Καλησπέρα

Αν και διαθέτω όλα σχεδόν τα εργαλεία στην εργαλειοθήκη μου, θα ήθελα να φτιάξω μια νέα εργαλειοθήκη με ένα κασελάκι μόνο για το αεροπλάνο μου. Μια αντίστοιχη έχω φτιάξει και για το η/κ ελικοπτερό μου και την έχω κολήσει με χοντρό velcro στην βαλίτσα μεταφοράς του. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε τύπος μοντέλου (α/π, ε/π) έχει τα δικά του εργαλεία, τα οποία μάλιστα δεν λείπουν από το σπίτι όταν εγώ λείπω για πτήση

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους αγαπητούς συνάδελφους τι πιστεύετε ότι πρέπει να έχει πάντα ένας αερομοντελιστής αεροπλάνων μαζί του στο μοντελοδρόμιο, δεδομένου ότι αυτός δεν έχει αγοράσει τίποτα μέχρι στιγμής από θέμα εργαλείων για το αεροπλάνο. Και όταν εννοώ τίποτα εννοώ τίποτα. Ούτε καν field box, ούτε καν ένα κατσαβίδι !!!!
Ψάχνοντας είδα field boxes (ακριβούτσικα είναι) στα οποία προσαρμόζονται panels και δοχεία καυσίμου κλπ... Ξεκινόντας από εκεί τι άλλο πρέπει κανείς να αγοράσει για να είναι πλήρως πρόετοιμασμένος στο μοντελοδρόμιο ; Αν έχετε την καλοσύνη προτείνετε δοκιμασμένα προϊόντα, πχ. το τάδε κασελάκι (αν υπάρχει και url καλύτερα

).
Ευχαριστώ θερμά