Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.907 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:46:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:46:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από TheLurker
    [Σήμερα στις 12:27]

από Markhelis
    [Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 14:38:00]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309907
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 109
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 55
    Συνολικά: 58
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Πανελλήνιοι Αγώνες Scale F4 Καρδίτσα 20-21/10: Σάββατο, 20 Οκτ 2018 - Κυριακή, 21 Οκτ 2018
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιοι Αγώνες Scale F4 Καρδίτσα 20-21/10  (Αναγνώστηκε 4406 φορές)
    evan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« στις: Τετάρτη, 29 Αυγ 2018, 19:28:16 »

Από την ΕΛΑΟ

1ο Ενημερωτικό Δελτίο

* 2018_am_bulletin1_scale_karditsa 1.jpg (117.24 KB, 794x1123 - εμφανίστηκε 722 φορές.)
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 29 Αυγ 2018, 19:29:37 »

...

* 2018_am_bulletin1_scale_karditsa 2.jpg (135.52 KB, 794x1123 - εμφανίστηκε 689 φορές.)

* 2018_am_bulletin1_scale_karditsa 3.jpg (58.98 KB, 794x1123 - εμφανίστηκε 713 φορές.)
    Καταγράφηκε

ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 18 Οκτ 2018, 00:59:43 »

.

* 44215890_1868664466552307_5220848144916414464_n.jpg (83.04 KB, 679x960 - εμφανίστηκε 582 φορές.)
    Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 18 Οκτ 2018, 19:46:17 »

2ο Ενημερωτικό Δελτίο

* Screenshot_2018-10-18-19-44-39-373_com.google.android.apps.docs.png (184.98 KB, 647x974 - εμφανίστηκε 526 φορές.)
    Καταγράφηκε

MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 18 Οκτ 2018, 20:22:58 »

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Στην F4C δεν πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 αθλητές για να είναι έγκυρος ο αγώνας?

Σκέψου να βγεις 4ος στους 3!!!
    χαχαχαχαχαχα
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 18 Οκτ 2018, 22:17:24 »

Γιάννη μου η C θα περασει μονο κρητηριο με τρεις συμμετοχες.Για καταταξη εθνικής ομάδας.
    Καταγράφηκε

Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 18 Οκτ 2018, 23:17:08 »

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Στην F4C δεν πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 αθλητές για να είναι έγκυρος ο αγώνας?

Σκέψου να βγεις 4ος στους 3!!!
    χαχαχαχαχαχα

Ως αστείο, δεν μου πολυάρεσε.
    Αν το λες σοβαρά, δν έχεις παρά να δηλώσεις του χρόνου και εσύ συμμετοχή να γίνουμε 4. Εκτός και αν φοβάσαι μην βγεις 5ος...
    Καταγράφηκε
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 09:54:44 »

Φυσικά και το λέω σοβαρά.
    Τώρα όσο αφορά τις συμμετοχές, το οτι μου αρεσει να βλέπω ποδοσφαιρο, και να κρινω τα κακά και τα καλά της ΕΠΟ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γινω ποδοσφαιριστή, για να εχω το δικαίωμα αυτό. Και αυτή παπαρία για τις συμμετοχές πρέπει να σταματήσει.
    Εναι σαν να λέει η ΕΠΟ στον κοσμο, αν δεν σας αρεσει το πρωταθλημα, ελατε να παίξετε εσεις.
    Κοψτε λοιπόν τις λαλακίες και κοιταξτε να φτιάξετε το πρωταθλημα, γιατι πάλι ρεζίλι θα γίνουμε στο εξωτερικό.

Τωρα σχετικά με την ερώτησή σου Παντελή, τι να σου απαντήσω...
    Μαθε να ζυγίζεις εσυ τα αεροπλάνα πρώτα και μετα βλέπουμε σε τι θεση θα βγω εαν και όταν συμμετασχω στο τριαθλημά σας.

ps: Και αν σου λείπει καμια μπαταρία για το παγκόσμιο πές μου να σου φέρω μαζί με τα βαρακια για το ζύγι
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 10:33:29 »

Φυσικά και το λέω σοβαρά.
    Τώρα όσο αφορά τις συμμετοχές, το οτι μου αρεσει να βλέπω ποδοσφαιρο, και να κρινω τα κακά και τα καλά της ΕΠΟ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γινω ποδοσφαιριστή, για να εχω το δικαίωμα αυτό. Και αυτή παπαρία για τις συμμετοχές πρέπει να σταματήσει.
    Εναι σαν να λέει η ΕΠΟ στον κοσμο, αν δεν σας αρεσει το πρωταθλημα, ελατε να παίξετε εσεις.
    Κοψτε λοιπόν τις λαλακίες και κοιταξτε να φτιάξετε το πρωταθλημα, γιατι πάλι ρεζίλι θα γίνουμε στο εξωτερικό.

Μαθε να ζυγίζεις εσυ τα αεροπλάνα πρώτα και μετα βλέπουμε σε τι θεση θα βγω εαν και όταν συμμετασχω στο τριαθλημά σας.

ps: Και αν σου λείπει καμια μπαταρία για το παγκόσμιο πές μου να σου φέρω μαζί με τα βαρακια για το ζύγι

Γιάννη,

-Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να κάνεις όποια κριτική σου αρέσει. Όταν όμως αυτή η κριτική γίνεται κακόβουλη και ειρωνική, να περιμένεις και αντίστοιχη κριτική από τους θιγομένους.
    Αν λοιπόν, όπως λες, σου αρέσει η κατηγορία και την παρακολουθείς, κάνε τουλάχιστον εποικοδομητική κριτική και όχι προσβλητική.Και μάλιστα συνοδευόμενη από προτάσεις βελτίωσης, για να σε πάρουν στα σοβαρά. Αφού δεν θέλεις να γίνεις αθλητής γίνε (τουλάχιστον) υποστηρικτής.

-Πότε γίναμε ρεζίλι στο εξωτερικό; Δεν θυμάμαι τις φορές που ήρθαν οι διεθνείς κριτές Graham Kennedy  και Chris Allen, να έκαναν κάποιο αρνητικό σχόλιο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αντιθέτως συζητούσαν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης των πρωταθλημάτων scale Ελλάδας κα Αγγλίας στην Λάρισσα. Δεν ξέρω ποιός σου μετέφερε κάτι αρνητικό αλλά εγώ που είμαι εκεί τα τελευταία δέκα (10) χρόνια, δεν έχω υπ' όψει μου κάτι που να ρεζίλεψε την χώρα στο εξωτερικό. Εκτός αν εννοείς την δική μου συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αν θεωρείς ότι ρεζίλεψα την χώρα στο εξωτερικό με την συμμετοχή μου, θα σου ζητήσω συγγνώμη. Όμως μέχρι εκεί έφταναν οι δυνατότητές μου. Θα προσπαθήσω περισσότερο την επόμενη φορά για να μην νιώθεις ρεζιλεμένος. Και σίγουρα η ευθύνη για αυτό είναι αποκλειστικά δική μου και όχι του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

-Εμείς πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα σε περιμένουμε και σε αυτό το πρωτάθλημα αλλά και στα επόμενα, έστω και σαν απλό θεατή. Σαν φίλαθλο που ενδιαφέρεται για το σπορ και την κατηγορία. Και θα περιμένουμε τις προτάσεις και τις υποδείξεις σου για την βελτίωση του πρωταθλήματος, αφού όμως δεις και μπορείς πια να κρίνεις με άμεση ανατροφοδότηση (feedback). Και θα λάβουμε σοβαρά υπ' όψει μας την κριτική σου εφ' όσον γίνει καλόβουλα και εποικοδομητικά, μετά από άμεση γνώση και εκτίμηση των καταστάσεων και το κυριώτερο, εφ' όσον δεν είναι ειρωνική και ισοπεδωτική. Οι καταστάσεις διαμορφώνονται και βελτιώνονται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Παντελής
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 11:35:20 από Pantelis Papageorgiou » Καταγράφηκε
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 11:00:23 »

Βρε παλιόπαιδο και εσυ.....πολύ κακία....δεν ειναι ευγενικό!Δεν σου ειπε και τιποτα προσβλητικό.Ηταν στο ιδιο επίπεδο πειράγματος που εκανες εσυ πρωτος στην γενική.Μετα πολύ επιθεση!Ο Παντελής δεν ειναι αυτο που φωτογραφιζεις.Και αν ειχε μια αναποδιά με καποια σημεια του αεροπλάνου δεν παει να πει οτι η προσπάθεια του δεν ηταν αξιέπαινη!Τα αρχιδάκια να τα εχουμε να μιλάμε οταν εχουμε κανει περισσότερα και σημαντικότερα.Και εσυ επειδή εχεις κανει παρα πολλά θα επρεπε να ξερεις τι δυσκολο ειναι και τι προσπάθεια χρειάζεται για να φτασει κανεις εκει.Αρα ειναι καθαρα κακία.Και εδω στα site εχουμε δει πολύ κακία και λαλακία.Και την επισημάινουμε γιατί ειναι ελληνικό κατόρθωμα και πρεπει να το αλλάξουμε!Θελουμε η δεν θελουμε για να φτασουμε να συμμετέχουμε εκει στο παγκόσμιο πρεπει να εκπαιδευτουμε με οτι μέσα και καταστάσεις δυστυχώς εχουμε εδω.Σημασία εχει να φτασουμε να εχουμε ενα επίπεδο και σαν ανθρωποι και σαν αερομοντελιστές να βελτιωθούμε.Αυτα τα σχολια δεν βοηθάνε.Οχι οτι θα βαλουμε τα κλάματα και θα χασουμε τον στόχο μας .Λεμε τωρα!Αυτά.
    Και κατι άλλο .Πρωτοι εμεις τα επισημαίνουμε τα οποια θέματα υπαρχουν.Και υπαρχουν πολλά.Τα παπαράκια χρειαζονται στην σέντρα στην ακρη του διαδρόμου.Με την παρουσία του κανείς μπορεί να αλλαξει πολλά.Και στον εαυτό του και στους γύρω τους.Αυτά γιαυτό λοιπόν κοιτάχτε να τα βρείτε και αφηστε τα νεοελληνικά......Πιαστε τα Ελληνικά.!χαχαχαχαχαχ
    Καταγράφηκε

alex.cularis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 12:35:09 »

kaλημερα
    δυσκολος ο πρωταθλητισμος στην ελλαδα δινεις ένα σκασμο λεφτα από  την τσεπη σου για να εκπροσωπήσεις την χωρα σου και τα ακους κι από πανω
    ΜΑΚΡΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Καταγράφηκε
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 13:32:41 »

Χαχαχαχαχ ακριβώς.Σε όλες της εκφάνσεις του καήμένου του αθλητού!Γιαυτο να προσέχουν οι ομοσπονδίες να κανουν καλά την δουλεία τους και δικαια γιατι η πληρωμή τους ειναι η οι αθλητες τους!Τα αφεντιλίκια σπιτι τους!χαχαχαχαχα  Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 15:47:12 »

Αυτό το θέμα έχει απαντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, μια και τα τελευταία χρόνια μόνο 3 αθλητές μπαίνουν στον κόπο και στα έξοδα να συμμετάσχουν. Ο αγώνας γίνεται για το κριτήριο της Ε.Ο., όπως απαντήθηκε.

Άκυρος ο παραλληλισμός. Το πλήθος των συμμετοχών δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε Ομοσπονδία αλλά με τους ίδιους τους αγωνιζόμενους που θέλουν / μπορούν να συμμετάσχουν. Και δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Επίσης, από έξω, ίσως έχει κανείς διακίωμα να κρίνει τα κακώς κείμενα σε μια διοργάνωση επαγγελματικής βάσης, όπως το ποδόσφαιρο. Να το κάνει όμως σε κάτι καθαρά ερασιτεχνικό και εθελοντικό και κοστοβόρο, εις βάρος μάλιστα των συμμετέχοντων, είναι εντελώς άστοχο και κακόγουστο.

Η χρήση του επιχειρήματος ότι φταίει η Ομοσπονδία (για ποιά θέματα άραγε?) είναι απλά μια βολική διακιολογία για να κρυβόμαστε από πίσω. Κάτι σαν "μας αδίκησε η διαιτησία", ένα πράγμα  Wink

Αλήθεια τώρα ? δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω... Απλά λυπάμαι...

gkan
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 19 Οκτ 2018, 22:51:33 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2018, 23:54:44 »

Και μερικές φωτογραφίες απο την κατηγορία SCALE.

* DSC_4483.jpg (104.35 KB, 1024x576 - εμφανίστηκε 266 φορές.)

* DSC_4484.jpg (104.07 KB, 1024x576 - εμφανίστηκε 268 φορές.)
    Καταγράφηκε

ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2018, 23:55:27 »

.

* DSC_4487.jpg (78.41 KB, 1024x576 - εμφανίστηκε 274 φορές.)

* DSC_4488.jpg (88.63 KB, 1024x576 - εμφανίστηκε 304 φορές.)
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Πανελλήνιοι Αγώνες Scale F4 Καρδίτσα 20-21/10
    Μεταπήδηση σε: