Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:07:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:07:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 380
    Συνολικά: 382
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 ... 36     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: F4C-H World Championship 2018, Meiringen Ελβετία  (Αναγνώστηκε 52274 φορές)
    alex.cularis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #285 στις: Παρασκευή, 27 Ιουλ 2018, 20:38:43 »

kaλησπερα
    παντελη χρονια σου πολλα  τα πηγες πολύ καλα   μπραβο  αν ειχες ένα βοηθο στο πτητικο  μερος πειστευω θα τα πηγαινες καλυτερα αλλα αυτό είναι πολυτελεια στις μερες  μας
     για τις ανοξείδωτες βιδες υπαρχει ειδικο locktide
    είναι δυσκολο να βρεθεις στις πρωτες θεσεις με την πρωτη  συμμετοχη ειδικα όταν βλέπεις ασπρομάλληδες που προφανως εχουν συμμετεχει αρκετες φορες σε παγκοσμιο διαγωνισμο
     ελπιζω να σε δουμε και στον επομενο παγκοσμιο
    Καταγράφηκε
    @Nikos@
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #286 στις: Παρασκευή, 27 Ιουλ 2018, 21:40:30 »

Για μας είσαι ο
     νικητης μπραβο!!!
    Καταγράφηκε

funtana x100, bossanova, spirit 3d, easy glider,prelude 2.50 m.
    ichiban
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #287 στις: Παρασκευή, 27 Ιουλ 2018, 23:34:04 »

Μπράβο για την προσπάθεια και σ'ανώτερα, Χρόνια Πολλά επίσης.
    Γιάννης
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #288 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 09:57:42 »

Πέμπτη 12 Ιουλίου (συννέχεια)

Είχα πλέον ολοκληρώσει τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Γύρισα την οικογένεια σπίτι και επέστρεψα στο αεροδρόμιο για να παρακολουθήσω πτήσεις.

Οι Ελβετοί διοργανωτές, είχαν εφαρμόσει ηλεκτρονική βαθμολόγηση. Αμέσως μετά το τέλος κάθε άσκησης, οι κριτές πατούσαν το κουμπάκι τους και η βαθμολογία τους φαινόταν στην οθόνη-πίνακα ακριβώς δίπλα από την τέντα τους. Αυτό σήμαινε ότι παρακολουθώντας με προσοχή κάθε άσκηση του διαγωνιζομένου, βλέποντας την βαθμολογία κάθε άσκησης, μπορούσες να βγάλεις πολλά συμπεράσματα αλλά και να καταλάβεις τί περιμένουν να δούν οι κριτές αλλά και πως αυτοί βαθμολογούν. Πολύ χρήσιμο και διδακτικό!

Κάθησα μέχρι το απόγευμα που τελείωσε το πρόγραμμα και της F4C. Ανεκτίμητη η αξία της γνώσης που πήρα από αυτή την παρακολούθηση!

Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #289 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 10:04:22 »

Παρασκευή (και) 13 Ιουλίου.

Σήμερα αποφάσισα να πάμε μια μακρυνή βόλτα με την οικογένεια για να δουν όσο περισσότερο από την Ελβετία (εγώ είχα ξαναέρθει στα νιάτα μου αλλά είδα πολλά καινούρια πράγματα).

Φτάσαμε μέχρι την Γενεύη (περίπου 260 km) από το Meiringen.

Επιστρέψαμε αργά το βράδυ κατάκοποι αλλά και πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια πολύ ωραία βόλτα.
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #290 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 10:28:05 »

Σάββατο 14 Ιουλίου

Σήμερα τελειώνει το πρωτάθλημα. Από νωρίς βρίσκομαι στο αεροδρόμιο.

Παρακολουθώ τις πτήσεις των 10 πρώτων της κατάταξης και στις δύο κατηγορίες παρέα με τον Γιώργο και σχολιάζουμε την ακρίβεια των ασκήσεων και την βαθμολογία.

