Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.362 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 12:21:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 12:21:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από ILIASDJ
    [Σήμερα στις 10:47]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:21]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309362
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 663
    Συνολικά: 666
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  (Αναγνώστηκε 7824 φορές)
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 4 Μαρ 2008, 23:45:27 »

Αύριο τετάρτη 05*03*2008 θα πραγματοποιηθούν 2 συλλαλητήρια στο
    κέντρο της πόλης μας, για το φλέγον θέμα σκοπιανο στις 18:30
    Σαν Έλληνας Μακεδόνας αισθάνομαι υποχρέωση να ενημερώσω τους φίλους αερομοντελιστές.
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 00:33:22 »

Με στεναχωρεί αυτή η αιώνια διχόνοια.

Γιατί 2 και όχι 1 ; Πάντως όσο χρόνια υπάρχω και θυμάμαι μια ζωή σφαλιάρες τρώμε σαν Έλληνες. Τι να πρωτοπώ. Μας έχουν κάνει πραγματικά γκιαούρηδες.

Μια φορά κάποιος να κάνει κάτι επιτέλους γι αυτό το έθνος και όχι για την καριέρα του;

Ακούστηκε ότι στο χαρτονόμισμά τους έχουν το Λευκό Πύργο...; Δεν έχω πάει Σκόπια για να έχω άποψη (και ούτε πρόκειται).

Ας πούμε λοιπόν ένα ΌΧΙ στην μνήμη αυτών που δώσαν τη ζωή τους το '21 , το'40 , στην Κύπρο , στα ίμια, στο Αιγαίο..!

Ακούγεται γραφικό , κλισέ και πολυακουσμένο. Αλλά αληθινό!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    liakos
    Aeromodeller
    *

Πέτα γρήγορα...Ζήσε αργά..

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 01:18:12 »

Παράθεση
    Σαν Έλληνας Μακεδόνας αισθάνομαι υποχρέωση να ενημερώσω τους φίλους αερομοντελιστές.
    Προς αποφυγήν παρεξήγησης και επειδή το ζώ καθημερινά στην Θράκη, άλλο ειναι να λέμε Μουσουλμάνος Έλληνας, άλλο Τούρκος και άλλο Τούρκος Θρακιώτης.
    Επειδή είναι λεπτό το ζήτημα, καλό θα ήταν να λέμε σαν Έλληνας που ζώ στην Μακεδονία. Διότι για εμάς είναι αυτονόητο το πια και που ανήκει η Μακεδονία, αλλά για κάποιον ξένο που ακούει οτι αυτός ειναι Έλληνας που ζει στην Μακεδονία μπορεί κάλλιστα να κάνει και τον συνειρμό ότι η Μακεδονία ειναι ενα κρατίδιο με πολλές εθνότητες κλπ κλπ.
    Πολύ το τράβηξα, αλλά μέσω τέτοιων υπερβολών έχουμε φτάσει στην σημερινή κατάσταση.

Φιλικά,

Λιακόπουλος Βασίλης
    Καταγράφηκε

Όποιος το βλέπει σαν παιχνίδια...ας αλλάξει χόμπι
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 08:05:24 »

Καλημέρα
    Roinides  για το χαρτονόμισμα δες εδώ http://www.modelteam.gr/index.php?topic=618.0

Φίλε Λιακό είπα σαν Έλληνας Μακεδόνας και το λέω και το εννοώ.
    Και δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης ξύδι.
    Έλληνας Μακεδόνας. και ξέρεις γιατί ? γιατί δεν σημαίνει ότι όποιος μένει στη μακεδονία ή στην Ελλάδα ή στη θράκη είναι απαραίτητα Έλληνας ή Μακεδόνας ή Θρακιώτης
    Ας κάνουν ότι συνειρμό θέλουν. Η Μακεδονία την παρούσα στιγμή είναι
    ενα γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος που κάποτε υπήρξε και βασίλειο.
    Μεταξύ μας οι Έλληνες δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να λέμε ότι ζω στη μακεδονία και όχι
    είμαι από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ? λες και δεν ξέρουμε ότι η μακεδονία είναι ελληνική ή η Θράκη
    ή η Κρήτη.
    Έχω το δικαίωμα να αυτοαποκαλούμαι και Έλληνας και Έλληνας Μακεδόνας.

Είναι σαν να μου λες ότι όταν με ρωτας απο που είσαι
    και να σου απαντώ από την Ελλάδα...
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 08:48:32 »

γιατι δυο συλλαλητηρια;
    ειναι οι μπλε και οι πρασινο
    ή ειναιι οι αντιθετοι με την ονομασια και οι φιλοι με το κρατιδιο;

Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    blackrider
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 10:14:39 »

Κάνω αυτό το post μπάς και ανοίξουν μερικά μάτια..

Κατά την 136η επέτειο από τη γέννηση του «ήρωα» των Σκοπιανών Γκότσε Ντέλτσεφ (4-2-2008) παρουσία πολλών επισήμων, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Ντέλτσεβ, που καθόλη τη διάρκεια της τιμητικής τελετής και του μνημοσύνου ήταν στολισμένος από έναν μεγάλο προκλητικότατο χάρτη της «Ενιαίας Μεγάλης 'Μακεδονίας'», που συμπεριλαμβάνει ολόκληρη τη Μακεδονία , από Φλώρινα, Καστοριά και Κοζάνη, μέχρι τα Γρεβενά, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, το Άγιον Όρος, το Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα έως και τη Θάσο!!!
    Ο κατακτητικός, αλυτρωτικός αυτός Χάρτης, επάνω στο μνήμα-σύμβολο των Σκοπιανών, συμβολίζει το «κρατικό όραμα» που δεν ολοκληρώθηκε με την ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεντ το 1903, δηλαδή της «ενιαίας μεγάλης 'Μακεδονίας'», που αποτελεί και τον κύριο στόχο των πλαστογράφων και διεκδικητών της Ελλάδας!!!

Το προσκύνημα του Πρωθυπουργού των Σκοπίων μπροστά σε αυτόν τον φασιστικό Χάρτη-Λάβαρο, η αποδοχή και υιοθέτησή του από όλους τους εκπροσώπους του Επίσημου Σκοπιανικού Κράτους αποτελεί ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και ξεσκεπάζει ωμά όλο το βασικό Σκοπιανικό Σχέδιο της αρπαγής της Μακεδονίας μας, όπως άλλωστε μαρτυρεί και η παράνομη χρήση του Ελληνικού Ονόματος!!!

Καταγράφηκε

Football, Basketball, Tennis, Golf Require one ball.
    Flying Jets requires TWO!!
    liakos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 11:06:16 »

Παράθεση
    Φίλε Λιακό είπα σαν Έλληνας Μακεδόνας και το λέω και το εννοώ.
    Και δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης ξύδι.
    Έλληνας Μακεδόνας. και ξέρεις γιατί ? γιατί δεν σημαίνει ότι όποιος μένει στη μακεδονία ή στην Ελλάδα ή στη θράκη είναι απαραίτητα Έλληνας ή Μακεδόνας ή Θρακιώτης
    Ας κάνουν ότι συνειρμό θέλουν. Η Μακεδονία την παρούσα στιγμή είναι
    ενα γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος που κάποτε υπήρξε και βασίλειο.
    Μεταξύ μας οι Έλληνες δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να λέμε ότι ζω στη μακεδονία και όχι
    είμαι από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ? λες και δεν ξέρουμε ότι η μακεδονία είναι ελληνική ή η Θράκη
    ή η Κρήτη.
    Έχω το δικαίωμα να αυτοαποκαλούμαι και Έλληνας και Έλληνας Μακεδόνας.

Είναι σαν να μου λες ότι όταν με ρωτας απο που είσαι
    και να σου απαντώ από την Ελλάδα...

Έτσι όπως το θέτεις δεν μπορώ να κάνω άλλο απο το να συμφωνήσω..

Παράθεση
    Ακούστηκε ότι στο χαρτονόμισμά τους έχουν το Λευκό Πύργο...; Δεν έχω πάει Σκόπια για να έχω άποψη (και ούτε πρόκειται).
    Αυτό είναι το νόμισμα που ευτυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

* skopiano.jpg (19.4 KB, 400x229 - εμφανίστηκε 333 φορές.)

* skopiano1.jpg (27.07 KB, 400x197 - εμφανίστηκε 352 φορές.)
    Καταγράφηκε

GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 16:26:16 »

γιατι δυο συλλαλητηρια;
    ειναι οι μπλε και οι πρασινο
    ή ειναιι οι αντιθετοι με την ονομασια και οι φιλοι με το κρατιδιο;

Σήμερα έμαθα ότι δεν θα είναι 2 αλλά περισσότερα...
    πορεία οι αναρχικοί , πορεία οι τάδε πορεία οι άλλοι. θα ενωθούν αλλά
    μου μυρίζει μπαρούτι σήμερα 

Και φυσικά δεν είμαι της άποψης ότι το συλλαλητήριο θα λύσει το πρόβλημα
    ή θα ξυθεί το αυτί του mr. χοτ ντογκ . Άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού
    είναι μαζοχιστές.Εμ τους ψηφίζουν εμ τους κράζουν... τι να πω.
     Πιστεύω όμως ότι γίνεται για να δούνε , αυτοί
    που μπορεί να νομίζουν ότι θέλουν στο εξωτερικό,- ποια είναι η γνώμη του λαού.
    Υπάρχουν ταγάρια πολλά τι να κάνουμε ?
    Όλα σε ένα, νοικυρεμένα ( τις χώρες ) "θέλουν"...

υ.γ βλέπω τον χάρτη και εξαγριώνωμαι και πιο πολύ ακόμα όταν
    προσπαθούν να με κάνουν να ξεχάσω το όνομα της περιοχής της πατρίδας μου.
    υγ ουδε μία σχέση με το πολιτικό φρόνημα έχω ούτε με φανατισμό . Φιλικά  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 17:28:50 »

Και γω έμαθα πλακώσαν αντεξ-χρυσα αυγά- κλπ κλπ...

Ολοι αυτοί παίζουν σωστά το ρόλο τους.
    Να φοβάται ο κοσμος να βγει να γεμίσουν οι δρόμοι,να πει ειρηνικά, κοιτάξτε μας, ακούστε μας, είμαστε Ελληνες , είμαστε οι πολλοί  κι ας μας πουλήσατε εμείς υψώσαμε το ΟΧΙ μας!!!

Αφού δε το λεν αυτοί που πρέπει ας το πει ο κάθε Ελληνας.
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 18:48:20 »

Παράθεση
    Αυτό είναι το νόμισμα που ευτυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα είναι ψεύτικο, ποτέ δεν κυκλοφόρησε, ούτε είναι γνωστό από ποιούς σχεδιάστηκε.
    τα επίσημα χαρτονομίσματα της Π.Γ.Δ.Μ.  εδώ

http://www.kcshop.com/imagegallery/Macedonia.htm

μην αναπαράγετε ανεύθυνη προπαγάνδα
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 19:12:33 »

Δεν αναπαράγει κανείς τίποτα.

Απλά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Ακούσαμε κάτι και ρωτήσαμε. Απλά.

Και μην ανησυχείτε πιο πριν ειπώθηκε πως ήταν ένα από τα σχέδια που απορρίφθηκε.

Όμως ο χάρτης και το στεφάνι που κατέθεσε ο Σκοπιανός δεν είναι προπαγάνδα.Δεν σας ενόχλησε αυτό, σας ενόχλησε η πληροφορία για το νόμισμά τους...
    Ούτε οι βλέψεις όλων τους για τη μεγάλη χώρα τους, ή η μελλοντική πιθανή ανεξαρτητοποίηση της Θράκης καθώς οι μουσουλμάνοι είναι πλέον πλειοψηφεία.
    Φταινε αυτοί που τα λένε.

Καλύτερα να βλέπουμε μακρυά, παρά να κλείνουμε τα μάτια στην αλήθεια ! ! !

Ούτε εγώ θέλω να χάσω την ωραία ηρεμία μου , ούτε την βόλεψή μου μα τι να κάνω που βλέπω που παν μαθηματικά τα πράγματα και δεν είναι ευοίωνα για τον τόπο μου;
    Ελα μωρέ και τι έγινε αν η Ελλάδα μείνει μέχρι την Λάρισα σε 70χρόνια; Εγώ μέσα θαμα, δεν με πιάνει ι...Άλλωστε μάλλον δεν θα ζω τότε...

Να κάνω λοιπον πως δεν το βλέπω;
    Είναι σαν να παίρνω το αμάξι και τη μηχανή, να τρέχω και όταν δω κατά λάθος κανένα τροχαίο κοιτάω αλλού, σε μένα δεν θα συμβεί.Έχετε δει βίντεο από τροχαία; Αναγκαστικά λόγω δουλειάς βλέπω τα πάντα...Οταν τρέχω καμιά φορά 1 στις 10 θα μου ρθουν οι εικόνες και θα κλείσω λίγο γκάζι!
    Αν όλος ο κόσμος δει αυτα τα ανατριχιαστικά ,ίσως του έρθουν στο μυαλό όταν οδηγεί, ίσως σωθεί έστω και μία ζωή...
    Αν οδηγάς και δεν ξέρεις την κατάληξη μιας πιθανής ατυχίας, πας αδιάβαστος! Έτσι λοιπόν και στο ζήτημα μας.

Μην αναπαράγετε ανεύθυνη υπνηλία...!!!

**Οφείλω να ξεκαθαρίσω πως δεν ανήκω σε κανέναν χώρο, σε κανένα χρώμα, παρά μόνο στο εαυτό μου και αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    liakos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 6 Μαρ 2008, 01:52:34 »

Ετσι για να ανάψουν τα αίματα: http://www.historyofmacedonia.org/ConciseMacedonia/map.html

Χωρίς σωστή παιδεία είμαστε χαμένοι..τωρα ξυπνήσαμε και ζητάμε τα ρέστα? Που ήμασταν τόσα χρόνια? Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Ας αφήσουμε επιτέλους την φράπα και το στύλ του δημοσιοϋπαλλήλου και ας στρωθούμε στην δουλειά. Μη περιμένουμε να γινουμε όλοι αφεντικά και διευθυντά δες.
    Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θα γίνει αναμπουμπούλα, θα βγάλουν πάλι ενα όνομα ή απλά δεν θα αλλάξει τίποτα και θα αράξουμε πάλι στις δάφνες μας. Μετά απο 15-20 χρόνια οι πανέξυπνη πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ θα έχει πείσει τον υπόλοιπο μισο πλανήτη για τα δήθεν δικαιώματα της κλπ κλπ. Μην ξεχνάτε και την Τουρκία. Ακολουθεί όπου να'ναι.
    Σήμερα πήγα σε ενα ταξιδιοτικό γραφείο για να ρωτήσω για εκδρομη στην ΤΟυρκία και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται διαβατήριο ατκεί να έχω την καινουρια ταυτότητα. Αντε τώρα να τους πιάσεις τους μάγκες που απο τώρα έχουν γινει ευρωπαίοι. Αλλα αυτο θα μας πειράξει μετα απο λιγα χρονια οταν θα γινει κατι ανάλογο και παει λέγοντας.

Βασίλης   
    Καταγράφηκε

MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 6 Μαρ 2008, 01:59:15 »

liakos, δες ημερομηνίες και ψάξε στα βιβλία ιστορίας. Όχι κάποιας προπαγανδιστικής, αλλά της παγκόσμιας ιστορίας.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 6 Μαρ 2008, 09:26:40 »

χαχα διαβαζω οτι γραφετε και σκεφτομαι οτι και ο Λιακοπουλος/Καρατζαφερης πετανε κατα καιρους κατι φοβερες κορωνες για αλυτρωτες πατριδες, να παρουμε την Πολη, την κοκκινη μηλια κλπ
    θα τα ακουνε οι Τουρκοι αυτα και θα κανουνε και αυτοι ατερμονες συζητησεις οτι δεχονται ασυμετρες απειλες απο Ελληνες εθνικιστες και απειλειται το εθνος τους κλπ  Grin Grin
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    blackrider
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 6 Μαρ 2008, 09:45:05 »

Ετσι για να ανάψουν τα αίματα: http://www.historyofmacedonia.org/ConciseMacedonia/map.html

Χωρίς σωστή παιδεία είμαστε χαμένοι..τωρα ξυπνήσαμε και ζητάμε τα ρέστα? Που ήμασταν τόσα χρόνια? Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Ας αφήσουμε επιτέλους την φράπα και το στύλ του δημοσιοϋπαλλήλου και ας στρωθούμε στην δουλειά. Μη περιμένουμε να γινουμε όλοι αφεντικά και διευθυντά δες.
    Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θα γίνει αναμπουμπούλα, θα βγάλουν πάλι ενα όνομα ή απλά δεν θα αλλάξει τίποτα και θα αράξουμε πάλι στις δάφνες μας. Μετά απο 15-20 χρόνια οι πανέξυπνη πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ θα έχει πείσει τον υπόλοιπο μισο πλανήτη για τα δήθεν δικαιώματα της κλπ κλπ. Μην ξεχνάτε και την Τουρκία. Ακολουθεί όπου να'ναι.
    Σήμερα πήγα σε ενα ταξιδιοτικό γραφείο για να ρωτήσω για εκδρομη στην ΤΟυρκία και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται διαβατήριο ατκεί να έχω την καινουρια ταυτότητα. Αντε τώρα να τους πιάσεις τους μάγκες που απο τώρα έχουν γινει ευρωπαίοι. Αλλα αυτο θα μας πειράξει μετα απο λιγα χρονια οταν θα γινει κατι ανάλογο και παει λέγοντας.

Βασίλης   
    Φίλε Βασίλη συμφωνώ με τα λεγόμενά σου αλλά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι οτι το συνήθες στο διαδίκτυο και κυρίως σε ιστοσελίδες κατάληξης .org με τέτοιο περιεχόμενο είναι προπαγανδιστικά εργαλεία απο όλους ακόμη και απο "εμάς".
    Κατα την γνώμη μου θα πρέπει όσοι τους απασχολεί το θέμα αυτό (της ονομασίας) σοφό θα ήταν να ανατρέξουν στα γεγονότα της περιόδου Σεπτεμβριος 1992 - Μάρτιος 1993 και τις κινήσεις ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πλευράς... Σε περίπτωση που σας ενδοιαφέρει μπορώ να κάνω ένα Post με τα στοιχεία αυτά.
    Καταγράφηκε

Football, Basketball, Tennis, Golf Require one ball.
    Flying Jets requires TWO!!
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
    Μεταπήδηση σε: