Καλησπερα σε ολους σας

Πραγματικα ενα πολυ θερμο Σαββατοκυριακο!
Ειχε σχεδον απ'ολα,πολλες πτησεις,πολλες παρουσιες κ απο φιλους μοντελιστες απο την αθηνα τους οποιους ευχαριστω κ εγω με τη σειρα μου
για το απιθανο παρεακι που μας προσφεραν κ τους ευχομαι συντομα να τα ξαναπουμε παλι για να περασουμε καλα!
Το Σαββατο ομως εκτος απο το ωραιο παρεακι κ τις γκαζιες ειχε κ καποιες απωλειες για καποιους!
Κ δυστυχως στο ιδιο σημειο οπου πριν απο μια βδομαδα περιπου ο φιλος Ηλιας εχασε το πανεμορφο OXALYS του,στο ιδιο σημειο οπου κ ο κυριος Ματζιος εχασε το δικο του μοντελο κ πριν απο αυτον καποιος αλλος κ παει λεγοντας!
Το ολο σκηνικο κατα την ταπεινη μου γνωμη πρεπει να μας κανει να αναρωτηθουμε κ να ψαχτουμε για το τισυμβαινει το τελευταιο δημηνο στο Μαλεμε!
Για πιο λογο πεφτουν αξιολογα μοντελα κ πανακριβα μοντελα σα να ειναι απλα park flyer κ μαλιστα με πολυ αξιοπιστες κ ακριβες τηλεκατευθηνσεις?
Μηπως καποιοι εχουν βρει τον τροπο να μας διωξουν απο το Μαλεμε γιατι μαλον τους τη δεινει στα νευρα να μας βλεπουν εκει?
Μηπως τα αμερικανακια αφησαν καποιο μηχανημα επικοινονιων επανω που μολις παρει μπρος τρελενει καθε λογης συσκευη ληψεως!
Πρεπει οπωσδοιποτε να το ψαξουμε πριν να τα παρουμε για καποιοπανακριβο μοντελο που χαθηκε χωρις καν να ξερουμε το γιατι,
η ακομα χειροτερα πριν στα αληθεια θρηνησουμε καποιο ανθρωπινο θυμα,γιατι με τον ιδιο τροπο που συναντανε τη μαμα γη ,θα μπορουσε καλιστα να συναντησουν το κεφαλι καποιου απο μας!
Δεν νομιζεται οτι ειναι ωρα να αρχισουμε το ψαιμο οσο ειμαστε ολοι εξω απο τα καγκελα της φυλακης?(ελπιζω να καταλαβαινετε τι ενοω)
Λυπαμαι αν σας ζαλισα ομως ο χαμος του δικου μου μοντελου κ μαλιστα χωις να ξερω το γιατι με τσαντισε παρα πολυ!

Και τωρα μερικες φωτο για να δειτε γιτι εχω σαλταρει!!!!