Kαλησπέρα...
Προσωπική άποψη... Λάμα V3 με κλειστά μάτια....
Υπάρχει και σε 2,4 έκδοση.
1. τα μοτέρ είναι ελεύθερα, δεν σκεπάζοντε απο καλύπτρα, και αντέχουν συνεχείς πτήσεις χωρίς διακοπές για να κρυώσουν
η διάρκεια ζωής τους είναι μεγαλύτερη απο των άλλων ε/π με καλύπτρα.
2. τα χορνάκια των σέρβο έχουν περισσότερες τρύπες και έτσι μπορείς όταν μάθεις να το κάνεις πιο νευρικό ώστε να πετάει και έξω απο το σπίτι,
με λίγο αέρα.
3. μετά την πρώτη στούκα της ουράς (πτώσεις θα έχεις με οποιοδήποτε ε/π μέχρι να μάθεις) βάζεις την ελαστική και καθάρισες.
4. μετά το τσάκισμα των ελικών που έχει το πακέτο, βάζεις extreme έλικες (οι λευκοί) και έχεις καλύτερες επιδόσεις και σταθερότητα.
5. η μπαταρία αλλάζει πολύ απλά, ξεκουμπωνωντας την απο την βάση του ε/π, στα άλλα με την ολόσωμη καλύπτρα είναι πιο δύσκολο να αλλάξεις μπαταρία.
6. έχει φτάσει η τιμή του μόλις 100 ευρώ κομπλέ, και απο ανταλλακτικά.... ακόμα και στο περίπτερο της γειτωνιάς που λέει ο λόγος.
Το θέμα είναι να πάρεις ένα ε/π που να σε βοηθήσει να μάθεις να πετάς και όχι να σε κουράσει.
Το ξέρω ότι δεν είναι και το ομορφότερο ε/π, αλλά είπαμε ο σκοπός είναι να μάθεις εύκολα και όσο πιο απλά.
¨Οταν μάθεις υπάρχουν ένα σωρό πανέμορφα ε/π, που παίρνουν και scale καλύπτρες και μοιάζουν με πραγματικά.
Μετά απο καιρό που θα το πετάς μέσα στο σπίτι για πλάκα, θα το έχεις αγαπήσει και θα σου φαντάζει πολύ όμορφο, εγώ πάντως που έχω και mini titan,
όποτε βρώ ευκαιρία, το κάνω το λάμα βόλτες μέσα στο σπίτι και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κινήται μέσα στο χώρο.
Θα το ματαπώ !!! όλοι οι ελικοπτεράδες κάπου μέσα στο σπίτι ή στο εργαστήριο έχουν και ένα λάμα... (αυτό έχει ειπωθεί απο βετεράνους του χώρου)
Αυτή είναι η γνώμη μου ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε έμπλεξα.