Αγαπητοί φίλοι αερομοντελιστές,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω επισήμως ότι θα σταματήσω τη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος Aeolus-RC τέλη Φεβρουαρίου του 2008.
Για όσους ενδιαφέρονται, οι λόγοι της απόφασής μου είναι οι εξής:
--Έλλειψη χρόνου προκειμένου να λειτουργήσει το μαγαζί σωστά. Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι τα πρωινά απασχολούμαι σε άλλη δουλειά, 8-10 ώρες τη μέρα και ότι το Aeolus είναι η δεύτερη μου δουλειά. Παρά τη χαρά μου για το μαγαζί και το ενδιαφέρον μου, ο συνδυασμός των δύο εργασιών με έχει κουράσει σε τέτοιο βαθμό, που μου είναι αδύνατο να αναπτύξω περαιτέρω τη μία ή την άλλη.
---Τον Απρίλιο περιμένουμε με τη γυναίκα μου το πρώτο μας παιδί. Αν τα πράγματα παρέμεναν ως έχουν, πιθανόν να μην μπορούσα να είμαι ούτε καλός πατέρας, ούτε καλός υπάλληλος ούτε και καλός καταστηματάρχης. Έτσι αφήνω το μαγαζί πίσω με την ελπίδα να είμαι καλύτερος στα άλλα δύο.
Καταλαβαίνετε βέβαια ότι το μαγαζί έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην προσωπική μου ζωή αλλά και στην ένταξή μου στην Ελλάδα, πράγματα που έκαναν την απόφασή μου εξαιρετικά δύσκολη. Έχω πολύ καλές εμπειρίες και αναμνήσεις που οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε εσάς, τους πελάτες και φίλους αερομοντελιστές του Aeoluls-RC. Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη, την εκτίμηση και την εποικοδομητική κριτική όλα αυτά τα χρόνια. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να σας παρέχω service στα προϊόντα που έχετε πάρει, θα είμαι διαθέσιμος για ερωτήσεις και συζήτηση σχετικά με τον αερομοντελισμό και φυσικά θα συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το σπουδαίο χόμπυ! Ίσως καταφέρω να κινήσω το ενδιαφέρον της κόρης μας για το μοντελισμό και μια μέρα να πετάμε μαζί σε αγώνες και events … (τι είναι άλλωστε ο άνθρωπος χωρίς όνειρα...

)
Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να συνεχίσει το μαγαζί, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.(Τηλ. 6977253085) Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω όποιον δηλώσει ενδιαφέρον, αλλά θα πρότεινα να είναι κάποιος που έχει καλές βάσεις στον αερομοντελισμό. Δεν πρόκειται να το δώσω σε κάποιον που δεν έχει σχέση με το χώρο.
Σας ευχαριστώ και πάλι που διαβάσετε το κείμενο και σας εύχομαι καλές πτήσεις!
Με εκτίμηση
Kai Ueberall