plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 21:21:25 » |
|
Γειά σας είμαι νέος στο χωρο και είχα διαβάσει ένα θέμα μέσα στο φόρουμ με τον imaxB6.Τον παρήγγειλα και εγώ από τον το hobbycity .com Στο site του μου λέει ότι η παραγγελία έχει φύγει από το Χονγκ Κονγκ στις 11-3 -08 Η αποστολή έχει κανονιστεί με τον απλό τρόπο.Ξέρετε περίπου πόσες μέρες θέλει για να φτάσει από την παραπάνω ημερομηνία και ποιος θα με ειδοποιήσει ότι έφτασε ; ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 21:28:00 » |
|
γυρω στις 7 - 10 μερες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 21:29:51 » |
|
και ποιος σε ειδοποιει οτι εφτασε ; ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nickss
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 21:41:15 » |
|
Καλησπέρα ,σου έρχετε χαρτι απο το ταχυδρομίο για το δεμα .Αλλα αυτες της μέρες υπαρχει απεργια στο τελωνειο.Αρα μπωρεί να έχει καποια καθυστερηση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 21:43:11 » |
|
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Peterpanta
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 23:11:07 » |
|
Απο τη στιγμή που το tracking θα σου λέει ότι έφυγε απο Hong kong για τον παραλήπτη, κάνει συνήθως 2 εργάσιμες μέρες, εκτός γιορτών, αργιών, απεργειών κ.λ.π
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V3 /Mini Titan E-325 / Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz www.aeromodelistis.gr/
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 23:13:57 » |
|
Γεια σας Μια ερώτηση τώρα και από εμένα Έχει φέρει κάνεις αεροπλάνο Καταλάβατε μεγάλο δέμα και βάρη Τελώνιο πλήρωσε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 24 Νοε 2009, 21:43:55 » |
|
Περιμενω ενα δεμα που η αποστολη του εγινε με international air mail στις 25/10/09 αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Καποιος που να του ετυχε κατι παρομοιο;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 24 Νοε 2009, 21:56:06 » |
|
Περιμενω ενα δεμα που η αποστολη του εγινε με international air mail στις 25/10/09 αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Καποιος που να του ετυχε κατι παρομοιο;
εισαι εντος των ημερων εφοσων ειναι απλο.. Καλο ειναι ομως να στειλεις mail ston αποστολεα να το ψαξει..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 24 Νοε 2009, 22:03:14 » |
|
Ο.Κ MaSt0RaS Του εστειλα mail και περιμενω απαντηση. Παντος αεροπορικως και να κανει 1 μηνα λιγο κουφο μου ακουγεται... Πρωτη φορα δοκιμασα απλο για δοκιμη μιας και το ποσο ειναι μικρο. Δεν θα το ξαναδοκιμασω ομως!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 24 Νοε 2009, 22:05:13 » |
|
Ο.Κ MaSt0RaS Του εστειλα mail και περιμενω απαντηση. Παντος αεροπορικως και να κανει 1 μηνα λιγο κουφο μου ακουγεται... Πρωτη φορα δοκιμασα απλο για δοκιμη μιας και το ποσο ειναι μικρο. Δεν θα το ξαναδοκιμασω ομως!!!  τα ορια σου λεω που δινουν εως την παραδοση νομιζω 30 η 45 μερες εργασιμες ομως.. Ta maximum ορια..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2009, 08:42:18 » |
|
Στην ίδια γειτονιά της 'Απω Ανατολής κυκλοφορούσε ένας σχιστομάτης μαγαζάτορας με την ονομασία JohnHobby. Την έκανε νύχτα με ελαφρά πηδηματάκια.
Λες να ισχύει το ίδιο ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2009, 09:59:14 » |
|
Κανε και μια ερωτηση στο τελωνειο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
Ghost_
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2009, 12:24:09 » |
|
Και γω περιμένω ένα από τις 30/10 κι ακόμα τίποτα βέβαια ειδοποίησα και το hobbycity και μου είπαν ότι μάλλον θα έχει χαθεί αλλά πριν συμπληρωθεί δήλωση απώλειας πρέπει να έχει περάσει ένας μήνας από την ημερομηνία αποστολής.Οπότε μου παν αν δεν έρθει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου να τους είδοποιήσω για να μου κάνουν δήλωση.Τα χρήματα μου θα αποζημιωθούν μου είπαν θα τα βάλουν στο λογαριασμό μου για να αγοράσω ότι θέλω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2009, 12:31:28 » |
|
Δεν μπορείς να δεις από το truck number που βρίσκετε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|