Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.791 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 11:22:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 11:22:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 03:41]

[Χθες στις 15:43]

από Markhelis
    [Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:54:11]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309791
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 139
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 49
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ  (Αναγνώστηκε 4599 φορές)
    MarD
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 8 Μαρ 2008, 15:33:43 »

Προσπαθώντας στο simulator να βγάλω κάποια ακροβατικά από αυτά που βλέπω σε διάφορα videos από πολύ καλούς πιλότους, κολλάω σε ένα συγκεκριμένο που όμως με εξιτάρει πολύ! Όσα έχω "βγάλει" μέχρι τώρα, τα "κατάφερα" μετά από πολύ εξάσκηση και χωρίς να χρειαστεί να δω την τεχνική των δακτύλων επάνω στα στικ.  Αυτό όμως όσο κι αν προσπάθησα ποτέ δεν το κατάφερα. Μερικοί θα πούνε πως αν είσαι, χειριστικά, σε θέση να το κατανοήσεις, μπορείς και να το βγάλεις και πιθανότατα θα έχουν δίκιο. Απλά θα ήθελα να μάθω την τεχνική και να το παλέψω με τις όσες δυνατότητες έχω...

Το video είναι το παρακάτω και το συγκεκριμένο ακροβατικό ξεκινάει στο 5:05 περίπου...

http://www.youtube.com/watch?v=np5XSTwv4vA
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 8 Μαρ 2008, 18:59:59 »

Marie το ακροβατικό αν θυμάμαι καλά λέγεται chaos αριστερά τέρμα ουρα και το δεξί stick από κέντρο πας "παρατεταρτο" παρα10 παρα5 ακριβώς κέντρο γρήγορα και συνεχόμενη η κίνηση αυτή, θα χρειαστεί το αριστερό stick να δουλεύει πάνω κάτω ανάλογα πως έχει έρθει το ελικόπτερο!! παρεπιπτόντως το προσπαθώ εδώ και καιρό στο "αεροφλυ" αλλα με μηδαμινά αποτελέσματα μάλλον δεν γίνετε ένας φίλος μου είπε ότι στο phoenix γίνετε θα το δοκιμάσω και εκεί και σου λέω  Thumbs up

Καταγράφηκε

synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona
    style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon
    extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 12:18:06 »

Φίλοι συμφορουμίτες,
    Σκεφτόμουν να ανοίξω ένα καινούριο-αντίστοιχο θέμα, αλλά για πιο λόγο να μην αναθερμάνουμε το συγκεκριμένο, αλλάζοντας ελάχιστα το περιεχόμενο?

Οι περισσότεροι από εμάς, αφού καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μια φιγούρα προσπαθούμε αμέσως να μάθουμε μια καινούρια. Η λογική νομίζω λέει "μάθε πρώτα μια σωστά" και μετά μάθε και κάτι καινούριο.
    Όμως να σας εξομολογηθώ, δεν με ενδιαφέρει να βγάζω τέλεια 3 roll στη σειρά ή δεν με απασχολεί αν η λούπα μου βαθμολογείται με άριστα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εμπλουτίσω λίγο το "πρόγραμμά" μου. Μόλις σηκώνω το ε/π έχω στο μυαλό μου να κάνω 5-6 γνωστές φιγούρες και μετά "μπουκώνω" και πάλι τα ίδια και τα ίδια. Σίγουρα, αυτά που κάνω δεν τα κάνω τέλεια (loop, roll, flips, tick-tocks, tail down funnel) αλλά πιστεύω ότι θα τελειοποιηθούν με το χρόνο και την εμπειρία. Θέλω απλά να κάνω ένα βηματάκι παραπάνω, μη σας πω και δυο, έτσι για να φτιαχνόμαστε και λίγο Wink.

Αυτή τη στιγμή θέλω να βρω κάποια καινούρια, για μένα, ακροβατικά και να αρχίζω να τα προπονώ πρώτα στο sim και μετά στο real. Θα μπορούσα να αρχίσω να ξεσηκώνω μια-μια τις ασκήσεις του F3N (που μου μοιάζουν πιο εντυπωσιακές) και ότι καταφέρω, αλλά δεν το επιθυμώ στην παρούσα φάση. Αυτό που θα βοηθούσε (και πιστεύω και τους περισσότερους) θα ήταν μία συμβουλή ή ίσως καθοδήγηση από τους πιο "ακροβατικούς", για κάποιες φιγούρες (προσιτές και ίσως εντυπωσιακές) που αξίζει κανείς να ασχοληθεί για να εξελιχθεί. Επίσης επιθυμητά είναι και τα ακροβατικά που, απλά μεν, συνθέτοντας τα βγάζεις κάποια πιο πολύπλοκα (για μελλοντική χρήση Azn).
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 12:25:22 »

Marie το ακροβατικό αν θυμάμαι καλά λέγεται chaos αριστερά τέρμα ουρα και το δεξί stick από κέντρο πας "παρατεταρτο" παρα10 παρα5 ακριβώς κέντρο γρήγορα και συνεχόμενη η κίνηση αυτή, θα χρειαστεί το αριστερό stick να δουλεύει πάνω κάτω ανάλογα πως έχει έρθει το ελικόπτερο!! παρεπιπτόντως το προσπαθώ εδώ και καιρό στο "αεροφλυ" αλλα με μηδαμινά αποτελέσματα μάλλον δεν γίνετε ένας φίλος μου είπε ότι στο phoenix γίνετε θα το δοκιμάσω και εκεί και σου λέω  Thumbs up

αεροφλy? αν το κανεις εκει μετα κανεις και παπαδες
    στον phoenix γινεται αλλα ειναι πολυδυσκολο αλλα παλι καλα εχει και video που σου δειχνει και τα στικ..
    Το θεμα ιεναι να το κανεις και να μενει το ελικοπτερο στην ιδια θεση οχι να το κανεις και να μην ξερεις που πατας και που βρισκεσαι... ειναι πολυ δυσκολο αλλα και πολυ θεαματικο..! Μου θυμιζει πολεμικη τεχνη δεν ξερω γιατι..!
    Καταγράφηκε
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 12:55:44 »

Φίλε MaSt0RaS, αυτό που απαντάς έχει ερωτηθεί 1χρόνο+ πίσω . Δεν πρέπει να το πρόσεξες Wink
    Το θέμα το ξανάνοιξα με αυτό:
    Φίλοι συμφορουμίτες,
    Σκεφτόμουν να ανοίξω ένα καινούριο-αντίστοιχο θέμα, αλλά για πιο λόγο να μην αναθερμάνουμε το συγκεκριμένο, αλλάζοντας ελάχιστα το περιεχόμενο?

Οι περισσότεροι από εμάς, αφού καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μια φιγούρα προσπαθούμε αμέσως να μάθουμε μια καινούρια. Η λογική νομίζω λέει "μάθε πρώτα μια σωστά" και μετά μάθε και κάτι καινούριο.
    Όμως να σας εξομολογηθώ, δεν με ενδιαφέρει να βγάζω τέλεια 3 roll στη σειρά ή δεν με απασχολεί αν η λούπα μου βαθμολογείται με άριστα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εμπλουτίσω λίγο το "πρόγραμμά" μου. Μόλις σηκώνω το ε/π έχω στο μυαλό μου να κάνω 5-6 γνωστές φιγούρες και μετά "μπουκώνω" και πάλι τα ίδια και τα ίδια. Σίγουρα, αυτά που κάνω δεν τα κάνω τέλεια (loop, roll, flips, tick-tocks, tail down funnel) αλλά πιστεύω ότι θα τελειοποιηθούν με το χρόνο και την εμπειρία. Θέλω απλά να κάνω ένα βηματάκι παραπάνω, μη σας πω και δυο, έτσι για να φτιαχνόμαστε και λίγο Wink.

Αυτή τη στιγμή θέλω να βρω κάποια καινούρια, για μένα, ακροβατικά και να αρχίζω να τα προπονώ πρώτα στο sim και μετά στο real. Θα μπορούσα να αρχίσω να ξεσηκώνω μια-μια τις ασκήσεις του F3N (που μου μοιάζουν πιο εντυπωσιακές) και ότι καταφέρω, αλλά δεν το επιθυμώ στην παρούσα φάση. Αυτό που θα βοηθούσε (και πιστεύω και τους περισσότερους) θα ήταν μία συμβουλή ή ίσως καθοδήγηση από τους πιο "ακροβατικούς", για κάποιες φιγούρες (προσιτές και ίσως εντυπωσιακές) που αξίζει κανείς να ασχοληθεί για να εξελιχθεί. Επίσης επιθυμητά είναι και τα ακροβατικά που, απλά μεν, συνθέτοντας τα βγάζεις κάποια πιο πολύπλοκα (για μελλοντική χρήση Azn).
    μπας και κάνουμε και κάτι παραπάνω  Cheesy
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 12:57:40 »

δεν το ειδα SadSad
    για αυτο που λες η λυση ειναι μια εναν καλο simulator που εχει τα ακροβατικα ετοιμα και στα δειχνει και επιλεγεισ να μαθεις καποια..!
    Καταγράφηκε
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 13:10:01 »

δεν το ειδα SadSad
    Το κατάλαβα χιχιχι.

για αυτο που λες η λυση ειναι μια εναν καλο simulator που εχει τα ακροβατικα ετοιμα και στα δειχνει και επιλεγεισ να μαθεις καποια..!
    Ναι βρε, πολλά μπορείς να κάνεις για να ξεσηκώσεις φιγούρες. Αυτό που ρωτάω όμως είναι μια καθοδήγηση και ίσως μια υπόδειξη για το επόμενο επίπεδο με σχετικά απλές αλλά και εντυπωσιακές φιγούρες Wink.
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    Οrestis
    Aeromodeller Hero Member

Ορέστης Γιαννούκος

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 13:29:01 »

Γιώργο εντυπωσιακή μπορεί να γίνει οποιαδήποτε φιγούρα ειδικά αν είναι μέρος ενός ολοκλυρωμένου προγράμματος,και ακόμα καλύτερερα αν η μετάβαση από την μία στην άλλη γίνεται ομαλά και χωρίς διακοπές για επανατοποθέτηση του ε/π στην σωστή θέση-ύψος κτλ.

Μπορείς να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσικό το πρόγραμμά σου αν παίζεις γρήγορα και χαμηλά (πάντα πολύ μπροστά σου και  μακριά από φίλους  αλλά κοντά σε εχθρούς και πεθερές !!!  )
    Το μυστικό που μπορεί να απογειώσει την διάθεση όσων παρακαλοθούν είναι σίγουρα ι ανδρεναλίνη αλλά και ο ''χορός'' , ομαλή κίνηση και ρυθμός στις κινήσεις.

Τώρα....''εντυπωσιακές'' φιγούρες και σχετικά κοντά στο επιπεδό σου, αν υποθέσουμε ότι είσαι άνετος με το tic-toc είναι το 4 point tic-toc.
    Επίσης το pirro-flip που μοιάζει αρκετά σε chaos αλλά η κίνηση είναι πιο συγκεκριμένη.
    Εντύπωση μπορεί να προκαλέσει και ένα όμορφο wall ή inverted wall.
    Έλα μια μέρα από το πάρκινγκ να σου δείξω μερικά.

Πάντως μπορείς να βγάλεις όμορφο πρόγραμμα πολύ απλά με flips kαι ανάποδες πιρουέτες,tic-toc's και 4-poin-roll's.

Δύσκολα μεταφέρονται προφορικά φιγούρες, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάχνεις στο youtube να ξεσικώσεις καμιά φιγούρα και σιγά σιγα και προσεκτικά να την εξασκήσεις, ή δίπλα σε κάποιον που ξέρει να παρατηρείς δάκτυλα και ε/π παράλληλα.

Να ένα βίντεο από το Y. με μερικά -περίπου- 4-point tic toc's.

Καταγράφηκε

Φτιάξ΄το μόνος σου! Wink
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 14:22:10 »

Πού είσαι βρε Ορέστη? Καιρό έχω να σε δω.
    Ευχαριστώ για τα παραδείγματα και τις συμβουλές σου.
    Σίγουρα θα έρθω αλλά εγώ εκεί το 600άρι δεν το σηκώνω. Δεν μπορώ να εξοικειωθώ με το χώρο Sad. Σήμερα-αύριο θα είσαι εκεί?
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 14:48:58 »

Για 'μενα το θεμα δεν ειναι να βγαλεις απλα ενα ακροβατικο, αλλα να μαθεις πρωτα να πετας σε ολες τις διαστασεις. Δηλαδη να πετας προς ολες τις κατευθυνσεις και invert και κανονικα, οχταρι κανονικο και invert και απο τις δυο μεριες, οχταρι backwart κανονικο και invert παλι και απο τις δυο μεριες, να εχεις και καλο ελεγχο της ουρας, και να μην χανεις το ελικοπτερο στις εναλλαγες. Αυτα ειναι για 'μενα η βαση του 3d. Οταν λοιπον τα κανεις ολα αυτα, τοτε και τα ακροβατικα θα βγουν ποιο ευκολα, και μπορεις να διορθωσεις οταν κατι παει στραβα. Μην βιαζωμαστε λοιπον να τρεξουμε χωρις να εχουμε μαθει να περπαταμε πρωτα. Με το να κανουμε λιγο hoverακι και καμια πορειουλα inverted, δεν σημαινει οτι ειμαστε ετοιμοι για να βγαλουμε προγραμμα 3d.
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Οrestis
    Aeromodeller Hero Member

Ορέστης Γιαννούκος

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 14:52:29 »

Σήμερα-αύριο θα είσαι εκεί?

Σαββατοκύριακο μάλλον....βασικά πρέπει να τσεκάρω λίγο τον κινητήρα άρα σάββατο λογικά θα είμαι πάλι ready.

Βολτίτσα μπορεί να περάσω με το αεροπλανάκι μου στο αμάξι να αδειάσω καμιά μπαταριούλα.  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Φτιάξ΄το μόνος σου! Wink
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 15:33:42 »

Για 'μενα το θεμα δεν ειναι να βγαλεις απλα ενα ακροβατικο, αλλα να μαθεις πρωτα να πετας σε ολες τις διαστασεις. Δηλαδη να πετας προς ολες τις κατευθυνσεις και invert και κανονικα, οχταρι κανονικο και invert και απο τις δυο μεριες, οχταρι backwart κανονικο και invert παλι και απο τις δυο μεριες, να εχεις και καλο ελεγχο της ουρας, και να μην χανεις το ελικοπτερο στις εναλλαγες. Αυτα ειναι για 'μενα η βαση του 3d. Οταν λοιπον τα κανεις ολα αυτα, τοτε και τα ακροβατικα θα βγουν ποιο ευκολα, και μπορεις να διορθωσεις οταν κατι παει στραβα. Μην βιαζωμαστε λοιπον να τρεξουμε χωρις να εχουμε μαθει να περπαταμε πρωτα. Με το να κανουμε λιγο hoverακι και καμια πορειουλα inverted, δεν σημαινει οτι ειμαστε ετοιμοι για να βγαλουμε προγραμμα 3d.
    Φίλε Dimitris Kriti.
    Πολύ σωστά το τοποθετείς όταν βέβαια αναφέρεσαι σε πρόγραμμα 3D σαν αποτέλεσμα. Αν παρατήρησες κανείς δεν μίλησε για ολοκληρωμένο πρόγραμμα 3D.
    Για πες μου όμως πόσοι από αυτούς που ξέρεις (πιλότοι αλάνας και όχι αγωνιστικού επιπέδου) βγάζουν πλήρεις ελεγχόμενες πορείες και normal και invert και forward και backward. Για να βρούμε τώρα πόσοι εκτελούν τουλάχιστον 2-3 ακροβατικά. Εγώ μπορώ εύκολα να βρω 2-3 άτομα που βγάζουν άνετα piroflip (που πολλοί θαυμάζουν) και δεν μπορούν να κάνουν μια backward flight.
    Δεν προσπαθώ να μάθω να τρέχω. Προσπαθώ να μάθω να περπατάω "με ευχαρίστηση".
    Τονίζω και ξαναλέω ότι συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, γιατί αυτά περιγράφουν το "ορθό" ενός σωστού πιλότου. Αλλά επίσης δεν πιστεύω πως κάποιος, για να ξεκολλήσει από το hover και θα το κάνει το ρημάδι το flip πρέπει υποχρεωτικά να κάνει όσα περιγράψαμε.

Φιλικά παντα,
    Γιώργος

Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 15:42:34 »

Αλλά επίσης δεν πιστεύω πως κάποιος, για να ξεκολλήσει από το hover και θα το κάνει το ρημάδι το flip πρέπει υποχρεωτικά να κάνει όσα περιγράψαμε.

Bεβαιως και οταν θα φυγεις απο το χοβερ και κανεις το οχταρι ανετα, τα πρωτα ακροβατικα που καναμε ολοι ειναι η λουπα και το ρολ. Απο 'κει και μετα, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να δουλευονται ολα τα παραπανω που ανεφερα για πολυ καιρο και μετα να παμε σε φιγουρες.
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Mitsos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 19:06:21 »

Ωραία όλα αυτά που λέτε με τις ονομασίες και τα κόλπα τα περισσότερα όταν τα βλέπω τα ξέρω δεν τα ξέρω όμως με την ονομασία τους!Υπάρχει κάποιο θέμα που να λέει τα κόλπα και τις ονομασίες τους και αν όχι μπορεί κάποιος έμπειρος να κάνει ένα τέτοιο θέμα ή ακόμα και σε αυτό εδώ?
    Καταγράφηκε

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 20:33:37 »

βασικά εγώ όταν ακούω ένα ακροβατικό......youtube και συνήθως το βλέπω επιτόπου.
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ
    Μεταπήδηση σε: