Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 00:49:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 00:49:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 139
    Συνολικά: 140
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Microsoft Flight Simulator X  (Αναγνώστηκε 33791 φορές)
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 7 Μαρ 2008, 11:20:59 »

παιδια οποιος θελει το  Microsoft Flight Simulator X ας μου στειλει εδω μηνυμα να του το στειλω δεν το ποσταρω για να μην υπαρχει προβλημα.αν δεν υπαρχει πειτε το να ποσταρω

Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 7 Μαρ 2008, 11:21:44 »

εγω το δουλευω και ειναι φοβερο
    Καταγράφηκε

bf109e
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 7 Μαρ 2008, 11:51:10 »

Γεια σας.Το εχω και εγω αυτο το simulator αλλα παει λιγο αργα.Εχω κατεβασει και πολλα αεροπλανα και add ons.Σας τρεχει καλα?Εχω 3.4 Ghz επεξεργαστη 2 γιγα μνημη αι καρτα γραφικων 8800gt στα 512.Σκληρο sata 250.Και πρεπει να κατεβασω περιπου λιγο πανω απο τη μεση τα settings για να παιζει ανθρωπινα.Και σκετο χωρις add ons τα ιδια εκανε.Με το acceleration pack κατι εκανε καλυτερο.Αλλα τιποτα παραπανω.Το fs 2004 το επαιζε τελεια με ολα full.Ελπιζω να εχετε καποια εξηγση!!
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 7 Μαρ 2008, 12:41:02 »

απλα ειναι πολυ μα πολυ πολυ βαρυ.θελει πολυ μεγαλο επεξεργαστη  RAM  πολυ δυνατη καρτα γραφικων.με τι joystick το παιζεις?της microsoft?εχεις δει αν τα eleron elevator kai ola genika paizoyn sto 100%?

οταν τραβας γκαζι δινει τα μεγιστα?η σταματαει στο 75%?δες το λιγο και πες μου!!αν πατησεις backspace και κουνησεις το ποντικι θα δεις το μοχλο του γκαζιου.τραβα ολα τα γκαζια και δες αν ανεβαινει στο 100% η αν φτανει στο 75% και μετα χρειαζετε νε το ανοιξεις με το ποντικι.

αυτο θα πρπει να γινετε και οταν ελατωνεις!!το ιδιο και με τα φτερα ουρα kai rudder.an soy symbainei ayto den ειναι στο 100% συμβατο το joystick που χρεισιμοποιεις και θα πρεπει να παρεις joystick poy na einai flight joystick  με το λιγοτερο 12 κινησεις

αυτα δες και πες μου
    Καταγράφηκε

yellow_devil
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 7 Μαρ 2008, 13:02:15 »

Καλημέρα,

το Flight Simulator Χ είναι ένα πολύ βαρύ παιχνίδι ομολογουμένως. Με τήν προσθήκη του Acceleration καί του Service Pack Που έχει βγάλει η Microsoft, οι επιδόσεις καλυτερεύουν. Παρόλα αυτά,για να δουλέψει με όλα στο φούλ χρειάζεται τουλάχιστον διπύρηνο επεξεργαστή,4GB μνήμη και δύο πολύ δυνατές κάρτες κλάσης 8800GT και άνω σε ρύθμιση SLI.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι το λειτουργικό σύστημα. Τα Vista είναι ένα πολύ βαρύ λειτουργικό που καταναλώνει πόρους με απίστευτους ρυθμούς. Επίσης άν έχετε Vista και κάρτα με DX10, το οπτικό αποτέλεσμα είναι σαφώς ανώτερο απο XP και DX9, αλλά με υπερβολική κατανάλωση πόρων.

Τέλος,ανεξάρτητα με το hardware που χρησιμοποιείται, εξίσου σημαντικές είναι και οι ρυθμίσεις του λειτουργικού. Επιγραμματικά, αν τρέχουν περιτές υπηρεσίες στο Background, άν έχετε μαζέψει Adware-spyware-malware που δημιουργούν memory leaks(απώλειες μνήμης) κτλπ. λογικό είναι να μήν έχετε τις επιδόσεις που θέλετε.
    Καταγράφηκε
    bf109e
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 7 Μαρ 2008, 13:35:22 »

Εχω ενα saitek χειριστηριο.Παιζουν ολα φουλ και κανονικα.Μα στις δυνατοτητες που λεει ειμαι πολυ παραπανω.Και εκτος αυτου ο 3.4 ειναι πολυ δυνατος επεξεργαστης.Ειναι πιο γρηγορος απο εναν 2.0 διπυρινο.Τωρα για τα 4 γιγα μνημης βλεπουμε.Και ι υπολογιστης δεν μπαινει στο ιντερνετ.Σε αλλον κατεβαζω τα τσεκαρω για υιους και μετα τα περναω στον 'καλο'.Και το il2 46 το παιζω φουλ μαζι με με πολλα add ons!Δηλαδη λετε να βαλω 4 γιγα?Τις περιττες λειτουργιες πως θα τις κοψω?Δεν ξερω καν ποιες ειναι!
    Καταγράφηκε
    panos95
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 8 Μαρ 2008, 16:37:56 »

Εγώ το έχω το FSX και επίσης αγόρασα ένα πανάκριβο μηχάνημα για να το παίξω ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τελεια. Τα χαρακτηριστικά:

QX6800, (2) 8800 ULTRA SE SLI, 4GB RAM, 150GB RAPTOR, 750GB 7200 rpm

Και το αποτέλεσμα; Να παίρνω 25 FPS στα medium

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

Πολύ κακογραμμένο παιχνίδι
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 8 Μαρ 2008, 16:49:34 »

Εχω ενα saitek χειριστηριο.Παιζουν ολα φουλ και κανονικα.Μα στις δυνατοτητες που λεει ειμαι πολυ παραπανω.Και εκτος αυτου ο 3.4 ειναι πολυ δυνατος επεξεργαστης.Ειναι πιο γρηγορος απο εναν 2.0 διπυρινο.Τωρα για τα 4 γιγα μνημης βλεπουμε.Και ι υπολογιστης δεν μπαινει στο ιντερνετ.Σε αλλον κατεβαζω τα τσεκαρω για υιους και μετα τα περναω στον 'καλο'.Και το il2 46 το παιζω φουλ μαζι με με πολλα add ons!Δηλαδη λετε να βαλω 4 γιγα?Τις περιττες λειτουργιες πως θα τις κοψω?Δεν ξερω καν ποιες ειναι!

Τσέκαρε Έναρξη > Προγράμματα > Εκκίνηση (Σβήσε ό,τι έχει).
    Μετά, Έναρξη > Εκτέλεση > (Πληκτρολόγησε) msconfig Πήγαινε στην καρτέλα υπηρεσίες και κάνε απόκρυψη των υπηρεσιών της Microsoft. Έπειτα βγάλε τις υπηρεσίες (αφαιρόντας το tick) που αναγνωρίζεις από γνωστά, σ' εσένα, προγράμματα. Πήγαινε στην καρτέλα Εκκίνηση και επίσης αφαίρεσε όσα σου είναι γνωστά και τα θεωρείς περιττά. Μην φοβάσαι, ό,τι κι αν βγάλεις καταλάθος ενώ το χρειάζεσαι, μπορείς να ξαναπάς και να το ξαναενεργοποιήσεις.
    Αργότερα βάλε Spyware Doctor και Nod32 να κάνουν ένα καθάρισμα και έπειτα κατέβασε το hijackthis, το οποίο είναι freeware και το βρίσκεις εύκολα στο google και κάνοντας scan system βγάλε ό,τι θεωρείς ύποπτο.

Αυτό είναι πιστεύω ένα καλό φρεσκάρισμα για τα Windows  Thumbs up
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    bf109e
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 8 Μαρ 2008, 23:58:43 »

Και εγω πιστευω οτι ειναι κακογραμμενο.Εχω και simulator με μαχες υποβρυχιων το οποιο ολα στα φουλ τα βαζω και παιζει τζαμι ακομα και οταν την πεφτω σε κονβοι!!!!Και εγω ο λογος που πηρα καινουργιο μηχανημα ειναι αυτο fsx.Τουλαχιστον εχω βρει καπως μια κοινη τομη και παιζω καπωςς ανθρωπινα.Εχω κατεβασει και πολλα αεροπλανα.Απο τον κοκκινο βαρωνο μεχρι f-18.
    Και εχω λυσαξει στα ταξιδια!!
    Καταγράφηκε
    HarisH
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 9 Μαρ 2008, 00:58:37 »

Αν σασ ενδιαφέρει πραγματικά να ασχοληθείτε σοβαρά με το FS μπορείτε να δείτε το www.hvacc.gr και www.oav.gr υπάρχει και η Aegean VA αλλά δε θυμάμαι το link όπως και πολλές άλλες VA's (Virtual Airlines).

Επίσης όσοι έχουν πρόβλημα με τον χαμηλό αριθμό των frames και γενικότερα κακές επιδόσεις στο FSX κατεβάστε το Service Pack, θα δείτε τεράστια διαφορά. Ο λόγος είναι ότι το FSX όταν βγήκε δεν υποστήριζε Dual Core επεξεργαστές με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί μόνο τον ένα πυρήνα του επεξεργαστή. Με το service pack αυτό το πρόβλημα λύνεται.

Καλό βράδυ
    Καταγράφηκε

panos95
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 9 Μαρ 2008, 10:26:14 »

Φυσικά και τα έχδω όλα τα service Packs

Το site της Virtual Aegean www.aegeanva.gr/
    Καταγράφηκε
    bf109e
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 9 Μαρ 2008, 20:10:22 »

Που θα τα βρω τα service packs?
    Καταγράφηκε
    panos95
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 9 Μαρ 2008, 20:14:09 »

Γενικά downloads : http://www.fsinsider.com/downloads/Pages/default.aspx

Service Pack 1: http://download.microsoft.com/download/8/5/2/8526e721-0a01-4f7b-8529-0ae8286619cb/fsx_sp1_ENU.exe

Service Pack 2: http://download.microsoft.com/download/d/6/9/d69519cc-b2bb-44c1-84d3-b9f77507f813/fsx_sp2_ENU.msi
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 12 Μαρ 2008, 22:53:16 »

paidia geia loipon katebasa to flight simulator X acceleration molis patao to gia egkatastasi mou leei to ekseis:

Flight simulator X must be activated before you can install flight simulator X acceleration.Activate Flight simulator X and then run setup again

to Flight simulator X omos einai me crack.opos episeis kai to flight simulator X acceleration pou exei ena fakelo me to crack tou.

kserei kaneis pos tha mporeso na kano tin egkatastasi?ti lisi?

thanks
    Καταγράφηκε

panos95
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 13 Μαρ 2008, 07:48:19 »

Άρε πειρατή...

Λοιπόν, για κατέβασε αυτό http://thepiratebay.org/tor/3869959/Microsoft_Flight_Simulator_Acceleration_(FSX_X-PACK)__CRACKED_

Ξέρω ότι πρέπει να κάνεις replace το .exe αρχείο του Acceleration.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Λογισμικό και εξομοιωτές πτήσεων (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Microsoft Flight Simulator X
    Μεταπήδηση σε: