|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #180 στις: Σάββατο, 21 Φεβ 2009, 23:38:39 » |
|
Εμ δεν σου αρεσε το 401 με τα δυο του τριμακια και τα δυο του διακοπτακια, ηθελες spartan και και περιπετεια! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #181 στις: Σάββατο, 21 Φεβ 2009, 23:47:11 » |
|
Εμ δεν σου αρεσε το 401 με τα δυο του τριμακια και τα δυο του διακοπτακια, ηθελες spartan και και περιπετεια!  Αμα δεν μου άρεσε η περιπέτεια, θα είχα πάρει ένα piper cub κιτ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #182 στις: Σάββατο, 21 Φεβ 2009, 23:58:25 » |
|
τι να πω εισια το παιδι θαυμα εμενα μου σβηνει η αναβοσβηνει ας πουνε και οι αλλοι μηπως εχω εγω προβλημα...
Δημητρη ασε τα μπρικια στην ακρη... εδω μιλαμε για γυροσκοπια!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #184 στις: Κυριακή, 22 Φεβ 2009, 00:05:30 » |
|
τι να πω εισια το παιδι θαυμα εμενα μου σβηνει η αναβοσβηνει ας πουνε και οι αλλοι μηπως εχω εγω προβλημα...
Νά πώ κάτι άσχετο φίλε MaSt0RaS. Παίζει..........να φταίει ή τελευταία αναβάθμιση που έχω κατεβάσει. Δέν ξέρω ρωτάω. Δυστυχώς, και να θέλω να το ψάξω, ή γλώσσα δεν βοηθάει. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #185 στις: Κυριακή, 22 Φεβ 2009, 00:07:51 » |
|
κοιτα κατσε να απαντησουν και οι αλλοι και αν υπαρχει οντςσ προβλημα το ψαχνω εγω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LELE
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #186 στις: Κυριακή, 22 Φεβ 2009, 02:48:17 » |
|
καλησπέρα ρε παιδιά έχω 1 lama-v3 καινούριος δηλαδή και ήθελα να ρωτήσω την ώρα που t πετάω κάνει κάτι μικρό διακοπές πολύ μικρές όμως δεν πέφτει την μπορεί να έχει?? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #187 στις: Κυριακή, 22 Φεβ 2009, 02:56:27 » |
|
καλησπέρα ρε παιδιά έχω 1 lama-v3 καινούριος δηλαδή και ήθελα να ρωτήσω την ώρα που t πετάω κάνει κάτι μικρό διακοπές πολύ μικρές όμως δεν πέφτει την μπορεί να έχει??  ρωτας σε λαθος τοπικ.. τι διακοπες βοηθησε λιγο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dhiotis
|
 |
« Απάντηση #188 στις: Κυριακή, 22 Φεβ 2009, 03:41:33 » |
|
κοιτα κατσε να απαντησουν και οι αλλοι και αν υπαρχει οντςσ προβλημα το ψαχνω εγω..!
Καλημέρα MaSt0RaS Το δικό μου που ξέρω ότι είναι heading lock, το λαμπάκι ΣΒΗΝΕΙ στο 2%...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #189 στις: Κυριακή, 22 Φεβ 2009, 11:39:37 » |
|
paidia emena doulevi apsoga to gyro exo vali to hh sto gear ola einai roloi 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #190 στις: Κυριακή, 22 Φεβ 2009, 11:46:42 » |
|
paidia emena doulevi apsoga to gyro exo vali to hh sto gear ola einai roloi  μα και μας δουλευει απλα σαν να θυμαμαι οτι κατω απο το 50% σβηνει η αναβοσβηνει το λαμπακι λογω του οτι μπαινει σεrate mode!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #191 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 19:58:33 » |
|
OXI κατω απο το 50% δοκιμασετο κιολας σβηνει το φωτακι..>!
Σά να έχεις δίκιο φίλε MaSt0RaS. Κάποια πατάτα έχω κάνει...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #192 στις: Τετάρτη, 4 Μαρ 2009, 15:04:43 » |
|
Paidia exw kai egw ena Spartan 760 to exw rythmisei kai paizei kampana....Afou exeis to usb link ola einai san paixnidi .Apla vazeis ta noumera.An twra exeis provlima ase to velaki(pointer) tou mouse kai tha grapsei to parathuro mono tou ti simainei. Episis mpes sto site tis etairias kai kane register to gyro.Katevase duo arxeia opws sou exoun pei: 1) Spartan ds760 Firmware version: 1.08 (Einai to programma pou kanei updates tous algorithmous dld to programma tou gyro.en oligois me auto otan to trexeis kaneis update) Kathe fora pou kaneis update omws to gyro xanei tis rutmiseis kai prepei na tis valeis pali. 2) Configuration Editor fw 1v08 (R2) .(Autos einai o pinakas twn ruthmisewn)
Episis prepei na katevaseis ta drivers gia to kalwdio to usb (an exeis vista to pernaei mono tou an exeis xp to katevazeis apo tin spartan).Prwta pernas auta kai meta ta duo apo panw arxeia An den vgaleis akri steile minima kai tha sou pw.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #193 στις: Τετάρτη, 4 Μαρ 2009, 15:18:10 » |
|
Paidia exw kai egw ena Spartan 760 to exw rythmisei kai paizei kampana....Afou exeis to usb link ola einai san paixnidi .Apla vazeis ta noumera.An twra exeis provlima ase to velaki(pointer) tou mouse kai tha grapsei to parathuro mono tou ti simainei. Episis mpes sto site tis etairias kai kane register to gyro.Katevase duo arxeia opws sou exoun pei: 1) Spartan ds760 Firmware version: 1.08 (Einai to programma pou kanei updates tous algorithmous dld to programma tou gyro.en oligois me auto otan to trexeis kaneis update) Kathe fora pou kaneis update omws to gyro xanei tis rutmiseis kai prepei na tis valeis pali. 2) Configuration Editor fw 1v08 (R2) .(Autos einai o pinakas twn ruthmisewn)
Episis prepei na katevaseis ta drivers gia to kalwdio to usb (an exeis vista to pernaei mono tou an exeis xp to katevazeis apo tin spartan).Prwta pernas auta kai meta ta duo apo panw arxeia An den vgaleis akri steile minima kai tha sou pw.
Φίλε billiano ευχαριστώ για τίς εξηγήσεις. Παράκληση μόνο να μεταφράζεις τα κειμενά σου, με τον ενσωματωμένο μεταφραστή. Παιδιά έχω και εγώ ένα Spartan 760 το έχω ρυθμίσει και παίζει καμπάνα....Αφού έχεις το usb link όλα είναι σαν παιχνίδι .Απλά βάζεις τα νούμερα.Αν τώρα έχεις πρόβλημα άσε το βελάκι(pointer) του mouse και θα γράψει το παράθυρο μονο του τι σημαίνει. Επίσης μπες στο site τις εταιρίας και κανε register το γύρο.Κατέβασε δυο αρχεία όπως σου έχουν πει: 1) Spartan δς760 Firmware version: 1.08 (Είναι το πρόγραμμα που κάνει updates τους αλγοριθμους dld το πρόγραμμα του gyro.en ολίγοις με αυτό όταν το τρέχεις κανεις update) Κάθε φορα που κανεις update όμως το γύρο χάνει τις rutmiseis και πρέπει να τις βάλεις πάλι. 2) Configuration Editor fw 1v08 (R2) .(Αυτός είναι ο πινακας των ρυθμίσεων)
Επίσης πρέπει να κατεβάσεις τα drivers για το καλώδιο το usb (αν έχεις vista το περνάει μονο του αν έχεις χρ το κατεβάζεις από την spartan).Πρώτα περνάς αυτά και μετά τα δυο από πάνω αρχεία Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μήνυμα και θα σου πω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #194 στις: Τετάρτη, 4 Μαρ 2009, 15:24:04 » |
|
Πάντως πρέπει να σάς πώ, ότι αφού δεν το έχω σπάσει ακόμα  (τό spartan, όχι το ελικόπτερο)  μάλλον πιστεύω ότι θα βρώ άκρη.  .................κάποια στιγμή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|