξιο βρηκε να τρεξει??
    Οσο φωναζουμε να ειμαστε προσεκτικοι με τον χωρο τοσο τριτοι παραγοντες μας βαζουν σε προβληματα. Δεν λεω ο χωρος εχει ημερομηνια ληξης αλλα γιατι να πληρωνουμε εμεις τις μαλακιες αλλων??

Συμφωνω οτι αν ισχυουν τα παραπανω καλο θα ηταν να αποφυγουμε τις πτησεις εκει μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #158 στις: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 17:05:45 »

Παιδιά...
    Μην προσπαθείτε να ξεχωρίσετε δύο καταστάσεις που πρακτικά είναι ίδιες!!
    Εσεις βρήκατε ένα χωρό που δεν σας μιλάει κανείς και πετάτε...
    Το ίδιο έκανε και το παλικάρι!
    Αν γινόταν ένα ατύχημα από εσας, θα έχανε το παιδί το χώρο στον οποίο θα μπορούσε να τρέχει "ακίνδυνα"...
    Γιατί πρακτικά αυτός εκει μέσα ήταν επικύνδυνος μόνο για τον εαυτό του, ενώ εσεις και για τον κόσμο που δουλέυει εκεί γύρω(ακτίνα 1-2 χιλιομέτρων) και για όσους οδηγούν στην Αττική και τους γύρω δρόμους......
    Αυτός αν δεν ειχε αυτό το χώρο θα έτρεχε στο δρόμο και θα σκότωνε εσας ή το παιδί σας ή την οικογένεια σας..(Ποιός το θέλει?Huh)

Σε ότι αφορά τον ιδιοκτήτη(ή τον μισθωτή) του χώρου δεν θα έπρεπε να αφήνει κανένα εκει μέσα, γιατι ότι συμβεί είναι υπεύθυνος...
    Αλλα αφού άφηνε εσας, δεν θα έπρεπε να αφήνει και αυτόν??

Εγώ θέλω να ευχηθώ (μέρες που έιναι) το παιδί να γίνει καλά...
    Είναι τραγικό να βάζουμε μερικά τετραγωνικά γης(στο οποίο κάνουμε το χομπυ μας) πάνω από τη ζωή ενός παιδιού που ήθελε το Σ/Κ να κάνει αυτό που του αρέσει...Και αυτό ειναι η ταχύτητα, ή ακόμα και τα drift, κτλ, κτλ(ή όπως τα λένε οι "μηχανόβιοι")
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #159 στις: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 17:32:13 »

ποσο ΜΜΜΜΜΜΜ....ΑΣ ειναι ο μηχανοβιος και καλα να παθει ................................................................... αλλα γιατι να πληρωνουμε εμεις τις μαλακιες αλλων??
    Ο ΒΛΑΚΑΣ!!!Εκεί βρήκε να πέσει και να δημιουργήσει και σε εμας πρόβλημα

Ελπίζω αυτός ο "ΒΛΑΚΑΣ" που "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ" να είναι καλά χρονιάρες μέρες. Όπως και επίσης ελπίζω, αν τυχών κάποιος δικός σας άνθρωπος πάθαινε κάτι παρόμοιο (που απεύχομαι) να μην ακούγατε ποτέ ανάλογους χαρακτηρισμούς απο κάποιους που ούτε καν γνωρίζουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ έχει συμβεί. Τελειώνοντας ψηφίζω, αν καταφέρει αυτός ο "αλήτης" και επιβιώσει από τα τραύματά του να τον λιθοβολήσουμε στην πλατεία του χωριού.

Αυτά!!!
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    asteras
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #160 στις: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 17:48:59 »

Παιδιά και εγώ μηχανόβιος ειμαι και ποτέ δεν πήγαινα να τρέξω σε δρόμο που εχει σκόρπιες πέτρες με 192 χλμ.Η μόνη ευχή που πρέπει να του δώσουμε ειναι να του βάλει μυαλό ο Θεός,και να ελπίζουμε να μην το ξανακάνει γιατί ετσι δημιουργει προβλήματα και σε άλλους πολούς οχι μόνο στον εαυτό του οσο για τον χώρο αυτόν δεν τον βρήκαμε τώρα υπήρχαμε εκεί πολύ παλιότερα απο τον Ο.Σ.Ε και ειχαμε αδεια να τον χρησιμοποιούμε για τις πτήσεις μας αλλά προφανώς για να μιλάς ετσι αγαπητέ φίλε v-tolias δεν σε ενδιαφέρει ο χώρος.
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #161 στις: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 18:23:44 »

Παιδιά...
    Μην προσπαθείτε να ξεχωρίσετε δύο καταστάσεις που πρακτικά είναι ίδιες!!
    Εσεις βρήκατε ένα χωρό που δεν σας μιλάει κανείς και πετάτε...
    Το ίδιο έκανε και το παλικάρι!
    Αν γινόταν ένα ατύχημα από εσας, θα έχανε το παιδί το χώρο στον οποίο θα μπορούσε να τρέχει "ακίνδυνα"...
    Γιατί πρακτικά αυτός εκει μέσα ήταν επικύνδυνος μόνο για τον εαυτό του, ενώ εσεις και για τον κόσμο που δουλέυει εκεί γύρω(ακτίνα 1-2 χιλιομέτρων) και για όσους οδηγούν στην Αττική και τους γύρω δρόμους......
    Αυτός αν δεν ειχε αυτό το χώρο θα έτρεχε στο δρόμο και θα σκότωνε εσας ή το παιδί σας ή την οικογένεια σας..(Ποιός το θέλει?Huh)

Σε ότι αφορά τον ιδιοκτήτη(ή τον μισθωτή) του χώρου δεν θα έπρεπε να αφήνει κανένα εκει μέσα, γιατι ότι συμβεί είναι υπεύθυνος...
    Αλλα αφού άφηνε εσας, δεν θα έπρεπε να αφήνει και αυτόν??

Εγώ θέλω να ευχηθώ (μέρες που έιναι) το παιδί να γίνει καλά...
    Είναι τραγικό να βάζουμε μερικά τετραγωνικά γης(στο οποίο κάνουμε το χομπυ μας) πάνω από τη ζωή ενός παιδιού που ήθελε το Σ/Κ να κάνει αυτό που του αρέσει...Και αυτό ειναι η ταχύτητα, ή ακόμα και τα drift, κτλ, κτλ(ή όπως τα λένε οι "μηχανόβιοι")

+1000 ρε μάγκες;; εσείς δεν τρέξατε ποτε σε αλάνες;;;

δεν κάνατε ποτε κολιές πιτσιρικάδες;;;

το κακό έχει γίνει και είναι αμαρτία να μιλάτε έτσι για κάποιον που βρίσκεται σε "κρeβατι" αυτές τις μέρες

ντροπή...
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #162 στις: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 19:00:15 »

Μαλλον παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου σε καποιο βαθμο και ας παρω πισω καποια σε καποιο βαθμο πανω στον θυμο μου

1. ΔΕΝ βαζω την ζωη καποιου πανω απο τιποτα (και ελπιζω να αναρρωσει το παλικαρι) και φυσικα ΔΕΝ αξιζε που το επαθε
    2. Σιγουρα αν πεσει ενα μοντελο ΜΟΥ πανω σε καποιον θα ειναι εγω Ο ΜΜΜΜΜ....ΑΣ
    3. Τουλαχιστον οσοι με ξερουν απο κοντα αλλα και απο το φορουμ ξερετε ποσο φωναζω για θεματα ασφαλειας ΕΙΔΙΚΑ για τον Ασπροπυργο
    4. Το οτι καποιος αποφασισε να τρεξει σε χωρο που ειναι Εργοταξιο με πετρες δεν τον κανει σοφο επειδη δεν ετρεχε στην Αττικη οδο και επισης αν εβγαινε καποιος εργαζομενος στον δρομο του τι θα γινονταν??
    5. Σιγουρα ο χωρος οσο ανηκει σε εμενα τοσο ανηκει και σε οποιοδηποτε αλλον δηλαδη ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ . Γιαυτο δεν πεταω σε ωρες που υπαρχουν εργαζομενοι για να μην δημιουργησω προβλημα σε κανεναν

Περαστικα στον ανθρωπο

φιλικα
    Ηλίας
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #163 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 05:13:09 »

Σε επικοινωνία που ειχα με τον Νίκο Βραχιολίδη μου ανακοίνωσε τα εξής και μου είπε να γράψω για το ζήτημα που προέκειψε στον Ασπρόπυργο.
    Απο προχθές εχει μπεί μπάρα στην είσοδο απο το πορτοκαλί κτήριο και απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο εξαιτίας ενός <<ηλιθίου>>ανδρός ο οποίος ετρεξε με την μοτοσυκλέτα του στην ευθεία και γρεμοτσακίστηκε ο βλάκας,εσπασε ολα τα κόκκαλα του και το κοντέρ σταμάτησε στα 192 χλμ.Ο ΒΛΑΚΑΣ!!!Εκεί βρήκε να πέσει και να δημιουργήσει και σε εμας πρόβλημα.Σε επικοινωνία που είχε ο Νίκος με τον υπεύθυνο του έργου του ανέφερε το γεγονός και τα μπλεξίματα που είχαν οι υπεύθυνοι με την αστυνομία που τους καθιστούσε υπευθυνους που δεν φύλαγαν τον χώρο και ετσι κλείδωσε η <<αλάνα>>για τις γιορτές οπως του είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος.Ο Νίκος του πρότεινε να του βγάλουν αντικλείδι να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις ολοι όσοι θέλουν να είναι κάτοχοι του κλειδιού και πολλά αλλα οπως και να ασφαλιστούμε σε ασφαλιστική εταιρία΄που θα καλύπτει τις ζημιές και τα ατυχήματα που μπορούν να προκαλέσουν τα αερομοντέλα.Ο υπεύθυνος αμέσως αλλαξε και ζήτησε να του στείλει με φαξ το αίτημά του και τις λύσεις πάνω στο θέμα αυτό ετσι ώστε να το συζητήσει και αυτός με το νομικό τμήμα της εταιρίας του για να μας επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο.Είπαν και πολλά αλλα και όποιος εχει απορίες ας τηλεφωνήσει στον Νίκο Βραχιολίδη στο 6932215706 να του τις λύσει.Αυτό το Σαββατοκύριακο καλό είναι να μην παμε εκει για πτήση για να μην δημιουργήσουμε και αλλα προβλήματα.Πάμε Ανάβυσσο.
     Υ.ΓΕιπαν και για εξάμηνες συμβάσεις κλπ κλπ.
    Θα σας παρακαλούσα πολύ να ενημερώσουμε και όσους δεν έχουν iinternet.Ευχαριστώ.

ε τωρα συγνωμη αλλα αν σου σβησουν αυτο το μηνυμα θα εχουν και δικιο οι ανθρωποι..
    Πως εκφραζεσαι για καποιον που ουτε καν ξερει αν θα ιεναι στην ζωη για πολυ ακομα μετα απο ενα τετοιο ατυχημα...
    Οσο ανουσια και ηλιθιο σου φενεται εσενα αυτο που εκανε εκεινος αλλο τοσο του φενεται οταν καθονται 10 βλακες και πετανε 10 ελικοπτερα η αεροπλανα σε μια αλανα...Ετσι μπορει και ενα ελικοπτερο ειτε αεροπλανο να τραυματισει θανασιμα εναν μοντελιστη ειτε θεατη... Πιστευω δεν ειναι οτι καλυτερο να γυρισει ο μηχανοβιος και να βριζει τον μοντελιστη που εινια στην εντατικη επειδη ο χωρος κλειδωσε και δν θα μπορεσει να τρεξει...

Αντε μερες που ειναι....
    Ευχομαι ολοψυχα το παιδι να γινει καλα το συντομοτερο......

Υ.Γ δλδ ξαναδιαβαζω αυτα που λες (βλακας ηλιθιος κτλ κτλ) και τρελενομαι πραγματικα... ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗ
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #164 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 12:37:06 »

Παιδιά και εγώ μηχανόβιος ειμαι και ποτέ δεν πήγαινα να τρέξω σε δρόμο που εχει σκόρπιες πέτρες με 192 χλμ.Η μόνη ευχή που πρέπει να του δώσουμε ειναι να του βάλει μυαλό ο Θεός,και να ελπίζουμε να μην το ξανακάνει γιατί ετσι δημιουργει προβλήματα και σε άλλους πολούς οχι μόνο στον εαυτό του οσο για τον χώρο αυτόν δεν τον βρήκαμε τώρα υπήρχαμε εκεί πολύ παλιότερα απο τον Ο.Σ.Ε και ειχαμε αδεια να τον χρησιμοποιούμε για τις πτήσεις μας αλλά προφανώς για να μιλάς ετσι αγαπητέ φίλε v-tolias δεν σε ενδιαφέρει ο χώρος.
    Ανεξάρτητα από το αν με ενδαφέρει ο χώρος...
    Αυτός ειναι αμυαλος...Δεν διαφωνει κανεις με αυτο!
    Καπου αναφερθηκε οτι πετατε Σ/Κ για να μην υπαρχουν εργατες...Ισως και αυτός να ετρεχε ΣΚ για να μην υπαρχουν εργατες...
    Αν υπάρχει άδεια για πτήσεις(μιλαμε παντα για εγγραφή που έχουν υπογραψει 2 ανθρωποι-οργανισμοι), τοτε αυτοι που υπεγραψαν ειναι υπευθυνοι για το ατυχημα γιατι έπρεπε να φυλασεται ο χωρος, και να ειναι κλειστος!!
    Αν δεν υπαρχει έγγραφη, μην περιμενετε αν γινει ενα ατυχημα με α/φ να παρει κανεις την ευθυνη απο τον ΟΣΕ!! Θα σας κατηγορήσουν και για καταπατηση και θα βρει και το μπελα του οποιος ειναι τωρα υπευθυνος φυλαξης!!
    Οπως θα γινει μαλλον και τωρα με το παληκάρι...
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Σελίδες: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 24     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΑΛΑΝΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
    Μεταπήδηση σε: