panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 11:06:59 » |
|
To xero file mou kai giauto to katebasa gia to nexstar to mon pou den xero einai an dexetai opoiadipote T/K mipos xereis kati?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Σιόλος
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 11:55:21 » |
|
To xero file mou kai giauto to katebasa gia to nexstar to mon pou den xero einai an dexetai opoiadipote T/K mipos xereis kati?
Δυστυχώς οχι,μονο με το πληκτρολογιο το πεταω...δυσκολο βεβαια,αλλα με λιγο ζορι και πολλη εξάσκηση βγάζει και κανένα hover το 300L!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Σιόλος
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 11:57:46 » |
|
Παντως το nexstar παει ωραια!!!δεν ξερω βεβαια σε σχεση με το calmato μου γιατι δεν το εχω πεταξει ακομα,αλλα το χαιρομαι,και μαθαινω και τον πατερα μου μ'αυτο!!!αν και μια φορα σε μια αποτομη βυθιση αν θυμαμαι καλα,εσπασαν τα φτερα στον αερα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 12:09:32 » |
|
den tha ta eixes bidosei kala mallon.....xa xa xa xa ontos paei kala alla me ta pliktra den mporo mexri na erthei i T/K ipomoni
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 17:56:43 » |
|
oxi den to petao akoma perimeno tin T/K na balo pano ta servo kai ti mixani den tha argiso omos Ase pou den to pao kontra me alla giati tous afino poliiiiiiiiiiii piso kai tha theloun oloi meta xa xa xa xa
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Σιόλος
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 19:17:50 » |
|
oxi den to petao akoma perimeno tin T/K na balo pano ta servo kai ti mixani den tha argiso omos Ase pou den to pao kontra me alla giati tous afino poliiiiiiiiiiii piso kai tha theloun oloi meta xa xa xa xa
εγω του εχω πανω μια OS 46 LA και τ/κ Futaba 6EX στα 2,4..πωπω,λες και μιλαμε για κανενα φτιαγμενο αυτοκινητο με turbo κλπ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 8 Απρ 2008, 19:53:35 » |
|
Apo mixani kai ego mia 46ara exo parei T/K tha mou dosoun mia 4kanali gia arxi giati thelo argotera na mazepso kana lefto gia 7kanali kali mia kai exo
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
newbie
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:05:18 » |
|
Όταν συνδέουμε τη Τ/Κ στον υπολογιστή αυτή συνεχίζει να εκπέμπει σήμα. Αν βγάλουμε τη κεραία θα πάψει να εκπέμπει ή πρέπει απαραίτητα να αφαιρέσουμε το κρύσταλλο;
Όσον αφορά τη κατανάλωση δε μας πειράζει μιας και τραβάει από μετασχηματιστή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:25:59 » |
|
Αν βγάλουμε τη κεραία θα πάψει να εκπέμπει ή πρέπει απαραίτητα να αφαιρέσουμε το κρύσταλλο;
Δεν βγάζουμε την κεραία ποτέ γιατί καταστρέφεται το κύκλωμα εξόδου του πομπού που μένει χωρίς φορτίο. Ακόμη και με κλειστή κεραία δεν πρέπει να λειτουργεί ο πομπός για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η εκπομπή σταματάει με την αφαίρεση του κρυστάλλου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:33:59 » |
|
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΘΥΚΕ ΑΚΟΜΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ Η HITEC FOCUS 4 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ REAL FLIGHT?    ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
newbie
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:41:34 » |
|
Ακόμη και με κλειστή κεραία δεν πρέπει να λειτουργεί ο πομπός για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Δηλαδή δε πρέπει να παίζουμε πολύ ώρα στον simulator με τη Τ/Κ όπως έχει παρά μόνο αν αφαιρέσουμε τον κρύσταλλο;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ggeorge42
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:45:46 » |
|
Δηλαδή δε πρέπει να παίζουμε πολύ ώρα στον simulator με τη Τ/Κ όπως έχει παρά μόνο αν αφαιρέσουμε τον κρύσταλλο;
Sorry που επεμβαίνω, αλλά δεν είδα τι Τ/Κ είναι και πως συνδέεται στον υπολογιστή. Είσαι σίγουρος ότι εκπέμπει; Ο evan ίσως το ξέρει από άλλη κουβέντα. Αν όντως εκπέμπει τότε το νόημα είναι ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ με κλειστή κεραία. Μπορείς να παίξεις με ανοιχτή κεραία ή να βγάλεις τον κρύσταλο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:50:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
newbie
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:50:32 » |
|
Λάθος μου που το παρέλειψα. Είναι η Τ/Κ της E-sky που δίνεται με το Lama. http://www.twf-sz.com/english/products.asp?prodid=0155Αν όντως εκπέμπει τότε το νόημα είναι ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ με κλειστή κεραία. Μπορείς να παίξεις με ανοιχτή κεραία ή να βγάλεις τον κρύσταλο.
Με ανοιχτή όμως θα εκπέμπει και αυτό είναι που θέλουμε να αποφύγουμε. Κατά συνέπεια μου φαίνεται πιο σωστό να βγάλουμε το κρύσταλλο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|