Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.868 μηνύματα σε 12.390 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 16:25:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 16:25:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 10:48]

[Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309868
    Σύνολο θεμάτων: 12390
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 56
    Συνολικά: 57
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: επικίνδυνες ηλεκτρικές συσκευές  (Αναγνώστηκε 4819 φορές)
    orck
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

game over :|

« στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 18:19:58 »

καλησπερα σας
    δεν ξερω γιατι αλλα το πιστωλακι αναφερεται στην λιστα με τα εξαρτηματα που εχουμε σπιτι και εκπεμπουν ιονιζουσα ακτινοβολια τετοιες συσκευες ειναι το bluetooth, το κινητο, φουρνος μικροκυματων, ασυρματα τηλεφωνα, wifi κλπ
    ακομη η επιστημονικη κοινωτητα δεν ξερει (η δεν θελει να πει) εαν ειναι επικινδυνα για την υγεια

δεν ξερω τι παιζει με το πιστολακι και μπορει να εχω κανει εγω καποιο λαθος αλλα καλο θα ηταν οποιος ξερει να μας ενημερωσει
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 18:25:25 »

Το πιστολακι?
    Σε ποια λιστα ειναι?
    Καποιο παγκοσμιου οργανισμου (π.χ ISO) ή καποιου οργανισμου στην ελλαδα idiot2
    Και γιατι να ειναι?
    Το πιστολακι ειναι μια αντισταση και ενα ανεμιστηρακι Huh
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    orck
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 18:47:17 »

αυτο ξερω και εγω αλλα συνεχεια το πετυχενω σε συζητησεις οτι ειναι επικυνδυνο
    δες αυτο εδω εαν θες

η συγκεκριμενη νηξη εγινε γιατι διαβαζω οτι πολοι ανοιγουν τα πιστολακια για να αφαιρεσουν τις αντιστασεις και αυτο μπορει να ενεχει κινδυνους
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 19:18:58 »

Aπο οτι καταλαβαινω η ακτινοβολια που αναφερεται,οφειλεται στο οτι περναει μεγαλη ποσοτητα ρευματος μεσα απο την αντισταση στο πιστολακι...
    Δημιουργει στην ουσια ενα ηλεκτρομαγνητικο κυμα απο την εναλλαγη της τασης πανω στο συρμα οπως γινεται και σε οοοολες τις συσκευες που χρησιμοποιουν εναλλασομενο ρευμα!!
    Προφανως θεωρειται επικυνδινο επειδη ειναι κοντα στο κεφαλη μας...
    Οχι ομως οτι εχει κατι αλλο που το κανει επικυνδινο(ουσια,υλικο ή κατι αλλο)!

Γενικα η κυκλοφορια του ρευματος και η εναλλαγη ταση μεσα απο οποιοδηποτε αγωγο δημιουργει ενα ηλεκτρομαγνητικο κυμα που μπορει να ειναι απο πολυ ασθενες μεχρι πολυ ισχυρο..
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 20:04:24 »

Καλησπέρα σας.
    Επειδή τυχαίνει να εμπορεύομαι αρκετά πιστολάκια ημερησίως
    θα σας πω το εξής.Τα νορμάλ πιστολάκια που κυμαίνονται
    συνήθως από 1600-2000 βατς είναι επικύνδυνα όσο επικύνδινο
    είναι να μένεις δίπλα σε ένα σταθμό της ΔΕΗ για λιγότερη ώρα.
    Έχει αντιστάσεις και πολλά βαττ ποιο πολλά και από μία ηλεκτρική σκούπα, στις οποίες κρίνεται και η απόδοση του.Χωρίς αυτές είναι σαν να είσαι ο διας  Grin Grin και να κρατάς κεραυνό.
    Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι έντονο όχι τόσο στην αντίσταση αλλά στο πηνίο που έχει
    το μοτέρ του.
    Επίσης είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν τώρα τελευταία πολύ τα ιονικά
    πιστολάκια. Στόχος αυτών των ιονικών συσκευών είναι η σταθερή και σωστή
    κατανομή θερμότητας στο κεφάλι.Οι συνέπειες αυτών φυσικά είναι ακόμα άγνωστες.
    Με άλλα λόγια είναι το ίδιο βλαβερά όσο τα μαρούλια του μανάβη  Wink
    Φιλικά
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 20:08:10 »

Καλησπέρα σε όλους.

Για άλλη μια φορά μαζεύτηκαν ένα τσούρμο "επιστήμονες" των καφενείων και  κατιναριά και κάναν σύλλογο ,με σκοπό τον ντόρο και την υστερία για δημοσιότητα. Αν οι άνθρωποι ήταν σοβαροί ,θα γνώριζαν ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο των 50 ΗΖ, δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με ιονίζουσα ακτινοβολία. Επίσης καμιά σχέση με ιονίζουσα ακτινοβολία, δεν έχει ούτε ο φούρνος μικροκυμάτων ούτε το bluetooth ούτε τα κινητά γιατί οι συχνότητες των ιονιζουσών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, είναι υψηλότερες ακόμη και από αυτές του ορατού φωτός. Δεν τα λέω εγώ κύριοι ,οι επιστήμονες τα λένε. Στο τόπικ που αναφερόμαστε για τις τηλεκατευθύνσεις στα 2.4 γίγα, θα βρείτε κάποια links, με τα συμπεράσματα των σοβαρών επιστημόνων για το τι είναι ιονίζουσα και τι μη ιονίζουσα ακτινοβολία.
       Δεν αμφιβάλλω ότι θα βρεθούν κάποιοι που θα ισχυριστούν ότι οι επιστήμονες δεν λένε ολόκληρη την αλήθεια γιατί έξαρτώνται από τα μεγάλα συμφέροντα. Αυτό όντως έχει μια βάση, δεν έχουν πάντα άδικο οι συνωμοσιολόγοι.  Προσωπικά όμως εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο έναν πραγματικό επιστήμονα από το κάθε κατιναριό ,που όταν ακούει για "ηλεκτρομαγνητικό φάσμα" δεν ψάχνει το βιβλίο της φυσικής αλλά τον τσελεμεντέ ,για να δει αν είναι μυρωδικό για τα γιουβαρλάκια.
       Συμπέρασμα! Αν κάποιοι θέλουν να προστατέψουν πραγματικά τον κόσμο από τους βέβαιους κινδύνους, ας μιλήσουν καλύτερα για τις προβληματικές ή ανύπαρκτες γειώσεις ,που έχουν μερικά φτηνά "πιστολάκια" (αν θυμάμαι καλά έχει σκοτωθεί μια κοπέλα από τέτοιο "πιστολάκι") κι ας αφήσουν επιτέλους τις γραφικότητες περί ιονιζουσών ακτινοβολιών και αγγουρίων εκ Καλυβίων.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 20:18:32 »

Τα θύματα των ηλεκτρικών συσκευών είναι θύματα του εξευτελισμού του εμπορίου
    που γίνεται και στην Ελλάδα.
    Όλοι ξέρουμε ότι το τσιγάρο βλάπτει.
     οφ τοπικ Σήμερα έμαθα από τι φτιάχνεται ο νεσκαφες... αστα βραστα
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    orck
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 20:31:40 »

θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι καμια γραφικοτητα οπως αναφερεις δεν την γραφω εγω
    απλα αναφερα κατι που βλεπω συχνα διαβαζοντας διαφορα αρθρα και φορουμ στο Internet για σχολιασμο και να μας ενημερωσουν οι πιο γνωστε τι ισχευει
    αυτο μονο, ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους.

Για άλλη μια φορά μαζεύτηκαν ένα τσούρμο "επιστήμονες" των καφενείων και  κατιναριά και κάναν σύλλογο ,με σκοπό τον ντόρο και την υστερία για δημοσιότητα. Αν οι άνθρωποι ήταν σοβαροί ,θα γνώριζαν ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο των 50 ΗΖ, δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με ιονίζουσα ακτινοβολία. Επίσης καμιά σχέση με ιονίζουσα ακτινοβολία, δεν έχει ούτε ο φούρνος μικροκυμάτων ούτε το bluetooth ούτε τα κινητά γιατί οι συχνότητες των ιονιζουσών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, είναι υψηλότερες ακόμη και από αυτές του ορατού φωτός. Δεν τα λέω εγώ κύριοι ,οι επιστήμονες τα λένε. Στο τόπικ που αναφερόμαστε για τις τηλεκατευθύνσεις στα 2.4 γίγα, θα βρείτε κάποια links, με τα συμπεράσματα των σοβαρών επιστημόνων για το τι είναι ιονίζουσα και τι μη ιονίζουσα ακτινοβολία.
       Δεν αμφιβάλλω ότι θα βρεθούν κάποιοι που θα ισχυριστούν ότι οι επιστήμονες δεν λένε ολόκληρη την αλήθεια γιατί έξαρτώνται από τα μεγάλα συμφέροντα. Αυτό όντως έχει μια βάση, δεν έχουν πάντα άδικο οι συνωμοσιολόγοι.  Προσωπικά όμως εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο έναν πραγματικό επιστήμονα από το κάθε κατιναριό ,που όταν ακούει για "ηλεκτρομαγνητικό φάσμα" δεν ψάχνει το βιβλίο της φυσικής αλλά τον τσελεμεντέ ,για να δει αν είναι μυρωδικό για τα γιουβαρλάκια.
       Συμπέρασμα! Αν κάποιοι θέλουν να προστατέψουν πραγματικά τον κόσμο από τους βέβαιους κινδύνους, ας μιλήσουν καλύτερα για τις προβληματικές ή ανύπαρκτες γειώσεις ,που έχουν μερικά φτηνά "πιστολάκια" (αν θυμάμαι καλά έχει σκοτωθεί μια κοπέλα από τέτοιο "πιστολάκι") κι ας αφήσουν επιτέλους τις γραφικότητες περί ιονιζουσών ακτινοβολιών και αγγουρίων εκ Καλυβίων.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 20:49:48 »

θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι καμια γραφικοτητα οπως αναφερεις δεν την γραφω εγω
    απλα αναφερα κατι που βλεπω συχνα διαβαζοντας διαφορα αρθρα και φορουμ στο Internet για σχολιασμο και να μας ενημερωσουν οι πιο γνωστε τι ισχευει
    αυτο μονο, ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους.

Για άλλη μια φορά μαζεύτηκαν ένα τσούρμο "επιστήμονες" των καφενείων και  κατιναριά και κάναν σύλλογο ,με σκοπό τον ντόρο και την υστερία για δημοσιότητα. Αν οι άνθρωποι ήταν σοβαροί ,θα γνώριζαν ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο των 50 ΗΖ, δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με ιονίζουσα ακτινοβολία. Επίσης καμιά σχέση με ιονίζουσα ακτινοβολία, δεν έχει ούτε ο φούρνος μικροκυμάτων ούτε το bluetooth ούτε τα κινητά γιατί οι συχνότητες των ιονιζουσών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, είναι υψηλότερες ακόμη και από αυτές του ορατού φωτός. Δεν τα λέω εγώ κύριοι ,οι επιστήμονες τα λένε. Στο τόπικ που αναφερόμαστε για τις τηλεκατευθύνσεις στα 2.4 γίγα, θα βρείτε κάποια links, με τα συμπεράσματα των σοβαρών επιστημόνων για το τι είναι ιονίζουσα και τι μη ιονίζουσα ακτινοβολία.
       Δεν αμφιβάλλω ότι θα βρεθούν κάποιοι που θα ισχυριστούν ότι οι επιστήμονες δεν λένε ολόκληρη την αλήθεια γιατί έξαρτώνται από τα μεγάλα συμφέροντα. Αυτό όντως έχει μια βάση, δεν έχουν πάντα άδικο οι συνωμοσιολόγοι.  Προσωπικά όμως εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο έναν πραγματικό επιστήμονα από το κάθε κατιναριό ,που όταν ακούει για "ηλεκτρομαγνητικό φάσμα" δεν ψάχνει το βιβλίο της φυσικής αλλά τον τσελεμεντέ ,για να δει αν είναι μυρωδικό για τα γιουβαρλάκια.

Φιλικά Κώστας.

Παρεξήγηση!! Εγώ δεν ανέφερα τίποτα προσωπικά για σένα και συγγνώμη αν σου έδωσα την εντύπωση προσωπικής επίθεσης. Απλά επισκέφτηκα την ιστοσελίδα που επισυνάπτεις και εξέφρασα την άποψή μου. Ισως λίγο έντονα αλλά το έντονο ύφος δεν απευθύνεται σε σένα. Εσύ διάβασες κάτι το οποίο σε ανησύχησε και καλά έκανες και το έβαλες σαν θέμα. Δεν φταις εσύ επειδή κάποιοι χαβαλέδες πανικοβάλουν τον κόσμο γράφοντας και λέγοντας ότι τους κατέβει στο κεφάλι ,για να κάνουν εντύπωση, τη στιγμή που τους διαφεύγουν άμεσοι και υπαρκτοί κίνδυνοι όπως φούρνοι χωρίς πυρέξ ή καφετιέρες με ελαττωματική βαλβίδα.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    liakos
    Aeromodeller
    *

Πέτα γρήγορα...Ζήσε αργά..

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 01:09:13 »

Παράθεση
    οφ τοπικ Σήμερα έμαθα από τι φτιάχνεται ο νεσκαφες... Δάκρυ αστα βραστα
    Για δώσε φώς στο λαό..

Πάντως αν θεωρήσουμε οτι τα πάντα γυριζουν, ανάβουν, ζεσταίνοντα κλπ κλπ μέσα και έξω απο το σπίτι μας, τότε η μόνη λύση είναι να πάρουμε τα βουνά. Η μήπως κι εκεί αναπνέουμε τα αποτελέσματα της σύγχρονης εποχής? Μήπως να το ρίξουμε λιγάκι στη μόδα με τα βιολογικά που δεν έχουν λιπάσματα κι άλλα τέτοια κακά, παρα μονο "νεράκι" του θεού που έχει καταντήσει πράσινο με αυτά που κατεβάζει ο υδροφόρος ορίζοντας?
    Μπα, εγω δεν θα πάρω άλλο ευχαριστώ. Άλλωστε προτιμώ να κάψω λιγότερα εγκεφαλικά κύτταρα πετώντας ένα μοντέλο παρά να αποβλακωθώ στην TV και να γίνω και αλλο βλαμμένος χαραμίζοντας τον πολύτιμο χρόνο μου. Αυτά, δεν γράφω άλλα διοτι ψήθηκε το κεφάλι μου απο το ασύρματο δίκτυο της DSL σύνδεσής μου σε συνδυασμό με τα HZ που εκπέμπει   η οθόνη του υπολογιστή μου, ασε που τελευταία έχω παραισθήσεις ότι ειμαι περικυκλωμένος με καλώδια που περνάνε μεσα απο τους τοίχους του σπιτιού μου, με πολλά βολτ στην πλάτη τους ικανά να διαπεράσουν τον εγκέφαλό μου καθώς πλησιάζω κοντά στον τοίχο και να ακροβατώ στα 50-60 ΗΖ της συχνότητάς τους .. Λέτε να πέσω απο το μπαλκόνι και να κάνω μονόζυγο απο το τα καλώδια υψηλής που περνάνε 1 μέτρο απο το σπίτι μου, ή απλά να αράξω στην ταράτσα του σπιτιού μου ανάμεσα στις χαώδεις εγκαταστάσεις κεραιών και να περιμένω το big bang?
    Εγώ λέω ότι θα πάω για ένα τσιγάρο τώρα στο μπαλκόνι να ξεσκάσω απο εδω μέσα.
    Το υπουργείο υγείας Προειδοποιεί:
    H πολλή πληροφόρηση βλάπτει σοβαρά την TV....

Φιλικά,

Λιακόπουλος Βασίλης

Καταγράφηκε

Όποιος το βλέπει σαν παιχνίδια...ας αλλάξει χόμπι
    key40
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 09:42:28 »

Αγαπητοί φίλοι,

Θα κάνω και εγώ ένα σχόλιο....
    Η τεχνολογία άν και μας είναι απαραίτητη δεν είναι πάντα φιλική προς τον άνθρωπο.
    Ο λόγος είναι ότι είνα περισσότερο φιλική προς το χρήμα.Παράδειγμα: Οι γνωστές
    μας λάμπες πυρακτώσεως είναι πολύ ενεργοβόρες, αλλά και πολύ πιο υγειινές
    από τις λάμπες φθορισμού, που παράγουν ιονίζουσα ακτινοβολία λόγω
    του ιονισμού του αερίου τους, από το οποίο προέρχεται το φώς.Παρόλα αυτά, διεθνώς
    η τάση είναι να καταργηθούν τελείως οι πρώτες για λόγους παγκόσμιας οικονομίας.
    Απ'οτι φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρεται αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν άνθρωποι από αυτό
    διότι η οικονομία και το κόστος του πετρελαίου είναι πάνω απ'όλα.

Έχουμε αυξηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, και κάποιοι θα ήθελαν σίγουρα να
    αρχίσουμε να αραιώνουμε κερδίζοντας ταυτόχρονα και πολλά χρήματα... devil

key40

Υ.Γ. Οι στατιστικές λένε ότι ο καρκίνος θερίζει...
    Καταγράφηκε

Λύκοι θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν πρόβατα !
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 13:12:48 »

Ετσι εξηγείτε λοιπόν που η πρώην πεθερά μου έλεγε όλο βλακείες!!!
    Εμ κάθε εβδομάδα κομμωτήριο ήταν και έμπαινε μάλιστα σ'αυτά τα περίεργα τα .....κρανη!!!
     Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Πολύ ηλεκτρομαγνητικό πεδίο έτρωγε!!!
    Τώωωωωρα εξηγούνται όλα!!!

Αυτά για λίγο χιούμορ (μην παρεξηγηθώ)
    Πάντως όλες οι ηλεκτρομαγνητικές συσκευές (του λα΄χιστον όσες διαθέτουν ISO από ΕΕ) είναι μέσα στα όρια
    εκπομπης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας!!
    Επιπλέον τα μπιστολάκια εσωτερικά διαθετουν ένα είδος firewall για προστασία του πλαστικού από τη θερμοκρασία!
    Αυτό το υλικό είναι μεταλικό πλέγμα και ένα υλικό υποκατάστατο αμιάντου!!
    οπότε η ακτινοβολία σίγουρα μειώνεται!!
    Πρόσφατα δυέλυσα ένα μπιστολάκι για να πάρω την χρωμονικελίνη της αντίστασης και έτσι θυμήθηκα τη διάταξη!!
    Καταγράφηκε

GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 15:51:57 »

Καλησπέρα Ελλάδα
      Ένα βασικό στοιχείο για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές
    είναι η φροντίδα.Όπως όλοι μας φροντίζουμε τις μπαταρίες
    μας, της τηλεκατευθήνσεις , τα αμάξια μας κλπ., έτσι
    πρέπει να προσέχουμε και να φροντίζουμε και πολλές
    άλλες συσκευές της καθημερινότητας μας. Μου τυχαίνει
    συνέχεια το περιστατικό που μου φέρνουν πιστολάκια για επιδιόρθωση
    με λιωμένα καλώδια , να πετάνε φωτιές κλπ κλπ.. (σαν να παίζεις με τη ΔΕΗ)
    Εμ κυρία μου όταν σου λένε καθάριζε τις τρίχες μετά απο κάποιο διάστημα και
    συ αγνοείς 2 βασικά πραγματάκια...τι να πει κανείς.
    Πόσοι απο εμάς βγάζουμε τους φορτιστές απο την μπρίζα,όταν δεν χρειάζεται?
    Πόσοι από εμάς κλείνουν τις οθόνες και τις τηλεοράσεις τελείως?
    Πόσοι απο εμάς κλείνουμε τον θερμοσίφωνα όταν κάνουμε μπάνιο?
    Πόσοι από εμάς αλλάζουμε λάμπες και φώτα χωρίς να αποσυνδέουμε από το ρεύμα?
     Το θέμα είναι να χρησιμοποιούμε σωστά τα προιόντα.

Το χουμε και μεις χαμένο ...
    ο άλλος πήγε με φερράρι στη μύκονο και καρφώθηκε..
    η φερράρι φταίει?
     Πατάει ο κομμωτής το καλώδιο από το σεσουάρ και συνεχίζεις να δουλεύει...
    ...
    ...Δε βαριέσαι αφού δουλεύει ακόμα...αυτή είναι η νοοτροπία...

Φιλικά η οπτική μου γωνία επί του θέματος  Thumbs up

υγ Λιάκο με την ίδια νοοτροπία που φτιάχνεται και το σαλάμι
    φτιάχνεται και ο φραπές...
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 18:17:52 »

Τελικά θα μας πείτε από τι γίνετε ο νες καφέ να ξέρουμε  worry
    Καταγράφηκε

Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 24 Απρ 2008, 15:54:55 »

ο άλλος πήγε με φερράρι στη μύκονο και καρφώθηκε..
    η φερράρι φταίει?

αφου πηγε στη μυκονο καλα να πάθει
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: επικίνδυνες ηλεκτρικές συσκευές
    Μεταπήδηση σε: