Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 18:09:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 18:09:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:38]

από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 79
    Συνολικά: 79
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τοπικός Αγώνας Lamia Open 2018  (Αναγνώστηκε 11025 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 12:32:09 »

.........................
    Μόνο αγώνας F5J δεν είναι. Δεν το προβλέπει η FAI. Αν και οι συνεργάτες σας μεταφράζουν τους κανονισμούς FAI με το google.
    ....................

Θειο εδω νομιζω οτι κανεις λαθος ! και ειμαι σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις οταν διαβασεις το παρακατω που μαλιστα εχει κατατεθει ενορκως και αποδεικνυει περιτρανα οτι στην Α.Φθιωτιδας , υπαρχει τουλαχιστον αυτος ο λαμπρος συνεργατης....
    "Προσωπικα δεν ημουν παρων στο συγκεκριμενο αγωνα οποτε δεν εχω ιδια αντιληψη για το τι συνεβη κατα τη διαρκεια του.Ωστοσο εχει τεθει σε γνωση μου ολη η σχετικη αλληλογραφια για τον αγωνα αυτο και ως αριστος γνωστης των τεχνικων και αγωνιστικων ζητηματων,ειμαι αναμφισβητητα ο πλεον αρμοδιος σε πανελλαδικο επιπεδο για να καταθεσω για το αν εφαρμοστηκαν σωστα οι εθνικοι και διεθνεις κανονισμοι."

Βλεπεις εκει στην Νεφελοκοκκυγια παιρνουν και τα μυαλα αερα!!!!!!!!!
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Βασίλη μου, μην απορείς πως έχασαν την δίκη.

Τηλεκατευθυνόμενος (απων - ανύπαρκτος) μάρτυρας και ήθελε να λάβουν υπ' όψη την μαρτυρία του.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 12:43:47 »

Η Αερολέσχη Φθιωτιδας
    Θα οργανωσει εκδήλωση διάρκειας δύο ημερών με πτήσεις όλων των τύπων αερομοντέλων. Κατά την διάρκεια αυτή, θα τρέξει ανεξάρτητα και ένας τοπικός αγώνας F5J. Στον αγώνα αυτόν μπορούν να πάρουν μέρος και αθλητές άλλων σωματείων κατόπιν συνεννόησης.

Είσαι ικανοποιημένος τώρα ?
    Πες και το τίτλο να τελειώνουμε

Κύριε Βαγενά, ήλπιζα ότι θα διατηρούσατε το ίδιο επίπεδο ανταλλαγής μηνυμάτων.

Εγώ απευθύνομαι σε εσάς στον πληθυντικό εσείς στον φίλο από τα παλιά.

Χαίρομαι που έχουμε συμφωνήσει μέχρι και την παράγραφο που σας πρότεινα.

Κάντε και εσείς μία μικρή προσπάθεια για τον τίτλο, όχι όλα εμείς.

Εκτός αν μας δηλώσετε ότι αδυνατείτε να βάλετε στην σειρά τρεις λέξεις, εκ των οποίων η μία είναι η Lamια, η δεύτερη είναι το F5J και η τρίτη το 2018.

Αλλά τώρα που το σκέπτομαι και σε άλλη σειρά να τις βάλετε πάλι το ίδιο νόημα θα στείλουν.

Και τέλος, είτε το γράψετε στα Αγγλικά, είτε στα Γερμανικά είτε στα Γαλλικά, είτε στα Ισπανικά το ίδιο θα διαβάζεται.

Είδατε που τελικά γνωρίζετε και ξένες γλώσσες;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    3dMaik
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 13:04:27 »

LAMIA OPEN 2018 είναι ο τίτλος της εκδήλωσης. Δείτε και το logo για να πιστέψετε

* LAMIA OPEN.jpg (18.81 KB, 598x350 - εμφανίστηκε 389 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 13:49:30 »

Η Αερολέσχη Φθιωτιδας
    Θα οργανωσει εκδήλωση διάρκειας δύο ημερών με πτήσεις όλων των τύπων αερομοντέλων. Κατά την διάρκεια αυτή, θα τρέξει ανεξάρτητα και ένας τοπικός αγώνας F5J. Στον αγώνα αυτόν μπορούν να πάρουν μέρος και αθλητές άλλων σωματείων κατόπιν συνεννόησης.

Είσαι ικανοποιημένος τώρα ?
    Πες και το τίτλο να τελειώνουμε

Κύριε Βαγενά, ήλπιζα ότι θα διατηρούσατε το ίδιο επίπεδο ανταλλαγής μηνυμάτων.

Εγώ απευθύνομαι σε εσάς στον πληθυντικό εσείς στον φίλο από τα παλιά.

Χαίρομαι που έχουμε συμφωνήσει μέχρι και την παράγραφο που σας πρότεινα.

Κάντε και εσείς μία μικρή προσπάθεια για τον τίτλο, όχι όλα εμείς.

Εκτός αν μας δηλώσετε ότι αδυνατείτε να βάλετε στην σειρά τρεις λέξεις, εκ των οποίων η μία είναι η Lamια, η δεύτερη είναι το F5J και η τρίτη το 2018.

Αλλά τώρα που το σκέπτομαι και σε άλλη σειρά να τις βάλετε πάλι το ίδιο νόημα θα στείλουν.

Και τέλος, είτε το γράψετε στα Αγγλικά, είτε στα Γερμανικά είτε στα Γαλλικά, είτε στα Ισπανικά το ίδιο θα διαβάζεται.

Είδατε που τελικά γνωρίζετε και ξένες γλώσσες;

Χμμμμ........

Ακομα να μου απαντήσεται στο πρώτο σχόλιο που έκανα , αντιθέτως συνεχίζεται τις επιθέσεις προς άλλους  σας παρακαλώ δεν καταλαβαίνεται ότι απλά προσφέρεται τροφή αλλα και θέαμα  .Δεν καταλαβαίνετε ότι οι μισοί και πλεόν δεν είναι οργανωμένοι γιατί έχουν βαρεθεί την Γερουσία , δεν καταλαβαίνετε οτι αν θέλετε να τραβήξετε κόσμο στα ανεμόπτερα τότε κάνετε εσείς ο ίδιος κακό στο άθλημα αυτό ?

Ηρεμήστε λίγο,  σας ξαναλέω έχετε καταντήσει κουραστικός.

Καταγράφηκε
    Mandarakas Andreas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 14:24:13 »

Δεν νομίζω να σας ζητήθηκε η γνώμη,ούτε ψάχνουμε επιβεβαίωση..εμείς τουλάχιστον πράττουμε ενώ εσείς είστε με τον καλο λόγο όπως παντα.Ουτε χωρισμένο ζευγάρι να ήμασταν.Συνεχιστε έτσι να δουμε που θα καταλήξει.Λιγοι έχουν τολμήσει να διοργανώσουν αγώνες επιπέδου FAI F5J,μην ζηλεύετε.

Συγχαρητήρια κ.Βασιλη Παπαδόπουλε για το κριτήριο,απ’οτι έμαθα το ρολόι σας δούλεψε άψογα και σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει η Fai..μια χαρα για πρώτη φορά.

Ελάτε τωρα κ.Γιαννη Κωνσταντακατο πείτε την αλήθεια,σας την δίνει τρελα που δεν θα μπορέσετε να ακυρώσετε τον συγκεκριμένο αγώνα..
    Καταγράφηκε
    Stratigio
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 14:32:39 »

Δεν έχω αναθέσει σε κανέναν να μιλήσει για μένα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιος από τη παρέα σας (δε θυμάμαι ποιος) μίλησε με το Παντελή ο οποίος του είπε να συνεννοηθεί μαζί μου
    για ένα θέμα κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Δε παίζω κανένα παιχνιδάκι.

Μπορεί ο Παντελής σαν τρίτος η σαν φίλος σου (δε ξέρω τη σχέση σας) να σου είπε κάτι παραπάνω αλλά ΟΧΙ από εμένα.

Αυτό το κομμάτι της στιχομυθίας είναι ενδεικτικότατο και δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο. Κάθε νοήμων νομίζω πως μπορεί να διακρίνει ποιος λέει τι.  Δεν είχα σκοπό άλλωστε εξ αρχής παρά μόνο να εκφράσω δημόσια την αλήθεια που γνωρίζω για τον λόγο απουσίας μας από το συγκεκριμένο αγώνα. Ειδικά δε όταν αναφέρεται πως είναι ανοιχτός προς όλους. Ένοιωσα εκτεθειμένος απέναντι στους φίλους για τους οποίους ανέλαβα να δηλώσω και πόσταρα σε αυτό το νήμα μόνο και μόνο για να είναι ξεκάθαρη η θέση μου απέναντί τους. Άλλωστε κάποιους από αυτούς τους παρότρυνα κι όλας, μπας και το γεγονός αυτό αποτελούσε αφορμή να μπούμε σε μια νέα φάση σχέσεων και έχουμε όλοι μας περισσότερες ευκαιρίες να πετάμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Άλλη ιστορία αυτή... να τη λέμε καμιά μέρα να γελάμε!

Θύμωσα από την αντίδρασή σου αυτή Χρήστο για λόγους που θα κουράσω αν συνεχίσω να αναλύω, αλλά πλέον μόνο λύπη μου προκαλεί η όλη κατάσταση. Έχομαι να περάσετε καλά και το σίγουρο είναι πως στους δικούς μας τοπικούς αγώνες, είσαστε όλοι προσκεκλημένοι. Ανεξαιρέτως!

Καταγράφηκε

Γιώργος Στρατάκης
    Stratigio
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 14:36:32 »

Οι συμμετοχές δηλώνονται στο email και όχι πλαγίως...

Και επειδή σε γνωρίζω δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς έτσι στον πρόεδρο της Αερολεσχης μας,δεν σου έχει δώσει δικαίωμα...

Η αρνητική σας διάθεση φαίνεται στον γραπτό σας λόγο..σε ένα γεγονός που άμα σου αρέσει-δεν σου αρέσει,πας η δεν πας..αφήστε το πιτσι-πιτσι Wink

Φίλε μου Ανδρέα, επειδή με γνωρίζεις θα σου θυμίσω πως έχοντας εμπλακεί με Ολυμπιακό άθλημα σε όλα τα επίπεδα και μετά από κάποια χρόνια στην ελληνική αλλά και διεθνή ομοσπονδία είναι τουλάχιστον άστοχο να μου υποδεικνύεις  πως γίνονται έγκυρα οι δηλώσεις σε ένα αγώνα. Για event σαν το συγκεκριμένο, αρκούσε και ένα SMS ή και τηλέφωνο ακόμα. Αυτό μου ανέφερε ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου, όπως και σε άλλο συναθλητή μου μια εβδομάδα νωρίτερα.

Επίσης επειδή γνωριζόμαστε, νομίζω πως σου έχω κάνει σαφές πόσο μου αρέσει να πετάω ή όχι και αν μπορούν οι όποιες συνθήκες να με σταματήσουν από το να πετάω.  Όπως και το Μάρτιο που ανεβήκαμε μαζί σε αντίστοιχο αγώνα. Δεν φαντάζομαι να είχες στείλει εκεί δήλωση?

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, γιατί μπερδεύομαι με τα “πίτσι-πίτσι” και τα κλεισίματα του ματιού. Αρνητική διάθεση όντως υπήρξε από πλευράς μου, αλλά μετά την “πόρτα”. Να σου θυμίσω βέβαια ότι την “πόρτα” δεν την έφαγα εγώ, άρα αλλού απευθύνεσαι.

Η γνωριμία μας επίσης θα σε έκανε να καταλάβεις ότι αυτός είναι και ο επιεικέστερος τρόπος που θα μπορούσα να απευθυνθώ σε άνθρωπο που με αποκαλεί ψεύτη. Αν όχι, σε διαβεβαιώ πως φιλτράρισα αναρίθμητες φορές τα γραφόμενά μου (ακόμα και μετά το ποστάρισμά μου) και κατέληξα μόνο να αναφέρω τα συναισθήματα που μου προκάλεσε η αντίδραση του Χρήστου. Όχι από σεβασμό στο θεσμό που αναφέρεις, αλλά γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν αξίζει να ασχολούμαι και να χαλιέμαι παραπάνω για πράγματα που θα έπρεπε να μου γεμίζουν ευχάριστα τον ελάχιστο ελεύθερο μου χρόνο, όπως τα αεροπλανάκια.

Εύχομαι να εννοείς αγάπη με το μύνημά σου φίλε μου και να είμαι μόνο εγώ που διακρίνω ότι μου κάνεις υποδειξεις. Με ξέρεις… δεν τις δέχομαι!

Καταγράφηκε

Γιώργος Στρατάκης
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 15:52:07 »

Ελάτε τωρα κ.Γιαννη Κωνσταντακατο πείτε την αλήθεια,σας την δίνει τρελα που δεν θα μπορέσετε να ακυρώσετε τον συγκεκριμένο αγώνα..

Κύριε Μανδαράκα,

Αυτό που ποστάρατε είναι εντελώς άτοπο, πρόστυχο, χυδαίο και ανεπίτρεπτο.

Από την ελάχιστη κοινωνικη επαφή μας, είχα σχηματίσει μία καλή ιδέα για το άτομό σας, και περίμενα άλλο επίπεδο συνομιλίας.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 17:46:28 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    twinspark
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 18:25:06 »

.........................
    Μόνο αγώνας F5J δεν είναι. Δεν το προβλέπει η FAI. Αν και οι συνεργάτες σας μεταφράζουν τους κανονισμούς FAI με το google.
    ....................

Θειο εδω νομιζω οτι κανεις λαθος ! και ειμαι σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις οταν διαβασεις το παρακατω που μαλιστα εχει κατατεθει ενορκως και αποδεικνυει περιτρανα οτι στην Α.Φθιωτιδας , υπαρχει τουλαχιστον αυτος ο λαμπρος συνεργατης....
    "Προσωπικα δεν ημουν παρων στο συγκεκριμενο αγωνα οποτε δεν εχω ιδια αντιληψη για το τι συνεβη κατα τη διαρκεια του.Ωστοσο εχει τεθει σε γνωση μου ολη η σχετικη αλληλογραφια για τον αγωνα αυτο και ως αριστος γνωστης των τεχνικων και αγωνιστικων ζητηματων,ειμαι αναμφισβητητα ο πλεον αρμοδιος σε πανελλαδικο επιπεδο για να καταθεσω για το αν εφαρμοστηκαν σωστα οι εθνικοι και διεθνεις κανονισμοι."

Βλεπεις εκει στην Νεφελοκοκκυγια παιρνουν και τα μυαλα αερα!!!!!!!!!
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Βασίλη μου, μην απορείς πως έχασαν την δίκη.

Τηλεκατευθυνόμενος (απων - ανύπαρκτος) μάρτυρας και ήθελε να λάβουν υπ' όψη την μαρτυρία του.

Το εχετε παρακανει με τις προσωπικες επιθεσεις. Εχετε ξεκατινιασει και το θεμα χωρις να υπαρχει λόγος.

Το μονο που σας ενοχλει ειναι να μην κανει κατι ωραιο η Φθιωτιδα και μαζεψει κόσμο.

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 18:41:44 »

Παράθεση

Το εχετε παρακανει με τις προσωπικες επιθεσεις. Εχετε ξεκατινιασει και το θεμα χωρις να υπαρχει λόγος.

Το μονο που σας ενοχλει ειναι να μην κανει κατι ωραιο η Φθιωτιδα και μαζεψει κόσμο.

Εχετε μεγάλο λάθος κύριε Νίκο, θέλουμε να πετύχει η εκδήλωσή σας.

Απλά σας είπαμε ότι δεν ξέρετε να την προβάλλετε. Τοπικός, open, φεστιβαλ F5J , για αρχή.

Λαμία open, αγώνας F5J για σήμερα.

Αυριο μπορεί να τα λέτε αλλιώς.

Στείλατε πρόσκληση στα σωματεία; Η απάντηση είναι όχι, Στείλατε ενήμέρωση στην Ομοσπονδία; Η απάντηση είναι όχι.

Προσπαθήσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή και πήραμε πόρτα; Ναι.

Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας.

Δεν μπορέσατε να διεκπεραιώσετε τον Πανελλήνιο, δεν μπορέσατε να διεκπεραιώσετε το κριτήριο Ε.Ο. Δεν μπορείτε να προβάλλετε το δικό σας γεγονός. Τι μπορείτε να κάνετε εκτός απο το να μας κατηγορείτε για τα δικά σας ανοίγματα;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    3dMaik
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 19:28:45 »

Το νήμα αυτό ανοίχτηκε με σκοπό να ενημερώσει για την διεξαγωγή ενός event που οργανώνει η αερολέσχη Φθιώτιδας αλλά εσείς και κάποιοι άλλοι πετάγεστε συνεχώς σαν τις Χορδές και λέτε τα δικά σας προσπαθώντας να κάνετε τι? Να κατηγορήσετε και να βγάλετε φαρμάκι εναντίων μιας λέσχης και κάποιων ανθρώπων. Αφήστε μας στην ησυχία μας επιτέλους. Μια εκδήλωση όπως τη θέλουμε εμείς και οι φίλοι μας θα πραγματοποιήσουμε. Δεν είναι ούτε πανελλήνιος αγώνας ούτε κριτήριο Ε.Ο για να σας πέφτει λόγος. Κουμάντο στο σπίτι μας θα κάνετε? Ποιος είστε τελικά ο θείος ή ο ΘΕΟΣ?
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 20:54:52 »

Δεν έχω αναθέσει σε κανέναν να μιλήσει για μένα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιος από τη παρέα σας (δε θυμάμαι ποιος) μίλησε με το Παντελή ο οποίος του είπε να συνεννοηθεί μαζί μου
    για ένα θέμα κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Δε παίζω κανένα παιχνιδάκι.

Μπορεί ο Παντελής σαν τρίτος η σαν φίλος σου (δε ξέρω τη σχέση σας) να σου είπε κάτι παραπάνω αλλά ΟΧΙ από εμένα.

Αυτό το κομμάτι της στιχομυθίας είναι ενδεικτικότατο και δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο. Κάθε νοήμων νομίζω πως μπορεί να διακρίνει ποιος λέει τι.  Δεν είχα σκοπό άλλωστε εξ αρχής παρά μόνο να εκφράσω δημόσια την αλήθεια που γνωρίζω για τον λόγο απουσίας μας από το συγκεκριμένο αγώνα. Ειδικά δε όταν αναφέρεται πως είναι ανοιχτός προς όλους. Ένοιωσα εκτεθειμένος απέναντι στους φίλους για τους οποίους ανέλαβα να δηλώσω και πόσταρα σε αυτό το νήμα μόνο και μόνο για να είναι ξεκάθαρη η θέση μου απέναντί τους. Άλλωστε κάποιους από αυτούς τους παρότρυνα κι όλας, μπας και το γεγονός αυτό αποτελούσε αφορμή να μπούμε σε μια νέα φάση σχέσεων και έχουμε όλοι μας περισσότερες ευκαιρίες να πετάμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Άλλη ιστορία αυτή... να τη λέμε καμιά μέρα να γελάμε!
     Θύμωσα από την αντίδρασή σου αυτή Χρήστο για λόγους που θα κουράσω αν συνεχίσω να αναλύω, αλλά πλέον μόνο λύπη μου προκαλεί η όλη κατάσταση. Έχομαι να περάσετε καλά και το σίγουρο είναι πως στους δικούς μας τοπικούς αγώνες, είσαστε όλοι προσκεκλημένοι. Ανεξαιρέτως!

Βλέπεις καμία διαφορά με αυτά που γράφω ποιο πάνω ?
     (Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιος από τη παρέα σας (δε θυμάμαι ποιος) μίλησε με το Παντελή ο οποίος του είπε να συνεννοηθεί μαζί μου
    για ένα θέμα κάτι που δεν έγινε ποτέ.)

εσύ λοιπόν μιλούσες με το Παντελή και από αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έρχεσαι-έρχεστε γιατί δε παίρνει τηλέφωνο έμενα  ο ..........
    δε σας κλείσαμε καμία πόρτα
     ερώτηση
    αν ο .......... δε θέλει ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσουμε !!
     είχε τη καλή διάθεση να έρθει σε κάτι που κάνουμε να βρεθούμε να μιλήσουμε και να περάσουμε όλοι καλά ??

και γιατί γράφεις αμέσως
    ωπ! καθόλου κάλο αυτό! Huh??
    δεν είναι καθόλου καλό να με πάρει τηλέφωνο ?

δηλαδή και συ στην ίδια φάση Huh
    δε θέλουμε ούτε να σε ακούσουμε .........
    αλλά θέλουμε να έρθουμε !!!

το (μια νέα φάση σχέσεων) που λες πως θα γίνει ? έτσι?

Καταγράφηκε
    Mandarakas Andreas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 21:44:11 »

Η έλλειψη sex σύμφωνα με πολλούς γιατρούς δημιουργεί ψυχολογικά..

Ένας “μεγαλος” ελεγε..κάντε έρωτα όχι πόλεμο..
    Καταγράφηκε
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 23:56:49 »

Ένα παλιό μήνυμα στον τηλεφωνητή έλεγε: "Δεν σηκώνω το τηλέφωνο γιατί προσπαθώ να αποφύγω κάποιους ανθρώπους. Αφήστε το μήνυμά σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο, και θα καλέσω εγώ. Αν δεν καλέσω, είσαι ένας από αυτούς που προσπαθώ να αποφύγω..."

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, τι δεν καταλαβαίνεται; Άμα ο άλλος κάνει τον δύσκολο, κάνει τζιριτζάτουλες και τσιριμώνιες ακόμα και στο τηλέφωνο, τι θέλει να έρθει ρε παιδιά στον αγώνα;

Όποιος θέλει ας έρθει να δει τον αγώνα, να μιλήσει, να τον ακούσουμε, να γνωριστούμε (ξανά) και του χρόνου βλέπουμε. Αλλά τώρα να πάμε να ευχαριστηθούμε και να πετάξουμε, και να έχουμε τον έναν με την μεζούρα να μετράει πόσα εκτάρια είναι ο χώρος, και τον άλλον με το κομπουτεράκι να υπολογίζει την σημαντικότητα της τυχαίας γραμμικής απόκλισης της στατιστικής ανωμαλίας του βασικού μοτίβου του πεπερασμένου συνόλου των πιθανών συνδυασμών του Matrix, ε, δεν θέλουμε. Αυτό με το Matrix ειδικά με τρελαίνει... Μετά από 30 σελίδες κατηγοριών, δεν μπόρεσα τελικά να καταλάβω αν κατηγορηθήκαμε ότι πειράξαμε το Martix ή ότι έπρεπε να το πειράξουμε και δεν το πειράξαμε.  By the book, δεν γίνεται ποτέ κανένας αγώνας. Η μόνη διαφορά είναι πως κάποιες τρίχες μπορούν κάποιοι να τις κάνουν τριχιές και να ακυρώσουν τον αγώνα, ενώ αλλού γίνονται δεκτά τα αποτελέσματα έστω και με αδυναμίες στην διοργάνωση.

Όσο για την λεγόμενη "δίκη" που χάσαμε, δεν έγινε πρακτικώς καμία δίκη. Τιμωρηθήκαμε χωρίς "δίκη", και απλώς απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της τιμωρίας αυτής, για λόγους που προκαλούν αρκετό γέλωτα (έναν από αυτούς τους λόγους της απόρριψης τον έγραψα αυτούσιο στο προηγούμενο μήνυμά μου, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι ήθελε να πει ο δικασ... ο ποιητής ήθελα να πω...)
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2018, 07:05:44 »

Η έλλειψη sex σύμφωνα με πολλούς γιατρούς δημιουργεί ψυχολογικά..

Ένας “μεγαλος” ελεγε..κάντε έρωτα όχι πόλεμο..

Δηλαδή το φεστιβάλ, εκτός από F5J θα έχει και διαγωνισμό sex?
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Τοπικός Αγώνας Lamia Open 2018
    Μεταπήδηση σε: