Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 17:49:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 17:49:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:38]

από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 97
    Συνολικά: 98
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τοπικός Αγώνας Lamia Open 2018  (Αναγνώστηκε 11021 φορές)
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 20:04:13 »

... και τέλος open διότι η αερολέσχη Φθιώτιδας δεν γνωρίζει σύνορα και δεν έχει να χωρίσει τίποτα και με κανέναν...
    Φίλε Maik, ή δεν είσαι σωστά πληροφορημένος ή προσπαθείς να παραπληροφορήσεις ο ίδιος.
    Όταν σε επικοινωνία μου, για να δώσω τα ονόματα των φίλων και συναθλητών μου για να ασφαλιστούμε ΔΕΝ έλαβα αντίστοιχη απάντηση.

εσύ προσπαθείς να παραπληροφορήσεις
    δεν έχουμε καμία επικοινωνία
    δε βλέπω πουθενά κανένα email
    Καταγράφηκε
    eolos30
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 20:33:11 »

Μας αρέσει το μερος, οι ανοιχτοί οριζοντες, η ποιότητα των ανθρώπων, οι χωροι πτησης , οι υπεροχοι μεζέδες τα λουτρα για την ηλικία μας, κ.α.
                    Θελαμε να ξεπεράσουμε τα περσινά και να έρθουμε αρκετοι.
                    Μόλης ακουσατε ενα ονομα ειπατε :δυσκολο.Αν δεν εχετε ιδέα , ο συνομιλητής μας τα ελεγε απο δικη του πρωτοβουλία, πιστεύοντας οτι εκφράζει τις απόψεις σας.
                    Οπως και ναχει μη το κάνουμε αστινομικο,ασ  πεσουν οι τονοι θαμαστε για χρονια μαζι εισαστε ο κοντινοτερος σύλλογος,μη γίνουμε σαν το κοντινότερο γαλλαξια. Προσωπικά πιστευω οτι το μονο λάθος που κανατε ηταν να εμπιστευτείτε κάποιον άνθρωπο, που τα ξερει ολα .

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 16:53:08 από evan » Καταγράφηκε

The desire for safety stands against every great and noble enterprise. -Tacitus
    Stratigio
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 21:02:11 »

Πλάκα έχεις ρε Χρήστο.

Ευτυχώς για εμένα, ο διάλογος που έγινε με τον άνθρωπο που ανέθεσες να κάνει αυτή τη δουλειά για εσένα είναι γραπτός και μπορώ ανά πάσα στιγμή να σου τον στείλω μιας και δεν έχω λόγο να εκθέσω εδώ τον ίδιο. Άλλωστε προσωπικά πιστεύω πως και αυτός καλοπροαίρετα έπραξε. Αν τον ρωτήσεις μάλιστα, θα σου θυμίσει πως εσένα δεν συμφέρει ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε αυτό το παιχνιδάκι.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 21:47:56 από Stratigio » Καταγράφηκε

Γιώργος Στρατάκης
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 21:58:19 »

Γίνεσαι αστείος τώρα.

Ευτυχώς για εμένα, ο διάλογος που έγινε με τον άνθρωπο που ανέθεσες να κάνει αυτή τη δουλειά για εσένα είναι γραπτός και μπορώ ανά πάσα στιγμή να σου τον στείλω μιας και δεν έχω λόγο να εκθέσω εδώ τον ίδιο. Άλλωστε προσωπικά πιστεύω πως και αυτός καλοπροαίρετα έπραξε. Αν τον ρωτήσεις μάλιστα, θα σου θυμίσει πως εσένα δεν συμφέρει ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε αυτό το παιχνιδάκι.

Δεν έχω αναθέσει σε κανέναν να μιλήσει για μένα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιος από τη παρέα σας (δε θυμάμαι ποιος) μίλησε με το Παντελή ο οποίος του είπε να συνεννοηθεί μαζί μου
    για ένα θέμα κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Δε παίζω κανένα παιχνιδάκι.

Μπορεί ο Παντελής σαν τρίτος η σαν φίλος σου (δε ξέρω τη σχέση σας) να σου είπε κάτι παραπάνω αλλά ΟΧΙ από εμένα.
    Καταγράφηκε
    Mandarakas Andreas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 22:08:50 »

Πλάκα έχεις ρε Χρήστο.

Οι συμμετοχές δηλώνονται στο email και όχι πλαγίως...

Και επειδή σε γνωρίζω δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς έτσι στον πρόεδρο της Αερολεσχης μας,δεν σου έχει δώσει δικαίωμα...

Η αρνητική σας διάθεση φαίνεται στον γραπτό σας λόγο..σε ένα γεγονός που άμα σου αρέσει-δεν σου αρέσει,πας η δεν πας..αφήστε το πιτσι-πιτσι Wink
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 22:31:53 »

Ωχ..ξεκινησαν οι καρεκλες..χαχαχα...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2018, 23:00:21 »

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;;; Για όλα υπάρχει εξήγηση. Ο αγώνας είναι Open για να μπορεί να τον ευχαριστηθεί ο κάθε παρευρισκόμενος χωρίς κανέναν περιορισμό και αποκλεισμό, αλλά ταυτοχρόνως είναι με πρόσκληση συμμετοχής για να μπορούν να τον ευχαριστηθούν και αυτοί που θα πετάνε και να μην πηγαίνουν τοίχο-τοίχο. Για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται, για να γίνει ευκόλως κατανοητό δηλαδή, είναι ένας αγώνας καθαρά για συμμετοχή και ευχαρίστηση, και όχι για τσαντίλες, καρφώματα, φαγωμάρες, παραγοντισμούς και άλλα τέτοια.

Για να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις επιτυχίας και ευχαρίστησης, θα ληφθούν τα παρακάτω μέτρα:

Δεν θα απονεμηθούν βραβεία, έπαθλα, τίτλοι, βαθμοί, αξιώματα και συντάξεις χηρείας στους νικητές. Οι ενστάσεις θα είναι δωρεάν και θα διανεμηθούν στους διαγωνιζομένους στην αρχή. Κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει το δικαίωμα να υποβάλλει μέχρι τρεις (3) ενστάσεις. Στο τέλος της διοργάνωσης θα διεξαχθεί κλήρωση και μια υπερτυχερή ένσταση θα κερδίσει 50 ευρώ. Ο κυρ Παναγιώτης (έρθει δεν έρθει) θα ξεκινήσει με ένα 1000άρικο από τα αποδυτήρια, γιατί το προηγούμενο του το βγάλατε ξινό. Το Matrix είναι ψεύτικο, όλοι το ξέρουν αυτό. Όλοι οι χρονομέτρες μας είναι πιστοποιημένοι από τον Διεθνή Οργανισμό Μέτρων και Σταθμών και έχουν εμπειρία πατήματος τουλάχιστον 15 φορές το κουμπάκι στο χρονόμετρο ο καθένας. Επιπλέον, ελλανόδικος επιτροπή δεν θα υπάρχει, γιατί η γυναίκα μου έχει δουλειά εκείνη την ημέρα και δεν θα μπορεί να έρθει. Μπορεί όμως να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή από 4-5 άτομα, θα το δούμε αυτό εκείνη την στιγμή, αναλόγως τα κέφια.

Το μοναδικό σημείο που έχουμε φάει κόλλημα και δεν ξέρουμε πως να το λύσουμε, είναι πως θα καταφέρουμε και να «υπάρχει μικρότερος αριθμός αθλητών σε κάθε ομάδα απογείωσης/ταυτόχρονης πτήσης και μη επαρκείς θέσεις απογείωσης σε σχέση με τους συμμετέχοντες αθλητές», ταυτόχρονα. Μήνες το επεξεργάζομαι αυτό, και λύση δεν έχω βρει... Δικαστικός έπρεπε να έχω γίνει.

Επίσης σε προηγούμενους αγώνες είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο, την ώρα που οι αθλητές παλεύανε με τα καθοδικά, κάποιοι άλλοι να τρώνε σουβλάκια και να τους σπάνε την μύτη. Μερικοί δεν άντεχαν την ψυχολογική πίεση και κατέβαιναν εσπευσμένα για να προλάβουν κάνα τεμάχιο. ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ. Τα σουβλάκια θα είναι αυστηρά στο μεσημεριανό διάλειμμα, για να αποφευχθεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός.

Μοναδικό βασικό προσόν συμμετοχής στην εκδήλωση είναι η καλοπροαίρετη συμμετοχή, και αυτήν προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 07:13:36 »

Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα σωστά για να αντιληφθεί ο κόσμος τι συμβαίνει;

Μπορείτε να ονομάσετε την συνάντηση όπως θέλετε. Με αυτά που αναφέρει η FA I, «open» σημαίνει ότι δηλώνει συμμετοχή όποιος θέλει. Αν θέλετε να έρθουν άτομα μόνο κατόπιν προσκλήσεως, πρέπει να το χαρακτηρίσετε “open invitational”.

Εφ’ όσον τον συγκρίνετε με την εκδήλωση που έκανε η ΕΑΑ την 17/6, είναι σαφέστατο το τι έχετε σκοπό να κάνετε. Η ΕΑΑ έκανε έναν καθαρό τοπικό (ενδοσωματειακό) αγώνα προπόνησης, με δυνατότητα να λάβουν μέρος και άλλοι αθλητές εφ’ όσον τους προσκαλούσε η ΕΑΑ. Αν προσκαλούσε αλλοδαπούς, θα έπρεπε να έχει πάρει σχετική άδεια από την ΕΛΑΟ. Αλλά τέτοια περίπτωση δεν προέκυψε, ούτε ήταν στις προθέσεις/προσδοκίες της ΕΑΑ.

Η ΕΑΑ όμως δεν έκανε «φεστιβάλ». Η Α.Φ. απεφάσισε για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου να προσθέσει στον τίτλο της εκδήλωσης και τον όρο “φεστιβάλ F5J».

Αυτό αφήνει περιθώρια πολλαπλών ερμηνειών.

Ένα γενικό φεστιβάλ αερομοντελισμού θα μπορούσε ευλόγως να περιλάβει: ακροβατικά, ταχύτητας, ελικόπτερα, scale, ιπτάμενες σκούπες, αλλά ένας αγώνας F5J πως μπορεί να γίνει «φεστιβάλ».

Αρα αυτό που εννοούν οι διοργανωτές είναι το εξής:

Θα οργανώσουμε εκδήλωση διάρκειας δύο ημερών με πτήσεις όλων των τύπων αερομοντέλων. Κατά την διάρκεια αυτή, θα τρέξει ανεξάρτητα και ένας τοπικός αγώνας F5J. Στον αγώνα αυτόν μπορούν να πάρουν μέρος και αθλητές άλλων σωματείων κατόπιν συνεννόησης.

Πιστεύετε ότι αν είχε διατυπωθεί έτσι το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα είχε αφήσει αμφιβολίες;

Ουδείς έχει αντίρρηση να γίνονται και αγώνες, και τοπικοί αγώνες και φεστιβάλ. Αναθέστε όμως την προετοιμασία τους σε κάποιον που έχει την εμπειρία να τα παρουσιάσει σωστά.

Όπως έχει ήδη φανεί από την ανταλλαγή μηνυμάτων, οι αθλητές της ΕΑΑ ξεκίνησαν τις ενέργειες να συμμετάσχουν στον αγώνα F5J, συζητώντας κατ’ αρχάς το μείζον ζήτημα αυτό της ασφάλισης έναντι αστικής ευθύνης.

Αυτό φέρνει στην επιφάνεια δύο πράγματα:

1 Η ΕΑΑ δεν είναι αντίθετη με την διεξαγωγή αυτού του αγώνα σύμφωνα με τους κανονισμούς της FAI.

2 Στην εκδήλωση αυτή δεν ισχύει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Ομοσπονδίας, αφού δεν καλύπτονται οι σοβαρές διατάξεις απαιτήσεις του κανονισμού πτήσεως αερομοντέλων της ΥΠΑ από το 2010.
    Ο κανονισμός δεν αναφέρει ότι καλύπτει "φεστιβάλ" αερομοντελισμού, αλλά αγώνες σε ανεγνωρισμένους χώρους.
    Και ο νοών νοήτω.

Διορθώστε λίγο την διατύπωση, συνεργαστήτε λίγο με την Ομοσπονδία, κρατήστε λίγο μακριά τα πρωτοπαλλήκαρά σας, που λοιδορούν όποιον τολμάει να πει τα αυτονόητα, και η εκδήλωσή σας, θα έχει επιτυχία
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 09:17:46 »

Λοιπόν επειδή δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο Αγγλική Γαλλική Ισπανική Γερμανική φιλολογία
    και έχει καταντήσει κουραστικό

Ακου
    θέλω ένα Σάββατο-Κυριακο να πάω να πετάξω με όποιον φίλο θέλει να έρθει και να κάνουμε το εξεις
    να πετάξουμε τηλεκατευθυνομενα ανεμόπτερα αεροπλάνα
    να κάνουμε έναν αγώνα με τα ανεμόπτερα μας
    να φάμε να πιούμε να ακούσουμε τα τραγουδάκια μας και να περάσουμε καλά

μπορείς να γράψεις ένα τίτλο να τον αλλάξω να είσαι ικανοποιημενος να τελειώνουμε ?

δε με νοιάζει πως θα το πεις  μου αρκεί ότι θα σταματήσω να γράφω
    αν είναι να γράφω δυο βδομάδες να πετάξω δυο μέρες  άστα να πάνε

δε θέλω άλλα θρανία τώρα είναι αργά πια
    να περάσω καλά θέλω

Καταγράφηκε
    jean-zac
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 10:37:54 »

.............Διορθώστε λίγο την διατύπωση, συνεργαστήτε λίγο με την............

Διόρθωσε τα ορθογραφικά σου λάθη .

Συνεργαστείτε με ει και όχι με η.

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 11:19:09 »

Σωστά με διορθώνετε κύριε ανώνυμε Γαλλόφωνε ζαχαροπλάστη.

Πάντα ευγνώμων που παρακολουθείτε τα γραφόμενά μου και ενδιαφέρεστε για τα κοινά.

Τώρα λίγο πληθυντικός ευγενείας δεν θα έβλαπτε να δούμε και την αγωγή σου.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 11:42:42 »

Κύριε Βαγενά το ότι δεν έχετε τελειώσει τις σχολές που αναφέρετε, μας είναι αδιάφορο. Το ίδιο αδιάφορο θα μας ήταν και αν τις είχατε τελειώσει.

Δεν σας ζήτησε κανείς να γράφετε επί δύο ημέρες, εκτός αν και αυτή είναι η μόνη διέξοδός σας στα προβλήματα που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε.

Απλά θα θυμήσω ότι ετοιμάσατε δικόγραφο προσφυγής με 35 σελίδες, υπόμνημα με 20 σελίδες, καταθέσεις με 20 σελίδες για το τίποτα. Για να χάσετε την δίκη που εσείς περιχαρείς ξεκινήσατε (οι αριθμοί στο περίπου μη μου κάνετε μήνυση).

Για ποιο λόγο; Για να ανοίξετε σαμπάνιες και να περάσετε καλά. Μόνο την πρώτη ημέρα. Μετά μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους.

Τότε δεν ήταν κόπος να τα γράψετε. Τώρα η διατύπωση ενός απλού γεγονότος σε μία γραμμή καθαρής Ελληνικής ορολογίας, είναι κόπος; Όχι δα. Είναι αδυναμία σας.

Τι σημαίνει φεστιβάλ; Βιολιά, αρκούδες, ακροβάτες, ταχυδακτυλουργοί , μπουζούκια, «τοπικοί χοροί», χοροί της κοιλιάς, τσιφτεντέλια, τραγούδι, αγριογούρονο στη σούβλα ή μόνο ερίφια, ζυθοποσία και οινοποσία;

Μόνο αγώνας F5J δεν είναι. Δεν το προβλέπει η FAI. Αν και οι συνεργάτες σας μεταφράζουν τους κανονισμούς FAI με το google.

Ακόμα να αντιληφθείτε ότι μερικοί γύρω σας κάνουν ότι θέλουν και σας εκθέτουν;

Και ακόμα να αντιληφθείτε ότι εσείς ο ίδιος εκθέτετε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας κολυμπώντας στα βαθειά διοικητικά νερά.

Αν όπως λέτε θέλετε απλά να πετάξετε και να περάσετε καλά, ελάτε στις δικές μας διοργανώσεις.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    jean-zac
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 11:50:38 »

Σωστά με διορθώνετε κύριε ανώνυμε Γαλλόφωνε ζαχαροπλάστη.

Πάντα ευγνώμων που παρακολουθείτε τα γραφόμενά μου και ενδιαφέρεστε για τα κοινά.

Τώρα λίγο πληθυντικός ευγενείας δεν θα έβλαπτε να δούμε και την αγωγή σου.

Πάλι λάθος έκανες.
    Ξαναδιάβασε τι έγραψες και βρές το λάθος σου.
    Λές να φταίει ο υδατάνθρακας των δημιουργών-παρασκευαστών γλυκισμάτων Huh?
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 12:08:18 »

Η Αερολέσχη Φθιωτιδας
    Θα οργανωσει εκδήλωση διάρκειας δύο ημερών με πτήσεις όλων των τύπων αερομοντέλων. Κατά την διάρκεια αυτή, θα τρέξει ανεξάρτητα και ένας τοπικός αγώνας F5J. Στον αγώνα αυτόν μπορούν να πάρουν μέρος και αθλητές άλλων σωματείων κατόπιν συνεννόησης.

Είσαι ικανοποιημένος τώρα ?
    Πες και το τίτλο να τελειώνουμε
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2018, 12:12:12 »

.........................
    Μόνο αγώνας F5J δεν είναι. Δεν το προβλέπει η FAI. Αν και οι συνεργάτες σας μεταφράζουν τους κανονισμούς FAI με το google.
    ....................

Θειο εδω νομιζω οτι κανεις λαθος ! και ειμαι σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις οταν διαβασεις το παρακατω που μαλιστα εχει κατατεθει ενορκως και αποδεικνυει περιτρανα οτι στην Α.Φθιωτιδας , υπαρχει τουλαχιστον αυτος ο λαμπρος συνεργατης....
    "Προσωπικα δεν ημουν παρων στο συγκεκριμενο αγωνα οποτε δεν εχω ιδια αντιληψη για το τι συνεβη κατα τη διαρκεια του.Ωστοσο εχει τεθει σε γνωση μου ολη η σχετικη αλληλογραφια για τον αγωνα αυτο και ως αριστος γνωστης των τεχνικων και αγωνιστικων ζητηματων,ειμαι αναμφισβητητα ο πλεον αρμοδιος σε πανελλαδικο επιπεδο για να καταθεσω για το αν εφαρμοστηκαν σωστα οι εθνικοι και διεθνεις κανονισμοι."

Βλεπεις εκει στην Νεφελοκοκκυγια παιρνουν και τα μυαλα αερα!!!!!!!!!
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Τοπικός Αγώνας Lamia Open 2018
    Μεταπήδηση σε: