Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:09:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:09:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: πως (ΔΕΝ) λειτουργει ο ανταγωνισμος στην αγορα  (Αναγνώστηκε 7230 φορές)
    G.Hiotis
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 14:04:59 »

νομιζω πως εδω υπερισχυει το αυτονοητο .....ΟΚ την παταμε 1-2 φορες , απο κει και περα, υπαρχουν ανθρωποι που συμπαθουμε, γιατι μας βλεπουν οπως πρεπει , και δεν πειραζει να δωσουμε και κατι παραπανω (που και που) , υπαρχουν "επιχειρηματιες" .... που μας βλεπουν σαν ..τα ... @@@..τους... ( ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ !!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!! ) ....υπαρχει και ο ταχυδρομος που μας χτυπα την πορτα σε 2-3 -5 μερες το πολυ ( απο αμερικη & κινα) ....... γιατι να βασανιζουμε το μυαλουδακι μας, τα νευρα μας και να σπαταλαμε τον πολυτιμο χρονο μας?

ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ να υπηρχε ενας τροπος να προφυλαξουμε τους νεους στον χωρο μας..( απο μερους μου καταβαλω καθε δυνατη προσπαθεια)....για να μην φευγουν τρομοκρατημενοι απο το χομπυ.......και για να μην νιωσουν οπως και μεις καποτε....
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 14:42:02 »

to mono pou tha eprepe na kaneis efoson exeis thn apodiksi tha htan na ton katonomaseis giana min tin patisei kai kapoios allos me ayton ton klefti!!!!!

TO IDIO EIXE SIMBEI KAI SE ENA FILO APO PTOLEMAIDA O OPOIOS AGORASE TO CALMATO TRAINER APO KATASTIMA TIS PERIOXIS STIN TIMI EYKAIRIAS OPOS TOU EIPE TO KATASTIMA TON 600 EURO MONO TO AEROPLANO OXI T/K.

tou eixa pei tote na kanei tin katagkelia alla gnoristikame meta apo 2 mines pou to eixe agorasei kai den ipirxe i apodiksi pou einai kai i apodiksi tis alitheias
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    ppakas
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 16:28:36 »

Αγαπητοι φιλοι,
     αναγκαζομαι να επανελθω στο θεμα γιατι εξακολουθειτε (οι περισσοτεροι) να το αντιλαμβανεστε λαθος. Σκοπος του αρχικου post ποτε δεν ηταν να εκθεσω τον καταστηματαρχη που μου πουλησε ακριβα ως απατεωνα η κακο εμπορο η αισχροκερδη, διοτι δεν ειναι τιποτε απο τα παραπανω. Αντιθετως ειναι πολυ συμπαθης ανθρωπος και με εχει βοηθησει πολλες φορες αφιλοκερδως. Τον συμπαθω και αυτο δεν θα αλλαξει. Το post μου ηταν για να κατηγορησω τον ιδιο μου τον εαυτο και ολους εκεινους τους καταναλωτες οποιουδηποτε προιοντος, οι οποιοι αγοραζουμε τυφλα με αποτελεσμα να την παταμε με τον τροπο που την πατησα εγω. Επαναλαμβανω οτι Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 100% ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να χαραχτηριζουμε τους εμπορους απατεωνες. Απλα εμεις ως καταναλωτες να κανουμε αυτοκριτικη. Το γεγονος οτι  πιαστηκα κοροιδο δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι απατεωνας. Δεν με υποχρεωσε κανεις να αγορασω, ειτε απο εκεινον ειτε απο αλλου. Σας ενημερωσα οτι μπορειτε να βρειτε ανηρτημενες τις τιμες που σας ειπα, στα sites των καταστηματων τα οποια προβαλλονται (και οχι διαφημιζονται - ευχαριστω κυριε Κωστοπουλε) στο aeromodelling.gr. Παρολα αυτα ελαβα π.μ. και απαντησεις που μου ζητουν να "καταγγειλω" το συγκεκριμενο μαγαζι. Προτιμοτερο θα ηταν να μπειτε στα ηλεκτρονικα καταστηματα που προβαλλονται εδω και να τα βρειτε μονοι σας. Δεν ειναι δυσκολο ουτε χρονοβορο, και θα ειναι και ενα καλο βημα προς την κατευθυνση που πιστευω οτι πρεπει να ακολουθησουμε. Δεν τιθεται θεμα καταγγελιας . Αλλωστε το συγκεκριμενο μαγαζι πουλαει και αλλα πραγματα σε ανταγωνιστικες τιμες. Εγω εξακολουθω να ψωνιζω απο εκει και δεν τους το κραταω μανιατικο γιατι Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Απλα ελεγχω πλεον τι αγοραζω και απο που. Ας σταματησουμε την γκρινια και ας καταναλωσουμε την ενεργεια μας ελεγχοντας την αγορα. Οσο και αν αυτο φαινεται περιεργο ο καταναλωτης ειναι το αφεντικο του μαγαζιου. Εκεινος το συντηρει με τις αγορες του. Ας καταλαβουμε και στη συνεχεια ας χρησιμοποιησουμε την τεραστια δυναμη που εχουμε ως καταναλωτες. Πρεπει να λειτοργησει ο ανταγωνισμος στην αγορα και αυτο ειναι 100% ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οχι των καταστηματαρχων.
    Η αγορα ειναι σοφη οταν οι καταναλωτες ειναι σοφοι. Εκτος απο σοφη ομως ειναι και τεραστια. Ψαξτε την.
    Καταγράφηκε
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 17:44:56 »

ψάχνοντας λοιπόν βρήκα ένα ιντερνετικό μαγαζί με μπιχλιμπίδια που πουλάει χωρίς ταχυδρομικά (υποθέτω τα έχει ήδη συμπεριλάβει στην τιμή). Ανάμεσα σε άλλα χρήσιμα και άχρηστα gadgetάκια και το γνωστό μας lama.
    58 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.801~page.1

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1166
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 18:56:26 από bleriot » Καταγράφηκε
    key40
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 00:11:15 »

Αγαπητοί φίλοι,
    Θα ήθελα και εγώ να κάνω δύο παρατηρήσεις:

1) Σύμφωνα με τη λογική κάποιων εμπόρων, οι μαυραγορίτες στην κατοχή που πουλούσαν
    ενα ντενεκέ λάδι για ένα σπίτι, απλώς επιζητούσαν το μέγιστο δυνατό κέρδος...
    Βέβαια τότε δεν μπορούσες να αντιδράσεις, διότι  θα πέθαινες από την πείνα.
    Ενώ εμείς μπορούμε να αντιδράσουμε, αλλάζοντας χόμπυ (ή ψωνίζοντας από το εξωτερικό).

2) Η λογική που λέει "πρόσεξε διότι όλοι προσπαθούν να σε κλέψουν" εμένα λίγο με φοβίζει και δεν μπορώ
    να την δεχθώ σαν φυσιολογική κατάσταση.Μου θυμίζει κάτι από ζούγκλα.Δέν μπορώ να καταλάβω
    γιατί δέν μπορεί κάτι να έχει συγκεκριμένη τιμή, αλλά αυτή πρέπει να εξαρτάται κάθε φορά από την
    διάθεση του εμπόρου.Γεννιές και γεννιές έζησαν με συνθήκες ανθρώπινες,για ποιό λόγο η δική μας
    εποχή πρέπει να βασίζεται στην ευκαιριακή εκμετάλευση;

key40
    Καταγράφηκε

Λύκοι θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν πρόβατα !
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 01:44:48 »

Συμφωνώ απόλυτα. Όχι μόνο δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση αλλά γενικώς τείνουμε να νιώθουμε αδύναμοι και αδικημένοι μπροστά στο κάθε τι... Για παράδειγμα, βρίζουμε τους πολιτικούς και πάλι του ίδιους και τους ίδιους ψηφίζουμε!  idiot2 Πάνω σε αυτό κάποιος φίλος μου είχε πει... "Το σύστημα το σώζει η αδιαφορία του κόσμου". Απο αυτό ακριβώς πάσχουμε κατά την γνώμη μου. Δεν υπάρχει προβληματισμός, οργάνωση και πάνω απ' όλα θέληση για κάτι καλύτερο και αφηνόμαστε στην γενικότερη "λαμογιά" να γίνει μέρος και της δικής μας ζωής. Φυσικά την αποδεχόμαστε βουβά, απλά γκρινιάζουμε λιγάκι στις ακραίες περιπτώσεις... π.χ. "Είπαμε να κλέψει, αλλά όχι και τόσα!"  Grin  idiot2
    Thumbs up
    Το προβλημα της Ελλαδας ειναι ο Ελληνας...
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: πως (ΔΕΝ) λειτουργει ο ανταγωνισμος στην αγορα
    Μεταπήδηση σε: