Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.366 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 03:39:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 03:39:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:40]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:46]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309366
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 302
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 361
    Συνολικά: 361
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 38     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΣΕΦ #2  (Αναγνώστηκε 135749 φορές)
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #195 στις: Δευτέρα, 14 Απρ 2008, 23:48:10 »

Αντώνη  σιγουρα καταλαβαίνω οτι μιλας με ενδιαφέρον, για το συμβάν,  αλλα θα υπάρξουν τωρα κατι  κομήτες, που θα αρχιζουν να εκτοξευουν δηλώσεις, και φυσικα επειδη εμας εχετε εδω, εμεις τα ακουμε καθε φορα.

Πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι εγω προσωπικα δεν απολογουμαι σε κανενα, διοτι η θεση μου ειναι ξεκάθαρη, δεν ειμαι μπατσος, εχω τσακωθει με μερικους, και εγω και αλλοι γινομαστε κακοι διοτι καποιο ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τιποτα, μονο μαγγια, κλανιδια και ροκανιδια  buck2 buck2 buck2.

Εγω δεν απολογουμαι, απλως μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα!!!!!!!

Και μην ξεχναμε Αντωνη οτι και εσυ εκει που πετας σιγουρα εχει σιγουρα διπλα λεοφωρο, κινηση και ατυχημα μπορει να γινει, τοτε τι θα λεμε?Huh?  μηπως δεν θα μαθευτει γιατι θα ησουν μονος?Huh

Δεν ξέρω αλλα ολα αυτα δεν ειναι ωραια πραγματα, αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να ακουω αρνητικα σχολια απο ΚΑΠΙΟΥΣ, που τα λενε μονο και μονο για να την πουν σε καποιον!!!!!

Νομιζω να καταλαβαίνεις τι εννοω !!!!! Thumbs up

Προσωπικη αποψη
    Βαγγέλης
    Καταγράφηκε
    jek
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #196 στις: Δευτέρα, 14 Απρ 2008, 23:49:49 »

Δεν νομίζω ότι είναι ίδιο ένα 90αρι θερμικό με ένα estarter  που πεταω εγώ, αλλά  δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο αρκετά χαλάστηκα μέσα μου με αυτά που είδα και εζησα χθες, νοήμων άνθρωποι είμαστε ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Να εμαστε ολοι καλά και να προσέχουμε περισσότερο
    Καταγράφηκε

δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
    Αντώνης Σπύρου
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #197 στις: Δευτέρα, 14 Απρ 2008, 23:52:12 »

Βαγγέλη συμφωνώ και σταματώ εδώ.

Αντώνης
    Καταγράφηκε
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #198 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 00:04:40 »

ο πασαλειφτης που ειναι;;;;;;γιατι δεν περνει θεση;;;;;;ελικοπτερας ειναι και κανει <μοκο>
    δηλαδη ο Ασπροπυργος ειναι ποιο ασφαλεις;;;;;;;

το πινελο σας εχει καλα <μουστακια>;;;;;ειχε ψιλοβροχο οταν νυχτωνε;;;; idiot2 idiot2 idiot2 Cheesy
    Αγαπητε φιλε Γιαννη οχι ο ασπροπυργος δεν ειναι πιο ασφαλης αλλα εκει τουλαχιστον δεν εχουμε παιδακια να τρεχουν μεσα στα ποδια μας. Αυτος ειναι και ενας απο του λογους που δεν πεταω ελικοπτερο στο σεφ. Επειδη πιστευω οτι ειμαι λογικος ανθρωπος και σεβομαι τον εαυτο μου αλλα και τους συνανθρωπους μου και γνωριζωντας τι ζημια μπορει να προκαλεσει ενα θερμικο μοντελο τετοιου μεγεθους (ασχετα αν ειναι heli η αεροπλανο) προσεχω παρα πολυ. Οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι μολις βαλω σε λειτουργια τον κινητηρα μου πηγαινω τουλαχιστον 100 μετρα πιο περα πρωτον να ειμαι μονος μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο και το μυαλο μου καθαρο για να ειμαι συγκεντρωμενος  σε αυτο που κανω. Δευτερον δεν θελω να εμποδισω τις αποπροσγειωσεις αεροπλανων ουτε να ειμαι στον διαδρομο που πετανε αυτα.(ασχετα αν αυτα δεν σεβονται εμενα που δεν τους ενοχλω) Τριτον για του λογου το αληθες κοιτα την φωτογραφια που τραβηξε ο φιλος asesasos  ποσο μακρια ειμαι απο ολους και απο ολα που μαλον εξαντλησε ολο το zoom της καμερας για να με φωτογραφησει και ρωτησε τον ποσο κοσμο ειχε εκεινη την ημερα στην αλανα του ασπροπυργου. Ολοι απο την εκδηλωση με τα υδροπλανα μολις τελειωσε ηρθαν επανω

* aspropyrgos.jpg (40.17 KB, 1024x768 - εμφανίστηκε 342 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 00:27:28 από DUKE » Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #199 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 00:21:17 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #200 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:14:04 »

ο πασαλειφτης που ειναι;;;;;;γιατι δεν περνει θεση;;;;;;ελικοπτερας ειναι και κανει <μοκο>
    δηλαδη ο Ασπροπυργος ειναι ποιο ασφαλεις;;;;;;;

το πινελο σας εχει καλα <μουστακια>;;;;;ειχε ψιλοβροχο οταν νυχτωνε;;;; idiot2 idiot2 idiot2 Cheesy
    Αγαπητε φιλε Γιαννη οχι ο ασπροπυργος δεν ειναι πιο ασφαλης αλλα εκει τουλαχιστον δεν εχουμε παιδακια να τρεχουν μεσα στα ποδια μας. Αυτος ειναι και ενας απο του λογους που δεν πεταω ελικοπτερο στο σεφ. Επειδη πιστευω οτι ειμαι λογικος ανθρωπος και σεβομαι τον εαυτο μου αλλα και τους συνανθρωπους μου και γνωριζωντας τι ζημια μπορει να προκαλεσει ενα θερμικο μοντελο τετοιου μεγεθους (ασχετα αν ειναι heli η αεροπλανο) προσεχω παρα πολυ. Οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι μολις βαλω σε λειτουργια τον κινητηρα μου πηγαινω τουλαχιστον 100 μετρα πιο περα πρωτον να ειμαι μονος μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο και το μυαλο μου καθαρο για να ειμαι συγκεντρωμενος  σε αυτο που κανω. Δευτερον δεν θελω να εμποδισω τις αποπροσγειωσεις αεροπλανων ουτε να ειμαι στον διαδρομο που πετανε αυτα.(ασχετα αν αυτα δεν σεβονται εμενα που δεν τους ενοχλω) Τριτον για του λογου το αληθες κοιτα την φωτογραφια που τραβηξε ο φιλος asesasos  ποσο μακρια ειμαι απο ολους και απο ολα που μαλον εξαντλησε ολο το zoom της καμερας για να με φωτογραφησει και ρωτησε τον ποσο κοσμο ειχε εκεινη την ημερα στην αλανα του ασπροπυργου. Ολοι απο την εκδηλωση με τα υδροπλανα μολις τελειωσε ηρθαν επανω

ΝΑΙ συμφωνω με τον Δουκα ημουν μαρτυρας και εγω οτι ειχε παει 300 μετρα πιο μακρυα και πεταγε...Ακομα βουϊζουν τα κακεντρεχη σχολια των συναθλητων μας στα αυτιά μου , όπως "ολοι μαζι και ο ψωριάρης χώρια" "δοξα τω θεο που εφυγε μονος του γιατι θα αναγκαζομασταν να του το καταρριψουμε", και αλλα πολλα ακομη....
    ΑΑΑ και κατι ακομη , μου ζητηθηκε να πιστοποιησω ποσα ατομα ειμασταν εκεινη την ώρα...αν θυμαμαι καλα 3 ή 4 άτομα ήμασταν...οχι παραπανω

Grin Grin
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #201 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:22:53 »

Δουκα ήμαρτον επιτελους πες την αληθεια στα παιδια....Κυριοι δεν πηγε μακρυα να πεταξει....Απλα του εφυγε το ελικοπτερο και επειδη δεν ξερει πως να το φερει πισω το κυνηγαγε και απομακρυνθηκε......Ρε αν δε σου τελειωνε το καυσιμο, θα το προσγειωνες στη θεσσαλονικη laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #202 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:31:12 »

εισαι ψευτης ρε..........εγω τον πιστευω........ετσι κανει παντα .........πεταααααει μαααακριιιιιαααααααα απο ολους .....μονος......ερμος......και απροστατευτος.....μες τη μοναξια του......αυτος και το τυρι του......ναι ρε.....
    (για να μην το βλεπουν οι αλλοι οτι δεν ξερει να πεταει ακομα μετα απο τοσα χρονια Grin devil devil)
    Καταγράφηκε
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #203 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:31:44 »

Δουκα ήμαρτον επιτελους πες την αληθεια στα παιδια....Κυριοι δεν πηγε μακρυα να πεταξει....Απλα του εφυγε το ελικοπτερο και επειδη δεν ξερει πως να το φερει πισω το κυνηγαγε και απομακρυνθηκε......Ρε αν δε σου τελειωνε το καυσιμο, θα το προσγειωνες στη θεσσαλονικη laugh laugh laugh
    Οχι ρε συ για Ελευσινα πηγαινα στο αεροδρομιο να προσγειωθω idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #204 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:32:17 »

εισαι ψευτης ρε..........εγω τον πιστευω........ετσι κανει παντα .........πεταααααει μαααακριιιιιαααααααα απο ολους .....μονος......ερμος......και απροστατευτος.....μες τη μοναξια του......αυτος και το τυρι του......ναι ρε.....
    (για να μην το βλεπουν οι αλλοι οτι δεν ξερει να πεταει ακομα μετα απο τοσα χρονια Grin devil devil)
    ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Καταγράφηκε

coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #205 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:35:48 »

χαχαχαχαχαχαχαχα θα τρελαθώ, που τα βρίσκετε ρε εσεις,  τι τον πειράζετε τον Δουκα ρε???   ρεμάλια τον νου σας[/b Grin Grin Grin Grin Grin

Δουκα  αστα τα θερμικα και μεγάλα,  ελα στο σεφ με ενα cp-belt να σου μαθω να πετάς ελικόπτερο 3d για να τους την μπείς στο ματι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cheesy Cheesy

Δουκα στημένη στην ειχαν τα καλοπαιδά μας!!!!!!

χαχαχαχαχαχα
    Καταγράφηκε
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #206 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:36:47 »

Οχι ρε συ για Ελευσινα πηγαινα στο αεροδρομιο να προσγειωθω idiot2 idiot2 idiot2 idiot2

φιλε να προσεχεις μην βγεις εξω απο το FIR μονο....
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #207 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:38:16 »

ειδες Γιαννακη.......; εγω σε στηριζω...οχι οπως ο ακατονομαστος που σε προσβαλει laugh
    τετοιον φιλο εχεις.....;την αλλη φορα μια προσγειωση ακριβειας πηγες να κανεις με το τσεσνα........(πανω στον ΔΙΑ ΤΟΥ) και σε ρεζηλεψε σε ολα τα φορουμ....... Grin
    Καταγράφηκε
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #208 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:39:48 »

χαχαχαχαχαχαχαχα θα τρελαθώ, που τα βρίσκετε ρε εσεις,  τι τον πειράζετε τον Δουκα ρε???   ρεμάλια τον νου σας[/b Grin Grin Grin Grin Grin

Δουκα  αστα τα θερμικα και μεγάλα,  ελα στο σεφ με ενα cp-belt να σου μαθω να πετάς ελικόπτερο 3d για να τους την μπείς στο ματι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cheesy Cheesy

Δουκα στημένη στην ειχαν τα καλοπαιδά μας!!!!!!

χαχαχαχαχαχα
    ΑΣΤΟΥΣ Μ' ΑΡΕΣΕΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ devil devil devil devil
    Καταγράφηκε

asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #209 στις: Τρίτη, 15 Απρ 2008, 23:40:38 »

Φτου ρε γαμωτο δεν τσιμπαει και μου τι ΔΙΝΕΙ αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    Σελίδες: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 38     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΣΕΦ #2
    Μεταπήδηση σε: