Γεια σας.
Παρέλαβα το
2410-08 και έχω μερικές ερωτήσεις γιατί νιώθω μπερδεμένος

Κατ αρχάς μαζί με το μοτέρ ήρθε και η βάση (αν κατάλαβα καλά λέγεται gear box housing), δηλαδή παρέλαβα ότι ακριβώς ότι υπάρχει στη
φωτογραφία.
Οι τρύπες της βάσης δε ταιριάζουν με αυτές της βάσης του μοτέρ (φαίνεται στη φωτογραφία). Μήπως χρειάζεται να βάλω κάτι
τέτοιο ή μπορώ να το προσαρμόσω στη βάση του brushed που ήδη φοράει το αεροπλάνο; Βέβαια,θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω gearbox ή μπορώ να φορέσω τη προπέλα απευθείας πάνω στο μοτέρ;
Γενικότερα δεν έχω καταλάβει τι θα χρειαστώ και πως θα τοποθετήσω το μοτέρ πάνω στο αεροπλάνο

Στη συνέχεια,
αυτοί είναι ανταλλακτικοί κεντρικοί άξονες για το μοτέρ;
Τέλος τι connectors να χρησιμοποιήσω για τη σύνδεση του ESC με το μοτέρ; Ποιο είναι το στάνταρ γι αυτή τη σύνδεση;
Αυτός ο τύπος κάνει;
Η οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατί έχω μπερδευτεί...

Από τις φωτογραφίες, η ζημιά δε φαίνεται τόσο μεγάλη. Άλλωστε οι αερομοντελιστές επισκευάζουν και κατασκευάζουν, επίσης

Το καλώδιο της κεραίας μπορείς να το αλλάξεις έτσι ώστε, μετά την αντικατάσταση, να έχει το ίδιο μήκος και την ίδια διατομή.
Τη κεραία τελικά δε την άλλαξα. Απλά στο σημείο που έλιωσε (εσωτερικά το καλώδιο έμεινε ανέπαφο) έβαλα θερμοσυστελλόμενο και είναι οκ.
Όσον αφορά την άτρακτο έκοψα και καθάρισα κάποιο μέρος από κάτω έτσι ώστε να χωράει μεγάλες μπαταρίες γιατί με τις διαστάσεις που είχε δε βόλευε και τοποθέτησα βάση ανάμεσα στη μπαταρία και το εσωτερικό.
Τώρα το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως με κάποια μεγάλη μπαταρία (150-200g) το αεροπλάνο δεν είναι ζυγισμένο και το βάρος πέφτει μπροστά ...

Ευχαριστώ