ο κηνητηρας εχει μπει σε RAPTOR 50V2. εχω βαλη καυσιμο το οποιο το αγοραση απο το TAG MODELS απο οπου πηρα και τον κινητηρα (15 STRATOS) του εβαλα και cool power 20 heli. ορισμενες φορες μου δουλευει αψογα αλλα οταν δινω φουξ γκαζη για μερικα sec σβηνη. πειραζω τιν μεγαλη βελωνα και δεν γινεται τιποτα. πειραζω την μικρη και χαλαει το ρελαντη. την μεγαλη την εχω βαλη και 2 στροφες και 4 και 3 ανοιχτη αλλα τιποτα. μου ανεβαζη και 110 150 βαθμους. περιεργα πραγματα/
ευχαριστω για την βοηθεια. εστειλα και ΠΜ στον J.B ελπιζω να βγαλω ακρη
και παλη ευχαριστω.
Καταρχήν για την διαδιακασια της ρύθμισης πρέπει να χρησιμοποιήσεις ενα καύσιμο π.χ 15% .
Αν αλλάζεις καύσιμο αλλάζουν και οι απαιτήσεις της μηχανής και θα πρέπει να ξαναρυθμιστεί.
Αν το ρελαντί είναι οκ , δεν πειράζεις καθόλου την μικρή. Αν κρατάει ρελαντί αλλά μετα απο 5-10 δευτερόλεπτα την ακούς ότι "κόβει " ή αρνήται να ανεβάσει στροφές( δίνοντας εσύ γκάζι ) τότε χρειάζεται η μικρή ρύθμιση .
Το σβησιμο που κάνει στις υψηλές στροφές έχει να κάνει μόνο με την μεγάλη βελόνα ρύθμισης καυσίμου .Επίσης και θερμοκρασία (το κανονικό είναι 90-95 C .)
Ξεκίνα απο τις 2 στροφές ανοιγμα και αναλόγως ανοίγεις ή κλείνεις αλλά με " κλικ" οχι με ολόκληρες στροφές
(...την μεγαλη την εχω βαλει και 2 στροφες και 4 και 3 ανοιχτη αλλα τιποτα..) . Χρειάζεται μόνο λίγο υπομονή .
Ευχομαι να τα καταφέρεις . !