παρασκευή βραδυ και ενώ έχω φύγει για το εξοχικό ξεκίνησα να φορτώνω μπαταρίες για την καθαρά δευτερα, ξαφνικά και χωρίς λόγο αρχίζει να καπνίζει ο
imax 6 χωρίς λόγο, κιτρίνισε το πρόσωπο μου στην σκέψη ότι δεν θα μπορέσw να χάρw τα μοντέλα μου την καθαρά δευτερα. έτσι μπήκα στην μπρίζα να πάρο όσους γνώριζα που ασχολούνται με το αντικείμενο δηλαδή φίλους και μη για να μου δανείσουν έναν φορτωτή για να το τριήμερο. ο πρώτος μου είπε δεν μπορώ λοιπό , ο δεύτερος δεν μπορώ γιατί έχω έναν, ο τρίτος μου είπε πως τον δεύτερο τον έχει δανείσει σε κάποιον άλλον. ο τέταρτος μου είπε πως δεν μπορώ γιατί τον δεύτερο και τον τρίτο τον έχω δανείσει σε δυο φίλους,ο πέμπτος η
αποκορύφωση μου είπε πως έχω
5 αλλα θα τους χρησιμοποιήσω όλους, τελευτά μου ελπίδα ο φίλος μου ο
διαμαντής (HELILAND).αφού μιλήσαμε και του ηπα πως έχει το στόρι και τι πρόβλημα είχα, ο διαμαντής μου είπε πως θα άνοιξη το μαγαζί του αν ήμουν διαθετειμένος να φύγω από το εξοχικό μου για να κατεβω να πάρο έναν fortisti. πράγματι κατέβηκα και ο διαμαντής άνοιξε το μαγαζί του σάββατο βραδυ γιάνα μου δόση φορτιστεί ίδιο με αυτόν που είχα για το τριήμερο χωρίς κάποιο κέρδος.
φιλε διαμάντι σε ευχάριστο πολύ που δεν με αφίσες με κιτρινισμένο πρόσωπο και "γεματο" στεναχώρια. σε ευχάριστο ακόμα για όσες φορες με έχεις βοηθήσει και από πληροφορία και από άποψη ανταλλακτικών σε περίεργες μέρες και ώρες γιατί δεν είναι η πρώτη φορα έχεις κάνει κάτι τέτοιο για μένα διαμάντι τον φορτωτή θα το έχεις αύριο στο μαγαζί σου.
νάσε πάντα καλά