Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.365 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 21:53:31

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 21:53:31

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Loukis35
    [Σήμερα στις 15:46]

[Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309365
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 712
    Συνολικά: 715
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 38     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΣΕΦ #2  (Αναγνώστηκε 135652 φορές)
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #45 στις: Τετάρτη, 26 Μαρ 2008, 23:13:05 »

Αλλο ενα απογευμα στην αλανα και παρολο τη συννεφια η δοκιμη του επισκευασμενου μοτερ απο τον Παμεγιστο Κο ΖΕΤΕΚο ήταν επιτυχής...

Η Ζεβρα έσκισε πάλι τους ουρανους και καταχειροκροτήθηκε beer beer beer

Τελικα μια αλλαγη στο ρουλεμαν του μοτερ ήταν αρκετη για να κανει τη Ζέβρα ΠΥΡΑΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

και ασε τους άλλους σε 3 μηνες να εχουν αλλάξει 4 Μοντελα ονοματα δε λεμε γαλατικο παρατσουκλι έχει... Grin Grin Grin

εεε δεν εκανα και τιποτα σοβαρο....ενα ρουλεμανακι,μια βερνικο-εβαπτιση,και ανανεωση στα θερμ/συσ/μενα......

το εκανα για να εχεις να πετας και κανενα μοντελο ρεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχα Cheesy Grin
    το scoοteraki το βαρεθηκες εεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουστ εσυ ρε....που θα που πεις εμενα ετσι:ΡΕ ΜΑΝΙΑΤΗ τι χρωματα ειναι αυτα που το βαψες ρε??ετσι και ειναι στο εδαφος δεν ξεχωριζει απο τις πετρες ...ΟΥΣΤ ΡΕ
    το εβαψα ετσι για να το βλεπει το ματι σου στον ουρανο ρε.....αλλα εσυ πουυυυυ.......το ματι σου δεν τα ξεχωριζει γιατι τα κανεις ΕΝΑ με τις πετρες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Cheesy Cheesy Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #46 στις: Τετάρτη, 26 Μαρ 2008, 23:33:01 »

Εεεεεεευαααγγελεεεεεε.........πες αλευριιιιιι......ο Ζετεκο και το 401 σε γυρευει....... Grin Grin Grin Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 01:13:43 »

Μεγιές !!!! ο Γύρος..... (401) Γιάννη

Βρε τι τον τσιγκλάω, (Asesasos) τι τον πειράζω, κουβέντα δεν λέει.... έχει βρεί τους άλλους και πειράζει....

Πότε θα έρθει και εμένα η σειρά μου ? ?   Grin Grin Grin Grin

Εκτός και υπέρχει αδελφική αλληλεγγυη ανάμεσα στα πειραχτήρια, οπότε Πάω Πάσσο...!!!   white flag Παμεγιστότατε Αρχιπειραχτηριτζή μοντελιστή !!!

Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 15:52:15 »

Παναγιωτη πρεπει να αποφασίσεις τι εισαι...Ελικοπτερας ή αεροπλανάς???Δε γινεται ρε φιλε τη μια TREX  και την άλλη WILGA....

Διάλεξε γιατι ετσι μπερδευομαι δεν ξερω πως να τσιγκλησω...Ελικοπτερικα ή αεροπλανάτα?

Και δεν σπας και συχνα ....κανε κατι για αυτο
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:18:44 »

DUKE επιτελους παρε θεση για τα τεκταινόμενα στον πολύπαθο χώρο του ΣΕΦ...Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφαλι...Δεν ειναι κατασταση αυτη πια....Το καθε νεο αστροπελεκι, ο καθε νεος γαλατης, ο πιταπαν, μανιατες κλπ βάλουν καθημερινα εναντιον μας....Δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....Λυσε επιτελους τη σιωπή σου...Δωσε μια απαντηση με τη σοφία σου....Ξερουμε ολοι οτι δεν μιλας συχνας αλλα μονο οταν οι καταστασεις το επιβαλλουν.....Ηγγικεν αυτη η ώρα Δουκα....

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:26:39 »

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ASESASE ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ. ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ASESASOY. ΦΙΛΕ PETERPANTA ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:34:45 »

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ASESASE ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ. ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ASESASOY. ΦΙΛΕ PETERPANTA ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. idiot2 idiot2

Ειχα δικιο...Εδωσες απαντηση με τη σοφια σου...Ειδικα οταν αναφερθηκες στο τι τους τρώει!!!!! laugh laugh laugh laugh

Επιτελους (ξανα)έσπασες την σιωπή σου..... beer beer beer
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:36:59 »

Φιλε δεν αντεχεται τοση ηρεμία........ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?Huh
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:41:29 »

Βρε τι τον τσιγκλάω, (Asesasos) τι τον πειράζω, κουβέντα δεν λέει.... έχει βρεί τους άλλους και πειράζει....

Πότε θα έρθει και εμένα η σειρά μου ? ?   Grin Grin Grin Grin

Εκτός και υπέρχει αδελφική αλληλεγγυη ανάμεσα στα πειραχτήρια, οπότε Πάω Πάσσο...!!!   white flag Παμεγιστότατε Αρχιπειραχτηριτζή μοντελιστή !!!

Ρε τι ειναι τουτοι ρεεεεεε. Μα ειναι τρελοι αυτοι οι Σεφερηδες idiot2 idiot2 Παρακαλανε ποτε θα ερθει η σειρα τους Σε λιγο καιρο θα βαλουμε στο σεφ χαρτακια με νουμερα πρωτεραιοτητος. Θα ειναι ο coolvag σε μια ακρη και θα φωναζει :::  Το τρια παρακαλω να περασει για να τον "γκαζωσει" ο asesasos.  uglystupid2 uglystupid2
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 28 Μαρ 2008, 00:47:11 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Είμαστε φοβεροί.... για αυτό μας πάω εμάς τους Σεφέρηδες, απο καλαμπούρι και πειράγματα ΠΡΩΤΟΙ !!! 

Φίλε Γιώργο να σου πώ και εγώ δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου τελικά εάν είμαι Αεροπλανάς ή Ελικοπτεράς, μπορώ να παραγγείλω μια με απόλα ? ?  laugh laugh

Μακάρι να μην σπάσω ποτέ και λέγε ότι θέλεις φίλε, άλλωστε ξέρω καλά πως είναι πειράγματα για να γελάσουμε,
    Το σύνθημα είναι " Γελάτε κάνει καλό σε εσάς αλλά και στους γύρω σας"

Καλά..... διαβάζω τι γράφουμε και έχω πεθάνει στα γέλια.... σε καλό μας....

Θα έχει καλό καιρό να πετάξουμε την Κυριακή ??  γιατί το Σάββατο πάλι χωμένο με βλέπω....

Μου λείψατε ρε μπαγάσες άντε να βρεθούμε και απο κοντά....   knuppel2 beer knuppel2
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    ΚΕΡΑΥΝΟΣ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 28 Μαρ 2008, 09:11:50 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  Thumbs up Thumbs up. ΦΙΛΕ PETERPANTA ΣΩΣΤΑ ΓΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ  idiot2 idiot2 idiot2 .ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ  devil devil devil ΤΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ DUKE ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ FORUM ΦΩΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ devil devil devil ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ lalala lalala
    Καταγράφηκε

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 28 Μαρ 2008, 13:35:27 »

λοιπον αφήστε τις μ@κ@κιες , δεν πεταμε το σαββατο. λοιπον ολοι για καφέ στο ολύμπικο, ή στο σπίτι μου να πιάσουμε την cessna να την τελιώσουμε!!!!!! Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Ειδατε τι ωραια που τα γράφω εγω??? idiot2 idiot2.

Επίσης να δουμε  για το εντευκτήριο   ξέρει ο JEK  buck2 buck2 Azn Azn, αφήστε λοιπον τις ιντρικες, Asesase, Peterpanta, Duke, και παμε για εργα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 28 Μαρ 2008, 13:45:33 »

Άσε το Βαγγέλη να λέει Φώτη.... βάλε πράμα που σαλεύει....  Grin Grin Grin Grin

Ρε εσείς το Σάββατο κανονίζετε καφέ ?  δώστε ώρα και θα προσπαθήσω να έρθω, έχω μπλέξει με δουλειές ρε γαμώτο.

Θα είναι και ο asesasos ο Παμέγιστος Αρχιπειραχτιριτζής ?  να φέρω το φτυάρι να θάψουμε κόσμο ? ?  devil devil devil

Βαγγέλη τι θέλει η cessna πές μη ντρέπεσαι θα σου πώ εγώ πως να την φτιάξεις και να την ρυθμίσεις..     teasing

Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 28 Μαρ 2008, 13:55:26 »

χαχαχαχαχαχαχα σιγουρα θα χρειαστεί το φτυαρι, Peterpanta,  σιγουρα σιγουρα για αυτα που εχουμε να κανουμε  ,  φτυαρια, σκουπες, βετεχ, πινέλα, δραπανα,  κτλ.   Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #59 στις: Παρασκευή, 28 Μαρ 2008, 14:00:22 »

λοιπον ραντεβου στο σπιτι του βαγγελη να ερθει και ο μανιατης να σεταρει το ΔΙΑ μου....

Βαγγελακη τι ωρα να ερθουμε....κανε τσεκ αποψε αν σου λειπη τπτ να φερουμε....
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 38     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΣΕΦ #2
    Μεταπήδηση σε: