Καλο απογευμα σε ολους σας

Σας ευχαριστω ολους σας για τα παρηγορητικα σχολια!
Για να ξεκαθαρησουμε τα πραγματα εγω δεν εχω 2,4 ,Χρησιμοποιω μια FUTABA FF9 SYNTHESIZED στους 35,100
με DP149 DUAL CONVERTION κ στα δυο χρονια που την εχω δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα παρεμβολης η εστω καποιο τρεμουλο που να με ανησυχησει!!!
Για να απαντησω στον πολυ καλο φιλο Ντινο.....
Το συγκεκριμενο μοντελο ηταν απο τα πιο προσεγμενα ,σε θεμα ηλεκτρονικων τουλαχιστον,που εχω φτιαξει ποτε!
απο το πρωτο μεχρι κ το τελευταιο καλωδιακι ηταν ολα ολοκαινουρια,εμπαιναν για πρωτη φορα σε μοντελο!
Σε ολα τα JOINDS ειχαν μπει security clips τα οποια για μεγαλτερη ασφαλεια ειχαν ντυθει με θερμοσυστολικο!
Κανενα απολυτως καλωδιο δεν ηταν ελευθερο μεσα στο μοντελο,ολα ηταν στερεωμενα με θερμη σιλικονη κ οχι απλα μια μακαροναδα!
Κανενα δεν περνουσε απο σημειο που θα μπορουσε να δημιουργηθει καποιο προβλημα!
ακομα κ η ηλεκτρονικη ηταν μακρια απο ολα τα ηλεκτρονικα μπροστα στον κινητηρα,γι'αυτο κ διαλυθηκε στην προσκρουση!
Ακομα κ η ντιζα του throtle ηταν sullivan για να μην υπαρξει κανενα παρασιτο απο τον κινητηρα!
Δεν ξερω αν το εχεις διαβασει πουθενα φιλε Ντινο,αλλα μονο η κινητηρες με μανιατο κ οχι με ηλεκτρονικη μεταφερουν παρασιτα στα υπολοιπα ηλεκτρονικα,κ αυτο μονο οταν εχουμε χρησιμοποιησει μεταλικη ντιζα στο throtle,προβλημα το οποιο λυνετε με μια απλη ξυλινη ντιζα η sulivan!
Oσο για τα range tsek ....ποτε δεν εχω στειλει καινουριο μοντελο,αλλα κ κανενα αλλο που του εχω κανει σκαντζα δεχτη χωρις να του εχω κανει πρωτα range tsek!
Ο συγκεκριμενος δεκτης μαλιστα ηταν ολοκαινουριος κ αψογος,to ιδιο κ ο κρυσταλος,κ ο ιδιος δεκτης την επομενη μερα ,μετα το αναγκαιο range tsek,κληθηκε να κατευθηνει το επισης GAS PITTS S-2B που εχω,χωρις το παραμικρο ανεπιθυμητο τρεμουλο!
Δεν σας φαινετε λοιπον σε ολους σας λιγο παραξενο!!!
Κ κατι ακομα που ισως κανενας σας δεν το εχει προσεξει.....
Γιατι τα περισσοτερα ατυχηματα εγιναν Σαββατο κ οχι καποια κυριακη να πουμε?
Ας μου το εξηγησει καποιος κ εγω θα παψω να αναρωτιεμαι για το τι εγινε!!!
Εμενα ομως κανενας δεν θα μου πει σαν δικαιολογια οτι ηταν ανθρωπινο λαθος(δηλ.δικο μου λαθος)οταν ξερω καλυτερα απο τον καθεναν πως εχω προσεξει κ την τελευταια λεπτομερια στο καθε μοντελο που στελνω πανω απο τα κεφαλια μας!
Οταν θα τυχει σε σας πειτε το οπως ακριβως θελετε!!!
Ευχομαι ομως ολοψυχα να μην συμβει ποτε ξανα σε κανεναν απο εμας!
Καλες πτησεις σε ολους σας