|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #435 στις: Σάββατο, 13 Σεπ 2008, 20:40:15 » |
|
χαχαχαχαχαχα γεια σου ρε Αργυρη..............θα μας λυψεις τωρα που εφυγες  και εγω εχω λυψει 2-3 σαββατοκυριακα απ το μαλεμε και εχω παθει στερηση  το αλλο ωμος θα κανονισω ναμαι  αντε να ετοιμαζομαστε γιατη ερχεται και ο κολητος μου ο ψαρακλας και θα ξεκινησει ο χαμος παλι στο μαλεμε showtime 90 και angel ηλεκτρικοπαρεα εχουμε γινει  το αυτι μου εχει παρει πολλα για καινουρια και μεγαλα μοντελα στη παρεα που περιμενουν τα βουνα και το διαδρομο του μαλεμε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
DIMISX1
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #436 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 01:16:08 » |
|
Καλησπέρα παιδιά έχω μετακομίσει πρόσφατα στα Χανιά και ψάχνω φίλους αερομοντελιστες να πετάξω το belataki μου είμαι νέος στο άθλημα νέος και στα Χανιά και έχω πελαγώσει λιγάκι λίγη βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Μένω μουρνιες και δεν ξέρω ούτε που είναι το μαλεμε !! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V4 BELT-CP RTF T-REX 500 ESP ΒΕΑΜ Ε4 V2
|
|
|
nikosd
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #437 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 08:55:14 » |
|
Καλημέρα.
Στείλε ενα email με τηλέφωνο να τα πούμε
Και εγω μένω Μουρνιές και ειμαι και σχετικά αρχάριος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #438 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 09:00:33 » |
|
Ραντεβού στο Μαλεμε! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #439 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 16:36:38 » |
|
γεια σας μπαμπά θα μου μάθεις να πετάω ναι παιδί μου αν κατεβείς από πάνω μου
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #440 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 16:40:37 » |
|
και όταν κατέβηκε από πάνω του τον ανέλαβε ο Αποστόλης και έκανε και το μπαμπά να ξεχασιά αυτά που ήξερα και να μάθη και αλλά τόσα
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #441 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2008, 16:47:41 » |
|
οοοοοοοοοοοοοοοο τι εχασα παλι  δεν πειραζει ωμος το αλλο σκ θα γινει χαμος............... τωρα ετοιμαζομαι για λατζιμα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikostantan
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #442 στις: Δευτέρα, 15 Σεπ 2008, 15:24:08 » |
|
Γεια σου δασκαλε! Πολυ καλη η φοτο σου! ποτε προλαβες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #443 στις: Δευτέρα, 15 Σεπ 2008, 18:30:07 » |
|
γεια που είσαι σήμερα ρε Μύρων πήγα σήμερα για καφέ και τον απόλαυσα είχε καθαρό βοριαδάκι μίση ώρα fox και μίση easy glider στην φωτογραφία ο φίλος Μύρων που ήρθε προχτές να ποιούμε παρέα καφέ στο βουνό…. <λόφο> από την Ένωση Αερομοντελιστων Ηρακλείου Κρήτης 
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #444 στις: Δευτέρα, 15 Σεπ 2008, 18:39:25 » |
|
 Μύρων από ότι παρατήρησα πετάς με στραβό ραντερ ελεβειτορ
|
|
|
|
|
|
MYRON B
|
 |
« Απάντηση #445 στις: Τρίτη, 16 Σεπ 2008, 02:04:15 » |
|
Ευχαριστω το φιλο Κωστα για την καταχωριση των πολυ ωραιων φωτο η δευτερη ειδικα ολα τα λεφτα τωρα το λοφος βουνο σιγουρα βουνο με τα βραχια του και τους σκληρους θαμνους ο λοφος εχει χορτα και μαλακο χωμα τωρα αν ειναι να δινουμε και βαση στο στραβο ραντερ δεν επρεπε να βγαινωμε απ το σπιτι αν δεν τα εχωμε ολα τελεια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikostantan
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #446 στις: Πέμπτη, 18 Σεπ 2008, 16:55:07 » |
|
Γεια σου δασκαλε! τη λες θα μας αφιση ο καιρος να κανουμε κανενα μαθημα σημερα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #447 στις: Πέμπτη, 18 Σεπ 2008, 17:14:54 » |
|
δάσκαλος όχι ακόμα  και δεν νομίζω να γίνω ποτέ  συνάδερφε ναι  στο χόμπι εννοώ πάντα  μέχρις τις 6 μετά φεύγω  και αν χρειάζεσαι κάτι να στέλνεις προσωπικό μήνυμα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #448 στις: Πέμπτη, 18 Σεπ 2008, 21:47:17 » |
|
Γεια σου δασκαλε! τη λες θα μας αφιση ο καιρος να κανουμε κανενα μαθημα σημερα??
δάσκαλος όχι ακόμα  και δεν νομίζω να γίνω ποτέ  συνάδερφε ναι  στο χόμπι εννοώ πάντα  μέχρις τις 6 μετά φεύγω  και αν χρειάζεσαι κάτι να στέλνεις προσωπικό μήνυμα  χαχαχαχαχαχαχα ΔΑΣΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελα σωπα μια χαρα δασκαλακος εισαι  λοιπον δασκαλε το σαββατο ετοιμασου να πεταξουμε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #449 στις: Κυριακή, 2 Νοε 2008, 17:10:33 » |
|
Γεια σας Καμία φορά από το ενθουσιασμό λέμε λόγια που άλλη τα περνούν με χαμόγελο άλλη τα παρεξηγούν χόμπι κάνομε έως τώρα  μπορεί να να είμαστε καλή σε μερικά πράγματα πάνω στο χόμπι και να μην το ξέρομαι γιαυτο δώσαμε ζωή πάλη στο σύλλογο για να βγούμε και έξω από τα Χανιά όνομα σήμα όλα είναι ένα αυτό που αποφασίζουν όλοι μαζί όπως όλοι μαζί χαμογελάμε εδώ περήφανη για τα ηλεκτικά τους μοντέλα 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|