Αγαπητοί φίλοι,
δυστυχώς τα προβλήματα που μου βγάζει το HBK II δεν λένε να σταματήσουν...

Κολλάει η λειτουργία του throttle και αντί να δίνει στροφές, αλλάζει την κλίση των πτερυγίων!

Δηλαδή, ενώ το ελικόπτερο είναι στο έδαφος και το throttle στο μηδέν, συνδέω την μπαταρία, το γυροσκόπιο
σετάρει κανονικά και πάω να ανεβάσω στροφές. Το στροφείο δεν γυρίζει και το stick αλλάζει απλά την κλίση
της έλικας (collective?)... Κάνει ό,τι θα έκανε αν είχα πατήσει το IDLE για να κρατήσει ψηλά τις στροφές.
Αν αποσυνδέσω την μπαταρία και την ξανασυνδέσω, κάποιες φορές συμπεριφέρεται κανονικά, αλλά με διαφορετικό
ήχο και δεν πετάει με τίποτα... Το throttle στο τέρμα και δεν σηκώνεται ούτε μισό μέτρο. Και εντελώς απρόβλεπτη
συμπεριφορά στο hoovering.
Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά μια μπαταρία πριν, αφού το κράταγα κάνα λεπτό σε hoovering, ξαφνικά έδιωχνε την
ουρά προς τα δεξιά (αντίθετα από τους δείκτες του ρολογιού, όπως βλέπω το ελικόπτερο από ψηλά) και δεν διόρθωνε
ούτε με τέρμα rudder...
Είναι φυσιολογικά όλα αυτά για ελικόπτερο, αγορασμένο καινούργιο? Τι μπορεί να φταίει?

Έχω 10 μέρες το μοντέλο και ακόμα δεν έχω την χαρά να το πετάξω όπως θέλω και να το σπάσω σαν άνθρωπος!!!

Ευχαριστώ,
Θ.