Ενδιάμεσα από τις πτήσεις, όλο και με κάποιους από τις ξένες αποστολές (αθλητές, managers, κριτές) πιάνουμε σύντομες ψιλές κουβεντούλες. Άγγλους, Νορβηγούς, Τσέχους, Γάλλους...

Την καλύτερη βαθμολογία στην τρίτη πτήση F4H, πήρε ο Τσέχος Jiri Brand  με ένα δικινητήριο Aero Ae-145. Αυτό που με είχε εκπλήξει σε αυτό το αεροπλάνο ήταν ο απίστευτος ήχος του! Δυνατός και γεμάτος, ακουγόταν σε απόσταση 300-400 μέτρα. Ακούγονταν δύο πολυκύλινδροι κινητήρες να δουλεύουν στις 2000-2500 στροφές. Πήγα και τον συνήντησα αμέσως μετά την πτήση του για να τον συγχαρώ και να τον ρωτήσω για το αεροπλάνο του. Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Το αεροπλάνο είναι ηλεκτρικό και ο ήχος προέρχεται από sound modul με 8 (οκτώ!) μαγνήτες που μετατρέπουν σε ηχείο όλο το αεροπλάνο! Φοβερό!

Νωρίς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα. Είχε έρθει η ώρα της απονομής επάθλων.

Χειροκροτήσαμε με ενθουσιασμό τους νικητές, υπεστάλη η σημαία των αγώνων και δώσαμε ραντεβού για το αποχαιρετιστήριο δείπνο το βράδυ.

Το απόγευμα στις 6.00, μας παρέλαβε το λεωφορείο των διοργανωτών από τον σταθμό του τραίνου στο Meiringen για να μας πάει σε ένα μικρό συνεδριακό κέντρο ψηλά στο βουνό.

Εκεί κάναμε τις τελευταίες κουβέντες για τους αγώνες και δώσαμε ραντεβού για το επόμενο πρωτάθλημα στο Tonsberg της Νορβηγίας.
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #291 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 11:27:51 »

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1.Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν 4 το πολύ 5 αεροπλάνα που ξεχωρίζουν και άλλα 4-5 που είναι σαφώς υποδεέστερα του μέσου επιπέδου. Τα υπόλοιπα είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και όλα κρίνονται από λεπτομέρειες αλλά και την "μέρα" που βρίσκονται οι κριτές. Έχει σημασία τι θα τους δείξεις αλλά και τι θα δούν από μόνοι τους. Ειδικά για το τελευταίο, αν δεν σου πουν κάτι ώστε να υποστηρίξεις την κατασκευή σου, πάντα αποβαίνει εις βάρος σου. πχ. Το αεροπλάνο μου βαθμολογήθηκε στον ρεαλισμό με 6,5. Η βαθμολογία αυτή προέκυψε επειδή στις 5 φωτογραφίες που είχα δικαίωμα να παρουσιάσω, δεν υπήρχε κάποια κοντινή που να φαίνεται η υφή του υφάσματος. Έτσι οι κριτές βαθμολόγησαν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ήταν το αεροπλάνο μου. Αυτό μου το είπαν όταν βρεθήκαμε στο hangar μου και τους ρώτησα. Τότε τους έδειξα πρόσθετες φωτογραφίες documentation, οπότε και συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα που έχω παραγάγει είναι απολύτως ρεαλιστικό. Όμως στις φωτογραφίες του documentation, όπως υπεστήριξαν, δεν φαινόταν ότι το αεροπλάνο ήταν πάνινο.

2. Στην βαθμολογία που θα πάρεις παίζει ρόλο και το όνομά σου. Τα γνωστά ονόματα που έχουν επαναλαμβανόμενες συμμετοχές, δεν θα πάρουν εύκολα χαμηλή βαθμολογία, ειδικά σε ζητήματα που υπαρχει αμφιβολία. Αν δεν με λέγανε Παντελή αλλά ...κάπως αλλοιώς και ήμουν πιο γνωστός, στο προηγούμενο παράδειγμα της ρεαλιστικότητας, είναι σίγουρο ότι κάποιος από τους κριτές θα με ρωτούσε: "is this a fabric covered aircraft?". Όπως αντίστοιχα ο Max Schilt με το K+W C-36, πήρε μέχρι και 7 στον ήχο του μοντέλου παρά το γεγονός ότι το μοντέλο είναι ηλεκτρικό χωρίς sound modul (original κινητήρας V12). Δεν τα λέω αυτά για να δικαιολογήσω την μέτρια δική μου παρουσία. Τα λέω πολύ απλά γιατί έτσι είναι. Αυτοί είναι οι "κανόνες" και δεν αφορούν μόνο τους αγώνες αερομοντελισμού. Παντού στη ζωή μας το βλέπουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όπως ακριβώς θα πάρει πιο εύκολα πέναλτυ ο Ολυμπιακός από ότι θα το πάρει ο Απόλλων Καλαμαριάς. Αυτό είναι και με αυτό θα πορευτούμε. This is not a fair world.

3. Για να λάβεις μέρος με αξιώσεις για καλή κατάταξη σε τέτοια διοργάνωση, πρέπει να είσαι άριστα προετοιμασμένος. Όταν είσαι με κατσαβίδι στο χέρι κάθε τρεις και λίγο, χάνεις ενέργεια και φορτώνεσαι με πίεση και άγχος. Ο χρόνος που πρέπει να έχεις διαθέσει στο εργαστήριο και στο μοντελοδρόμιο πριν φτάσεις εκεί, μετριέται σε χιλιάδες ώρες.

4. Δεν πρέπει να είσαι μόνος σου. Χρειάζεσαι την στήριξη και την υποστήριξη της ομάδας. Ακόμα και ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι θετικός. Όλοι οι πρωταθλητές προήρχοντο από πολυπληθείς ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχα στήριξη από την οικογένειά μου. Είχα. Και είμαι ευγνώμων που τους είχα μαζί μου. Όμως δεν είναι  ίδια η υποστήριξη από ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια ανησυχία και αγάπη για τον αερομοντελισμό με εσένα. (Στην υποστήριξη περιλαμβάνω και την υλική υποστήριξη από σύλλογο-ομοσπονδία-σπόνσορες)

Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #292 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 15:23:24 »

5. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι ΚΑΛΟΙ πιλότοι. Κανένας δεν είναι "κουλός", όπως κάποιος φίλος μου πίστευε. Χειριστικά ξεχωρίζουν δύο-τρείς από την F4C και μόνο. Αναφέρομαι κυρίως στον Marc Levy και τον Andreas Luthi.  Κατά την γνώμη μου, το πιο γεμάτο και scale πρόγραμμα ήταν του Γάλλου. Ήταν πραγματικά σαν να έκανε επίδειξη το full scale. Μην φανταστείτε ότι ένας καλός πιλότος freestyle ή 3D θα μπορούσε με ευκολία να τους συναγωνιστεί. Οι άνθρωποι έχουν δαπανήσει χιλιάδες ώρες για να εκτελούν φαινομενικά απλές μανούβρες με ακρίβεια διαβήτη. Μάλλον περισσότρο σε πιλότους pattern F3A θα ταίριαζε αλλά και πάλι θα είχαν τρομερό πρόβλημα στην ταχύτητα (που πρέπει να είναι απελπιστικά χαμηλή) και στην ομαλότητα της πτήσης, ειδικά μεταξύ των ασκήσεων. Όσο κι αν φαίνεται απλή υπόθεση μια scale  πτήση, σας πληροφορώ ότι δεν είναι.

6. Οι κριτές σε γενικές γραμμές γνωρίζουν αρκετά καλά το αντικείμενο. Και πάλι 2-3 ξεχωρίζουν για το βάθος και την ευρύτητα των γνώσεών τους. Ειδικά ο Άγγλος Chris Allen, μας άφησε άφωνους όταν υπεστήριξε ότι θα έπρεπε να μηδενιστεί η ανάποδη πτήση ενός Huricane διότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο είχε καμπυρατέρ στάθμης και δεν θα μπορούσε να πετάξει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ανάποδα... Άλλος ένας με βαθύτατη γνώση του αντικειμένου, ο Αμερικανός Stan Alexander.  Ήταν και ο μόνος που αμέσως μόλις είδε το αεροπλάνο μου, μου είπε με θαυμασμό: "Linbergh's plane!". Τέλος, ο δικός μας Γιώργος Κανδυλάκης. Εκτός από την τεχνική του γνώση (μηχανικός γαρ) η αγάπη του για το αεροπλάνο τον έχει οδηγήσει να ψάχνεται και να ενημερώνεται συνέχεια για ο,τιδήποτε αφορά τις ιπτάμενες μηχανές που όλοι μας θαυμάζουμε. Επίσης ήταν και ο πιο οργανωμένος από όλους τους κριτές. Φτάνει μόνο να ρίξει κανείς μια ματιά στις σημειώσεις του από την διαδικασία στατικής αξιολόγησης και θα καταλάβει.

7. Εκτός από την παρουσία σου, τις ικανότητές σου και τις ώρες που έχεις δαπανήσει σε τεκμηρίωση, κατασκευή και πτήση, κυρίαρχο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα παίζει Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ (αεροπλάνου). Δεν μπορείς να περιμένεις υψηλή θέση στον πίνακα κατάταξης με ένα απλό αεροπλάνο. Χρειάζεται να επιλέξεις περίπλοκες κατασκευές που να έχουν εκτελεστεί ΑΡΙΣΤΑ. Πρέπει επίσης το θέμα σου να ακουμπάει την ψυχή των κριτών (άνθρωποι είναι και αυτοί, επηρρεάζονται). Πρέπει επίσης το μοντέλο να είναι σε όσο μεγαλύτερο μέγεθος γίνεται ώστε και να σου δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας λεπτομερειών και να έχει την απαραίτητη "υπόσταση" στον αέρα.

8. Η διοργάνωση των Ελβετών ήταν αρίστη. Με δυσκολία μπορεί να βρεί κανείς (μικρές) αστοχίες. Οι σημαντικότερες ήταν η έλλειψη χορτάρινου διαδρόμου για τα αεροπλάνα πρώτης και δεύτερης εποχής (ειδικά για εκείνα με tail skid) και το  ότι για να φτάσεις στον διάδρομο χρειαζόταν να κουβαλήσεις το μοντέλο για 250-300 μέτρα. Βέβαια αυτές ήταν οι δυνατότητες του επιλεχθέντος χώρου. Ας μην γκρινιάζουμε για όλα.
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #293 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 15:40:22 »

ΣΧΟΛΙΑ

Τελικά, άξιζε τον κόπο και τα έξοδα;

Τον κόπο τον  άξιζε με το παραπάνω. Τα έξοδα...δεν ξέρω. Δεν πρόκειται για ένα ταξίδι μέχρι τη Λάρισα με δύο διανυκτερεύσεις. Χώρια τα entry fees, που δεν είναι πενταροδεκάρες. Χωρίς οικονομική υποστήριξη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμη και τα μπλουζάκια με το εθνόσημο τα φτιάξαμε μόνοι μας.

Θα το ξανάκανες;

Σίγουρα ναι εφόσον οι οικονομικές μου δυνατότητες θα το ξεπερνούσαν κατά πολύ ή είχα οικονομική υποστήριξη.

Είσαι ευχαριστημένος από την παρουσία σου;

Από το γεγονός ότι έφτασα ως εκεί, μόνος μου χωρίς υποστήριξη και κατάφερα να ολοκληρώσω (σχετικά αξιοπρεπώς) την παρουσία μου, ΝΑΙ είμαι ικανοποιημένος. Από την τελική μου κατάταξη, ΟΧΙ δεν είμαι. Δεν είμαι διότι δεν κατάφερα να αποδώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, για όλους τους λόγους που προανέφερα.

Άσε τα βαθυστόχαστα τώρα και πες μας. Σου άρεσε;

Όχι απλά μου άρεσε! Είμαι ενθουσιασμένος! Δεν βλέπω την ώρα να τελειώσω το επόμενο μοντέλο και να κάνω όνειρα για την επόμενη συμμετοχή...

Άντε και στα δικά σας.

Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #294 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 17:14:07 »

Συγχαρητήρια Παντελή!
    Ευχαριστούμε και για την εξαιρετική περιγραφή.
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    jean-zac
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #295 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 18:13:56 »

Μία εξαιρετική αφήγηση από έναν εξαιρετικό άνθρωπο που δεν γνωρίζω.
    Το en conclusion νομίζω ότι είναι το λεγόμενο  ΄’ όλα τα λεφτά ’’.
    Αξιότιμε Κύριε Παπαγεωργίου εύχομαι ότι καλύτερο  στην μελλοντική πορεία σας και  στις νέες σας κατασκευές. Τά λάθη είναι το καλύτερο εφόδιο για την πρόοδό μας  διαφορετικά θα ήμασταν ακόμη στο να πετάμε χάρτινες σαΐτες. Πιστεύω ότι με την συμμετοχή, την προσπάθεια και την όλη αυτή περιγραφή-οδοιπορικό  σας   καταφέρατε να αγγίξετε   χορδές καί σε   ανθρώπους  που δεν είναι ‘’αεροπλανάδες’ ’. Ελπίζω  να καταφέρετε να ξεκλειδώσουν-ανοίξουν και κάποια πορτοφόλια-χρηματοκιβώτια  ώστε να υποστηρίξουν τις όποιες μελλοντικές  προσπάθειές σας.
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #296 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 19:11:49 »

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τις ευχές και τα συγχαρητήριά σας. Δεν επιλέγω να το κάνω προσωπικά για τον κάθε έναν σας διότι θα γεμίσει το thread με posts χωρίς λόγο

Παντως σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ πολύ.

Εάν κάτι νομίζετε ότι παρέλειψα ή υπάρχει κάτι παραπάνω που θα θέλατε να μάθετε για αυτή την διοργάνωση από κάποιον που την έζησε σαν αγωνιζόμενος, manager και θεατής, παρακαλώ θέσατε τό ερώτημα και θα το κουβεντιάσουμε.

Και πάλι σας ευχαριστώ!
    Καταγράφηκε
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator
    Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #297 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 22:49:41 »

Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε Παντελή για την υπεροχη περιγραφή που μας εκανες!!!Ειναι πολύ σημαντικό να μας μεταφερεις με τα λόγια σου και εμας μαζί σου.Και το βασικότερο να τα μοιραστεις μαζι μας.Δυσκολο πραγμα να βλεπεις να μοιραζονται τετοιες και εμπειρίες πολλοί!Στα εχω πει και απο κοντά ....συγχαρητήρια για την συμετοχή σου!Ηταν αξιοπρεπεστατη !!με δικές σου δυναμεις και εξοδα, κοντρα στην δυσκολες στιγμές που βλεπουμε γυρω μας!!
    Ειναι υπεροχο να εμπνέεις! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #298 στις: Σάββατο, 28 Ιουλ 2018, 22:51:54 »

Και δωρο αλλο ενα υπεροχο βιντεάκι!

Καταγράφηκε

ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #299 στις: Κυριακή, 29 Ιουλ 2018, 00:33:02 »

Πολύ αερα στην συγκεκριμένη πτηση! Λογικό να την βγαλει με λιγο πιο μεγαλη ταχυτητα!Και ισως του χαλασε λιγο την βαθμολογία στο realism in flight, smoothness of flight 6.5-7.0
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 ... 36     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: F4C-H World Championship 2018, Meiringen Ελβετία
    Μεταπήδηση σε: