|
kostaslbc
|
 |
« στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 23:20:42 » |
|
Γεια σας παιδιάι !! Αγόρασα ένα T-REX 500 και μόλις το συναρμολόγησα!! Οι εντυπώσεις μου .... αρκετά καλές! Αν εξαιρέσει κανείς τις εξαγωνικές (μαλακές σιδηρένιες) βίδες PH1.5 όλα τα άλλα υλικά είναι υπέροχα χωρίς τζόγους και άλλα παρατράγουδα. πετάω με Τ7CP futaba και 4 HS82MG. Περιμένω και κάποιον άλλο να μου πει τις εντυπώσεις του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAG
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 13:36:54 » |
|
Φίλε kostaslbc,
Μάλλον είσαι ο πρώτος. Επιδή με ενδιαφέρει και έμενα αυτό το ελικόπτερο δεν βάζεις και καμία φωτογραφία να δούμε κατασκευή και όδευση καλωδίων που έχεις κάνει. Έχεις θέμα με παρεμβολές? Μπαταρίες? Χρόνος πτήσης? Που πετάς?
Βαγγέλης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα σταματήσει επιτέλους να φυσάει???
|
|
|
|
kostaslbc
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 11 Απρ 2008, 00:07:58 » |
|
Φωτογραφίες θα σας συνάψω σύντομα! όσο για τα υπόλοιπα πετάω θεσσαλονίκη στο μοντελοδρόμιο ή στους ταγαράδες. Προς το παρόν πρόβλημα με παρεμβολές δεν έχω (δέκτης PCM 1024,το εγχειρίδιο λέει 5 εκατοστά μακρία το esc από το δέκτη!) , η μπαταρία με νορμάλ πτήση 8 λεπτά με το ζόρι (2200 mah/6S).Ψάχνω και δεύτερη ίσως μεγαλύτερη αλλά από Ελλάδα ζόρικα τα πράγματα.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Απρ 2008, 21:30:28 από kostaslbc »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostaslbc
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 2 Μαΐ 2008, 08:52:45 » |
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΡΕΧ 500??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
McThemis62402
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 18:24:52 » |
|
Γεια χαρά σε όλους. Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Trex 500 ESP. Έχοντας προυπιρεσία σε Blade 400 3D και έχοντας κάνει αρκετα ακροβατικά με δαύτο...'Εχω να πω ότι το ελικόπτερο ΜΑΜΑΕΙ!!!  ...Το πετάω με τα stock servos της Align, gy401+257 και με την DX7. 'Εβαλα μπαταρίες 22,2 V 2800 Mah 30C. Μάγκες, είναι πολυ σταθερό και πολύ βίαιο αν το ρυθμίσεις κατάλληλα. Δεν πετάω 3D (λόγω παραλυσίας 5ου βαθμού  ) αλλά lοops, rolls και inverted, παει μια χαρά. θεωρώ ότι είναι πολύ φτηνό και τίμιο ελικόπτερο που κοιτάει κάτι 90άρια στα μάτια. Εύκολο στιν κατασκευή και με τεράστια περιθώρια ρυθμίσεων. (Pitch +/- 15 και elev/aile +/- 9 !!!) Autorotation δεν δοκίμασα ακόμα, αλλά μάλλον κατεβαίνει λίγο γρήγορα...Αυτά...Εχω κάνει 15 πτήσεις...Θα δείξει από εδώ και πέρα. Καλές πτήσεις σε όλους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 19:00:01 » |
|
Ετσι είναι φίλε McThemis62402. Γενικώς τα align είναι πολύ καλά......και άς είναι και πλαστκά σαν το δικό μου... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 19:29:26 » |
|
Ετσι είναι φίλε McThemis62402. Γενικώς τα align είναι πολύ καλά......και άς είναι και πλαστκά σαν το δικό μου...  εεε τωρα κατι ξεχασες.... και χωρις "ρυθμιζομενη κεφαλη"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 19:39:10 » |
|
Α.....ναι. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 19:56:25 » |
|
Ετσι είναι φίλε McThemis62402. Γενικώς τα align είναι πολύ καλά......και άς είναι και πλαστκά σαν το δικό μου...  εεε τωρα κατι ξεχασες.... και χωρις "ρυθμιζομενη κεφαλη" ΔΗΛΑΔΗ;;;τι ακριβως ειναι αυτο;; τα ραπτορ εχουν ρυθμιζομενη κεφαλη;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
kostaslbc
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 19:58:23 » |
|
Ερώτηση:
Κάνατε κάτι για να γειώσετε το ρουλεμάν της ουράς με το frame?
Στατικός ηλεκτρισμός παρατηρήθηκε ποτε?
έχω διαβάσει πολλά για ανωμαλίες και παρεμβολές από το φαινόμενο αυτο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 20:00:25 » |
|
Ερώτηση:
ναι ακοθγονται συνεχεια και η spektrum εβγαλε και δεκτη για τισ καρμπονοκατασκευες.... Αλλα το βλεπω πολυ τραβηγμενο... γιατι στα νιτρο δεν γινονται αλλα μονο στα ηλεκτρικα και τα νιτρο το εχουν το ρουλεμαν... οποτε....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 20:17:04 » |
|
Ερώτηση:
Ρίξε και μιά ματιά εδώ. Να το έχεις κατά νου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 20:20:40 » |
|
Καλησπέρα. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός ΤREX 500 ESP. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του, ακόμη και στις προσπάθειές μου για πιο ανεβασμένο 3D. Στην έκδοση ESP δεν υφίστανται θέματα στατικού ηλεκτρισμού, λόγω του torque tube. Μια ιδιοτροπία του είναι οι απαίτηση για υψηλό headspeed για να μην ταλαντώνεται πάνω κάτω (τουλάχιστον στο δικό μου συμβαίνει). Γενικά πάντως είναι πολύ καλή επιλογή.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 20:29:41 » |
|
Καλησπέρα. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός ΤREX 500 ESP. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του, ακόμη και στις προσπάθειές μου για πιο ανεβασμένο 3D. Στην έκδοση ESP δεν υφίστανται θέματα στατικού ηλεκτρισμού, λόγω του torque tube. Μια ιδιοτροπία του είναι οι απαίτηση για υψηλό headspeed για να μην ταλαντώνεται πάνω κάτω (τουλάχιστον στο δικό μου συμβαίνει). Γενικά πάντως είναι πολύ καλή επιλογή.
και στο με τον αηονα γινεται.. εχει ακουστει δλδ..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 20:43:26 » |
|
Λες φίλε mastoras; Εγώ στο Helifreak κυρίως που συχνάζω δεν πρόσεξα τίποτα. Αλλά καλό είναι να έχω το νου μου. Μέχρι στιγμής πάντως, μετά από καμμιά 15αριά πτήσεις όλα καλά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|