Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.408 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 11:35:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 11:35:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από kon
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 13:59:19]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309408
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 62
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 32     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Χανιά street flyers...  (Αναγνώστηκε 106080 φορές)
    **AVIATOR 44**
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #405 στις: Κυριακή, 24 Αυγ 2008, 19:45:35 »

Το μονο που γλυτωσε ηταν το αριστερο φτερο, τρια σερβο κ ο δεκτης!
    Ακομα κ ο κινητηρας επαθε αρκετη ζημια(καρμπιρατερ,ηλεκτρονικη,εξατμηση) buck2 buck2

* ATYXIA__3_JPG.JPG (121.12 KB, 760x572 - εμφανίστηκε 639 φορές.)
    Καταγράφηκε

FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #406 στις: Κυριακή, 24 Αυγ 2008, 21:56:01 »

κριμα....
    νεκταριε μονο στους 2.4 εχεται παραμβολες?
    δεν αποκλειεται αυτα τα @#$% αμερικανακια να πατησαν κανα κουμπακι.Πιστευω παντως οτι μια οργανωμενη επισκεψη στους τοπικους φορεις ισως να λυσει καποιες αποριες..οπως επισης και ενας καλος ηλεκτρονικος με ραδιογωνιομετο να σας πει αν υπαρχει καποια ''πηγη'' εκει κοντα.

φιλικα Νικος
    Καταγράφηκε
    Ntinos54
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #407 στις: Δευτέρα, 25 Αυγ 2008, 00:24:45 »

απο το ιδιο σημειο Νεκταριε περασα και γω πολλες φορες το σαββατοκυριακο ωπος και συζητουσαμε και το πρωι και το παραμικρο δεν κουνισε.......εγω βεβαια εχω futaba 7c 2,4 ωπος και το ξερεις..................
    και γενικα δεν εχω νιωσει ποτε μα ποτε παρεμβολη..........
    σαν ηλεκτρονικος ξερω πως η πιθανοτητα παρεμβολης στης futaba 2,4 ειναι μιδαμινη και ωπος επισης οτι ο ατυχος Ηλιας ειχε jr 2,4 ενω εσυ ff9 pcm οποτε εγω απλα πιστευω οτι ειναι θεμα απλης ατυχιας εφοσον το σημειο που λες ειναι το σημειο που παντα στριβουν αριστερα μετα την απογειωσει ολα τα μοντελα στο μαλεμε,σε ολα τα φορουμ να ψαξεις του κοσμου θα δεις οτι ειναι ελαχιστα τα ενδεχομενα παρεμβολης σε 2,4 futaba τουλαχιστον..........
    συνηθως απο οτι εχω δει στα ξενα φορουμ παρεμβολες εχουν πολλες φορες τα μεγαλα μοντελα με βενζινομηχανες η με νιτρο μεγαλες ,αν δειτε εδω σε αυτο το πολυ γνωστο φορουμ συζητηση http://www.flyinggiants.com/forums/fg239/15643-futaba-2-4-fasst-interference.html
     θα δειτε οτι μια παρεμβολη ως συνηθως δεν ερχεται απο εξωτερικους παραγωντες αλλα συνηθως απο εσωτερικους ωπος ακομα και μιας κακης προεκτασεις σερβο μπορει να συντονιζει κοντα στο δεκτη και να διμιουργει παρεμβολες και ακομα και κλειδωμα του μοντελου στον αερα,οποτε το πιο βασικο ειναι να φτιαχνουμε σωστα και να προσπαθουμε να μην κουβαριαζουμε καλωδια μεσα στο μοντελο ωπος βρουμε Thumbs up
    και επισης κατι που δεν κανει σχεδον ποτε κανεις ειναι το range test που για αυτο το λογω ακριβως το εχουν ολοι η επωνυμη πομποι....
    Τελος μην στεναχωριεσαι Νεκταριο σου εχω στο δρομο το red arrow σου και θα σκιζει  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
    Καταγράφηκε

anythink that makes you sad makes you stronger........
    KOSTAS 3D
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #408 στις: Δευτέρα, 25 Αυγ 2008, 08:16:10 »

I'm free
    I'm soaring in the wind.
    I admire and enjoy the beauty of nature
     Follow me to the mountains and let's enjoy it together. Thumbs up

* aera.JPG (42 KB, 702x472 - εμφανίστηκε 592 φορές.)
    Καταγράφηκε
    fanis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #409 στις: Δευτέρα, 25 Αυγ 2008, 11:36:15 »

νεκταριε σε νιοθω απολυτα πριν απο μερες εχασα και εγω το δικο μου extra  Sad Sad  κριμα ...εγω το εχασα απο δικη μου χαζομαρα εσυ απο οτι ειδα δεν εφταιγες .
    κοιτα κατα καιρους ακουγονται διαφορα για τις 2,4 δεν ειναι τα τελεια μηχανηματα δυστιχος και ενας λογος που εχω μεινει στο κλασικο 35 (πιστευω οτι εχουν καλυτερο failsafe )ειναι οτι ακουγονται και στα 2,4 παρεμβολες αν γινει και η κινητη τηλεφωνια 2,4 δεν ξερω τι θα γινει .στα buggy στα χανια και στην αθηνα που ετρεχα ωρες ωρες ειχαμε και εκει διαφορα οχι συχνα αλλα ειχαμε , και το ριχναμε στο οτι τα buggy τρωνε χτυπους και ισως δεν αντεχουν (απορια εχω γιατι οι πρωτοκλασατοι και πατροναρισμενοι οδηγοι που ηρθαν στο πανευρωπαικο στο ηρακλειο δεν δουλευαν πολλοι τα 2,4 ,αλλα απλες 40αρες pcm .)
    anyway και παλι λυπαμε για το μοντελο κριμα .
    Καταγράφηκε
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #410 στις: Δευτέρα, 25 Αυγ 2008, 15:22:16 »

Ευχαριστώ για την παρέα παίδες  πέρασα καλά, Κώστα μη λυπάσαι τις γυναίκες δέν έχουν ανάγκη....αντέχουν στην ζέστη, λόγω του junior την έκανα(εάν και τους είχα με air...) Ωραία στον Θέρισσο όλη μέρα εκεί την έβγαλα
    Αποστόλη το βράδυ θα δοκιμάσω τον  "Ζουριδάκη"
    Νεκτάριε κρίμα εάν και τα είπαμε και απο κοντά (έχε το δεκτάκι αυτό σε "καραντίνα" απο εδώ και πέρα..)
    Αποστόλη και Ντίνο τα λέμε στο "F3C".. Thumbs up
    Γεια χαρά ευχαριστώ και πάλι

Γιώργος

Y.Γ:
    Μπα για κατεψυγμένα τα κόβω  Cheesy Cheesy Cheesy
    Υ.Γ.Στείλε κανένα που έχουμε να φάμε ψάρια από το 2004 beer
    Skopos   είναι σε 2 δόσεις..τα 3 τρία κάτω είναι απο την προήγουμενη(όχι απο το 2004..)   laugh  Grin και τα αλλα 3 απο εκείνη την ημέρα. αλλά λόγω "τουρισμού" αποθηκεύτηκαν

* Crete_8os__2008.jpg (18.78 KB, 640x480 - εμφανίστηκε 542 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25 Αυγ 2008, 16:15:37 από rcegaleo » Καταγράφηκε
    **AVIATOR 44**
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #411 στις: Δευτέρα, 25 Αυγ 2008, 16:25:43 »

Καλο απογευμα σε ολους σας  Thumbs up
    Σας ευχαριστω ολους σας για τα παρηγορητικα σχολια!
    Για να ξεκαθαρησουμε τα πραγματα εγω δεν εχω 2,4 ,Χρησιμοποιω μια FUTABA FF9 SYNTHESIZED στους 35,100
     με DP149 DUAL CONVERTION  κ στα δυο χρονια που την εχω δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα παρεμβολης η εστω καποιο τρεμουλο που να με ανησυχησει!!!
    Για να απαντησω στον πολυ καλο φιλο Ντινο.....
    Το συγκεκριμενο μοντελο ηταν απο τα πιο προσεγμενα ,σε θεμα ηλεκτρονικων τουλαχιστον,που εχω φτιαξει ποτε!
    απο το πρωτο μεχρι κ το τελευταιο καλωδιακι ηταν ολα ολοκαινουρια,εμπαιναν για πρωτη φορα σε μοντελο!
    Σε ολα τα JOINDS ειχαν μπει security clips τα οποια για μεγαλτερη ασφαλεια ειχαν ντυθει με θερμοσυστολικο!
    Κανενα απολυτως καλωδιο δεν ηταν ελευθερο μεσα στο μοντελο,ολα ηταν στερεωμενα με θερμη σιλικονη κ οχι απλα μια μακαροναδα!
    Κανενα δεν περνουσε απο σημειο που θα μπορουσε να δημιουργηθει καποιο προβλημα!
    ακομα κ η ηλεκτρονικη ηταν μακρια απο ολα τα ηλεκτρονικα μπροστα στον κινητηρα,γι'αυτο κ διαλυθηκε στην προσκρουση!
    Ακομα κ η ντιζα του throtle ηταν sullivan για να μην υπαρξει κανενα παρασιτο απο τον κινητηρα!
    Δεν ξερω αν το εχεις διαβασει πουθενα φιλε Ντινο,αλλα μονο η κινητηρες με μανιατο κ οχι με ηλεκτρονικη μεταφερουν παρασιτα στα υπολοιπα ηλεκτρονικα,κ αυτο μονο οταν εχουμε χρησιμοποιησει μεταλικη ντιζα στο throtle,προβλημα  το οποιο λυνετε με μια απλη ξυλινη ντιζα η sulivan!
    Oσο για τα range tsek ....ποτε δεν εχω στειλει καινουριο μοντελο,αλλα κ κανενα αλλο που του εχω κανει σκαντζα δεχτη χωρις να του εχω κανει πρωτα range tsek!
    Ο συγκεκριμενος δεκτης μαλιστα ηταν ολοκαινουριος κ αψογος,to ιδιο κ ο κρυσταλος,κ ο ιδιος δεκτης την επομενη μερα ,μετα το αναγκαιο range tsek,κληθηκε να κατευθηνει το επισης GAS PITTS S-2B που εχω,χωρις το παραμικρο ανεπιθυμητο τρεμουλο!
    Δεν σας φαινετε λοιπον σε ολους σας λιγο παραξενο!!!
    Κ κατι ακομα που ισως κανενας σας δεν το εχει προσεξει.....
    Γιατι τα περισσοτερα ατυχηματα εγιναν Σαββατο κ οχι καποια κυριακη να πουμε?
    Ας μου το εξηγησει καποιος κ εγω θα παψω να αναρωτιεμαι για το τι εγινε!!!
    Εμενα ομως κανενας δεν θα μου πει σαν δικαιολογια οτι ηταν ανθρωπινο λαθος(δηλ.δικο μου λαθος)οταν ξερω καλυτερα απο τον καθεναν πως εχω  προσεξει κ την τελευταια λεπτομερια στο καθε μοντελο που στελνω πανω απο τα κεφαλια μας!
    Οταν θα τυχει σε σας πειτε το οπως ακριβως θελετε!!!
    Ευχομαι ομως ολοψυχα να μην συμβει ποτε ξανα σε κανεναν απο εμας!
    Καλες πτησεις σε ολους σας  Thumbs up Thumbs up

* EXTRA_300_FIRST_TEST_2.JPG (48.81 KB, 570x429 - εμφανίστηκε 522 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25 Αυγ 2008, 16:42:19 από nektarios-ec-135 » Καταγράφηκε

FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
    Ntinos54
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #412 στις: Τρίτη, 26 Αυγ 2008, 00:02:12 »

I'm free
    I'm soaring in the wind.
    I admire and enjoy the beauty of nature
     Follow me to the mountains and let's enjoy it together. Thumbs up

εσυ δασκαλε εχεις χτυπησει μπιελα με τα βουνα  idiot2 idiot2 idiot2

Ευχαριστώ για την παρέα παίδες  πέρασα καλά, Κώστα μη λυπάσαι τις γυναίκες δέν έχουν ανάγκη....αντέχουν στην ζέστη, λόγω του junior την έκανα(εάν και τους είχα με air...) Ωραία στον Θέρισσο όλη μέρα εκεί την έβγαλα
    Αποστόλη το βράδυ θα δοκιμάσω τον  "Ζουριδάκη"
    Νεκτάριε κρίμα εάν και τα είπαμε και απο κοντά (έχε το δεκτάκι αυτό σε "καραντίνα" απο εδώ και πέρα..)
    Αποστόλη και Ντίνο τα λέμε στο "F3C".. Thumbs up
    Γεια χαρά ευχαριστώ και πάλι

Γιώργος

Y.Γ:
    Μπα για κατεψυγμένα τα κόβω  Cheesy Cheesy Cheesy
    Υ.Γ.Στείλε κανένα που έχουμε να φάμε ψάρια από το 2004 beer
    Skopos   είναι σε 2 δόσεις..τα 3 τρία κάτω είναι απο την προήγουμενη(όχι απο το 2004..)   laugh  Grin και τα αλλα 3 απο εκείνη την ημέρα. αλλά λόγω "τουρισμού" αποθηκεύτηκαν
    Γιωργαρα ηταν τιμη μας που σε ειχαμε κατω και ελπιζω να τα καταφερω να ερθω πανω στο f3c να κανουμε παρεακι Thumbs up
    Καλο απογευμα σε ολους σας  Thumbs up
    Σας ευχαριστω ολους σας για τα παρηγορητικα σχολια!
    Για να ξεκαθαρησουμε τα πραγματα εγω δεν εχω 2,4 ,Χρησιμοποιω μια FUTABA FF9 SYNTHESIZED στους 35,100
     με DP149 DUAL CONVERTION  κ στα δυο χρονια που την εχω δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα παρεμβολης η εστω καποιο τρεμουλο που να με ανησυχησει!!!
    Για να απαντησω στον πολυ καλο φιλο Ντινο.....
    Το συγκεκριμενο μοντελο ηταν απο τα πιο προσεγμενα ,σε θεμα ηλεκτρονικων τουλαχιστον,που εχω φτιαξει ποτε!
    απο το πρωτο μεχρι κ το τελευταιο καλωδιακι ηταν ολα ολοκαινουρια,εμπαιναν για πρωτη φορα σε μοντελο!
    Σε ολα τα JOINDS ειχαν μπει security clips τα οποια για μεγαλτερη ασφαλεια ειχαν ντυθει με θερμοσυστολικο!
    Κανενα απολυτως καλωδιο δεν ηταν ελευθερο μεσα στο μοντελο,ολα ηταν στερεωμενα με θερμη σιλικονη κ οχι απλα μια μακαροναδα!
    Κανενα δεν περνουσε απο σημειο που θα μπορουσε να δημιουργηθει καποιο προβλημα!
    ακομα κ η ηλεκτρονικη ηταν μακρια απο ολα τα ηλεκτρονικα μπροστα στον κινητηρα,γι'αυτο κ διαλυθηκε στην προσκρουση!
    Ακομα κ η ντιζα του throtle ηταν sullivan για να μην υπαρξει κανενα παρασιτο απο τον κινητηρα!
    Δεν ξερω αν το εχεις διαβασει πουθενα φιλε Ντινο,αλλα μονο η κινητηρες με μανιατο κ οχι με ηλεκτρονικη μεταφερουν παρασιτα στα υπολοιπα ηλεκτρονικα,κ αυτο μονο οταν εχουμε χρησιμοποιησει μεταλικη ντιζα στο throtle,προβλημα  το οποιο λυνετε με μια απλη ξυλινη ντιζα η sulivan!
    Oσο για τα range tsek ....ποτε δεν εχω στειλει καινουριο μοντελο,αλλα κ κανενα αλλο που του εχω κανει σκαντζα δεχτη χωρις να του εχω κανει πρωτα range tsek!
    Ο συγκεκριμενος δεκτης μαλιστα ηταν ολοκαινουριος κ αψογος,to ιδιο κ ο κρυσταλος,κ ο ιδιος δεκτης την επομενη μερα ,μετα το αναγκαιο range tsek,κληθηκε να κατευθηνει το επισης GAS PITTS S-2B που εχω,χωρις το παραμικρο ανεπιθυμητο τρεμουλο!
    Δεν σας φαινετε λοιπον σε ολους σας λιγο παραξενο!!!
    Κ κατι ακομα που ισως κανενας σας δεν το εχει προσεξει.....
    Γιατι τα περισσοτερα ατυχηματα εγιναν Σαββατο κ οχι καποια κυριακη να πουμε?
    Ας μου το εξηγησει καποιος κ εγω θα παψω να αναρωτιεμαι για το τι εγινε!!!
    Εμενα ομως κανενας δεν θα μου πει σαν δικαιολογια οτι ηταν ανθρωπινο λαθος(δηλ.δικο μου λαθος)οταν ξερω καλυτερα απο τον καθεναν πως εχω  προσεξει κ την τελευταια λεπτομερια στο καθε μοντελο που στελνω πανω απο τα κεφαλια μας!
    Οταν θα τυχει σε σας πειτε το οπως ακριβως θελετε!!!
    Ευχομαι ομως ολοψυχα να μην συμβει ποτε ξανα σε κανεναν απο εμας!
    Καλες πτησεις σε ολους σας  Thumbs up Thumbs up

Νεκταριε ειμαι σιγουρος οτι το μοντελο σου ηταν αριστο και οτι υπαρχει πιθανοτητα παρεμβολης στο μαλεμε ωπος σε καθε μοντελοδρομιο μπορει να υπαρχουν απλα ηθελα να ξανα τονισω οτι η λεξη παρεμβολη με ηλεκτρονικους ορους μεταφερεται σαν θορυβος σε ενα σημα και για να εχουμε θορυβο στο φασμα τον 2,4 ειναι ενα περιπλοκο θεμα πιθανοτητων οποτε συνηθως το πρωτο πραγμα που ψαχνουμε ειναι εσωτερικοι παραγωντες λαθους του χειριστη η του μοντελου και τελος εξωτερικους παραγοντες  Thumbs up
    στη πτωση του Νεκταριου ημουν μπροστα και 15 λεπτα πριν πεσει το μοντελο ειχε ξαναπεταξει και του εκανε τα τριμαρισματα του οποτε πολυ πιθανων να ειχε παρεμβολη αλλα μην λεμε χωρις να ξερουμε και μην καταδικαζουμε καθε νεα τεχνολογια πριν καν τη δουλεψουμε,ωπος ειπα και πριν εγω εχω την 7c 2,4 και δεν εχει κουνησει το παραμικρο ποτε ,ενω με την pcm που ειχα πριν ολο προβληματα ειχα Wink

αντε και συντομα Νεκταριο με το YAK55  που λεγαμε  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
    Καταγράφηκε

Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #413 στις: Τετάρτη, 27 Αυγ 2008, 14:28:42 »

Ενας μικρός φόρος τιμής σε αυτά που "έφυγαν" και σε αυτά που θα "φύγουν"... laugh Cheesy

Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #414 στις: Τετάρτη, 27 Αυγ 2008, 21:18:51 »

Huh Thumbs up
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Ntinos54
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #415 στις: Πέμπτη, 28 Αυγ 2008, 01:28:29 »

χαχαχαχαχα και που να τραβουσαμε ολα τα μοντελα που εχουμε σπασει ταινια θα βγαζαμε  Tongue Tongue
    Καταγράφηκε

nektarios
    Aeromodeller Full Member

...every day for us something new...

« Απάντηση #416 στις: Πέμπτη, 28 Αυγ 2008, 08:47:21 »

Απιστευτο video παιδια... laugh laugh
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

...ΑSP engines 4ever...hehehe...
    Ntinos54
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #417 στις: Δευτέρα, 1 Σεπ 2008, 18:34:13 »

αλλο ενα ξεφρενο rc σαββατοκυριακο αλλα αυτη τη φορα για μενα με το τρελο παρεακι του Ρεθυμνου στο Λατζιμα.......... Thumbs up
    Φανη Κωστα και ολα τα αλλα παιδια thanks για τη παρεα και ελπιζω συντομα να ξαναπεταξουμε     ....Φανη το βιντεο θελω ξερεις εσυ πιο λεω  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
    μερικες φωτο απο Λατζιμα και τα παιδια απο ρεθυμνο  Thumbs up

* 30082008112.JPG (68.02 KB, 778x584 - εμφανίστηκε 298 φορές.)
    Καταγράφηκε

Ntinos54
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #418 στις: Δευτέρα, 1 Σεπ 2008, 18:34:41 »

2.

* 30082008003.JPG (77.81 KB, 800x600 - εμφανίστηκε 300 φορές.)
    Καταγράφηκε

Ntinos54
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #419 στις: Δευτέρα, 1 Σεπ 2008, 18:35:09 »

3.

* 30082008001.JPG (92.98 KB, 800x600 - εμφανίστηκε 286 φορές.)
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 32     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: Χανιά street flyers...
    Μεταπήδηση σε: